Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsolt
tag
szerintetek érdemes váltani P8-ra??
Nagyon megtetszett ma az üzletben a külseje.... -
kazsolt
tag
Sziasztok,tudtok olyan notification featuret ami olyan mint az ios-é? Tökre tetszik az ahogy felvillan hogy irtak és jol is néz ki. Probáltam mér flotifyt de fos volt
-
kazsolt
tag
Szerintetek tudásban,sebességben a mate 7 gyengébb mint a h6? 2gb ram
Gondolkozok a cserén.. -
kazsolt
tag
válasz
Black&White
üzenetére
értem én, de... sokkal fullosabb telónk lehetne úgy
Igy azért közel sem akadás mentes gpu és ram ide vagy oda
-
kazsolt
tag
Tudjátok mit nem értek srácok... Fürészelik itt a fingot a hülye androiddal emuival bohóckodnak.... Ahelyett, hogy egy sima letisztult stock andriodot csinálnának nekünk. Nem értem komolyan.., a telefon hardverje sokkal többre érett (megjegyzem haverom nexusa, FELE akkora antutu benchmarkkal is gyorsabb, mint nekünk ez az erőmü)
Én csalódott vagyok, hogy nincs egy fejlesztő, aki megcsinálná

-
kazsolt
tag
hali
Nem tudjátok van e honor 6-ra a gyári android ? Az alap, mint a nexusokon...
VAGY cyanogenmod?
Ki mit tud erről?
csuma -
kazsolt
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Fent van nekem is az emui 3.1 5.1.1el
Semmi buggot laggolást nem tapasztaltam...sőt jóval gyorsabb lett a telefon! L04 -
kazsolt
tag
sziasztok
http://www.aliexpress.com/item/Smart-Touch-0-3MM-2-5D-for-Huawei-Honor-6-Premium-9H-Anti-Crack-Tempered-Glass/32337739610.htmlMelyik okos fóliát válasszam szerintetek? igazából, pont az alsó sor miatt venném, és itt is és sok másiknál is alul nincs is "fizikai" gomb a fólián...
-
kazsolt
tag
Sziasztok,nincs valakinek pesten uveg fóliája előre-hátra?megvenném,nincs kedvem kivárni külföldi beérkezést...

-
kazsolt
tag
Sziasztok,budapesten van valakinek hátlap fólia?
A gyári már nagyon karcos sajnos. -
kazsolt
tag
Sziasztok,ez hogyan lehetséges?3h aktív pedig ki van kapcsolva. Mi lehet rá a megoldás??https://docs.google.com/file/d/0B4_IWGiutZgOaUN0TG9ERGJ2dlk/edit?usp=docslist_api
-
kazsolt
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Hát.. leginkább ez tetszik most :http://m.aliexpress.com/item/32266872313.html?productId=32266872313&productSubject=High-Quality-Healthy-Sleep-Tracker-Pedometer-Sport-Phone-Wristband-Bluetooth-4-0-Smart-Bracelet-Wrist-Watch&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
Csak nem tudom milyen,mert ha ratyi akkor inkább nem veszek semmilyet. -
kazsolt
tag
Sziasztok, tudtok nekem olyan fitness karkotot,karorat ajánlani,ami "olcsó" ,de jókat hallani róla. Fontos hogy rezgő funkciója is legyen illetve kijelzővel is rendelkezzen. Sajnos a mi band nek nincs kijelzője :/
-
kazsolt
tag
válasz
poolzee
üzenetére
üdv, nem igazán szoktam bütykölni a teló szoftverét, de megtetszett a 3.0 beta. Ehhez nincs szükség rootolásra meg semmi más hókuszpókuszra?
Az, hogy piszkálom számít valamit a garanciába, vagy el tudom rontani pl a telót vele?
Bocsi a buta kérdésekért, de nem teljesen világos
-
kazsolt
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Csak sehol nem lehet kapni itthon

amúgy egész jó teló. Csak nem értem van ahol azt írják hogy 720p van ahol azt h 1080p... -
kazsolt
tag
válasz
Black&White
üzenetére
vicces volt nekem is, EZT mondta a nő a telefonban

-
kazsolt
tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Maholnap bemegyek az extremedigitalba és lecsekkolom a telót, 90et megérne...
-
kazsolt
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
sziasztok
hol tudom megnézni a telefont kirakva-élőben? Nagyon kíváncsi lennék rá és pont eladtam a HTC-m és vennék már vmi masinát
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

érdekes és nem tudom miért