- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
cassius.clay #21654 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
cassius.clay #21652 üzenetére
Ez talán: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
cassius.clay #21647 üzenetére
1.hsz-ben vannak leírások, vagy nagyon nem megy?
-
hallerlaller
addikt
válasz
cassius.clay #21642 üzenetére
Fel ne tegyél semmilyen samsungos firmware-t, azok hardvergyártók, nem értenek az ilyesmihez.
Itt vannak a gyári factory image-k: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #20684 üzenetére
Csak ne sétálgass sehova
most már az egész ország területén van helyszíni javítás:[link] hülyeség beadni, aztán heteket várni a telefonra, ha helyben is meg tudják javítani.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
molnarpeter #19303 üzenetére
Na végre! és lehet tudni ki lesz?
-
hallerlaller
addikt
válasz
Szmoki #19298 üzenetére
Galaxy Nexus ezeket megeszi reggelire sebességben. Hox szót sem érdemel a gagyi itthoni szerviz meg az idegesítő hibák miatt, custom romot is csak garivesztéssel tudsz rá rakni, tegra3 pedig semmilyen előnyt nem jelent jb alatt. S2 meg nincs olyan szerencsés helyzetben mint a galaxy s, +rom számláló.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
jackbacsi87 #18542 üzenetére
ez deodexed rom? a cwm recovery-t meghagyja?
-
hallerlaller
addikt
válasz
orrlyuk #18119 üzenetére
nana! állítsd csak át angolra, és már lehet is kérdezni, hogy "how tall is yao ming?"
-
hallerlaller
addikt
válasz
szponzor #18005 üzenetére
nincs fönt play-ben: http://beta.swype.com/, regisztrálni kell hozzá, telefon böngészőjébe üsd be ezt a címet és úgy.
-
hallerlaller
addikt
válasz
szponzor #17990 üzenetére
szerintem menne, csak ugye itt felfele swypeolunk a home gombról, nem tudom nálatok hogy fog előjönni, talán a sima keresés gombbal.
a face unlock is megy, csak azért vették ki a kisnexusból, mert az előlapi kamera vga szemben a nagytestvér 1,3 megapixelével, így nem működik olyan jól a felismerés. -
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #17957 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dzsuri89 #17949 üzenetére
Ez a google now nagyon brutális, kitalálta hol lakom, úgy hogy nem volt benne a navigációban célállomásként, abból olvashatta ki, hogy mikor hol tartózkodtam? Ráadásul hazafele menet mutatta, hogy hány percre vagyok otthontól, mutatta kis térképen a !pontos! útvonalat és a forgalmat is pár szóban jellemezte az m3-as autópályán. Nekem tetszik, de ebből biztos lesznek adatvédelmi problémák majd.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Slukkica #17877 üzenetére
Fu azt még nem tudom mi az, még csak ismerkedem, lehet újra tanulni az androidot
Még nincs kint az ota csak az amerikai gsm verzióra, én egy gyári rootolt romot töltöttem le xda-ról, ebben szerintem gyári a kernel, viszont így is sokminden bekerült a fejlesztői lehetőségek közé, amikről még azt sem tudom hogy pontosan micsodaPl, ezekre van valami tipped?:
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dzsuri89 #17842 üzenetére
Nyugodtan írjál nekik, ők egy angliai székhelyű cég abszolút megbízhatók fel is vannak tüntetve a google.hu/nexus oldalon mint hivatalos partner, de van magyarországi ügyintézőjük, írhatsz magyarul, válaszolni fognak hamar. Ha én nem a telenornál előfizetés hosszabbításra vettem volna, akkor csak tőlük. Az eu garancia pedig a samsung hivatalos gari, nekem is olyan van, ilyet kell kapjál és bármelyik samsung szerízben elfogadják, van budapesten mindegyik plázában, vagy pedig pest megyében él a helyszíni szerviz szolgáltatásuk, ami a legjobb, ott előtted cserél kijelzőt, alaplapot, vagy burkolatot akár, látod hogy mit csinál és csak fél órára kell nélkülöznöd a telefont, ennél nincs is jobb.
#Slukk
ez szerintem neked a legnagyobb elismerés!
-
hallerlaller
addikt
válasz
szponzor #17835 üzenetére
Gorilla glass minek, az iphone, nexus s és galaxy nexus is egy meg nem nevezett erősített karcálló üveget használ, gyakorlatilag tök ugyanaz, semmi különbség, csak ezeket nem a corning gyártja. [link] [link] [link] [link]
Na nem győzködni akarok senkit, mindenki azt vesz amit akar, csak a hibákra szeretném felhívni a figyelmet, ami sajnos a galaxy nexusnál is van, mégpedig a régiós romok. Magyarországon elég sanszos, hogy gyárilag 'yakjuxw' rom lesz rajta, amit a drága szarszung nem nagyon kapkod frissíteni. Amúgy a véleményem pedig ez: [link]
Itt van nekünk toolkit, amivel egy gyakorlott nexus használó 5perc alatt végez a driver telepítés/bootloader nyitás/rom felrakással.
Ja és a legfrissebb infók szerint a tegra3 audio chip nem igazán 'remekel', ez kicsit engem is aggaszt. -
hallerlaller
addikt
válasz
molnarpeter #17704 üzenetére
haha, szevasz frodó!
amúgy ha fastboot parancsokat akarsz adni az nem megy zárt bootloadernél, szerintem maradhat nyitva nyugodtan.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #17194 üzenetére
ezzel is lehet: [link]
-
hallerlaller
addikt
Az miért van, hogy felraktam egy gyári romot ami meghagyja a recoveryt de a kamera appból eltűnt az érintéses autófókusz? Mintha lett volna valakinek már ilyen problémája, csak most nem találom.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #17053 üzenetére
Egy foltban sárgás, valaki linkelt már képet.
Megvan: [link]
Ha az egész kijelző tűnik sárgásnak az szerintem nem gond. -
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #16970 üzenetére
az felfogja dobni az ota-t?
(#16972) Asbee
király, kösz, elszoktam kicsit az xda nexus s fórumtól
-
hallerlaller
addikt
Megint kéne egy kis segítség, van stock 4.0.4 rom recoveryből telepíthető zipként fent valahol?
-
hallerlaller
addikt
öö, kicsit lemaradtam, ki milyen romot ajánl most?
-
hallerlaller
addikt
válasz
kolosanyi #16073 üzenetére
Na ne vicceljük, nexus-t csak nexusra, amúgy sincs értelme összehasonlítani. Egyik egy túlmarketingelt agyonhypeolt konzumer készülék, míg a másik egy dev telefon. Appokat is ha megfigyeled az újabbak bemutató képei playben mind szoftveres gombokkal vannak, ez mindennél többet mond.
-
hallerlaller
addikt
válasz
leojohnson #15811 üzenetére
i9020t típust keress a T-Mobile-tól: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #15734 üzenetére
van fent custom recoveryd? mert akkor oldal alja és recovery flashable zipre nyomj.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Slukkica #15661 üzenetére
mindegy hogy a beállításokba mi van kapcsolva
Igazából ez van bármilyen rommal, szerintem ez csak a fejlesztőknek van benne, hogy egyszerűen tudják tesztelni az alkalmazásaikat amik azután úgyis bekapcsolják maguknak a hardweres gyorsítást, ha jól meg vannak írva.
(#15663) Recon
akkor félreértettelek
-
hallerlaller
addikt
válasz
tibz03 #15657 üzenetére
Mit tudom én mit kapcsol, én csak egy egyszerű felhasználó vagyok. Csak azt a megállapítást tettem, hogy sehol semmi előnyét nem láttam még a be kapcsolásának. Oda is írtam hogy "szvsz placebo", de ha neked gyorsabb akkor kapcsold be.
De amúgy meggyőzhető vagyok ilyen érvekkel pl.: 'ha bekapcsolod akkor gyorsabb lesz a xy böngésző/játék/benchmark program, de ha kikapcsold lassabb/laggol' az a baj hogy még sehol nem láttam ilyen szembetűnően szignifikáns különbséget, ezért alakult ki ez a véleményem, igazából nekem is valaki elmagyarázhatná hogyan működik ez és mi a jelentősége.
-
hallerlaller
addikt
válasz
forintuser #15263 üzenetére
na ránézek, root kell hozzá?
-
hallerlaller
addikt
válasz
molnarpeter #15062 üzenetére
GNex-re van ilyen toolkit lustáknak, nem kell android sdk meg java meg semmi, azt hittem már itt is van de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest