Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
knyitogato #24008 üzenetére
Itt tudod letölteni, 9.1-esből a CM vagy sima verziót szedd, annak megfelelően, hogy CM alapú ROM-ot használsz-e.
-
Sick Boy
őstag
válasz
knyitogato #23965 üzenetére
Szerintem hülyeség kintről rendelni, gyárit kapsz itthon 4000-ért ITT
-
petrson
senior tag
válasz
knyitogato #23965 üzenetére
Szerintem ne vegyél itthon, aránytalanul drága. Én ebayen rendeltem kb 3600 -ért, postaktggel együtt...
-
margithid
veterán
válasz
knyitogato #23825 üzenetére
Nekem érdekes módon sima gyári rendszer jobb, gördülékenyebb mint CM...
Nekem a kamera nem fontos, ellenben a DAC igen, igy nem is tudom mire fogom lecserélni majd a jővőben -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
knyitogato #15429 üzenetére
megerősítem, a GSM térerő sokat javult az ICS-vel, GB-el szignifikánsan rosszabb volt.
Wifi térerőnél nem látok javulást, az kaki mint volt (a házban az egyik szobában van egy komolyabb Netgear router, és a teló a földszintről már nem lát semmit, csak a közvetlen szomszéd szobákból...pfff).De! Volt egy komoly bugom GB alatt: a már korábban mentett wifi router-ekhez sokszor a teló nem volt hajlandó automatikusan csatlakozni, csak 5-10 manuális "rákattintás" után. Brutál idegesítő volt... Ez a hiba teljesen megszűnt ICS alatt, gyönyörűen mászik fel a már korábban beállított router-ekre
De alapjában sokkal jobb és kellemesebb használni a GB-hez képest. Már csak valami fényerő-adminisztrációs appot kell találnom, mert a beépített fényerő állítás ICS-ben jobb volt...
Most ezt lecsekkolom:
[link] -
knyitogato
őstag
válasz
knyitogato #15197 üzenetére
ez a laggolás közben már el is múlt...érdekes.
Gondolom, kell egy kis idő a rendszernek, amíg belerázódik
Két nagyon lama kérdés:
A beépített "3G watchdogot" lehet úgy beállítgatni, ahogy a nagytesót?
A másik pedig, a beépített task killer, az hol van? Nem találom. -
slice14
veterán
válasz
knyitogato #15197 üzenetére
Minden napi OTA-nkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi rom cserénket. Miképpen mi is megbocsájtunk a Google-nek. Ámen.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
knyitogato #14722 üzenetére
Szerinted honnan lett a 4.0.4. ?
(#14724) csabibmx
Akkor én a kisebbik részhez tartozom.
Van CMW-ém de a telefont 95%-ban gyári rommal használtam.
Csak azzal tudtam 4.0.3-ról 2.3.6-ra visszatérni. -
szkorhetz
őstag
válasz
knyitogato #14592 üzenetére
Beleszerettem az XT910-be..
-
RAID 2
aktív tag
válasz
knyitogato #14510 üzenetére
ICS-n is működik a NoLed.
-
forintuser
őstag
válasz
knyitogato #14447 üzenetére
Milyen ROM van fent?Mert ha MIUI, a 2MB(?)-nál kisebb számokat figyelmen kívül hagyja./lehet állítani./
-
eeXaa
addikt
válasz
knyitogato #14447 üzenetére
...töltsd le a tonepickert, azzal nem kell különmappát létrehoznod... amúgy biztos, hogy a több is mp3? ....próbáld meg egy teljes albummal, ha azzal megy, akkor bizonyos mp3 -al van valami gubanc, v. legalábbis az android képtelen felismerni...
-
j.bravo
addikt
válasz
knyitogato #14336 üzenetére
Dehogy, én pl még nyúl vagyok romolgatni, pedig amúgy kíváncsi lennék milyen egy miui vagy cyanogen vagy XY másik.
Szerintem nem keresek se különösen jól, se különösen rosszul, de még az okosabb fajta készülékekhez képest "jóárasított" Nexus S 70k-ját is azért soknak érzem ahhoz, hogy egy esetleg elbénázott rootolással meg romolással búcsút intsek a garinak.Egyébként arról hogy mennyire néptelefon vagy sem: épp a múlt héten láttam hogy az egyik kollégámnak ugyanilyen van
De másnál még nem láttam.
-
hallerlaller
addikt
válasz
knyitogato #14336 üzenetére
ZTE Blade frissítésre emlékszel? vagy a wp7-es telefonokat is tudom mondani, ott is rá kell dugni gépre és zune-on keresztül frissül, de lehet ez az új frissítés már tényleg ota lesz.
-
hallerlaller
addikt
válasz
knyitogato #14321 üzenetére
Miért olyan fontos hogy OTA legyen a frissítés?
(#14330) szponzor
Hivatalosan 4.0.4 csak a 4G változatra van.
-
kolosanyi
veterán
válasz
knyitogato #14321 üzenetére
Persze, hogy közel sem olyan egyszerű a manuális frissítés, de az is ugyanolyan hivatalos történet. És ha jól emlékszem, akkor a kugli az elején azt közölte, hogy a hiba kivizsgálásáig/javításáig visszavonják az OTA frissítéseket, amint ez megtörtént, abban a pillanatban újraindul az egész. Emellé elérhetővé tették a frissítést, akinek annyira hiányzik az ICS, az felteszi manuálisan. A userek döntő hányada nem fog ezzel sz@rakodni, de őket nagy valószínűséggel az se érdekli, hogy épp milyen Android verzió fut a készülékén. Akit meg igen, az meg tuti utánaolvas és kipróbálja saját felelősségre.
(#14326) F_Gergely
Aha, értem. A Motonak olyan híresen jó a supportja, így tök logikus a váltás, ha emiatt van... -
Dzsuri89
őstag
válasz
knyitogato #14323 üzenetére
Ez ugyan olyan dolog szerintem, mint ami nálunk volt. Valakinek jó volt, valakinek nem. Nekem is 1-1,5 hónap után jöttek elő az olyan bajai, amiket már nem bírtam elviselni.
Igazából engem már ez az ICS mizéria annyira nem érdekel, hogy az hihetetlen.
Olyan, mint a menszesz, majd megjön egyszer...
Ha nem lenne az embereknek Androidos telója akkor mit várnának? -
kolosanyi
veterán
válasz
knyitogato #14250 üzenetére
Sokáig én is puffogtam, de egyrészt mindenki ezt a 4.0.3-mat kapja, másrészt sok hibája nincs a stock 4.0.3-nak se, igaz ami van, az elég idegesítő, de mindre van megoldás. Én alapvetően azért vettem meg ezt mert k*rva jó ár/érték aránnyal bírt, a jó támogatottságot csak az epernek véltem a hab tetején. Persze én is sokat rinyáltam már, de engem leginkább a kommunikáció teljes hiánya b@sz fel agyilag. Platformot viszont nem váltanék. Egyik se jobb, mindenhol lesz valami idegesítő dolog. Nekem alapvetően mindegyik tetszik a mai rendszerek közül, használhatatlan nem létezik. Egy Symbiannal is ellennék, ha úgy alakulna. Viszont még mindig a droidot tartom a legmegfelelőbbnek az összes közül, így nem is sírok tovább. Tudomásul vettem, hogy a gugli most ezt elcseszte, ráadásul láthatólag sz@rik is a fejünkre, régi modell tulajdonosai vagyunk... Ez van, a lehetőség mindenkinek adott. Manuális frissítés, a régi rendszer használata továbbra is, esetleg váltás, vagy platform váltás. Ez utóbbi drága mulatság lesz, kivéve persze ha használtan kerül beszerzésre az utód, az meg rizikós. Meg más platform esetén ugyanezért az árért csak rosszabb képességű telefonok vannak...
-
MoRock
csendes tag
válasz
knyitogato #14266 üzenetére
Az igazi botrány szerintem az, ahogy ezt a dolgot kommunikálják, pontosabban ahogy nem kommunikálják. Hónapok óta megy a találgatás, de hivatalos info meg semmi.
Na de mindegy, én sem akarom ezt tovább feszegetni. Előbb-utóbb majd csak jön egy hivatalos, 4.0.5 OTA. -
saviola55
tag
válasz
knyitogato #14252 üzenetére
Vicces ez az egész, ezt nagyon elcseszte a google, részemről is semmi elönye most már a referenciamodeleknek.
Lassan fél éve megjelent és nem tudták optimalizálni, mit lehet erre modnani...
Ez egy nagy lökés lesz a wp irányába.
Egyébként az biztos, hogy a sima nexus nem kap ics-t? Mivel még ugye nexus s se kapott... -
MoRock
csendes tag
válasz
knyitogato #14263 üzenetére
Az enyém sem, de manuálisan bárki felrakhatja 5 perc alatt.
Persze ne érts félre, én sem tartom normálisnak, ami már hónapok óta folyik az ICS körül, csak azt mondom, hogy a mi készülékünkre már rég óta elérhető a 4.0.3, a többieknek eddig esélyük sem volt ezt használni. -
szponzor
senior tag
válasz
Nexus S-en meg Karácsonykor már ICS-t használtam és nem is volt vele semmi bajom.
-
MoRock
csendes tag
válasz
Igen, megkapták a 4.0.3-at, de ezt mi már hónapokkal ezelőtt megkaptuk/felrakhattuk. 4.0.5 pedig még tudtommal senkinek nincsen, és ahogy most olvasgatom, egy darabig nem is lesz.
-
forintuser
őstag
válasz
Azt írják bugos.Várd ki a végét.Nehogy visszavonják.
-
saviola55
tag
válasz
knyitogato #14167 üzenetére
Igaz!
Amúgy kipróbáltam ezt a player pro zenelejátszót, hát nem is tudom, nyomába se ér neutronnak... -
saviola55
tag
válasz
knyitogato #14164 üzenetére
T-Mobile-nál vettem, igy gondolom gyári a gari.
Mondjuk ha gond van vele, akkor bekocogok a t-hez, de van egy érzésem nem lesz ilyen gondom -
F_Gergely
őstag
válasz
knyitogato #14156 üzenetére
azért ilyenkor sajnálom hogy az enyém nem garanciális, bár egyenlőre nem tartom annyira a készüléket hogy hosszabb ideig megtartsam, továbbra is a motorola razr a cél
-
saviola55
tag
válasz
knyitogato #14156 üzenetére
Ilyen is van samunál, hogy szervízfutár??
-
saviola55
tag
válasz
knyitogato #14128 üzenetére
Az össze tavalyi SE
-
saviola55
tag
válasz
knyitogato #14115 üzenetére
Azt hiszem leszámolhatunk azzal qaz illuzióval, hogy egy referenciamobil elönyöket élvez...
Sima nexus se kapta meg az ics-t (mondjuk nem tudom meg fogje-e, errő lesetleg infó??) és itt meg időtlen idők óta késik.
Vicc az egész.
Ez egy nyomós érv lesz android ellen, az ios és a wp nagy elönyben lesz-e téren.Ezeknek a launchereknek mi az elönyük a gyárival szemben?
-
forintuser
őstag
válasz
knyitogato #14095 üzenetére
Elméletileg megkaptuk.Gyakorlatilag meg elvették/visszavonták.
Tipikus nesze semmi fogd meg jól
-
szabioister
csendes tag
válasz
knyitogato #14049 üzenetére
Leszedtem a hátlapot, zsírtalanítottam és egy szigetelőszalag darabbal lemaszkoltam az nfc érintkezőit. Wc papír gurtnira rátettem és először a belsejét fújtam át 3-4 rétegben, a rétegek között fél óra szünet. Aztán megfordítottam és a másik oldalát is 4 rétegben. Figyelni kell, hogy az éleknél jó alaposan be legyen fújva, mert ott tud a legkönnyebben felválni. Sajnos én egy kicsit túlzásba is vittem ezt, ezért nem olyan szép a széleknél, de talán így tartósabb lesz. Fújás után 12 óra száradás, maszkolás leszedése és mehet a telóra
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
knyitogato #13964 üzenetére
Akkor már inkább másik NS
mp
-
F_Gergely
őstag
válasz
knyitogato #13939 üzenetére
csak a sarga kijelzorol jutott eszembe.
-
saviola55
tag
válasz
knyitogato #13838 üzenetére
Én kompletten androiddal befejeztem a történetet, de wp8ig semmiképpen sem váltok, meg szerintem meghagyom a nexus s-t is, nem adom el, főleg, hogy 1 év múlva már sokért el se lehet.
slice14
Wp nekem is nagyon bejön, be fog az indulni lasacskán, viszont a zune wp8ban már nem lesz benne, minek is lenne, ha lesz átjárhatósáéág wp8 és win8 között?
Plussz sd kártya bővíthatőség, appok száma is szépen emg fog addigra nőni, remélhetőleg árak tekintetében is lesz csökkenés, személy szerint 1 GHz-es egymagos wp8 telóval kiegyeznék, talán a Ram ami jobb lenne ha fél Gb halyett 1 lenne.
Nekem egy ilyen lenne a megfelelő telefon 1 év múlva -
molnarpeter
nagyúr
válasz
knyitogato #13766 üzenetére
Most jut eszembe, vesz egy másik hátlapot, és csiszolópapír...
mp
-
Echoo
senior tag
válasz
knyitogato #13494 üzenetére
-
Echoo
senior tag
válasz
knyitogato #13492 üzenetére
Utolsó darab volt. Visszaadták volna a vételárat, 60k-ért meg nem kaptam volna másikat. Igen tudom, akkor meg ne sírjak itt, mint egy fürdőskurva.
-
Sifre
senior tag
válasz
knyitogato #13483 üzenetére
Ja bocs, megvan csak telefonról nem láttam a második oszlopot.
-
forintuser
őstag
válasz
knyitogato #13475 üzenetére
Nem hívom ki addig őket, amíg nem vagyok biztos hogy garanciális-e a dolog.
-
szabeska
addikt
válasz
knyitogato #13328 üzenetére
Van itt hír:
[link] -
Quqesz
nagyúr
válasz
knyitogato #13113 üzenetére
lehet,hogy csak a 4.0.3-at kapják meg amivel nálunk is többen szenvednek.vagy tényleg a 4.0.5 fog jönni,de akkor nekünk is( régebbi hír).mind1 hamarosan kiderül....azé kicsit csalódás a gogli....
-
szabeska
addikt
válasz
knyitogato #13113 üzenetére
Hát, félek nemsokára nem is fognak foglalkozni a nexus s-ek frissítésével... kinézem belőlük...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
knyitogato #12991 üzenetére
Hát remélem lesz,de az eddigi fejleményekből kiindulva nem sok jóra számítok.....
reggel kaptam répát,lehet hogy valaki tesztnyuszinak nézett minket pl gogli? -
Dzsuri89
őstag
válasz
knyitogato #12315 üzenetére
Biztos köze van a forintnak is hozzá, de megy fel az ára, ahogy Te is írtad.
Ahhoz képest, hogy milyen sokan vettek Nexus S-t, nagyon ritkán "botlok" olyan emberbe, akinél ez a készülék figyel a markában.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
knyitogato #12062 üzenetére
Akkor meg kell majd reszelnem egy kicsit.
-
_NCT
addikt
válasz
knyitogato #11887 üzenetére
Már van NFC-s előlap is?
-
mgTerminator
veterán
válasz
knyitogato #11872 üzenetére
Miért én vagyok a szánalmas? Hányszor láttad hogy rinyáltam, meg vertem magam a frissítésért? 1x sem! Téged meg már láttunk, épp az imént
Én is várom, de én tudok nélküle élni!
-
mgTerminator
veterán
válasz
knyitogato #11862 üzenetére
Most mit kell itt rinyálni egy nyavajás frissítésért? Miért annira jó az ics? Aki feltette csak szarozza, akkor meg mit sírsz, meg a többiek? Komolyan nincs jobb dolgotok mint a nap 24 órájában rinyálni emiatt?
-
hallerlaller
addikt
válasz
knyitogato #11811 üzenetére
az biztos, én fél éve vettem és árában tudnám még mindig eladni
-
szabeska
addikt
válasz
knyitogato #11811 üzenetére
Ahogy néztem, más telefonokkal is ez a helyzet
Mindenesetre bőrtokban tartom, ha meg kell válnom tőle, szép állapotban legyen
-
Land
veterán
válasz
knyitogato #11309 üzenetére
Fényérzékelő hibás a telefon. Minimum fényerőn van fixen a kijelző. Most vettem rá magamat, hogy beadjam szervizbe.
-
hippo0315
senior tag
válasz
knyitogato #10913 üzenetére
Van hát. Én is várom, bár vegyes érzésekkel, mert nem tudom eldönteni, érdemes-e váltani a 2.3.6-ról
-
DonMedve
addikt
válasz
Úgy van ahogy RAID kolléga mondja.Én feletttem manuálisan.Igaz valamiért a VQ8PQk_V.zip nem akart felkúszni,hibát írt telepítéskor.Azt leszedtem a ZD3PyN0t.zip-et ez elvileg full rom,ez felkúszott.
FőDudu:Parancsolj.
-
zozo2001hu
tag
válasz
Tegyétek fel kézzel, pofonegyszerű és remekül működik szvsz.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
A Google leállította az OTA-t, sokan nem kaptunk még ICS-t. Türelem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
knyitogato #9552 üzenetére
Én is zsákoltam egy párat, de azt nem mondom hogy annyira vágytam rájuk
-
keyol
aktív tag
válasz
knyitogato #9539 üzenetére
Ha az SGS2 megkapja januárban akkor lehet ,hogy mi megkapjuk még ebben az évben.Legalábbis így lenne fair......
-
szkorhetz
őstag
válasz
ez meg semmi.
A Huawei is ránk ver.. -
FőDudu
veterán
válasz
A Google nem lehet ennyire amator...
Eloszor a referencia keszulekeknek kell megkapniuk... -
EsoxLucius
csendes tag
válasz
knyitogato #8433 üzenetére
Ahaaaa....hát megnéztem.. jól néz ki, de nekem valami fix kéne. Amiből nem kell ki be rakni, hanem a telefonnal egybeolvad. Nem számít hogy nagyobb lesz tőle, csak védje rendesen, és ha lehet, akkor ne plasztik legyen az anyaga, mert azt nem szeretem zsebbe rakni, meg öcsém ájfónján is szétmálot konkrétan :S
Speedshop-ban milyet tudnak adni nem tudjátok? És ott van jó áron kijelzővédő fólia?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
knyitogato #7861 üzenetére
ilyen mediamarkt kategóriájú boltról volna szó,nem zug-gsmről.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
knyitogato #7813 üzenetére
Nem szakadozik, viszont a ház azon részén, ahol a Blade még vígan szuperált, a Nexus nem hajlandó csatlakozni wifin a hálóra. Ahhoz képest hogy a Blade egy másik árkategória, ez eléggé lehangoló
-
FőDudu
veterán
válasz
knyitogato #7811 üzenetére
Nem tudom. Ez joval szarabb mint a Blackberry Torch vagy iPad vagy barmelyik notebookunk vagy a felesegem LG GT 540-e...
Egyszeruen dobalja el a kapcsolatot, egy marketes top listat nem lehet vegig nezni vele mert leszakad a halozatrol. Ha a notim vagy az iPad ilyen lenne mar reg a falhoz vagtam volna oket...
-
OberMotz
aktív tag
válasz
knyitogato #7811 üzenetére
Az enyémen is gyári 2.3.6 van, és a Blade-emhez képest is gyengének tűnik a wifi sajnos
-
ewuk
csendes tag
válasz
knyitogato #7079 üzenetére
Úgy lesz, fönök
-
toto0569
addikt
válasz
knyitogato #6414 üzenetére
a wepes titkosítás a lényeg,fogadjunk,hogy a tied wpa?!/azért jó/ de a 2.3.6 is meg oldotta ezt
-
verser233
senior tag
válasz
knyitogato #6391 üzenetére
Igen, én is így gondolom, már nagyon várom, hogy megkapjuk az ICS-t, ha meg a kamera-videó páros is javul tőle akkor meg pláne!
-
slice14
veterán
válasz
knyitogato #6391 üzenetére
Én a wifi-vel állok kicsit hadilábon. Persze még a használható határon belül van. Azért rendeltem non nfc hátlapot, gondoltam próba cseresznye. kicsivel nagyobb a hatótávolság, de nem egy nagy világmegváltó változás. A Desire-hez képest így is gyengébb.
-
sheep
addikt
válasz
knyitogato #6316 üzenetére
átnéztem, de a kérdésem pont arra vonatkozott, hogy még fennállnak-e ezek a hibák, pl itt is sokan panaszkodtak a gyenge gps-re, de csak régebben
mivel nem vagyok képben arról hogy most melyik a legújabb elérhető hivatalos rom a készülékre, ezért akartam tudni hogy esetleg lett-e valami javítva szoftveresen, vagy mittudomain...
ha általánosságban kb olyan a gps mint az sgs-ben akkor nem veszem meg -
xnace
őstag
válasz
knyitogato #6269 üzenetére
Esztétikailag szép lenne, de belegondolva nem lenne praktikus.
-
mgTerminator
veterán
válasz
knyitogato #6195 üzenetére
Én 220 és 240 között saccolnék ha úgy lövik be az árát mint a nexus s-nek. De ha nem, akkor olyan 140-re tippelnék
-
volvoguy
addikt
válasz
knyitogato #6180 üzenetére
az Update-k miatt! Ez egyértelmű. Valaki írta hogy a Defy-t a főzött ROM-ok tartják életben és igaza is van. Viszont azok bugzanak sajnos, az XS meg azért el lesz látva egy darabig még...
Anno ZTE Blade-el kezdtem az Androidos pályafutásom, hamar meguntam, lassú volt, recsegett-ropogott, a szoftver sem volt jó, utána a Defy felüdülés volt
És meg is szerettem
Semmi baja nincs, és nehéz szívvel válok meg tőle
-
Andris_2
aktív tag
válasz
knyitogato #6105 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy megvárom az ICS-t hátha azzal jobb lesz, de ha nem akkor irány a szerviz, mert már nagyon idegesít, hogy naponta kétszer-háromszor ki-be kell kapcsoljam a mobilnetet, hogy működjön.
-
Gogolak
tag
válasz
knyitogato #5943 üzenetére
Köszi a Tippet....ettől féltem...
Szabadkáról vágtathatok vissza Szegedre.... -
Lara1
csendes tag
válasz
knyitogato #5728 üzenetére
Feltoltam nagyon jó de nekem a böngésző amit beletaktál nagyon lassan tölt be szinte használhatatlan.
-
Jannn
aktív tag
válasz
knyitogato #5475 üzenetére
Mi a fólia márkája?Brando-val nem szokott gond lenni
-
tybsen
addikt
válasz
knyitogato #5487 üzenetére
Nem raktam bele. Mivel havonta 1x legalabb sim-et cserelek, igy nem lett volna szerencses beleeroszaokolni. Ugyhogy itt pihen a fiokban /feher/. Csak a foliat hasznaltam fel a csomagbol.
-
xnace
őstag
válasz
Nekem is csak az IS ment fel hibátlanul, de annek mkás baja volt
-
tybsen
addikt
válasz
knyitogato #5478 üzenetére
Felejtsd el :-) nekem ill. Gyorsboltnak sem sikerult..
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Milyen fólia? Hogyan raktad fel?
mp
-
slice14
veterán
válasz
knyitogato #5434 üzenetére
Akkor töröld az általad használt fiókot a fiók és szinkronizálásnál.
-
slice14
veterán
válasz
knyitogato #5431 üzenetére
Ha el akarod adni, akkor előte mindenképen factory reset. Meg formázd az usb tárat. Én az edigi okostelóimat mindig 0-tam eladás előt.
-
slice14
veterán
válasz
knyitogato #5429 üzenetére
Sim cserével semmi nem változik, csak be kel jelentkezni még egyszer. Ja a fiókokhoz tudsz hozzáadni másik gmail fiókot, csak meg kel adni hogy melyik legyen az alapértelmezett.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
knyitogato #5387 üzenetére
Vásárolok vele, de hamarosan lejár a Google Wallet egyenlegem. Bízom benne, hogy az ICS-el globálisan kijön a szolgáltatás. Ha nem, akkor kitalálom hogyan lehet feltölteni.
-
hallerlaller
addikt
válasz
knyitogato #5387 üzenetére
vásárol vele az arra kijelölt üzletekben.
-
Wixxi
csendes tag
válasz
knyitogato #5366 üzenetére
A GPSt olyan szinten használom,hogy néha szabadtéren megnézem,hogy hol vagyok.
Igen,70ért eléggé csábító ajánlat.
Rádió nem is beszerezhető rá? :S -
mgTerminator
veterán
válasz
knyitogato #5352 üzenetére
Nekem nem a sebességgel van problémám hanem h 2-3 percenként megszakad az msn vagy a dropboxba a feltöltés. Egyébként meg NFC antenna ide vagy oda, nem az a bűnös, hanem maga a HÁTLAP! Kivettem az NFC antennát, papírt ragasztottam a helyére, és amikor visszatettem ugyan olyan szar volt. Ha leveszem a hátlapot akk nemrosz, ha visszateszem, megint szar a jel. És nekem ne próbálja meg senki bemagyarázni hogy egy kis papír meg szikszalag árnyékol
-
feka007
veterán
válasz
knyitogato #5318 üzenetére
Hát én nem tudom milyen tok kell, de itt van műanyagban harmadannyiért. De ha az tetszik, akkor ok
-
feka007
veterán
válasz
knyitogato #5310 üzenetére
Tényleg jó, hátlap nélkül.
Úgy már jó a wifi, és a GPS is. Más bajom nem is volt nekem amúgy a telóval
Remélem NFC nélküli hátlappal is ugyanilyen fasza lesz, addig itthon nyomom csupaszon, elvitelre meg N85.knyitogato: Biztos jó rá, de eBayen pár $-ért utánadvágnak ilyet, nálunk ezekkel a kis cuccokkal a rablás megy
-
szponzor
senior tag
válasz
knyitogato #5311 üzenetére
Ez engem is érdekelne. 9020 és 9023 között milyen különbség van a kijelzőn kívül?
-
lord.lakli
őstag
válasz
knyitogato #5311 üzenetére
Választ nem tudok adni, de megnéztem ebay-en és 30-35 $. Speednél nagyon megéri, vagy valamiért nagyon occó.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
knyitogato #5208 üzenetére
epic fail, nem néztem körbe rendesen.
lehet az lesz hogy ezt visszaadom 8 napon belül, jöhet a pénz vissza, és beugrok a saturnba egyért.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
knyitogato #5202 üzenetére
igen ezt tudom, de egyelőre nem élnék ezzel. a készülék kell, máshol meg nincs ilyen árban.
ha továbbra is ilyen a hozzáállásuk, akkor ez lesz, de szeretném magam tartani az A tervhez
, miszerint küldenek egy hibátlan darabot.
ezt kellene kivitelezni, csak nem adom ki szívesen a kezemből, mert ha bele is mennek, telefonon, annak nyoma nincs, ha meg csak úgy hajlandóak cserélni, hogy én visszaküldöm ők megnézik és utána küldik az újat elég lutri, ilyen hozzáállás után meg pláne. nehezen tudnám elhinni, hogy ha bele is mennek, nem tesznek bele megint valamilyen csavart.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
knyitogato #5198 üzenetére
netről rendeltem, speedshop-tól. sajnos nem tudok bemenni.
-
slice14
veterán
válasz
knyitogato #5198 üzenetére
Az lenne a legtisztább...
-
feka007
veterán
válasz
knyitogato #4760 üzenetére
AV Planetnél adtam le, ott vettem. Már eleve raktam rá fóliát, remélem nem is veszik le, mert nem egyszerű felrakni rá.
-
xnace
őstag
válasz
knyitogato #4760 üzenetére
Igen, a szervizelés idejére tesznek.
-
Pitiless_
tag
válasz
knyitogato #4744 üzenetére
Én nem bírtam kivárni. Manual update
.
Tegnap este egyébként is nagy frissítések voltak, az Omnia 7-re beérett a mango, itt meg 2.3.6. Egyébként a wifi jobb lett valamivel, a gps határozottan. -
BoB
veterán
válasz
knyitogato #4716 üzenetére
Akinek még nem jött meg ne aggódjon. Kb 1 hét mire megkapja mindenki OTA módon.
Market nekem két napja frissült egy újraindítás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest