- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AaronOS
tag
válasz
palesz53 #20385 üzenetére
Nem találtam ott megoldást.
A fastboot most már annyit mond waiting for device, szóval nekem csak a driver gondjaim vannak. Kellene azt hiszem az ADB driver. Eszközkezelőben az android 1.0 device és az unkown device pontokhoz kellenének driverek.
SDK-t felpakoltam, de sajnos csak a hátsómat törölhetem vele e tekintetben.Ha menne a fastboot-ban a készülék megtalálása akkor a gyári *.img-et fel tudnám pakolni és a probléma meg is lenne oldva.
Másik, hogy ha a gép csak az sd kártyáját valahogy látná a mobilnak minden rendbe jönne, mert akkor egy cm10.zip beflasheléssel minden meg lenne oldva.
-
Slukkica
őstag
válasz
palesz53 #20385 üzenetére
slukk-olás
Ez kemény
Én nem is tudom mit mondjak a ROM-olásra(#20389) FőDudu :Kipróbáltam nekem is elszáll. Viszont semmilyen már programnál nem jelentkezett eddig csak ennél!
(#20390) tome0001:Igen full wipe kell. (ajánlott) Azért mondom mert át lehet állni a nélkül is de akkor tudnok kell mit, miért csinálsz. Ha annyire nem vágod akkor full wipe.
-
FőDudu
veterán
válasz
palesz53 #20363 üzenetére
JellyB TSM V4 alatt fel sem tudtam rakni az alkalmazasaimat mert a PLAY hibauzenetet adott az alkalmazasok letoltesekor.
Ott volt a Play es a Gmail alakalmazas meg a Youtube latszott a sajat alkalmazasaim kozul - a tobbit lehetetlen volt letolteni.
Ujrainditas, ujrainstalalas, mindent probaltam.
-
FőDudu
veterán
válasz
palesz53 #20359 üzenetére
Akkor kuldjel magadnak egy mailt a mail fiokodra es 5 masodpercen belul csipognia kell a telefonodnak. Annyi ido alatt jon meg a mellettem levo iPad-ra amin mukodik a push.
Ketlem, hogy MIUI alatt ez sikerulne. Nekem ugyanis nem ment.
Ezert eroltetem a Gmail appot ami valamiert az uj MIUI-ra nem megy fel. -
FőDudu
veterán
válasz
palesz53 #20354 üzenetére
Nem erted.
Ceges es privat fiokkent is GMAIL accountom van. A cegesnel eletbevagoan fontos a push!
Nem lehet 5 percet kesni.A MIUI beepitett e-mail kliensen nem tud push-t gmailen. Beallithatod a gmail fiokodat, de sosem lesz push.
A Gmail appot meg nem lehet letolteni a Play store-bol ugyanis -24-es hibakoddal elszall az install.
A 4.2.9.7-re fel tudtam rakni a Gmail appot - a legujabbra azonban nem megy. Sot a Titanium Backup sem tudja visszatolteni. Innentol nekem hasznalhatatlan a rom.
A slukk fele TSM V4 meg a playbol nem mukodik meg az index kepek is szarok. Utobbi lehet a MIUI-rol visszamasolt DCIM mappaban levo thumbnail-ek hibaja - elobbi miatt viszont lehetetlen frissiteni a dolgokat.
Visszaraktam a MIUI 4.2.9.7-et de az meg a sajat kamerajaval felvett videokat nem kepes lejatszani.
Soroljam meg?
-
FőDudu
veterán
válasz
palesz53 #20351 üzenetére
Nekem GMAIL app kell kulonben nincs push. A beepitett E-mail app nem pushos...
Ez az 5-15 percenkent lekerdezgetos faszsag hulyen nezki Iphone meg Blackberry mellet ha azokon mukodik a push....Az lesz a vege, hogy beadom a derekamat es az elozoek kozul valasztok.
Nem igaz, hogy nincs egy olyan rom amiben minden normalisan mukodik.... -
hippo0315
senior tag
válasz
palesz53 #20332 üzenetére
csak nyugodtan, attól megy előre a dolog.
Szerintem mindent lehet, csak én ilyen szintű grafikához tök vagyok
Így is küzdöttem mint disznó a jégen, mert a logo minősége sem a legjobb, és ami készült az csak egy próba dolog.
mondjuk azt is el tudnám képzelni (és még meg is tudom oldani) , hogy ha Slukkica kiválaszt valami szép hátteret akkor mint térhatású vízjel a wallpaper közepén ott lenne a logo-ja. Ezt szívesen meg is csinálom ha van rá igény és kiválasztott háttér.
Na mindjárt csinálok is egy ilyesmit.
-
Slukkica
őstag
válasz
palesz53 #20279 üzenetére
Evvel a lépéssel már átvettem
Recovery/kernel/ROM. Mit lehet még változtatni? Már csak a bootloader maradt
(#20280) mgTerminator:Én azt vettem észre hogy annyit nem ér a 3G nekem hogy megérje mindig azon lennem. Én mindig 2G-n vagyok, ha meg videót "kell" néznem akkor meg az értesítési sávban átnyomok 3G-re. 1 "bökés" az egész.
-
eeXaa
addikt
-
Slukkica
őstag
válasz
palesz53 #19792 üzenetére
Nem tudom mit kavartál össze
Először is amit belinkeltél az nem a hivatalos Gapps!
Használd amit a blog-on ajánlok az pl még a gmail-t is taltalmazza.Ha a valamelyik program nem kapná meg a root jogot akkor a SuperSU-ban frissítsd a bináris file-t!
A naptár problémád is a nem jó Gapps okozza
-
palesz53
senior tag
válasz
palesz53 #19783 üzenetére
no, akkor új slukk rom (jellyb 1st release)...
mint már írta slukk, full wipe kell! és a rom letöltése (egyenlőre csak a goomanagerből elérhető) után még egy gapps-ot is le kell húzni - pl innen -, majd ezután telepítés...
full wipe, rom flash, majd gapps flash és ezek után újraindítás... alapból kell konfigurálni, mint egy szűz, friss telefont... -
tdk.112
aktív tag
válasz
palesz53 #19683 üzenetére
Please note that syncing applications for desktop operating systems are not available for free users of the service. While you can use mobile apps and the web interface to upload files, you can’t synchronize files from your desktop PC with the cloud storage. That’s a serious limitation that makes the service less attractive to users than comparable services that offer free syncing clients.
'Nuff said.
-
Slukkica
őstag
válasz
palesz53 #18928 üzenetére
Lehetek én is?
Ebben nincs igazad mert igen is magamnak csinálom a rom-okat és kerneleket. Az hogy letölthetővé teszem az csak egy dolog!
Nem vagyok sem google alkalmazott sem semilyen alkalmazott, aki azért kapna fizetést hogy ezekkel foglalkozzon. Szabadidőben teszem és azért mert nem találtam olyan android verziót a telefonomra amivel elégedett lennék.
Így tehát olyanra faragom a ROM-om és KERNEL-em amilyenre nekem tetszik. Akinek tetszik, tetszik. Akinek meg nem, sorry. Valamint ne használja!
-
-
Slukkica
őstag
válasz
palesz53 #18679 üzenetére
Idézek magamtól:
Ime:
516c242 JRO03H by The Android Automerger - 4 days ago
eb5cbb9 JRO03G by The Android Automerger - 5 days ago
20f8a0a JRO03F by The Android Automerger - 8 days ago
915b915 JRO03E by The Android Automerger - 8 days agoUgyebár az E volt az OTA. Voltak benne hibák. "A történelem mindig ismétli magát!"
Egyébként valahol érthető a dolog hogy sok ember jobban tud tesztelni mint egy teszt csapat. Ezért nyomják ki az új verziókat, majd a hibajelzéseket javítják. Ez van, referencia modellÉs a forrás már friss így tegnap forgattam egy frisset
Ez van a linkelt képen.
-
válasz
palesz53 #18284 üzenetére
Verje csak ki a víz pl Samsung ekkora nyereség mellett. Ha akkor jó vagy nekik mikor vásárolsz akkor a pár milliárdból vegyenek fel fejlesztőket és fejlesszenek olyan telóra is ami nem mai darab. És nem kell a rinya, hogy ezért meg azért nem tudjuk mert kevés a ram kicsi a proci. Jó aláírom van olyan. De számomra SGS1 mikor nem kapta meg a 4.0-át az kicsit necces volt. Holott a nexus s- en símán elfut pedig a kijelzőn kívül egy az egyben ugyan az a hardver van mind a kettőben.
-
doddencs
senior tag
válasz
palesz53 #18201 üzenetére
setcpu, mivel az jött slukk romjával.
és akkor a beállítás annyi lenne, hogy bootoláskor beállítódjon, a kívánt governor (átfutottam a cikket, franc se tudja, melyik jó nekem, de ott is kedvencnek írták a smartassv2-t), majd a scheduler (ami a default deadline, vagy noop?), és ennyi?
profilokal érdemes szórakozni?
-
palesz53
senior tag
válasz
palesz53 #17849 üzenetére
na, kis pofozgatásra megkerült a chrome, meg hajlandó volt letörölni a root explorert, meg a bln controlt! apexet továbbra sem találja... go is észhez tért, így mégis marad... :-)
a status baros dolgok viszont tényleg hiányoznak... :-(mma87 - pedig van benne wallet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest