- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csabibmx #19079 üzenetére
én kocsiban használom a bt-t és nekem is szarakodott.amikor párosítottam rákérdez egy ablakban,hogy engedem-e az adatok és telefonszámok átvitelét.először csak leokéztam és utánna kis idő múlva szétcsatlakozott a rendszer és hibát írt ki ha csatlakoztatni akartam újból.csináltam egy újrapárosítást és a fenti ablak alján van egy pipa hely,miszerint "ne kérdezzen rá máskor ".miután kipipáltam minden flottúl ment,nem dobott le a rendszer.ez is vmi bug sztem...
-
lord.lakli
őstag
-
hoodoo86
tag
válasz
csabibmx #18173 üzenetére
Koreában más fajta telefon hálózatokat használnak, mint Magyarországon. A telefonkészüléknek kell támogatnia a hálózatot, akkor tud a beletett simkártya (ha van) feljelentkezni a hálózatra. Ritka az olyan készülék, ami tudja a GSM és CDMA-t is egyszerre.
Koreában olyan mobilt vegyél, ami tudja a GSM 900/1800-at IS, akkor itthon is tudod használni.
-
slice14
veterán
válasz
csabibmx #15880 üzenetére
Én is csináltam vagy 3x wipe-t, de nem segített. Azért kacsintgattam a CM9 fellé. Ez most így nadjábból már megfelelő.
Hát a Htc One X tényleg szép példány, de annyi pénzt még nem láttam még egybe sem. De ha lenne akkor, sem HTC-re költeném. Eléggé elvannak szállva az árakkal már megint. Akkor már Xperia S. Kell a francnak 4 mag, a végén megakad a torkán.
-
KillBorn
senior tag
válasz
csabibmx #14720 üzenetére
Azért kapták meg a 4.0.3-at sokan, mert GB-n voltak. A 4.0.4-es OTA-át (18MB) meg nem lehet feltenni GB-re, csak 4.0.3-ra...ezért kikülték a 4.0.3-at a 0.4 előtt. Logikus.
Nem csesztek el semmit a stock recoveryvel, csak annyit, hogy nem volt kép...a google írta át a recovery-t, hogy OTA-át ne lehessen kézileg telepíteni, csak OTA.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
csabibmx #14693 üzenetére
Több ötletem nincs, mert hogy amit leírtam az elvileg jó, csak tuti hibát ír ki, amit más is írt előttem.
Kicsit nyomkodtam az ICS-t és ez alapján van pár tapasztalatom, amit meg is osztok veletek.
- sikerült azt elérnem, hogy a képernyő nem volt hajlandó elfordulni, csak újraindítás segített
- galériàban a képváltás borzalmasan bugos... valami katasztrófális, ahogy bejön a következő kép és felvillan az előző
- akad a gépelés gyári böngésző alatt (amikor írtam ezt a hsztt akkor is)
- képernyő lezárást követően felvillan a képernyőJavítottak sok dolgot, de ez az ics soha a büdös életben nem lesz olyan, mint a Gingerbread véleményem szerint...
Nekem nem jött be sajnos ez az ICS se... -
i_said
csendes tag
válasz
csabibmx #14697 üzenetére
meg tudom erősíteni, a felvágott hasú droid után bekapcs, és hangerő fel; le->bekapcs (apply zip from sd); le->bekapcs (update.zip az elejére kerül), és utána bekapcs a restrathoz.
tehát nem mi csináltuk rosszul. a wipe-ot nem tartom valószínűnek(úgy rémlik, hogy a 2.6.3-ról való váltásnál sem kellet... pedig az "durvább volt"), de kitudja... -
kolosanyi
veterán
válasz
csabibmx #14571 üzenetére
Igen, de korábban nekem állandóan szétesett az oldal. Mármint nem a klasszikus értelemben, hanem egyáltalán nem renderelt be semmit, kaptam egy fehér, üres lapot. Na most ez legalább betölti, igaz baromi lassan. Még mindig az Opera a legjobb megoldás ICS alá. Elvileg a következő verzióban javítják már ezt a marhaságot. Bár szerintem akkor is operázni fogok.
Egyébként ha már szóba került a következő verzió. Lassan kiadhatnák már, március volt megadva dátumnak. -
Essien
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csabibmx #13332 üzenetére
hány óra után?mivel a kijelzőt keveset használtad arányban persze az os a legtöbb.nekem is volt ilyen.aztán használat közben pár órával később jelentősen csökkent(bár a 30-35%sztem így is sok).ez ilyen,és abban sem vagyok biztos hogy a mérés pontos,mert kb 2 napot így is elketyeg( most 9% 1 nap 23 óra üzemidő).sztem inkább azt nézd mennyit bír az aksi,ezen meg ne idegeskedj.én meg azt vettem észre,hogy az első 50% hamar lemegy és utánna mintha lassabban merülne.
-
fokukac
nagyúr
válasz
csabibmx #13332 üzenetére
nekem a megjelenítés fogyaszt olyan 60% fölött...
Az android OS olyan 5% körül.
most éppen 3%
(2.3.6-os androiddal)és így se bírja egy napig, pedig általában kikapcsolhatom a 3G-t meg a wifit, meg a szinkront, viszont óránként nyomogatom 10-15 percet, meg kb. napi 20 percet telefonálok.
ha leveszem a töltőről reggel fél 8-kor, akkor kb. este 9-ig, 10-ig bírja.
de lehet, hogy csak sokat nyomogatom, mert még új...
-
janika1988
tag
válasz
csabibmx #12749 üzenetére
Egész jó árfolyamon váltották 560at fizettem, és 2,56$-t húzott le + 0,02$ border díjat. Az 572ft, így nem vészes. A paypass tudtommal az OTPnél 1%-át vonja le a vásárlás összegének. Amúgy meglepően sok helyen fogadják el a paypasst már itthon is.
Egyébként külföldön ha forint alapú kártyával vásárolsz ugyanez a helyzet, hogy a bank rögtön atvaltja az adott penznemrol forintra és azt vonják le. Nem tudom miért olyan ördögi ez a dollárral vásárolok és akkor hogy váltja át dolog.. -
-
hallerlaller
addikt
válasz
csabibmx #12746 üzenetére
- külföldön is vásárolhat vele, a PayPass™ technológia sikerét jól mutatja, hogy 2010 végén világszerte már közel 92 millió PayPass™ kártya, illetve egyéb, érintés nélküli fizetésre alkalmas eszköz volt forgalomban, a 36 országban megtalálható elfogadóhelyek száma pedig elérte a 311 000-et.
- hagyományos vásárlás esetén a kártyát át kell adnia a kereskedőnek, míg a PayPass™ esetében nem kell kiadnia kezéből a kártyáját. Ez csökkenti a kártya érzékeny adatainak másolási lehetőségét,
- gyorsabb fizetést tesz lehetővé, de számos esetben még a készpénzzel történő fizetésnél is gyorsabb. -
tibz03
őstag
válasz
csabibmx #12746 üzenetére
A franc se akar "menőzni", de miért ne próbálhatnám ki, mit tud a telefonom?! Másfelől ott van az ingyen 10 dollár, ami szintén nem mellékes. Eddig senki sem mondta azt, hogy csak dollárban lehet fizetni vele és úgy lehet használni, épp most érdeklődök afelől, hogy a magyar vagy/és az angol bankkártyámat hogyan tudnám beüzemelni rajta. A Mobilarenán is volt egy cikk, ahol ezt a fajta fizetést próbálták a Szigeten egy rakás SGS Plus-szal (igaz, ott a szolgáltató a Vodafone volt), tehát miért ne működne most itthon, ha már fél éve is működött (oké, lehet, hogy ott nem a Wallet-et használták, nem tudom).
Ja, és ha lejár a 10 dolcsi, akkor miből gondolod, hogy újra fel akarom tölteni az egyenlegem? Úgy írod a kis mondókádat, mintha mindenkire vonatkozna az, ami a fejedből kipattant. -
Dzsuri89
őstag
válasz
csabibmx #12153 üzenetére
Rosszul értelmezted a kérdésemet szerintem.
Olyan aksi töltöttséget mutató progit keresek, ami NEM rak fel semmiféle információt az értesítési sávhoz, hanem csak abba a sorba rak egy %-os aksi értéket, ahol van a wifi, térerő, aksi jelzés és a többi. Megnéztem Marketen, amit ajánlottál, de szerintem az így ránézésre nem az ami nekem kell.Az aksi nálam is szokott néha felfelé tölteni.
Éjszaka nyomogattam a telót, lement az aksi 14% alá, úgyhogy már jelzett a pocakja a kicsikéknek, hogy éhes nagyon, aztán leraktam, hogy ne merüljön tovább. Reggel mikor felkeltem akkor láttam, hogy 16%-on van és pár perc után megint "korgott" a hasa.(#12154) Quqesz
Nem kell félni a gyári 4.0.3.-tól, teljesen használható, csak sokan túl dramatizálják a hibáit.
Való igaz, hogy a gyári böngésző néhány oldalon, többek között a Mobilarénán elég tré, de az Opera böngésző megoldja a hibát.
Ne gondolkozz annyit, én a helyedben felraknám. -
hallerlaller
addikt
válasz
csabibmx #12153 üzenetére
Emlékszem amikor legutóbb babráltam még 29%-ot mutatott...most,hogy újra hozzá nyúltam már 30% volt.
nekem akkor csinált ilyet miután laptopra rádugtam, most pont 3 napja megy, nem nagyon nyomogattam, ebben van 3% 9mm, 3% opera mini és ki van kapcsolva minden szinkronizáció:
-
zozo2001hu
tag
válasz
csabibmx #10873 üzenetére
Ja igen! Azt még kifelejtettem az energiagazdálkodási tuning leírásomból, hogy a helyszolgáltatásoknál kiszedtem az összes pipát majd az elsőt visszatettem később, nyilván mivel az időjárásadatoknál engedélyeztem a helymeghatározást.
De ha neked nem fontos a helymeghatározás (google maps automatikus indulása), akkor szedd ki az összes pipát onnan.
-
csabibmx
tag
válasz
csabibmx #10871 üzenetére
Az már biztos,hogy a szabad memóriámra jó hatással volt,így már 120-130mb körül mozog a korábbi 60-70 esetenként 40mb-al szemben.Ginger alatt 180-200 volt.
Igaz a Google szinkronban nem is pipáltam vissza mindent csak a gmailt.A többit nem használom igazán.Kérdés:Hogy lehet kikapcsolni a futó alkalmazásokban a térképet.
Mert,ha leállítom akkor pár mp és újra indul.
Vagy mást,máshol is át kell állítani? -
lupus_l
aktív tag
válasz
csabibmx #10212 üzenetére
Nem, a tegnapi az OTA volt, a most linkelt a teljes ROM.
Ezt rendszer újrarakásnál lehet használni. (tehát teljes rom, full data, system, cache wipe mellett)
A logcat alapján a tegnapit kapja OTA-n az összes 9023-as készülék. Tehát aki visszarakta az ICS manual update után az 2.3.6-ot, mert inkább megvárja az OTA-t, az újra ugyan azt kapja az OTA-n keresztül. -
zozo2001hu
tag
válasz
csabibmx #10193 üzenetére
Érdekes módon nálam semmilyen gond nincs a böngészővel, higany a scroll és az oldalbetöltődés is. (index, hvg, mobilarena, blog.hu blogok, port.hu stb. ilyenekkel tesztelgettem).
Érdemes a beállítások részen alaphelyzetbe állítást választani, majd mindenféle cache tartalmat kitörölni.
A pluginek részen pl. flash én csak a kérésre betöltést választottam, alapból nem kell a flash tartalom nekem.
Egyébként az ICS upgrade után frissítenem kellett a flash plugint a marketből.
-
frisco
aktív tag
-
Asbee
veterán
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
csabibmx #8335 üzenetére
Én is meglennék, root nélkül.. ugye mindenki számára ismert hogy az ingyenes programok nem kicsit agyon vannak nyomva reklám feliratokkal és reklámokkal..
Erre van egy jó kis program, ami ezeket blokkolja.. csak gáz , hogy csak root joggal működik.. ha valakinek van más jobb programja megköszönöm.
AdFree Android ( BigTinCan.com )
Market:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest