- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #13774 üzenetére
Nem is kell csodat varni. Eleg, ha megnezed, hogy mekkora egy Lupus. A telefonban levorol nincs sok infom, de ekkora meretben nem lehet kibontakozni. Illetve a celhardverek majdnem mindig jobb megoldast nyujtanak, mint a kompakt dolgok.
-
Toobee
veterán
válasz
forintuser #13687 üzenetére
Igen, mert az ingyenes verzió nem megy minden kernellel, főleg nem gyárival. Én, ha tehetem, akkor megvásárlom a programokat, ezért ezzel is így tettem. A fizetős megy gyári kernellel is, de csak root jog adása után.
-
Toobee
veterán
válasz
forintuser #13685 üzenetére
Én megvettem a plus-t. Annak nem az a lényege, hogy rootolt, gyári kernelbe beépül? Eddig úgy tudtam
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #13671 üzenetére
Szerintem mindenki
-
Toobee
veterán
válasz
Quqesz #13573 üzenetére
Minden ki van kapcsolva, live háttér alapból törölve. Igen, nekem volt. Az már megszűnt, de az okát csak sejteni tudom (Launcher fagyás). Amit tudtam le van már tiltva. Térkép, meg ilyesmik, amit engedett az OS. A napokban többször is szinte teljesen lemerült (3%-ig lement). Sajnos nem okés így, mert folyamatosan elérhetőnek kell lennem. Gingert nem szeretném visszarakani.
-
Toobee
veterán
válasz
vamosip #13571 üzenetére
Google+ azonnal töröltem. Nekem ezek eddig is megvoltak. Minden adatot wipeolok új rom előtt és után is. Picasa már rég szinkronizálta magát. Viszont legutóbb 4.0.3-ra raktam fel ugyanazt megint, nem tudom, hogy ez okozhatta-e. De megint csak magamat tudom ismételni: 2 hónapig jó volt, aztán egyik napról a másikra elkezdte zabálni az akksit. Most is 79%-on van az Android OS.
-
Toobee
veterán
Pár hete már nem követem aktívan a fórumot, időhiány miatt. Lenne egy kérdésem: miért van 70-79%-on az Android OS akksihasználatban? Eddig nem volt vele problémám, most meg 12-15 óra alatt lemerül a telefon állásában. Felraktam megint a gyári ICS-t, kipucoltam, ahogy szoktam, de még mindig rossz. És ez így egyik napról a másikra következett be, nem értem, hogy miért csinálja ezt. Ötlet? Esetleg kernel csere? Tudtok stabil kernelt ajánlani, ami jól bánik az akksival? Előre is köszi a válaszokat!
-
Toobee
veterán
válasz
Quqesz #13379 üzenetére
Miota volt ez a reggeli full lemerules, azota jo. Most, az elmult par nap, a minuszokban jott velem O is, de nem hiszem, hogy ez az oka. Igazabol kb 1 honapja nem volt teljesen feltoltve, csak mindig ratoltottem, amennyi idom volt. Lehet, hogymeghulyult tole. Most jo a kijelzes es a % is csokken szepen. De sajnos megint csak annyi idom volt, hogy felig feltoltsem. Van 3 tartalek akksim, lehet beizzitom oket, ha ujra elojon a hiba.
-
Toobee
veterán
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már ilyen gondja valakinek...Mostanában folyamatosan azt hiszi a telefonom, hogy töltőn van, ha kikapcsolom, akkor is megy az akksi töltés, de nincs is töltőn. Csak akkor áll helyre, ha kiveszem az akksit. Viszont a rendszerbeállításokban meg lemerülést ír. Újraraktam a 4.0.3-at minden reseteltem előtte is, meg utána is CWM-ből. Eddig ez a hiba nem volt, kb 2,5 hónapja van fent az ICS, és eddig minden gond nélkül tette a dolgát. Ma olyat csinált, hogy fényképezgettem vele, nem is aggódtam, mert 54%-ot mutatott, majd 1xcsak kikapcsolt, de már fel se tudtam éleszteni. Hazaértem, rá a töltőre, majd bekapcs. Azt írja, hogy 0%, töltődik. Na mondom az szép. A munkám miatt nagyon fontos lenne, hogy stabil legyen a telefon, ezért különösen kellemetlenül érint a dolog. Meghalhatott az akkumulátora, vagy máshol kellene keresnem a hibát?
-
Toobee
veterán
válasz
PowerBuldog #11715 üzenetére
XDA-n megtalálod, hogy hogy kell felrakni. Elindítod és onnan aktiválhatod, vagy gépről...már nem emlékszem pontosan, rég volt.
(#11716) mrfire08
Nekem fent van, játszottam vele egy kicsit.
-
Toobee
veterán
válasz
PowerBuldog #11710 üzenetére
Wallet nevű programmal.
(#11709) agabe
Úgy tudom, hogy egy telefont nem lehet többször regisztrálni. Akkor mindenkinek lenne 20db gmail fiókja és visszavásárolná a telefon árát. -
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
válasz
rerros #11461 üzenetére
Hol veszítette el? Mutass egy cikket kérlek, vagy hivatalos álláspontot? Szerintem meg azért vonták vissza, mert sokan panaszkodtam pár dolog miatt. Ezek szerint, ha én ezzel a ROM-mal bevinném a telefonomat a szervizbe, akkor elveszítené a garanciáját? Nagyon érdekes, amit mondasz, de kár, hogy semmilyen oldalról nem tudod alátámasztani, mondhatni, hogy a Te agyszüleményed az egész.
-
Toobee
veterán
válasz
rerros #11454 üzenetére
Mivel van, aki már megkapta OTA-n, ezért ez a hivatalos ICS, amit visszavontak. Én is megkaptam az OTA frissítést, mivel a Google nem ajánlott fel szintén OTA-n keresztül egy 2.3.6 downgradet, szintén hivatalosan, ezért nincs miről beszélni. Nem láttam sehol olyan sajtóközleményt, miszerint mindenki rakja fel CWM-ből a 2.3.x-et, mert nem hivatalos ICS-t küldünk ki OTA-n, hanem egy beta verziót.
-
Toobee
veterán
BUÉK mindenkinek!
Csak nem ittá'?
Én szerencsére beszereztem a tökéletes bulitelefont, egy régi szilveszteri történet miatt. Röviden annyi, hogy az akkor még elég komoly telefonnak számító 9300-t úgy kinyírtam egy éjszaka alatt, mint a sicc. Én ilyenkor egy Nokia 1616-al partizánkodok
Zseblámpa, blacklist és az idő hangos kimondása...kb ezeket tudja.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #11375 üzenetére
Nem lehúzni kell, hanem ott tartani. Majd rezeg egyet és kiírja, hogy sending, vagy valami ilyesmit.
Intersparban működik, csak lefagy tőle az egész rendszer, és az áramtalanítás után se indul újra, csak lefagy megint. Szóval a pénztárosnak össze kell számolnia az aznapi összes kártyás vásárlást, hogy megbizonyosodjon a pénz levételéről. Hiába mutatod neki, hogy tőled levette, annyira retardált ott a népség, hogy nem fogja fel. Én először 1 órát voltam ott, majd utána be kellett mennem még 10 percre, második alkalommal már megismertek, ezért 15 perc alatt lezajlott az egész. De megérte...
-
Toobee
veterán
Valaki megvette a GTA-t? Elvileg nem támogatott készülék a Nexus S, de mivel az accomhoz hozzá van adva egy S2 is, amit használtam egy darabig, így meg tudnám venni. Csak nem tudom rá lehet e küldeni a telefonra, mivel kijelölni nem lehet a listából. Mobilos Market nem is listázza. Vagy mindenki "megvette", aki játszott vele?
-
Toobee
veterán
http://db.tt/6wH2IClB nekem igy alakult a mai fogyasztas. Gpu gyorsitas be, max 4 app futhat egyszerre. Nem nagyon ertem ra nyomogatni, csak a tronon jatszottam kicsit
-
Toobee
veterán
válasz
Gabrielgray #11102 üzenetére
Innen. Vagy ROM Manager.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #11047 üzenetére
Ugyanaz, nem kell félni tőle.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #11045 üzenetére
Igen.
-
Toobee
veterán
válasz
KrissszG #10995 üzenetére
Akinek a külső szempont az első egy telefonnál, az régen rossz. Többnyire ebből lesznek azok, amik már többször is szóba kerültek. Teleszemetelt telefonra OTA frissítés, majd sírás. Talk Cat, Talk Cow, Talk anyámkínnya 50 verzióban, szerelem kalkulátor, meg pénisznagyobbító hangvillám, meg vibrátor program a csajodnak, meg 80 bugyuta, gagyi játék, mellé csomó felesleges app. Nem csoda, hogy akad mindenhol. Plusz, aki tetszés alapján vesz, az iPhone-t vesz, vagy valami vékony ganéhordást (bocsi a RAZR R-es kollégától
). Mondjuk ki: ez a telefon nem egy szépség, de nem is ezért szeretjük.
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #10984 üzenetére
Azért ez mégiscsak a google fejlesztői telefonja. Nem egy Galaxy3, vagy ilyesmi, amit átlag userek megvesznek. Ilyen telefont szerintem az vesz/annak kellene venni, aki szeret vele foglalkozni és akar is. Aki csak használni szeretné a ne a Google referenciakészülékeiből válogasson.
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #10969 üzenetére
Küldj nekem egy full listát és leírom. Fejből nem emlékszem.
-
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
válasz
lord.lakli #10711 üzenetére
Szerintem a mostani megoldás nagyon kulturált. Alig foglal helyet a képernyődből.
-
Toobee
veterán
Aki fél a manuális frissítéstől, meg a roottól, az hozza el xx. kerbe és megcsinálom neki.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10592 üzenetére
Ha engedélyezed neki, akkor csinálja. Ha nem, akkor nem.
(#10594) dobost: miért nem teszed fel magadnak?
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Azért csak nyomnék egy wipe-ot. Itt sír mindenki, hogy milyen lassú, meg olyan szar a rendszer, közben meg olvasom, hogy valakinek 100 app van fent, meg kitudja mióta nem volt már formázva a rendszer. A belső "SD" kártyát is illene ám leformázni. Nem is gondoljátok, hogy mennyit gyorsul tőle a rendszer. Aztán meg lehet nyomni full wipe-ot, beleértve az aksit is, hogy újra lehessen kalibrálni. Marketen van is rá program. Szegény embereknek teletömitek a fejét, aztán nem merik felrakni, közben meg csak a userek több, mint felének a saját hibájából lassú az egész...
-
Toobee
veterán
Valakinek esetleg fali töltő meg 2 db akksi? Új, dobozos. 2ezer ft alku nélkül, az akksit bírnak annyit, mint a gyári, mert én is egy ilyet használok másodiknak.
-
Toobee
veterán
válasz
zozo2001hu #10362 üzenetére
Szerintem azert se eri meg valtani, mert ezer eves GPU van benne. A mienkben, meg az SGS-ben is az 540-es van.
-
Toobee
veterán
válasz
molnarpeter #10317 üzenetére
Nem csak 2.3.6-ot lehet ICS-re frissíteni? (OTA-n)
-
Toobee
veterán
Aki root után szeret törölgetni a systemből, hogy gyorsabb legyen a rendszer, az hagyja ki a DownloadProvider és ProviderUi.apk-t, mert utána nem fog tudni letölteni a marketből
-
Toobee
veterán
Elkészült a leírás. Én csináltam, tehát lehetnek benne hibák, hiányosságok, valamint nem egyértelmű fogalmazás. Ha valami nem tiszta, akkor kérdezzetek nyugodtan.
Ami nagyon fontos: csak nyitott bootloaderes telefonoknál működik (4.0.3), zártnál nem. Nem fog törölni semmit az SD-ről, marad minden, ahogy van.
-
Toobee
veterán
Akinek nyitott boatloaderes a telefonja és ICS van fent, annak most készítem a root leírást. Próbálom majd szájbarágósan. Akinek meg nem nyitott, az a korábban belinkelt leírás alapján meg tudja csinálni: azért berakom én is
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10136 üzenetére
batot kéne futtatnom? Nem igazán akar menni.
Egyébként azért kellett újraraknom már vagy 4x, mert az istenért se tudtam bekapcsolni a hívószám mutatását és a hívásvárakoztatást. Csak töltött, de nem kapcsolta be, nekem meg ezek a funkciók nagyon fontosak.
-
Toobee
veterán
Csak addig addig bohóckodtam a romokkal, még az OTA-s elvitte a rootomat, nem igazán akart menni vele az ota keeper, pedig azt mutatja, hogy sikerült neki. Na mind1, most nincs kedvem újrakezdeni az egészet, ha lesz 1klikk, akkor nekiállok
-
Toobee
veterán
Ezt nem hiszem el. Már megint sz*pok a root explorerrel. Megvettem eredetiben, és egyszerűen nem akar elindulni. Múltkor mikor még csak "megvettem", akkor is vagy 6 verziót felraktam, mire egy elindult...Rom Toolbox se akar menni, azt mondja nem kap root jogot, pedig rootolva vagyok.
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Aki Slukk féle szerviz TSM romot rakott fel, annak nem fog ICS frissítést találni. Feltoltam az XDA-s romot, és azonnal kidobta, hogy elérhető az ICS.
-
Toobee
veterán
Az lehet, hogy a Slukk által linkelt ROM döcögősebb, mint, amit nemrég linkeltetek? Amiben a gyári recovery nem látszik. Egyszerűen lassabbnak értem, pedig most volt minden wipe, előtte meg semmit se wipeoltam.
szerk.: talán a gyári live volt a ludas, cristmas 3d-vel hasít.
-
Toobee
veterán
Visszaraktam stock 2.3.6-ot, hogy megnézzem a kíváncsiaknak az OTA-s frissítést, de nekem még nincs, úgyhogy megy fel Slukk féle 4.0.3.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10071 üzenetére
Nem tudom ti mit szerencsétlenkedtek. Én 2.3.6. custom kerneles, kitakarított ROM-omra feltoltam a Slukk féle szervizest, mentettem a rootot, majd recoveryből a 4.0.3 és ment. Nem wipeoltam semmit, mert gondoltam megpróbálom megmenteni a cuccaimat. Szép kis karácsonyi live háttér van bent, nagyon gyors a kicsike.
-
Toobee
veterán
Voodoo Controlról esetleg valami hír? Mikorra várható a Plus verzió ICS-es változata?
-
Toobee
veterán
Van egyszerű root is, nem kell bootloadert nyitni. Valaki linkelte már régebben. Utána megkapod a rootot, majd marketből jöhet a ROM Manager. Mindjárt linkelem, csak meg kell keresnem.
-
Toobee
veterán
válasz
premete #9824 üzenetére
Kipróbáltam semmilyen wipe nélkül, hátha. Háááát, szerintem mégis kell neki egy full wipe. Futni fut, de nem az igazi. Go launcher folyamatosan újraindulgat. Mind1, egy próbát megért, root is maradt szóval zsírdisznóság van. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és elég kalányos csarizárd ez az ICS-s
Nem bántam meg, hogy Nexus-t választottam SGS I-II. helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest