- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
cassius.clay #21628 üzenetére
Így.
és a végén a "fastboot oem lock" parancsot ne hagyd ki. -
KillBorn
senior tag
Ha valaki most szeretne egy I9023-at venni, megézheti ezt.
-
KillBorn
senior tag
válasz
gzbotii #21444 üzenetére
Gyári 4.1.2-vel használom, addig slukkica 4.1.1-jét használtam. Tettem alá egy kernelt, és igazából nem vettem észre, hogy lassabb lenne mint a korábbi custom rom, sőt a RAM is több, ~208 körül indítás után. Egy funkció hiányzik, a power gombnál a reboot funkció kibővítése, meg rosszabb az akkuidő egy kicsivel, de ennél maradok (a Nex4-ig).
-
KillBorn
senior tag
válasz
mgTerminator #21094 üzenetére
Kicsi, de annál jelentősebb. Az akkuidő nem olyan jó mint egy custom romnál, de úgy érzem a sebesség igen
-
KillBorn
senior tag
Ha valakit érdekel:
Amzer Silicon Skin Jelly Case Grey és S-Line TPU Gel Skin Cover Case Black -
KillBorn
senior tag
Sziasztok! Valaki el tudja valahogy juttatni nekem a Budapesti menetrend appot? Nem használok marketet, így nincs is fennt a telón, de ez az app jó lenne ha meglenne, szeretném kipróbálni. Előre is köszi!
-
KillBorn
senior tag
válasz
mgTerminator #20245 üzenetére
V0.36.6? V0.31.2 van, de lehet kipróbálom ezt.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Slukkica #20236 üzenetére
Szia Slukk! Köszi a választ!
Nem tudom mi lehet, v32.4.1-ről váltottam. Visszatelepítésnél v32.4.1-re, eltűntek a hibák.
Pedig nagyon szeretném, hogy rendesen működjönMegpróbálok, majd ha kedvem lesz, egy factory image-ről való frissítést az éppen aktuális kiadásra.
szponzor: tessék
Még bétás, de már sokkal jobb mint a korábbiak.
-
KillBorn
senior tag
Hibajelentés Slukk 3rd kiadásáról:
-A "home" gomb hosszú lenyomására nem működik az app switcher
-ha bekapcsolom az egyedi hardveres gombokat,akkor a "vissza" gombon kívül egyik hardveres gomb sem működik
-a fentről lehúzós menünél nem működik a dátum melletti "beállítások" gomb
-biztonsági bellításoknál be van a pin kód állítva zárolásra, csak bekapcsolásnál kéri, alvó módból ébredésnél nem, de bármi van beállítva egyiket sem kéri semmikor. Még airplane módból való visszatéréskor sem.
-Böngésző csak felvillan, nem indul el.
-"power menü"nél a profiles/silent toggle/airplane mode beállítástrió nem jelenik meg
-ha be van kapcsolva az USB hibakeresés nem ismeri fel a bedugást a telefon, sem a tárat a gép. De tölt.Mindig data/factory, wipe cache, wipe dalvik törlésekkel rakom fel a romot. Csak Slukkét használom. A rom-ban lévő, és _thalamus mai kernelével is ezteket produkálja. Lehet nekem egy i9022-es telefonom van, vagy nemtudom
Az aroma installer nagyon jó, és a rom is nagyon gyors, de ezek vannak, az összes JellyB-nél. -
KillBorn
senior tag
válasz
margithid #20115 üzenetére
A 920 nekem tettszik, de a 820 nem a 820 eléggé 900-as modellre hasonlít. 800x480 egy felsőkategóriás telefonban 2013-ra? Az ár fogja meghatározni ezek sikerét.
Sztem ezek után jönnek az olcsóbbak. A régi wp7-esek kapnak +20 sorozatszámot, meg némi újítást azt kész.Tegnap még bejelentették a Razr HD-t is. Na, az igen!
-
KillBorn
senior tag
Slukk! Ha sorrendben nevezed el a JellyB-TSMeket akkor a következő 3rd lesz (third). Twitteren 3th-kat írtál. Csak segítség képpen írom, nem akarok okoskodni
-
KillBorn
senior tag
válasz
lord.lakli #20046 üzenetére
Bár csak az 1st kiadást próbáltam, de nem is azok voltak a csengőhangok abban amik a gyáriak, vagy a korábbi kiadásokban lévők.
-
KillBorn
senior tag
válasz
trebór31 #19938 üzenetére
Teljesen stabil, csak nem nagyon gyors. Külsős romok gyorsak. Fagyás gyárin normál esetben nincs, az akkuidő állítólag rosszabb mint GB-n, már nem emlékszem azokra az időkre. Csak annyira, hogy jó volt az akkuidő, és most is jó. A RAM már kevéske, de a rom-főzők mindent megpróbálnak, simán megduplázható külső rommal a szabad ram mennyisge a gyárihoz képest (~160 MB-ra). Sőt Bigmemmel még a 200 MB szabad is elérhető, ha ügyes vagy. Szóval nem fogy el, de sztem elérte a határát a hardwer. Probléma nincs, appok mennek. Meg Projekt Butter.
Pont ma volt fenn nálam a CM7.2 stable ami 2.3.7, és iszkoltam vissza JB-re, mert lassabb volt szerintem! Gyorsabb gyári GB-re emlékeztem, de nem volt az, és a CM az még főzött is. Meg a sok beállítási lehetőségben el is vesztem. Brrr...
-
KillBorn
senior tag
JellyB-TSM-1st release néhány észrevétel:
1.)Nyomom a home gombot, semmi reakció. Se röviden, se hosszan.
2,)Rádugom az USB-t, semmi reakció, csak töltés. Nem lehet csatlakoztatni a belső tárhelyet.
3,)Lehúzom a statusbar-t. Óra, dátum mellett "beállítások szimbólum" - semmi reakció.
4,)Elalszik a telefon, be van állítva PIN kóddal zárolás, 5 mp után. Semmi reakció, nem zárja le. Se csúszkával, semmivel.
5,)Miért SuperSU van benne? -
KillBorn
senior tag
Slukk fenn van XDA-n? Volt valami ilyesmi a napokban. Tudtok adni egy linket? Mert Nexus S Android Development topikban nem tálom...Előre is köszi!
Szerk.: Ja amúgy az új JellyB TSM 1st leírás miatt akartam, de lentebb látom még nincs neki leírása
-
KillBorn
senior tag
válasz
Kaneven #19739 üzenetére
2.: Ha megnézed csak NTFS fájlrendszereken (vagy újabb) tudsz 4 GB-nál nagyobb adatot másolni egyik hordozóról a másikra. Másolásvédelem szerűség is lehetne, de ezek a fájlrendszerek a tervezésükkor nem voltak felkészítve arra, hogy később ekkora fájlokat másolgatunk.
3.: Passz nekem ilyen nincs JB alatt, factory reset után max. 5 perc kell. Szabadban.
4.: Passz, nekem ilyen nincs JB alatt.
-
KillBorn
senior tag
Most raktam újra a JB-TSM v32.4.1 Stable-t mert itt kavartam a kernelekkel, és az írja hogy Mod version: JB-TSM v32.4 Stable. Most csak én halucinálom be az .1-et utána? Mert úgy emlékszem volt. Másnál aki ezt használja annak mit ír? JB-TSM v32.4.1 Stable? Vagy JB-TSM v32.4 Stable? Lehet halucinálok.
-
KillBorn
senior tag
Úúú...nagyon köszi, hogy megnézed!
-
KillBorn
senior tag
Te Slukk! Találtam egy ilyen videót! Sweep to wake. Ha nem nehéz beleírni a kódot, akkor betehetnéd a kernelbe
Illetve, ha lehetséges az is, akkor jó lenne kapacitív gomb háttérvilágítás be-ki kapcsoló gomb is
-
KillBorn
senior tag
Csak érdekesség képpen, Thalamus, és a közeljövőben az általa követendő kernel fejlesztés irányáról, és annak miértjeiről.
"Having the latest version number." - ez annyira igaz, rám legalábbis -
KillBorn
senior tag
Na ezért enm érhető el a goo.im! Rendszerkarbantartás.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Slukkica #19494 üzenetére
Te Slukk! Le akarom tölteni a v32.4.1-et, és ezt írja: "The file you requested was not found" Csak nekem ilyen?
-
KillBorn
senior tag
válasz
szucsi #19491 üzenetére
Szivesen!
JB alá Slukk kernele vagy Air kernel amik nekem beváltak. ROM meg Slukk JB romja. -
KillBorn
senior tag
-
KillBorn
senior tag
válasz
hippo0315 #19453 üzenetére
Relax (take it easy!) Ma reggel raktam fel a v32.3-at, szeretném egy kicsit használni is, úgy min. 3 hétig
Amúgy tényleg jó(k), de ez most mintha kicsit többet fogyasztana mint a v28.1 ugyan így a v0.32.3-as kernellel. A quiet hours meg ismét egy hasznos opció!
Slukk is hadd pihenjen, aludja ki magát
, menjen nyaralni, össza be az erejét , ne hajszolja magát, és ami szintén nagyon fontos, szánja rá a kellő időt a fejlesztésre.
Nem hiába jönnek ki az újabb forráskódok, most már jóval az OTA "E"-jelű után vannak (JRO03L). Sztem jól tudják, hogy milyen népszerű ez a gép, és sokak számára (nexusosok és nem nexusosok) ennek a készületknek a támogatásán IS múlik, hogy megint/legközelebb Nexus-t vegyenek. -
KillBorn
senior tag
válasz
mandju #19356 üzenetére
Mindkettővel nagyon jól megy szerencsére. Szuper egy ROM. Air #164 az 3.0.39, Slukkéban meg már van IDLE2.
Más:
Én féltem custom romot feltenni, de a gyári JB-né már éreztem, hogy Nexi kezd kifutni az erőből. De Slukk új lendületet adott a gépnek, és sok hasznos funkcióval is bővült a teló. Egyszóval: -
KillBorn
senior tag
Srácok!
Fel akarom tenni Slukkicav28.1-es romját! Így kell?:
Telepítés:
1. Nandroid backup!
2. wipe data/factory reset
3. wipe cache, wipe dalvik-cache
4. zip file telepítése
5. újraindítás -
KillBorn
senior tag
slice14-nek Air kernelről:
Nálam az vann fenn! A #153-as. Már ICS alatt is azt használtam, úgyan így mint most Stock romon. A non-HiBigmem változatot használom, mert a HW gyorsított videók (720p pl.) youtubeon sem mentek a HiBigmemes változattal. Az akksi jól bírja, ahhoz képest, hogy csak weekly. Simán ICSv4.4 már most. A szabad ram mennyiségével nem vagyok elégedett, a JB jóval többet eszik mint az ICS, de lehet, hogy alakít ezen még az újabb Air. Most 150MB a szabad, HiBigmemessel meg 200. De ICS-n több volt, ~223 körül ha jól emlékszem. Ez lehet JB miatt is meg a kernel miatt is.Amúgy a kernel stabil, jó az akkuidő, nem rebootol. OC-t nem próbáltam, majd ha lesz újabb NSTools (meg újabb Air is) felteszem 1.2-re ahogy ICS-n.
Jobb mint alap JB kernellel, és sztem jobb mint a Matr1x. De nálam ICS után nem váltotta meg a világot, se a JB se a JB Air. Talán majd OC után változik a kép.De tedd fel és nézd meg, úgy lehet igazán csak megtudni neked hogy esik
-
KillBorn
senior tag
Jupi, megjött a factory image JB is
Holnapra megvan az elfoglaltság!
Slukk romja, meg kernle is birizgálja a fantáziám, de előbb stock+Air kombó! -
KillBorn
senior tag
Hová, milyen mappába tölti le a telefon az OTA-t?
-
KillBorn
senior tag
Srácok! Tegnap megjött az OTA, (letöltve,leellenőrizve), de nem akarom feltenni!
Legalábbis amíg nem lesz factory image, majd onnan.Hogy tűntethetem el, a kis ikont, hogy megjött a frissítés? Vagyis, hogy törölhetem le az OTA-át? Töröltem már cachet, meg dalvikot. Gondolom onnan kellene ahová leszedi, de nem tudom az hol van
-
KillBorn
senior tag
válasz
volvoguy #18675 üzenetére
Igen fenn van a GG szervereken, de asszem csak direkt link van, ilyen kattinson ide és letölti az OTA-át PC-re olyan sztem nincs, mert ugye telefonra van
Itt vannak összegyűjtve jól, magán oldal, de ha megnézed a likeket google szerverre mutatnak, szal ennél hivatalosabb csak akkor lenne ha GG CEO flashelné a telódra rá(vagy ha megvárnád az OTA-át
)
-
KillBorn
senior tag
Ha tudsz angolul akkor ennél egyszerűbben sztem nem lehet megcsinálni: Egy kattintás az egész, azért nem teljesen, de nem nehéz.
-
KillBorn
senior tag
Az is, de ez az OTA tényleg "valódi OTA", mert gyári recovery-n keresztül nem lehet feltenni, csak a Android alól, netről letöltve. Viszont a külsős recovery-k fel tudják tenni az OTA-át, csak akkor meg már kell a root meg a nyitott bootloader. Ami részben meg is van, mert akinek nem gyári a recovery-je az már valszeg rootolt is, meg nyitott a bootloadere is
Szal a lényeg: szűz telóval várd meg míg az OTA valóban OTA jön
-
KillBorn
senior tag
Lesz a 4.1-ből is fastboot image szerintetek?
-
KillBorn
senior tag
Éppen a helyi T-mobilban volt dolgom, ki volt rakva egy SGS3. Hát kis NS olyan csenevész volt mellette. Nekem nem vészes a mérete sem, még az 5" is beleférne. A kijelző ott van rendesen, egyenesen szuper. Nyomkodtam is, nem sokkal gyorsabb így làtàsra 5 perc utàn (mint egy custom NS), de akkor is wào. Piece of Hi-Tec. De csak Nexus sorozat, remèlem előáll a GG is valami hasonló szörnnyel karácsony előtt
-
KillBorn
senior tag
NSToolsban kikapcsolam BLD-vel (0ms) a kapacitív gombok háttérvilágítását
Nagyon tettszik!
-
KillBorn
senior tag
válasz
defymoto #17899 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok, meg egy 160 HUFos fóliát, mindkettőt jackbácsitól.
Volt szilikon tokom is (nehezen jött ki a zsebekből), meg egy kinyitható belepattintós bőrtokom is (nagy lett vele a telő, kicsit körülményes is), nem jöttek be. Ez így most pöpec.
-
KillBorn
senior tag
válasz
szponzor #16896 üzenetére
Rom cserére még nem szántam rá magam, de ha lesz akkor Apex+Matr1x lesz. Tettszik a Matr1x, de így hogy boot közben rebootolt, és még az OC sem bírta így stock alatt ott kellett hagynom
Mindenesetre Air is jó, ma kerek 5%-ot merül, mondjuk egyész nap csak pihent.
Szerk.: én is a BFS-t használtam, mondjuk a 20.0 már 50Hz, szal mégtöbbet spóról az aksin elvileg.
-
KillBorn
senior tag
válasz
nexusking #16892 üzenetére
Milyen voltage beállításokat használsz? Én is próbáltam a 20.0-át de, volt, hogy be sem bootolt vele a teló, és bootolás közben újraindult 1x random módon...ha visszatettem alap nexus feszültésgre akkor sem volt mindig jó. Az OC-t egyáltalán nem bírta, se 19.5-tel, se 20.0-val. Most Air 4.2 van, azzal meg simán viszi a 1.2Ghz-t, pedig alacsonyabb a feszültség abban alapból, mint amit 20.0-nál adtam neki. Érdekes, hogy csak bootolás közben indult újra 1x (ha 1Ghz, ha több, ha Matr1x voltage, ha stock NS, mindig), ha sikerült bebootolnia semmi gond nem volt utána
Stock 4.0.4.
-
KillBorn
senior tag
A Trinity kernel miért 3.0.8? Kipróbáltam a T12-őt, de ránézésre lassabbnak tűnt mint a Matr1x 19.5 BFS.
-
KillBorn
senior tag
Na Mart1x 19.5 BFS 1.1GHz stabil, 1.2ghz boot közben rebootol, de ha betöltött akkor jó, smarassv2, voltokhoz nem nyúltam, szal alap undervolted matr1x. Ha jön újabb kernel akkor lehet váltok CFS-re. Fürgébb lett a stock 4.0.4.
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Végre úgy döntöttem, hogy cserélem a gyári kernelt. Matr1x 19.5 BFS-re esett a választásom.
Stock romra akrom feltenni, bootloader nyitva, telefon rootolva. Erősítsetek meg, hogy jól fogom csinálni a lépéseket:
1,)letölt ,felmásol
2,)CWM-ben cache wipe+dalvik wipe (nem veszik el semmi adatom, nem kell felrakni semmit megint, minden marad)
3,)lecserél
4,)bootolOC-t szeretnék 1.2Ghz-re, még nem tudom, hogyan kell, ha nem tudok valamit írok.
-
KillBorn
senior tag
Srácok!
Ha kernelt cserélek akkor megmaradnak a telepített appok, beállítások stb...?
Illetve mit érdemes/kell kernel csere előtt/után tenni? "Clear XYZ Cache" ilyesmikre gondolok, vagy csak úgy recoveryből felteszem az minden jó?Előre is köszi!
-
KillBorn
senior tag
válasz
tibz03 #14785 üzenetére
http://code.google.com/intl/hu-HU/android/nexus/images.html
Nekem elég officiellnek tűnik, én is innen szedtem le.Van egy olyan tippem hogy klasszikus "full rom" már nem is lesz. De ne legyen igazam.
OTA frissítés már megy (XDA fórumra alapozva), csak úgy láttszik erre a kontinensre még nem ért el. Sztem Usánka Államokban kezték.
-
KillBorn
senior tag
válasz
tibz03 #14782 üzenetére
Ez alapján csináltam: itt
Csak egyszerűbbre neveztem át a fájlokat, az eredeti nevekkel nem ment.
(Azóta kapott CWM-et, egy rootot meg egy nyitott bootloader, és gyomláltam kicsit.)Egy nap után stabilnak, és gyorsnak tűnik. Nagyon jó alapja lehet custom romoknak sztem.
Lehet rosszul láttam, de estére kikapcsoltam, és délelőttre több lett az akksiban a töltés
-
KillBorn
senior tag
Na van ennek a 4.0.4-nek egy rohadtul idegesítő tulajdonsága...mégpedig az, hogy letiltogatok az alkalmazások között az általam nem ahsznált alkalmazásokat, hogy ne legyen tele a menü minden szarral.
A következő bekapcsolásnál pedig újra ott vannakKissé fel tud idegesíteni
A fejlesztői lehetőségeknél sem jegyzi meg a "háttérfolyamatkorlátozás beállítást" már a 4.0.3 sem tette meg, de azthittem az bug.
Ja és csak azok jönnek vissza amihez mobilnet kellene, tehát Earth, G+, Térkép, utcakép, (hangalapú keresés)...cuki
-
KillBorn
senior tag
válasz
csabibmx #14720 üzenetére
Azért kapták meg a 4.0.3-at sokan, mert GB-n voltak. A 4.0.4-es OTA-át (18MB) meg nem lehet feltenni GB-re, csak 4.0.3-ra...ezért kikülték a 4.0.3-at a 0.4 előtt. Logikus.
Nem csesztek el semmit a stock recoveryvel, csak annyit, hogy nem volt kép...a google írta át a recovery-t, hogy OTA-át ne lehessen kézileg telepíteni, csak OTA.
-
KillBorn
senior tag
Az a jel van ott nekem is. Attól még jó. Én a full romot várom meg.
-
KillBorn
senior tag
4.0.3-től kezdve nem lehet OTA-át stock recoveryből telepíteni...csak OTA módon.
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Ezt a romot már próbálta valaki közületek? Air kernellel, vagy Matr1x-al szívesen kipróbálnám. Ezeket a kerneleket próbáltátok már? Ha valaki igen, szívesen vennék néhány véleményt!Kösz.
-
KillBorn
senior tag
Nekünk majd valszeg akkor egy javított 4.0.3 jön a közeljövőben.
-
KillBorn
senior tag
Nemtom minek várni OTA-ára, mikor már van fullROM is, meg manuálisan telepíthető OTA...
-
KillBorn
senior tag
Egyébként kapcsoljátok be a 2D felületek gyorsítását...ha gáz van a böngészővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest