- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
KrissszG #21742 üzenetére
1:
Total kapcsold ki a location servicest. Nem kell.
Tok felesleges hogy a fenykepezo geotaggingoljon meg az osszes buzi alkalmazas kozolje a gyartoval hol is vagy.2: az idojaras meg egyeb helyszintol fuggo dolgot rakd fix beallitasra - akkor nem keresi az elobbieket.
Fixen be kell allitani hogy Budapest/debrecen/belapatfalva - aki meg utazik az kezzel belepiszkalhat.
Fix fel oras frissitesek.3: az osszes automatikusan frissulo widgetet kapcsold ki (szedd le a kepernyorol).
Ezek csak zabaljak az akkut es halozati forgalmat generalnak. Az ilyenek miatt nem tud a telefon aludni.
Ugyanez a facse es egyeb push-os uzenetet kuldo/fogado appra. Gmail maradhat.4: szinkronizalo cuccok. Box/dropbox/sugarsync/cubby/google drive. Kuka.
Maradhat, ha manualisra allitod a szinkront.5: google now kikapcsolas. Nekem full baromsagokat irt - 16km meg a munkahelyig, ez 16 perc lesz.
Nalam ez nem elony, nem varosban lakom, zero forgalomnal ez nem er semmit.Ezek utan varhatsz nemi javulast.
Ha valamit kihagytam, akkor a tobbiek remelem kiegeszitik a mondandomat! -
vamosip
tag
válasz
KrissszG #21125 üzenetére
Nálam a Tasks widget tűnt el újraindításkor 4.1.1-en, mindig tehettem ki újra. 4.1.2 óta viszont jó.
Írtam, hogy több lett a szabad RAM, kb 140 körül. Na azóta azért lejjebb ment 120-100 közé. A futó alkalmazásoknál nem vár olyan sokat, mint előtte. Az animációk viszont néha akadnak :/
-
Quqesz
nagyúr
válasz
KrissszG #21092 üzenetére
Most nem használtam a telót és ki volt kapocsolva.Bekapcs után wifire fel és gondoltam pár perc után ránézek a frissítésre a menüben.Nem kellett csinálnom semmit,mert már töltés alatt volt és pár perc után már rakta is fel.
Megjegyzem most először.A szokásos google keretrendszernél lőd ki az adatokat párszor és akkor lehet előbb meglesz..én nekem úgy jött le a 4.0.4 és a 4.1.1 is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
KrissszG #19430 üzenetére
teljesen full gyári minden és ekkora gondjaim nincsenek.néha ez is nem olyan folyamatos képernyő lapozás közben(ha pl hosszú idő után éleszted fel a kijelzőt nehezebben tér magához,akadozik),de nem akad be keményen.nézd meg mennyi ramot foglal le futás közben és zárogass.érdekes momentum,hogy a home gomb alatt felsorolt progikat ha kihúzod egyből több lesz a szabad ram(44app és 120-150mb free ram).az aksi nálam volt 16-18 órás merülés és 1,5nap is folyamatos 3g és kocsiban bt használattal(bár ez nagyon kicsi időintervallum).szval kicsit rapszódikus....sztem a gogli reklámfogása nagyobb volt mint a technikai eredménye a jb-vel.
-
szponzor
senior tag
válasz
KrissszG #19430 üzenetére
Nekem stock, root-olt JB-m van thalamus kernel-lel és gyors is, nem laggol, FC-t sem láttam még.
Húzd újra vagy tegyél fel egy Slukk ROM-ot meg hozzá egy jó kernel-t és kész, bár nekem telepítés után, gyári kernel-lel sem laggolt, nem FC-zett, csak nagyon merült, de ezek a thalamus kernel-ek elég jók. Bár most nem tudom annyit használni a telefonom, mint előtte, így kb. 3 napot kibír, előtte másfél-kettőt.Anno, amikor kijött az ICS, akkor mindenki azt szidta, meg miért nem lehet várni a frissítéssel ahelyett, hogy szarul adnák ki. Ha nem is adták volna ki a JB-t Nexus S-re, akkor jóval nagyobb felháborodás lenne, mint ami a te hsz-edben van.
-
slice14
veterán
válasz
KrissszG #19432 üzenetére
Az aksival tényleg gond van. De slukk ota jb-je nem laggol és nem is fc-zet amíg azt használtam. Ill most is azt használom, csak air kernellel. Szerintem érdemes más kernellel használni, az aksira is jótékonyan hat (2-3% óránként.). Egyik haver-nek is NS-e (érintetlen volt múlthét szombatig.) van, A rendszerre nem panaszkodott, csak az akku Titanic szintű merülésére.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
KrissszG #19398 üzenetére
google play nálam nem mindig jegyzi meg az appokat.
go backup-ot használok. root nélkül leírás szerint ki lehet menteni az appokat. én root-al használom, így az adatokat is kimenti. ki lehet válogatni, melyik appokat mentse, illetve állísa vissza.
tud sms-eket, telszámokat is menteni. -
slice14
veterán
válasz
KrissszG #19398 üzenetére
A Play megjegyzi mi volt fent utoljára. De az appok beállításait nem tudod backupolni, ha nincs root jogod tudtommal. Ota után érdemes gyárvisszaállítást csinálni, hogy a rendszer tisztalappal induljon. De nem létfontosságú. Ha érzed hogy lassabb mint kéne vagy akad, akkor érdemes egy factory default.
-
-
XTaki
tag
válasz
KrissszG #15803 üzenetére
igen, a reklamokat el kell viseljem, de jo esetben nem leszek ostoba megnyitni valami olyasmit ami ekkora cuccokat dobal, viszont ha maps-re, gmail-re, gyors bongesznivalora van szuksegem, akkor azt meg lehet oldani...
bar a vodafonos 100M/ezer penz meg igy is draga...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
KrissszG #15598 üzenetére
Gyári kernellel nem volt újraindulásom 4.0.4-gyel, viszont amiről írtam, hogy újra indult az a GS kernel volt.
Alternatív böngésző az Apex? Szerintem launcherre gondoltál.Én a Nova-t raktam fel, az első pár órában jó volt, aztán az is kezdett szaggatni...
(#15599) MMA87
Amiről beszéltünk priviben az indult újra sajnos.
Én mindenképpen felrakom ma GB-et, mert annyira nem nagy dur számomra az ICS, hogy nem tudjak nélküle meglenni. Fog hiányozni pár dolog az biztos, de nekem egy Nexus S-en ne szaggasson a launcher, mintha Galaxy Minim lenne. -
Quqesz
nagyúr
válasz
KrissszG #15595 üzenetére
a repülőgép üzemmód sztem is jó megoldás ha nem akarod,hogy gsm-en elérjenek.nekem azt mondta a vodás,hogy ne bűvészkedjek,mert nem tudja garantálni a biztonságomat.nekem az jött le,hogy nem tudod teljesen kikapcsolni a netet(persze repülő üzm kivétel,a srác meg t-mobilos volt)
reboot nekem csak earth indításnál volt egyszer,normál esetben no....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
KrissszG #15583 üzenetére
kicsit későn reagálva:ha külföldön akarsz netezni és csak wifivel akkor ha biztosra akarsz menni hívd fel a szolgáltatót és tiltasd le az adatforgalmat teljesen.ha visszajössz akkor visszakapcsoltatod.egyik ismerősöm nem tette meg (adatforgalom ki,2g,stb) és mikor hazajött fél millás számla várta!felhívtam a vodát és azt mondták az okostelefonok a kikapcsolás ellenére is használják a netet és a fenti megoldás garantálja,hogy ne érjen meglepetés!
Más
72%-nál bekapcsoltam a gps-t és 1h 37percet navigált majd maradt még 15% akku.feltöltés után nem használtam igazán és most 1nap22h és 54% az akku.nem tudom bekalibrálni jobb v rosszabb 4.0.4..........
hú, tag lettem,most mi van?sokat dumálok? -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
KrissszG #15512 üzenetére
nekem pl a google earth amint bekapcsolom már nyomja is a random újraindítást.miért?viszont ha nem indítom újra ezután mégegyszer a telót,akkor meghülyül és sokkal kevesebbet bír az akku.ha újraindítom akkor megy simán.ez is miért van?ki érti ezt?
kolosanyi
nem értem neked miért szívja(ez szívás) az akkut ennyire?nekem most 1 nap 19 h és 4%,de használtam(pl kocsiban rádugtam a rádióra auxal nem is egyszer).
-
F_Gergely
őstag
válasz
KrissszG #15107 üzenetére
Én megcsináltam hogy le volt irva, és reboot után belementem a beállítások/telefonról/frissítések és már töltötte le a 4.0.4-et. Most lett kész a telefon
Asszem egy factory resetet kell csináljak mindenképp mert látszik rajta, hogy az alkalmazások meg egyebek még 2.3-ra vannak optimalizálva és kicsit nyövgenyelősen fut minden.
-
-
AXisBOLD
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz
KrissszG #14427 üzenetére
gb alatt nem.volt ilyen tapasztalatom,egyből felfrissített,de az market volt,play nem.tudom ugyan olyan-e?ha megteszed és meghülyül,akkor gyári visszaállítással viszarakódik újra.ics alatt jártam így marketnál.
kolosanyi
max a titánbetétes tököm. : )
az a furcsa,hogy elvileg a gps antenna a felső részben van a kamera környékén,amit nem fogsz.....ki tudja.viszont ics alatt sokkal stabilabb lett a wifi.volt hogy nulla csík és nem dobott le a hálózat mig gb alatt egy csíknál is szakadozott. -
Dzsuri89
őstag
válasz
KrissszG #13575 üzenetére
Az enyém picivel rövidebb, mint maga a kijelző, viszont lehet, hogy van 100%osan rápasszoló, amit a Samsung boltból lehet rendelni, de az meg horribilis áron van... Tokban hordom, így a kijelzőről való fólia felválást még egyszer sem tapasztaltam, de még csak jelét se láttam. Alul meg felül nálam se tapad rá teljesen, de ez a hajlított kijelző miatt van.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
KrissszG #12634 üzenetére
Én az Elixir2-t ismerem, meg a Notification Toggle-t. Mindkettő jól működik, Elixirhez kell még pár kiegészítő dolog letöltése, de cserébe nem dobál fel egyéb ablakokat a kapcsolgatáshoz, az utóbbi viszont feldobál. Ingyenesek, talán megérnek egy próbát.
-
palesz53
senior tag
válasz
KrissszG #12634 üzenetére
igen, jól mondja csabibmx - widgetsoid 2.x
múlt héten érkezett bele nfc kapcsoló is, de az sajnos a gps-hez hasonlóan a beállítások megfelelő alpontjába navigál "csak" - de így is tuti!
(az elixir 2-ben is van ilyen, de az nekem ics alatt nem igazán funkcionál jól...)
más - ez a cwm touch recovery tényleg jó!!!
-
mgTerminator
veterán
válasz
KrissszG #12343 üzenetére
Hát azt meghiszem! A legkissebb mobilnet csomaggal is annyi üzit lehet küldeni amennyit meg se bírsz írni! A "fogyasztása" is nagyon jó, olyan 100-200kb/perc (beszédtől függ). A djuicenál 500ftért kapok 100megát és ha 1perc locsifecsizés 200kb, akkor 500percet tudok vele beszélni, tehát durván 1perc 1 forint, arról meg ne is beszéljünk hogy "másodperc alapú a számlázás"… Fateromat nem kellett rábeszélni a mobilnetre
-
janika1988
tag
válasz
KrissszG #12303 üzenetére
ez engem is érdekelne!
mivel ha benyomod a GPS gombot, akkor csak akkor látod a villogó kereső ikonját, ha pl Gmaps-et lövöd be vagy a Navigációt pl. Mert én is bekapcsolva hagynám, ha nem merítene akksit. UGyanakkor a google latitude a háttérben lehet ezt használná, ezért nem mertem eddig bekapcsolva hagyni. -
knyitogato
őstag
-
-
-
-
Toobee
veterán
válasz
KrissszG #10995 üzenetére
Akinek a külső szempont az első egy telefonnál, az régen rossz. Többnyire ebből lesznek azok, amik már többször is szóba kerültek. Teleszemetelt telefonra OTA frissítés, majd sírás. Talk Cat, Talk Cow, Talk anyámkínnya 50 verzióban, szerelem kalkulátor, meg pénisznagyobbító hangvillám, meg vibrátor program a csajodnak, meg 80 bugyuta, gagyi játék, mellé csomó felesleges app. Nem csoda, hogy akad mindenhol. Plusz, aki tetszés alapján vesz, az iPhone-t vesz, vagy valami vékony ganéhordást (bocsi a RAZR R-es kollégától
). Mondjuk ki: ez a telefon nem egy szépség, de nem is ezért szeretjük.
-
volvoguy
addikt
válasz
KrissszG #10646 üzenetére
Épp írni akartam, hogy most az ICS miatt van, hogy egyes appok miután kilépek belőlük 30-40%-on pörgetik a procit (Facebook, Appbrain pl.) - ergo ezeket az appokat még nem készítették fel rendesen az ICS-re, vagy a cikk szerint az OTA-val jött ICS még nem jó?
Mondjuk érdekes, hogy (Watchdog Task Manager-el mérve) az "Android rendszer" állandóan 16-17%-on hajtja a procit.
Ergo, bugos az ICS-ünk?
-
kerjani
aktív tag
-
slice14
veterán
válasz
KrissszG #9648 üzenetére
Na megmondom a frankót. Akkor zöld a térerő jele, ill a wifi jele (akkár az E 3G vagy H), ha a google-val szinkronizál a teló.
premete: Szép lenne ha nem isa a héten, de jövőhéten elkezdenék az OTA frissitéseket. Bár tegnap néztem Bogék GN tesztjés és azt mondták hogy néhol bugzik még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest