- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
premete #10974 üzenetére
Nálam is tökéletes a rendszer. Gyors, az eddig használt alkalmazásaim hiba nélkül futnak, ráadásul sose tapasztaltam még ilyen üzemidőt. Elmegy két napot a telefonom, ez csoda.
De viccet félretéve tényleg sokat javult az üzemidő. Pedig már hozzászoktam a MIUI extrém merüléséhez, no de nem fogok sírni utána.(#11013) Dzsuri89
Szerintem a gyári kernellel nem az igazi. Hallgatható, de jobban szól egy főzött cuccal a Voodoo. Ja és a Neutron Playert vedd meg ha lejátszót veszel, mert az szól a legjobban. Baromi ronda a felülete, de nagyon jól szól. A PowerAMP pénzkidobás ha a hangminőségre mész, mert nem nagyon hoz javulást a gyárihoz képest. Persze tele van olyan extrákkal, amik miatt szerethető program. -
bandigyerek
senior tag
válasz
premete #10974 üzenetére
Azt hiszem némileg (vagy inkább nagyon) nem vagy tisztában dolgokkal. Egyrészt, mire tegye fel a megjelent ICS-t, ha nem a 2.3.6-ra? (Miért elkrt a 2.3.6?) Ha valaki nem rootolta a telefonját, az meg sem érdemli az androidot? Ez is csak egy telefon, aminek működnie kell! Nem újraindulni,bezárogatni alkalmazásokat, lezabálni az aksit. Nem hinném, hogy a user a hülye, mert kap -mondjuk- OTA-n frissítést és felteszi a marhája, mert bízik benne, hogy az is lesz olyan, mint az előző. Vettem telefont, 2.3.4. -el. frissített 6-ra. Most felraktam az OTA-n jöt ICS-t, és minden meggyőződésem ellenére, root-cwm, és vissza a 2.3.6., mert az jobban működött. Lakat lezár. Ennyi. Ha veszek egy telefont, akkor ne már azzal keljen küzdenem, hogy vajh mióta áll a telefon a zsebemben , és kéri a SIM-pint? Vajon azóta, hányan kerestek? Megvettem, működjön anélkül, hogy bazdirgálni kelljen. Aki matatni akarja, hogy gyorsabb legyen, meg szebb, és jobban szóljon a zene, az előtt nyitva a lehetőség, de nehogy már arról szóljon az Android rendszer, hogy hurrá-hurrá, vettem egy androidos telót, és essünk neki, mert ez is szar, meg az is szar. A 2.3.6. jó. A 4.0.3. röcög. Az is jó lesz, és kivárjuk. De nem mindenki idióta, aki szimplán használni akarja, és ki is akarja használni.
-
_NCT
addikt
válasz
premete #10974 üzenetére
Bizonyára valóban user error lesz a dologban, azért jött össze több oldalas hiba lista a google fórumain, továbbá a fejlesztők is azért vonták vissza a frissítéseket, mert a felhasználók voltak a bénák, és az egész ICS tökéletes...
Land: nálam pl a Sygic navigáció nem működik. Copilot sem. És ez csak egy, azok közül amit nap mint nap használok. Gyári launcher meg azt ne mondd hogy smooth-abb mint a 2.3.6-ban.... Ha csak telefonálni és SMS-t írni használom, akkor persze h tökéletes....
-
Pter_
tag
válasz
premete #10666 üzenetére
Megcsináltam ez alapján a root-ot, rendben, hibaüzenet nélkül lement (4.03 ICS). Root azonban mégsincs, annak ellenére, hogy a superuser app ott van a menüben, de sem a titanium backup, sem a voodoo app nem megy, mert hiányolja root-ot. Lefutattam mégegyszer a scriptet, de ugyanez van. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
premete #10666 üzenetére
Mindenhol írták.
Az tudom, hogy CMW lát mindent, csak most a gyáriról van szó és én is úgy emlékszem, hogy ott a nem update.zip-et nem láttam. De lényegtelen, ha fel tudja rakni így is, úgy is.(#10665) Bitlisz
Van olyan módszer is elvileg, amihez nem szükséges a bootloader felnyitása. Biztos van itt olyan embert, aki segít ebben. -
havri1
félisten
válasz
premete #10068 üzenetére
A baj az, hogy pl nálam is, jó esetben 1 vagy 2x kell a fastboot parancs. Pl nekem kellett megvételkor a nyáron, meg ma. Halvány lila fingom nem volt, hogy csináltam annó.
Aztán jött az 1 hsz, és ment minden.
A probléma ott kezdődött, amikor rájöttem, szűz win, se driver se semmi. A leírás alapnán az sdk nem ment fel, mert a legfrissebb android-sdk egész más felületű volt, és a drivert nem is bírtam alóla feltenni.
Szerencsére itt valaki x hónapja belinkelt egy packot, amiben van driver, fastboot, és leírás is. Így tudtam megcsinálni. -
Dzsuri89
őstag
válasz
premete #9923 üzenetére
Tökéletesen működik ICS alól a könnyű rootolás.
A letöltött .zipet számítógépen kicsomagoljátok egy mappába.
Telefonon kapcsoljátok be az USB hibakeresést és az Ismeretlen forrásokat engedélyezzétek.
Hagyjátok normál, bekapcsolt állapotban a telefont, majd csatlakoztassátok a számítógéphez USB kábel segítségével! (A telefont NEM kell bootloader módba rakni!)
Legyenek a gépen telepítve a driverek! (Az én gépemen fent vannak a Gingerbread alatti rootoláshoz szükséges fájlok és driverek.)
Ha zárva van a Bootloaderetek, akkor ki fogja nyitni és törli az SD tartalmát!
Nyomjatok rá a run.bat -ra és csináljátok végig azokat a lépéseket, amiket majd a felugró ablakban láttok!Még egyszer köszi premete, hogy megosztottad velünk a rootolásnak ezt a fajtáját!
-
Toobee
veterán
válasz
premete #9824 üzenetére
Kipróbáltam semmilyen wipe nélkül, hátha. Háááát, szerintem mégis kell neki egy full wipe. Futni fut, de nem az igazi. Go launcher folyamatosan újraindulgat. Mind1, egy próbát megért, root is maradt szóval zsírdisznóság van. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és elég kalányos csarizárd ez az ICS-s
Nem bántam meg, hogy Nexus-t választottam SGS I-II. helyett.
-
Toobee
veterán
válasz
premete #9795 üzenetére
Ezzel csak az OTA-n keresztül frissített ICS-t tudom "rootolni"? Visszatoltam Slukk féle szervízbehordós ROM-ot, az általad linkelt nagyon hasznos kis bat-tal rootoltam a telefont, majd ezzel a programmal mentettem a rootot. Viszont nekem még nincs itt az OTA, tehát zipből tudnám felrakni. Úgy is jó, vagy várnom kell az OTA-ra? Előre is köszi a választ!
-
_NCT
addikt
válasz
premete #9707 üzenetére
A hivatalos 4 vajon szépen fog futni ezen a telefonon? Egyáltalán kell-e két mag a jövőben? :S
Emlékszem mikor PC-nél haverom megvette elsők között közel 100e-s áron a 4magos Intel prociját, s mindenki ki is röhögte, h ennyit költ gépre, de ő azóta sem cserélt procit, pedig annak már közel 7-8 éve
Ha ezt nézem, hosszú távra megéri 2 magos mobilt venni...
Update: hát amennyit én is játszom... Max angry birds... Ahhoz meg 'tán elég lesz a hardver
-
KrissszG
tag
válasz
premete #9651 üzenetére
Asszem slice14 és Premete telibe találták a dolgot. Köszi a válaszokért!!!
Tehát, ha nincs semmiféle adatkapcsolat, csak GSM-en vagyok, akkor világos szürke. (Mint kiderült van sötét szürke árnyalat is, ami mellett bal fent van egy kis x, amikor nincsen GSM vagy airplane módban van)
WiFi, illetve E, G vagy H adatkapcsolat esetén bezöldülnek (ROM-tól függően esetleg bekékülnek) a pálcikák.
Hát megfejtettük!
Köszi még1x.
Nem egészen értettem, hogy akkor most hogyan is műxik.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
premete #9476 üzenetére
Én igazából csak az SLCD verziót használom minden nap, de körülöttem kb. mindenkinek SGS van, így AMOLED-et is gyakran látok. Jobb betekintési szög, a fekete "az fekete", erőteljesebb színek (ami a képeknél-videóknál gyakran túlszaturált hatást mutat, viszont nagy általánosságban nem zavaró, csupán teltebb színeket ad az alkalmazásoknál).
Szóval annyira nem ragaszkodom hozzá, de ha lett volna lehetőség, akkor némi ráfizetéssel AMOLEDessé alakítottam volna - talán ez a legnagyobb "negatívuma" a mi 9023-munknak a 9020T-hez képest (sokak szerint).
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
premete #9405 üzenetére
VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL 2011.12.09. 2011.12.09. -21 44.618 11.12.08. 0,10 USD
GOOGLE *Subatomic 0,070EUR 303,91007. VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL 2011.12.09. 2011.12.09. -21 44.597 11.12.08. 0,10 USD
GOOGLE *SoundHound 0,070EUR 303,910
08. VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL 2011.12.09. 2011.12.09. -21 44.576 11.12.07. 0,10 USD
GOOGLE *Gameloft 0,070EUR 303,9100Akkor ne hidd el, attól én még ugyan úgy fogok aludni...
-
DonMedve
addikt
válasz
premete #9384 üzenetére
Amúgy tényleg jó lett ez már.Videót nem használom,képet is ritkán csinálok.Nekem egyenlőre mennek a cuccaim.Sebességgel nincs bajom,egyedül az appdrawerbe érzek néha kis akadást,de lehet,hogy a korábban említett élő háttér miatt van,sima képpel nem próbáltam.Ezen kívül a progik nagyon gyorsan indulnak,még a market is elég jó.
premete:Én 2 cuccot vettem az akcióba,mind2x 23HUFot vont le.A Beautiful Widgets-et és a SoundHoundot vettem meg.
-
verser233
senior tag
válasz
premete #9389 üzenetére
Hát, mennyit?
Én amúgy ezeken az akciósokon kívül a Titanium Backup-ot és a Launcher Pro-t- csak ezeket nem marketen keresztül, hanem a fejlesztő oldalán keresztül Paypal-lal.
De most megint nagyon rákattantam a játékokra
úgyhogy hmm azt hiszem nem lesz megállás. Mikor iphone-om volt is vásároltam "ezt-azt".
Én úgy vagyok vele, hogy ami jó és kell és tényleg nem aranyárban van akkor azt megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest