- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
FőDudu #22336 üzenetére
kb a lockscreen témák felén van időjárás és az alap MIUI weather appot használja mind,mit kéne feltenni?
lassú a fenéket:d mindennapi használatra tökéletes,lehet hogy CM-nek jobb a teljesítménye de az se viszi el a komolyabb játékokat szóval ez mindegy:
amúgy kinek mi. nekem ez tetszik,neked az -
-
Szmoki
senior tag
válasz
FőDudu #22008 üzenetére
nekem MIUI csinált olyat,hogy netezek, alap böngészővel,erre véletlenszerűen kidob az asztalra. vagy GTA3 játék közben kidob. marmite v7.1.4 van fent jelenleg. másnak is csinál ilyeneket?
mindegy kipróbálom a 4.2-t , majd írok milyen
ezt rakom fel -
cassius.clay
senior tag
válasz
FőDudu #21879 üzenetére
Nálam nem gáz a backupolás. felesleges szerintem CWM-el backupolni, ha csak az a problémád, hogy nem tudod mikor a backup, hiszen lehet készíteni backupot ROM managerrel is. És azt el lehet nevezni tetszőlegesen.
Sok ROM-olgatás után néha azért jó lenne formáznom az SD-t (16GB). Ha ezt megteszem, megmarad a root jogossultság és CWM is? Vagy bukok mindent?
Control Panelt közben felraktam az US verziós MIUI-val egyetemben. Control panel kapott Permission Managertől engedélyt is, a CPU Controlnál azonban mégis összeomlik/kilép. Miért? -
cassius.clay
senior tag
válasz
FőDudu #21875 üzenetére
1 Köszi szépen! hasznos volt az üzeneted sok mindenben! Az akkukijelzést megtaláltam magamtól is tegnap este, de hiába váltogattam az opciók között, nem váltott át százalékos kijelzésre-legalábbis rossz helyen kerestem, mert nem láttam, hogy az akkuban jelenik meg a szám
Ma már direkt néztem és láttam, szóval köszi.
2 A Permission Managert megnéztem, a MIUI automatikusan Trusted-nek minősítette a telepített Google Play alkalmazást. A biztonság kedvéért végig futottam az appokon, egyik sem kap olyan jogot ami szerintem gyanús lenne. Mindenesetre köszi a tippet, mert eddig erre a Permission Manager-re nem is figyeltem fel.( tegnap este raktam fel a MIUI-t, szóval olyan sok időm nem is volt még átnézni)
3 A Control Panel pontosan mit takar? Nem egyenlő a Notification bárral, ha jól sejtem ugye? Mire jó ez pontosan? Alapból gondolom nem tartalmazza az us verziós MIUI sem, ha lejjebb azt írtad, hogy feltelepítetted külön. Honnan szedjem le?
4 A témák, jó ötlet, köszi! Ezek ingyenesek? Csak mert tegnap este próbáltam telepíteni a MIUI Marketből, de nem sikerült telepíteni, letölteni egyet sem, csak egy error üzenetet kaptam és hogy próbáljam meg később. Jah és volt amelyiknél írt valami MIUI creditet is, hogy x creditbe kerül a téma letöltése... Ha lockscreen-t szeretnék letölteni és alkalmazni, akkor azt ugyanoda kell másolnom, mint a témákat?
5 Külön kérdés: Titanium Backup root. Nagyon dícsért és ajánlott program. Nem ismerem, de tippelnék, miért: Nem ezzel lehet minden egyes alkalmazást backupolni? Igy, ha új romot teszek fel, akkor csak a Titanium backup root-ot kell telepítenem, és ezen belül vissza tudom pakolni az összes alkalmazásokmat, beállításomat, és nem kell egyesével visszatöltögetnem Play-ről. Jól sejtem, hogy erre való?Szmoki: Köszi szépen neked is az infókat! Holnap lesz rom illetve kernel csere, mivel ma dolgozok és nem áll rendelkezésre minden eszköz.
-
doddencs
senior tag
válasz
FőDudu #21868 üzenetére
csak nálam bugos a miui?
egyrészt a zárképernyő lassan jön elő, ez is bosszant, de mindegy. viszont nem működik nálam az usb storage.
illetve az angol miui-val már korábban is volt olyan gondom, hogy a gyári tárcsázó az ékezetes neveket nem jelenítette meg t9 kereséskor. (vagyis még az ékezetes betűnél igen, de a következő betűnél már eltűnt a találat) erre van orvoslás a tárcsázó cseréjén kívül?
-
jackbacsi87
senior tag
-
KrissszG
tag
válasz
FőDudu #21743 üzenetére
Köszi, megcsináltam, végigmentem ezeken. Bár (sajnos, vagy szerencsére) nem nagyon volt olyan,ami nekem szinkronizálgatott volna ezek közül.
3 GMAIL fiókom van, ebből mindhárom szinkronizál emailt, naptárat és taskokat. Elvileg semmi más nem szinkronizálgat. A Facebookot már egy jó ideje messzire kerülöm. Egyszer csak megtanulnak olyan appot írni, ami normálisan fut... addig kuka...
Most toltam rá egy rebootot, és meglátom. Viszont határozottan állítom, hogy pont ugyan azzal a setuppal, lényegesen többet van ébren a telefon mint ICS idején... de még a 4.1-eshez képest is...
-
Szmoki
senior tag
válasz
FőDudu #21383 üzenetére
hát figyelj,ha nekem is csak arra kéne mint amire neked,biztos nem egy 100ezres telefont veszek,valami olyat ami jól bírja szuflával de nem alaptelefon(mondjuk egy olcsóbb nokiát),de ez csak az én véleményem. én játszok ,netezek, zenét hallgatok rajta és nekem megfelel,nem erőlködök az olvasásnál.de hát kinek mi
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #21308 üzenetére
Szerintem ez nagyon összetett. AMi esetleg jobb képet tud adni, az egy cpuspy screen.
Hiszen az megmutatja, teljes üzemidő alatt mennyit milyen frekin ment a cpu, ebből a használat is kikövetkeztető. Nekem ondemandba úgy érzem jobb an akadozgat a telefon, mint smartassv2-ben. Talán így jobban is hajtja (1200/200).
Persze erre még rájöhet az extra akksizabálás, pl telefonhívás, amit ebből a cpuspyból nem tudsz meg.
Én 2-3 órát beszélek egy nap kb. -
doddencs
senior tag
válasz
FőDudu #21109 üzenetére
csak pont azt mondom, hogy nekem ott hal meg a többnapos üzemidő, hogyha rendesen használom, pár óra alatt is le tudom meríteni a mobilt csutkára. gondolom te is.
mert persze, ha tudnám, hogy csak telefonálni fogok, akkor 30%-kal is bevállalnék egy napot. de nyugodtabb a lelkem, ha maxon indítom a napot, és nyomkodhatom rendesen, ha ahhoz van kedvem.
-
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #20975 üzenetére
De, lehet fel/le nyillal, akkor lezárja a tárcsázót, és csak a találatok lesznek.
Hozzá vagyok szokva MIUI nagy méretű tárcsázójához/működéséhez, az nekem nagyon nagyon bejött, csak váltanom kellett, mert a MIUI kinőtte a nexus s memória méretét, 60-70 szabad memóriával nem lehet sajnos dolgozni, baromira akadós lett.
Felraktam legújabbat a minap, első indításnál 32 mb szabad memóriám volt... -
Slukkica
őstag
válasz
FőDudu #20563 üzenetére
JellyB-TSM 5th release:
Updated volume key cursor control
Added brightness slider & location
Added AOKP toggle style
Added notificationlight settings (Gnex)
Added navbartoggle to power menu
Added brightness_location to power widget
Added ThemeChooser
Added "KillAll" button
Torch fix (with AOKP toggle)
Set install_non_market_apps on default
WiFi sleep idle timeout (5, 15, 30, 60, 180 min)
Advanced Settings (More hungarian translation)
"Long Press Back To Kill" move to TSM Settings/General UI
Lockscreen vibrate function move to TSM Settings/Lock screen/Screen SecurityEzt neked kell eldöntened hogy érdemes-e. Az adatvesztésre meg palesz53 tökéletes választ adott!
-
Slukkica
őstag
válasz
FőDudu #20393 üzenetére
A miui.us és miuiandroid teljesen más. Nem szerencsés vegyíteni a kettő dolgait. Azért is van hogy egyikben kínai karakteres dolgok vanna még a másikban nem, vagy benne sincs.
Gmail-ben is eltér(hetnek) egymástól.
A kernelemet bármilyen JB romra fel lehet tenni, sima install és kész.
-
palesz53
senior tag
-
válasz
FőDudu #20350 üzenetére
Hali!
Én is ma frissítettem slukk 3rd lelease-ről 4th release-re, de nálam nincs gond se a galériával, se a play-el. Nálad lehet a hiba. Én úgy frissítettem, hogy: csak frissítés wipe cache/dalvik, slukk kernel, gapps telepítése. Annyi volt nálam, hogy az értesítési felületen nem jelenten meg a kapcsolók, de ezt egy ki/be kapcsolással orvosoltam, azóta jó. Eddig más hibát nem tapasztaltam!
Üdv!
-
-
Szmoki
senior tag
válasz
FőDudu #20350 üzenetére
ööö,ez a probléma csak Önnél jelentkezik. igaz én tsm v3-at használok illetve air kernelt.de amióta megkaptam ezt a telefont(2011 májusa) ilyen problémám sosem volt,sőt igazából semmilyen se
ennyi idő alatt képzelheted mennyi főzött rom volt rajta
és én még mindig nem értem miért vesznek IOS-t,de szerintem sose fogom megérteni.
-
palesz53
senior tag
-
Slukkica
őstag
válasz
FőDudu #20221 üzenetére
Addig amíg minden szinkron be nem fejeződik addig persze hogy sokat eszik. Ha kikapcsolod akkor nem fog:-)
Én nem használom, a miui-t. Majd akkor fogom max ha a jb forráskódot megnyitják. Addig nem igazán lehet belenyúlni :-)
Napi használatra a JellyB vonalon vagyok. Jelen pillanatban egy korai 4-esen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest