Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalman1
csendes tag
válasz
kazsolt
üzenetére
Igen olvastam csak én OTA-n szeretném feltenni mert nem értek hozzá és nem szeretném a telefont elrontani. A frissitésnél hiába nyomkodom nem talál semmit. Tehát ugymond nincs . Tudom hogy van rá frissités mert sokan irták hogy lehet feltenni rá helyi frissitéssel meg más modon csak én nem értek ugy hozzá hogy neki tudjak vágni .Szeretném ha a frisitésen müködne a dolog. Gondolom nem vagyok vele egyedül azzal hogy a telefont nem piszkálom csak a hivatalosan kiadott frissitéseket merem letölteni és rárakni amit a telefon felad nekem.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
kazsolt
üzenetére
Nekem a Huaweihez (ezer bocs, Honorhoz) szervesen kapcsolódik az EMUI. Ha stock lenne meg sem vettem volna. Ez tart vissza egyébként a Xiaomitól is, csak visszafelé. Mikor a MIUI még nem cég volt, csak pár tucat tehetséges ember a világ minden tájáról, na akkoriban nagyon jó, és innovatív volt a rendszer. Mára inkább hátrány a szememben...
-
jeni
félisten
válasz
kazsolt
üzenetére
van kissé drágábban de ők is kintről rendelik
amúgy azonnalira átmenetileg ilyen is rátehető -
doongoo
addikt
válasz
kazsolt
üzenetére
Hát ugye ez egy noname valami. De legalább olcsó. Hogy jó-e, az kérdéses. Ennyi pénzt talán lehet vele rizikózni. Ha bejön, nyertél, ha nem jön be, akkor sem buktál túl sokat. Jó esetben van hozzá valami kínai oldalról letölthető telefonos app is.
Én egy ilyet használok most még: [link]Ez más árfekvés, de erről legalább van infó. Van hozzá app a play storeban, egy töltéssel 5 napig megy el kb. és van kijelzője is.
-
Skynet258
veterán
válasz
kazsolt
üzenetére
Kínai oldalakon nézelődj, itt van pl. ez 16 dolcsiért, de van még egy pár... Persze utána kell nézni a neten melyik mennyire gagyi vagy épp jó, mert lesz szórás köztük. De pár napos nézelődéssel biztos le lehet szűrni egyet kettőt.

-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
kazsolt
üzenetére
Nem kell hozzá semmi, ha a fent leírt módon frissítesz. Nem kell hozzá root és nem is lesz rootolt, az adataid megmaradnak (bár ez nálam nem így volt, ugyanis emui3-as rom után azt írta ki a teló, rögtön az első képernyőn, hogy az eddigi adatpartíció nem használható és gyári visszaállítás vagy újraindítás volt az opció, de az utóbbi ugyan ide vezet). Minden esetre szerintem megéri frissíteni, a kérdés már csak az, hogy ez után jön-e majd miben további nélkül a végleges OTA.
-
Black&White
addikt
Én a Unified Remote-t használom már jó ideje.
Mindent tud, amire szükségem van (ráadásul valami nevetséges összegért vettem az egyik karácsonyi akcióban). -
-
Már hogy mit vettek le?
Az egyébként egy igencsak érdekes cég. Nemrégiben egy kis cégnek több készüléket vettünk náluk, előtte telefonon lebeszéltük, hogy kizárólag a hivatalos magyar képviselet hivatalos garancialevelével, gyári csomagolásban adott telefonok játszanak.
Na, a dobozokkal nem is lett volna gond, de azt amúgy mellékesen közölték a boltban, hogy az ár nem tartalmazza a tartozékok, azaz a töltő, a fülhallgató és az USB-kábel árát!
Mert azokat külön ki kell fizetni.Úgyhogy vigyázat, az oldalukon szereplő árak valóban a telefon árai, nem pedig arra a termékre vonatkoznak, amit meg akarunk venni, és rendes boltban adnak.
Üdv: MaCS
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. En a k550 en is filmeztem 1.9".