- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
ciceroo #20896 üzenetére
OneClick telepítő nincs, viszont ha root-olva vagy, akkor Play-ről felrakod a ROM Manager-t, ahol mondhatni, hogy egy "click" a CWM felflashelése, onnan meg CWM-ből nagyon egyszerű felrakni másik ROM-ot, akár Slukkét...persze kellen majd nyitni egy bootloader-t is, de a sima root-hoz az nem kell.
-
-
janston
aktív tag
válasz
ciceroo #20892 üzenetére
Már elég régen volt gyári rendszerem, de ha jól emlékszem, akkor az eredeti bootladerrel csak az általad említett műveletet lehet elvégezni. Max még egy SD-kártya formatot tudsz csinálni, valamilyen szinten az is dob rajta egy keveset. Inkább próbálj ki egy root-ot, először én sem akartam, de már nem bírnám nélküle, és nem is nehéz.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ciceroo #15140 üzenetére
Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás , majd ott megtalálod Gyári adatok visszaállítása menüpontot.
(#15116) horimre
4.0.4. alatt a Wifi úgy van beállítva, hogy azt MINDIG tartsa. Ha a Wifi menüpontnál nyomsz egy menügombot, akkor ki tudod választani, hogy miként tartsa a Wifi-t.
-
Asbee
veterán
válasz
ciceroo #13393 üzenetére
Pixelhibára marketen van pár féle program (Dead pixel test). Esetleg benchmarkot futtathatsz, bár az romtól is függ ami rajta van illetve játékot (Antutu, Quadrant). GPS-t, kihangosítást, rádiót ha van rajta érdemes kipróbálni.
Akksira szerintem nincs program az használattal derül ki. Nekem most így ezek jutottak eszembe. -
slice14
veterán
válasz
ciceroo #10581 üzenetére
Nálam a szűz 2.3.3 wifire kacsolódás után jelzett a teló, de gondolom egy gyári visszaállítás is megoldotta volna. Amit menübe a Biztonság -> Gyári visszaállítás alatt is megtalálsz. Ha nem előrte csinálod hanem utána, úgy is jó, mert legalább tiszta rendszerrel indítasz.
#10584 jackbacsi87: Azt meg hogy, hol lehet azt beállítani? Meg hogy melyeket?
-
_NCT
addikt
válasz
ciceroo #10505 üzenetére
Megcsináltam, feltelepült, arról az oldalról, amit korábban linkeltem.
Így van, felmásoltam sd gyökerébe a zip file-t, azután vol-up + power gomb, kiválasztottam a recovery-t, majd megint vol-up + power azután wipe data/factory reset --> wipe cache-->reboot, majd ugyanez a játék, recovery-be be, install zip from sd card, kiválasztod a zip-et, vársz, és örülsz.
Nálam az MD5 így néz ki: 9CF66F890E71708F458DF9932E5206B3 *VQ8PQk_V.zip fájlról beszélünk. Tehát ha te is hasonló összeget kapsz, valszínű jó lesz
Továbbá gyári, nem rootolt a készülékem!
Update: persze hogy töröl mindent, én legalábbis új rendszert így szoktam feltenni a későbbi anomáliák elkerülése végett. Amúgy meg gmail leszinkronizálta az appjaimat, így visszaállította 2 perc alatt, amit eddig feltettem és csá. Megvan minden.
-
_NCT
addikt
válasz
ciceroo #10505 üzenetére
Még nem próbáltam, de gyanítom igen.
Na most velem olyan történt, hogy a telefont OTA letöltötte az ICS-t, ellenőrizte, ráböktem hogy restart & install, elkezd visszaszámolni 10-ről, majd egyszer csak kiírja hogy "your system is up to date" és ennyi, nem történik sem install, sem reboot, semmi
Nos úgy érzem inkább maradok, a hagyományos SD kártyáról telepítős játéknál, mert ez már most gázos
Viszont az ilyen letöltős oldalakon szeretem ám, hogy egy kikúrt MD5 ellenőrző összeget b*sznak kitenni, ha brick lesz a telefon, meg így jártál fiam.... Vagy csak nekem vannak nagy igényeim....
-
csabibmx
tag
válasz
ciceroo #10426 üzenetére
Eddig nem próbáltam én egyenként betettem a számomra érdekesebbeket az Operába de miattad igen.
Igen át lehetOpera megnyit/könyvjelzők/Android könyvjelzők és itt már megjelennek a Chromeból szinkronizál könyvjelzők is.Lent importálásra klikk.Kiválasztod ami kell (én egyesével csináltam nem sikerült többet kijelölnöm) ráböksz,itt tudod szerkeszteni és ha kész akkor importálás.A többit ugyanígy.
-
nexusking
aktív tag
válasz
ciceroo #7080 üzenetére
Addig nem jutotam, hogy 10 térképet eltároljak. Tudom, nekem is volt google labs előtte is, de csak az a lépték, meg a távolságmérés volt benne. Namindegy, most örülök.
Akkor ha ennyire vágod a dolgot, a navi is muxik net nélkül ezeken a tárolt térképeken? MErt azt még nem próbáltam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
ciceroo #6057 üzenetére
Jó de a max órajel alapból 1GHz, ami felette van az evidens hogy fogyasztásnövekedést eredményez, úgyhogy ha te azt kérdezed hogy lehetne spórolni, senki nem fog neked 1.2GHz-et javasolni jóember... Néha gondolkozni is kéne. Ha meg növeled a minimumot ami 100MHz, akkor is nő a fogyasztás.
Ha egy 10másodpercet rászántál volna a témára, és elgondolkoztál volna a dolgon, akkor rájöttél volna hogy a 100-1000 helyett 100-800-at kell alkalmazni
-
-
havri1
félisten
válasz
ciceroo #5498 üzenetére
En csak azt mondtam, amiket en csinalok. En eddig ugy tapasztaltam, hogyha ugyanazt a ronot teszem vissza, es csak wipeolok, akkor megmarad minden. Ha factory defaultot, vagy formatot nyomok, akkor ugrik minden. A bootloader nyitasa ugy tudom nem jar adatvesztessel, csak a rootolas.
-
hallerlaller
addikt
-
havri1
félisten
válasz
ciceroo #5493 üzenetére
Hogyne lenne.
Rootolni kell a készüléked (bár ha gyári rom megy rá, lehet ezt nem kell), usb drivert telepítened kell, egy recoveryt fel kell raknod a telefonra, majd mehet a móka.
Én a rootolást EZ alapján csináltam, de vigyázz, ha rootolsz, az alapból törli az sd tartalmát. -
havri1
félisten
válasz
ciceroo #5491 üzenetére
Ha nem volt mentésed, nem tud mit visszarakni.
Szedd le a stock romot, és recoveryből rakd újra. Elvileg ha nem nyomsz factory resetet, megmarad minden.
Viszont (mivel program okozta a failt) célszerű darálni mindent, és szűzen telepíteni. Én ezt tenném.
Ha valaki tud jobbat, ne tartsa vissza -
knyitogato
őstag
válasz
ciceroo #3359 üzenetére
Igazából nálam ezek a pálcikacsökkenések még soha nem jelentettek problémát. A szememet szúrja egyedül
, se beszélgetésben, se netezésben nem volt még hátránya a dolognak. A balkéz-effektus dolgot meg sokan nem vették még észre, mert a többség szilikonban használja
Minden telónak van vmi hülyesége, nincs tökéletes.
Bár én csak 3G-vel vettem észre ilyesmit Bp-n, GSM/EDGE szinte mindig fullos. Bár nálam a Vodánál volt még anno, hogy otthon telefonálni se tudtam, annyira ratyi volt a térerő. Most T-s vagyok.slice14: most volt 1-2 hsz erről,de ezek szerintem csak balszerencsés darabok, nálam tökéletes a hangminőség, és a fogadó oldalon is ezt mondják, ellenben pl az SGS2-t nagyon szidták.
Nekem a legnagyobb bajom továbbra is a normális (minőségű, árú) bőrtok hiánya...asszem marad a neoprén...
-
havri1
félisten
válasz
ciceroo #3359 üzenetére
Tehát ezt a hívás fogadás bugot a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy stanby-ba van a készülék, életre kel a hívás miatt, de inaktív a kijelző. Ekkor rá kell nyomni az off/on gombra, és aztán aktív lesz a kijelző, és engedi felvenni a hívást?
Ha így van, nem lehet, hogy a standby módból való felkeléssel van problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy óra, két rendszer
- Goddess of Victory: Nikke
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest