Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Dzsuri89 #21031 üzenetére
Szerintem van valami gaz a mediaserver vagy mediascanning processzekkel.
TSM V6 alatt kb 1 perc mire mountolja az USB-t. Csak porog a kor es porog es porog es....Ha letorlom a music, DCIM es egyeb media fajlokat tartalmazo mappaimat, akkor pikkpakk mountol.
Mult heten volt nalam egy galaxy mini - annal mount USB kikapcsolasa utan porgott valami mediascanning vagy hasonlo nevu processz (statusbaron mutatta a szazalekokat). Nem is lagolt kb ilyen mennyisegu mediafajl mountolasa soran.
Szerintem valami mediafajl indexeles van a hatterben ami nem fut le csak mondjuk indulaskor.
Ha ujrainditod a telefont es utana lesz csengohangod - akkor igazam van. -
margithid
veterán
válasz
Dzsuri89 #20186 üzenetére
Nekem azért is jó voodoo mert neutron playert használok, ami ezekrszer jobb mint agyári lejátszó, vodoo nélkül is, viszont sokkal halkabb is.
Voodoo nélkül bizony neutron halk lenne. együtt a kettő egy xears fülessel tökéletes.
Azt hiszem ennél többet nem is kell elvárni egy telefontól zenelejátszás terén.
Nekem tényleg csak 2 dolog hiányzik, fm rádió, meg microsd kártya bővíthetőség.
De igy igy király kis telefon -
slice14
veterán
válasz
Dzsuri89 #20186 üzenetére
Hát annyi biztos, hogy a hangszóró lehetne jobb helyen is. De ez legyen az egyetlen probléma.
Ha már hang témáról beszélgetünk: Van olyan profilváltó progi, ami ha headset van csatlakoztatva akkor lejjebb veszi a hangot? Most próbáltam egy mp3 fülessel, tényleg leszakad a fülem full hangon.
-
slice14
veterán
válasz
Dzsuri89 #20180 üzenetére
Te nagyon elégedett vagy vele.
Persze én is nagyon elégedett vagyok vele. Az egész teló egyben van, egyáltalán nem akad. Az biztos hogy kifog tartani a gari végéig (samu 24 + 2 hónap), sőt tovább is. Imádom, örülök hogy e mellett döntöttem.
A másik választásom az XPERIA S lett volna, de a GN-es fórumban lebeszéltek róla szerencsére.
-
margithid
veterán
válasz
Dzsuri89 #20009 üzenetére
Köszönöm
Jár valami ajándék?
Amúgy ég és föld a különbség mióta leszedtem a facebook twitter tango és viber alkalmazásokat a telóról! Fagyásnak nyoma sincs, röcenés is csak ici pici, főleg playben és alkalmazáskezelőben. Igy már más a dolog fekvése, hasolóan jó ha nem jobb mint 2.3al! Akinek akad az próbálja meg leszedni ezeket az alkalmazásokat, főleg facebook a ludas szvsz.Még annyi, hogy nekem root utàn lett egy pdanet 3.5 nevű alkalmazásom. Ez mi? Lehet törölni?
-
ShadowX
őstag
válasz
Dzsuri89 #18553 üzenetére
Erősen gondolkodom, mindössze annyi a probléma, hogy mire eladnám az NS-t, addigra meg is gondolnám magam. GSM boltba nem viszem be eladni, mert azt hiszik a boltosok, hogy fejőstehén vagyok, és semmi pénzért veszik be a telefonokat. Amúgy max. 85-öt adnék egy használt, de jó állapotú GN-ért...annyit még megérne.
Mellesleg a Slukk-féle JB nálam tökéletesen smooth. Semmi akadás, mindenre azonnal reagál. Pedig engem nagyon zavart a 30 fps a korábbi verziókban. -
lord.lakli
őstag
válasz
Dzsuri89 #18536 üzenetére
Látod erre írtam, hogy sajnos ez csak optikai tuning. Nem veszem meg a legújabb i7-es EE procit sem, hogy a win7 gördülékenyebb legyen
(#18535) defymoto: a Nexus S mérete nekem is pontosan elég. Lassan már nem lesz különbség méretben a legújabb telefon és az 1-2-vel korábbi tablet között
-
lord.lakli
őstag
-
defymoto
senior tag
válasz
Dzsuri89 #18508 üzenetére
Nálam még úgy zárja le a képernyőt. Viszont ha nem oldom fel, és úgy zárom le, akkor csak simán.A rendszer meg nagyon tetszik. Mondjuk tegnap eléggé lefagyottt. Akksi ki-be után jó lett. De szerintem jól lett összeségébenSzerk: Mostmár nálam sincs olyan tvés... Pedig nemrég volt.. nemértem :S
-
mgTerminator
veterán
válasz
Dzsuri89 #18252 üzenetére
Én is gondolkoztam a galaxy nexuson, csak hát 120ért.... elég sokat kell nekem azért melózni :S Meg ezzel a nexus s-el is elvagyok (el lennék) ha nem zabálná le ennyire az aksit. Nem tudom mostanság mi van vele... Bekapcsolt 3Gvel alig merült, most meg a titanik megszégyelhetné magát mellette, pedig még annyit se nyomkodom mint azelőtt :/
Esetleg tudtok ajánlani valami kernelt ami bevált és jó vele az aksiidő?
-
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dzsuri89 #17949 üzenetére
Ez a google now nagyon brutális, kitalálta hol lakom, úgy hogy nem volt benne a navigációban célállomásként, abból olvashatta ki, hogy mikor hol tartózkodtam? Ráadásul hazafele menet mutatta, hogy hány percre vagyok otthontól, mutatta kis térképen a !pontos! útvonalat és a forgalmat is pár szóban jellemezte az m3-as autópályán. Nekem tetszik, de ebből biztos lesznek adatvédelmi problémák majd.
-
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Dzsuri89 #17949 üzenetére
Megnéztem megint. Nekem még mindig semmi extra. Mi van a te szemedben? Stroboszkóp a jobban oszcillátor a balban? :-)
Az újdonságok meg igazándiból csecsebecsének tűnnek. Kivéve a Now funkciót. Ha az a szar beleszól mindenbe, és nem lehet lekapcsolni, akkor falhoz csapom. :-DKíváncsi leszek az uccsó frissítésünkre...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #17926 üzenetére
Valoban igy van, de a masik dolog: 2.1/2.2/2.3 -al az Android gyari felulete nem volt tul dizajnos..Persze egy launcher sokat dobhat rajta, de nehezs talalni egy izlesunknek megfelelot es minosegit is.. Na meg sokan, akik megvesznek egy telefont, gozuk nincs mi a launcher es hasonlo "hackek"
4.0 es 4.1 alatt, meg a Holo tema, van annyira jo, hogy mar szivesen hasznalnam. A masik, hogy az ICS-ig, ugymond nagyjabol jottek a frissitesek, am most mindenki lemaradt mint a borravalo. Allig van par kesszulek, ami megkapta. Nexus S meg megkapta es jon ra a 4.1 is
Ez az a hatalmas pirospont neki. Osszel, ha tehetem en is Nexusra valtok. -
hallerlaller
addikt
válasz
Dzsuri89 #17842 üzenetére
Nyugodtan írjál nekik, ők egy angliai székhelyű cég abszolút megbízhatók fel is vannak tüntetve a google.hu/nexus oldalon mint hivatalos partner, de van magyarországi ügyintézőjük, írhatsz magyarul, válaszolni fognak hamar. Ha én nem a telenornál előfizetés hosszabbításra vettem volna, akkor csak tőlük. Az eu garancia pedig a samsung hivatalos gari, nekem is olyan van, ilyet kell kapjál és bármelyik samsung szerízben elfogadják, van budapesten mindegyik plázában, vagy pedig pest megyében él a helyszíni szerviz szolgáltatásuk, ami a legjobb, ott előtted cserél kijelzőt, alaplapot, vagy burkolatot akár, látod hogy mit csinál és csak fél órára kell nélkülöznöd a telefont, ennél nincs is jobb.
#Slukk
ez szerintem neked a legnagyobb elismerés!
-
szponzor
senior tag
válasz
Dzsuri89 #17645 üzenetére
Lassabbnak nem érzem, 21.0-s Matr1x kernellel hajtom. A futó feladatoknál a Settings vesz el 39 MB-ot az AnySoftKeyboard pedig 19-et, így van 141 MB szabadon, de nagyon sok a cache-elt process.
Kb. 4 napja van fent, azóta nem is frissítettem újabb verzióra, de azóta bug-gal sem találkoztam.
Apex-nál az volt a gondom, hogy néha az óra megállt. Amúgy jó ROM, de újabb verzió régóta nem jelent meg belőle.
Még az AOKP-t próbáld ki szerintem. Ugyanúgy lehet témázni, mint a CM-et, de elég gyors ROM tele extrákkal.
-
nexusking
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #16899 üzenetére
Szerintem érdemes kipróbálni az AOKP Milestone5 romot is, pár hsz-el korábban belinkeltem. Töltsétek hozzá a gapps-et, és a Matr1x 19.5 CFS kernelt.
Nekem reggel óta így van fent, 1300MHz-en stabil, villámgyors, egyszer sem indult újra, vagy fagyott le.
A Rom-beállítások is nagyon részletekbe menőek, nekem tökéletesen megfelel a testreszabhatósága.
Ebben az alap a Nova launcher, ami szintén mindenki elvárásait kielégítheti.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
-
ruskop
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16722 üzenetére
Igen, Odinnal tettem vissza.
Viszont hiába böngészem a telót nemigen találtam olyan alkalmazást ami a rendszer frissítésről szólna. Ellenben találtam egy olyat, hogy valami fotakill.apk progit kell feltelepíteni és az kikapcsolja. A bökkenő, hogy ezt sem lelni sehol. Állítólag a főzött Romokban benne van. -
ruskop
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16720 üzenetére
Köszi a segítséget de Odinnal visszatettem egy 2.3.4-et majd ráfrissítettem egy 2.3.6 zippel. Mivel kiderült, hogy az update.zip-em az csak update volt így azzal nem igazán lehet visszaállítani. De most már minden klaffol csak még azt kell kitalálnom, hogy a rendszer frissítést hagyja a fenébe és ne emlékeztessen rá mindig.
Esetleg nincs egy linked ahol olyan 2.3.6 vagy 2.3.7 van ami nem nagyon tér el a gyáritól és mondjuk nem akarja frissíteni magát? -
Sifre
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16576 üzenetére
Én sem értek minden menüpontot, de most kb. így néz ki:
Light sensor filter
--------------------------------
Enabled: pipa
Window lenght: 2s
Reset threshold: Disabled
Sample interval: 2sLight levels
--------------------------------
Use custom: pipa
Screen dim level: 20 (default)
Edit other levels...Allow lights decrease: pipa
Decrease hysteresis: 50% -
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16529 üzenetére
Design borzasztóan hidegen hagy, a progikat meg szeretem magam megválogatni, szóval éljen a minimalizmus!
A rom elképesztő!Újraindítottam, elixír fut, azzal nézem a szabad ramot, és 206-209mb között van!Stock-nál olyan 100-108mb volt!
Mintha a proci se pörögne olyan vadul, szerintem az üzemidő is javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- SzoftverPremium.hu
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest