- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
tdk.112 #23836 üzenetére
elnézést kérek Tanár úr,de remélem túl tudja élni ezt a megbocsáthatatlan hibát és azért remélem így is tudta értelmezni. ha legközelebb elvétve valaki elír egy szót ne,NE hagyja békén,tessék igen is rászólni,mert hát ha ezt nem teszi meg vége az emberiségnek.
UI: igen,idegesít a sok nyelvtan náci
hát az már nagyon necces lesz,de ha lesz is nem hiszem,hogy használható lesz -
margithid
veterán
válasz
tdk.112 #23820 üzenetére
Hm, hát igen, sajnos a hardver nagyon gyenge már...
Akkor ennyit az android 5 támogatásról is
Én azt mondom, hogy azért jól használható még mind a mai napig, gyári 4.1-gyel is!
Persze szigorúan akkor ha nem tudjuk milyen mondjuk egy S4
Jelen állás szerint nekem meglesz még egy darabig, inkább táblagépet veszek majd mind új telefont. -
cassius.clay
senior tag
válasz
tdk.112 #23727 üzenetére
Én sem akarlak bosszantani, de:
1: Még a feladót sem tudod helyesen megválasztani. ( Nézd meg, kinek címezted a levelet)
2: Nem lennék köteles, de meg magyarázom neked, hogy nyugodt legyen a lelked: tudod 48 óra lehúzása után rohadtul nem lesz se kedvem, se energiám ilyesmivel foglalkozni, és mert másnap megint jövök vissza 24-be. Egyszerűen az időbeosztásom így engedi. -
-
szponzor
senior tag
válasz
tdk.112 #23699 üzenetére
Miért drágább a táblagép, mint a telefon? Nexus 7 2/3-a egy Nexus 4-nek megjelenési ár szerint.
Nemrég mutatta egy srác Google+-on, hogy a Nexus One-on futtatja az aktuális Paranoid Android ROM-ot.
60-ból kijön egy ZTE Grand X. 1GB RAM, nagyobb kijelző, Hyper Threading-es processzor. Szoftverben nem fog semmi többet nyújtani, mert a szoftvert megkapod te is (ha máshogy nem, akkor CM-től), csak más kérdés, hogy egy erősebb telefonon el is fut valahogy.
szerk.: Honnan tudjátok, hogy mi lesz a 4.3-ban? Amúgy direkt nincs sok olyan újítás, amit ne kapna meg egy régebbi OS, ezért frissítenek mindent a Google Settings-en, Play-en keresztül.
-
szponzor
senior tag
válasz
tdk.112 #23690 üzenetére
Ennyi erőből a Nexus S sem tud többet, mint a Nexus One, sőt még nem is bővíthető a tárhelye, nem? Azért a Nexus 4 igen csak durva felhasználói élményt ad, nem röccen meg sehol, nem zárja be az app-okat, továbbá a 8GB-os már 90 alatt van...én a Nexus S-t 70-ért vettem anno, de szerintem ez most jobban megéri 90-ért, mint anno a Nexus S 70-ért.
-
-
szponzor
senior tag
válasz
tdk.112 #23549 üzenetére
60-ért a Nexus S sem volt újonnan szerintem. Talán 63 volt az utolsó ára az újaknak. 60 alatt biztos van Galaxy Nexus, ami bár hardverben nem akkora előrelépés, mint a Nexus 4, de kijelzőben érezhető a különbség. Nexus 4 100 körül mozog a GSM boltokban, ha a garancia annyira számít akkor a Telenornál lehet venni talán 120-ért (függetlent).
-
TOZ
addikt
válasz
tdk.112 #23489 üzenetére
Jaja. Ott volt az egér a rendel gomb felett, de alig volt egy hónapos akkor a DHD. Nem nyomtam rá éjjel. Reggelre meg már nem volt.
Cm10.1 akkuido: asszony nem panaszkodik. Mondjuk nem hc user. Itthon wifi, egész nap 2G adat a Viber miatt (más szinkron nincs). 2 napokat el van lazán.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
tdk.112 #23478 üzenetére
Ne vidd sehova, használd ki a prémium garit, hívd a futárt majd ő elviszi.Egyrészt kapsz a javítás idejére egy Ace-t másrészt fényévekkel gyorsabbak mint trémobil, mert ők is a samsungnak küldik csak annak van egy átfutási ideje.De amúgy igen viheted bármelyik samsung boltba.
-
Szmoki
senior tag
válasz
tdk.112 #22845 üzenetére
szia
itt tudsz nézegetni ROM-okat.
MIUI szép és jó,de a telefon kevés hozzá szerintem. fut minden stabilan,de ha 2 dolgot nyitsz meg egyszerre bajban leszel. de egy próbát megér. teljesen mindegy melyiket teszed fel US vagy UK,mindkettő ugyanolyan,próbáltam sokszor mindkettőt.csak a nyelvben tér el. de én inkább ajánlok neked egy 4.2.2-es ROM-ot, EZT jóval kevesebb erőforrást eszik,kernelt se kell cserélned. nekem ezzel sose volt semmi bajom,nagyon megbízható
MIUI-ban van kernel,de egy kalap trágya,érdemes cserélni marmite vagy devil kernelre. -
Quqesz
nagyúr
válasz
tdk.112 #21069 üzenetére
Régebben én is szívtam egyszer a frissítés után a Playel.Nem akart se letölteni,sem frissíteni(ha jól emlékszem vmi 21-es hibakódot dobott fel mindig).Az XDA-n volt fent a megoldás az amit te is írtál,hogy töröljük a gmail címünket,majd vegyük föl ismét a fiókok közé.Ez megoldotta a problemát.Én úgy vettem észre,hogy semmi nem veszett el,mert minden a gogli szerverén van és nem törlöd ezzel.
-
KrissszG
tag
-
palesz53
senior tag
válasz
tdk.112 #19689 üzenetére
én kb 1 hete pakoltam fel egy csomó cuccot pc-ről... ha a gépen adtam meg melyik mappát szinkronizálja, nem ment - de ha a webes felületen adtam meg, akkor már igen... ezután pakoltam még bele pár képet, simán feltöltötte (telón leellenőriztem)... ha más nem megy, manuálisan szinkronizáltatni kell (persze automatán kényelmesebb, elismerem!)...
-
Slukkica
őstag
válasz
tdk.112 #18558 üzenetére
Hát ha az nem is de a google-nél tudják hogy nincs minden rendben
Ime:
516c242 JRO03H by The Android Automerger - 4 days ago
eb5cbb9 JRO03G by The Android Automerger - 5 days ago
20f8a0a JRO03F by The Android Automerger - 8 days ago
915b915 JRO03E by The Android Automerger - 8 days agoAz E verzió az OTA
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tdk.112 #15944 üzenetére
Te biztos jó programot néztél?
Nem teljesen értem, hogy miért írtad a kaki kifejezést a PC-és verzióra, mert ekte ugyan az, mint a DropBox. Behúzom a fájlt a PC-re készített mappába, az feltöltődik és csókolom. Az androidossal miért nem vagy elégedett? Szerintem ugyan úgy kell használni, csak a Drive-nak jobban tetszik a rendezése. -
KrissszG
tag
válasz
tdk.112 #10120 üzenetére
Ez tuti? Mármint, hogy az About phone menüből később is el lehet indítani?
Kb. ebben a válaszban bíztam, de részemről csak tipp volt, azért gondoltam, hogy feldobom a kérdést a fórumon, mert itt vannak emberek akik elég rendesen vágják ennek a telefonnak a lelkivilágát.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
tdk.112 #4727 üzenetére
Oké oké, de mi alapján van szétdobálva sávokra a sok Nexus? Mert ha laikus felhasználóként szemlélem a dolgot, akkor a szomszéd Pistike már tegnap óta 2.3.6-tal szedi fel a csajokat, holott én ugyanannyiért vettem ugyanazt a telefont, mint ő.
mgTerminator: viszont a bootloader nyitása elengedhetetlen művelet a roothoz ugyebár. Ha nem, javítsatok ki.
Illetve kérdés még az, hogy van az a bizonyos adatvédelmi beállításos menüpont, ahol két pipával tulajdonképpen az életed maradék 1%-át, ami nem a Google szerverein tárolódik, szintén felajánlhatod nekik. Itt egyes források szerint az összes beállítás, alkalmazások mentései, üzenetek, minden mentésre kerül, és gyakorlatilag ha egy szűz telefonra bekonfigolod ezt az accodat, akkor 2 perc és minden (!) olyan, mint a régi telón. Erről tapasztalat? Nyilván azért érdekel, mert ha a bootloader nyitásakori wipe (ami ugye a háttétárat, értsd fényképek, videók, stb. nem törli?!) után csupán egy kis szinkronizálással helyreáll a rend, akkor nem olyan nagy érvágás.
Köszöntem!
-
robertel
senior tag
válasz
tdk.112 #2846 üzenetére
Telenornál ha jól tudom van havi 5500 Ftért korlátlan net telefonra is, ami azt jelenti, hogy 1-1.5 GB/ nap amit elhasználhatsz, az fölött korlátozz és lassít jópár napig.
Ez szeritnem a legkorrektebb ajánlat voda és t drágábban adja a havi 8 GB-os netet.
1000 Ftért 100mb, 2000ért meg 500 van midnen szolgáltatónál, meg napijegy is, én azzal élek, illetve éltem, mert egyszer volt rá szükség, strandra pl nagyon sokat járok, és midnenhol van net. -
palesz53
senior tag
válasz
tdk.112 #2842 üzenetére
ó, telenor ilyen okos cég! hálózatot szerelni - és emiatt adatkapcsolatilag hullává tenni a kedves előfizetőjüket - szinte kizárólag péntek délután tudnak! mert ugye éjjel az ilyesmi kivitelezhetetlen... és ha felhívod őket, hogy mi van, véletlenül se tudják megmondani, hogy ezért van, inkább megnézetik velem, hogy jók-e a beállítások a telón...
nagyon tele van velük a búrám! -
hallerlaller
addikt
válasz
tdk.112 #2841 üzenetére
mert szürkeimportból származtak, eleve iphone-t nem is árult a telenor és az imei számuk a GSMA hivatalos nemzetközi tiltólistáján szerepelt, szal ez az utolsó önmagában elég indoknak kéne hogy legyen ahhoz h letiltsanak egy telefont. a nexusod nem lopott akkor nincs mitől félned.
hálózatfejlesztésnek pedig inkább örüljetek srácok, egy "kis" kellemetlenséggel jár no!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest