- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
válasz
ricsi0307 #23659 üzenetére
azért remélem megnyugodott a pici lelked, amiért nem olvastam vissza, csak megnéztem, jött-e válasz a hsz-emre.
(#23655) rionpulya
mindegy, melyik verziót, mire teszem fel? most slimbeam van a mobilon.driverek közül kell vmi extra? illetve gondolom az i9020-as fájlnév ne zavarjon, ugye?
-
doddencs
senior tag
erre valaki? ti hogyan szoktátok gyári állapotba visszatenni a mobilt?
-
doddencs
senior tag
gyári androidhoz tudna valaki linket adni, hogy tudom stock állapotba visszategyem a mobilt?
korábban volt linkelve valami toolkit alkalmazás, az működik rendesen?
-
doddencs
senior tag
slimbeam alá melyik kernelt ajánljátok? most marmite kernellel használom, van, amire érdemes cserélni?
-
-
doddencs
senior tag
válasz
ricsi0307 #22702 üzenetére
tegnap felraktam, most tapasztalatokat gyűjtök.
helly mocskosul merült nálam, az email exchangetől elvileg. bár most slim alatt a saját packjukból vadásztam ki az email alkalmazást, egyelőre nem tapasztalok akkora merülést.
ti milyen dpivel használjátok? a default-tal?
-
doddencs
senior tag
a slimbeammel és a miuival mi a helyzet jelenleg, használja őket vki?
-
doddencs
senior tag
tuti én vagyok vak. de hol van helly alatt az usb debug mód?
-
doddencs
senior tag
az lcd cserével az alsó gombsor (hardver gombok, vagy mi a neve) nagyon gyengén világítanak, észre sem veszem, ha BLN-nel villog.
lehet ezzel vmit csinálni. vagy meg kell szoknom?
-
doddencs
senior tag
válasz
mgTerminator #22602 üzenetére
megoldódott közben, de azért köszi.
hellybean-ben két funkciót hiányolok, nincs, vagy nem találom?
- BLN
- a launcherben az alkalmazásoknál körbe menjen a lapozás -
doddencs
senior tag
válasz
jackbacsi87 #22598 üzenetére
csak előtte szeretnék a gyáriról csinálni egy mentést. + kivenni az email/exchange párost.
mert a custom romokból ki szokták hagyni.
-
doddencs
senior tag
válasz
lord.lakli #22596 üzenetére
de akkor nem módosult volna az imei is? igazából lényegtelen.
egy roottal és superuserrel lepjen meg vki inkább.
-
doddencs
senior tag
superuser ziphez adnátok egy linket? vagy supersu újabban, ha jól emlékszem.
4.1.2 alá kéne, a dzsuri féle leírásban szereplő Superuser-3.0.7-efghi-signed zipet nem engedi cwm-ből feltenni.
-
doddencs
senior tag
ha a mobilnak új wifi mac címe lett, akkor mit cseréltek benne? mert a wifivel alapjáraton nem volt gond, csak azt biztos nem.
Mert elég sovány munkalap jött vissza, azon csak a plexicserét írják. De amivel még küldtem, h nem bírtam bekapcsolni a mobilt.
-
doddencs
senior tag
még annyi. recoveryt melyiket?
-
doddencs
senior tag
válasz
jackbacsi87 #22589 üzenetére
ez alá melyik marmite kell? milyen alapú rom ez?
-
doddencs
senior tag
melyik rom/kernel páros a legnépszerűbb most?
lemaradtam velük, 1 hónapig nélkülöztem a Nexust.
egyébként piros pacsi a Samsungnak, h megjavították a mobilt, miután romolgatás után elbasztam az egész rendszert.
viszont remélem, több kijelző sárgulásom nem lesz.
-
doddencs
senior tag
milyen fóliát használtok a mobilhoz?
-
doddencs
senior tag
akik igényeltek már futárt, azoktól kérdezném. a netes igénylés után felhívtak titeket?
csak amiatt érdekel, mert kértem futárt holnapra, viszont ma nem kerestek telefonon (egyeztetni, cserekészülék, ..), és most nem tudom mire számítsak. mellesleg délelőtt tudom csak fogadni a futárt, de ugye ezt sem tudtam így jelezni.
samsung ügyfélszolgálattal is beszéltem, de szerencsétlen nő nem sokat tudott segíteni. azt mondta, látja az igényt, remélhetőleg holnap keresni fognak.
tapasztalatok?
-
doddencs
senior tag
válasz
lord.lakli #22123 üzenetére
nem erre gondoltam. hanem arra, hogy futár viszi és hozza is a telefont.
és ha nem vállalják a javítást, akkor kell-e fizetnem ezért a szolgáltatásukért vmit ( a futárért, állapotfelmérésért, tököm tudja miért).
-
doddencs
senior tag
azt valamivel le tudom ellenőrizni, milyen rom/kernel van a mobilomon? anélkül, h bebootolnék, szóval gépről mondjuk?
akkor azzal semmi tapasztalat, h ha nem vállalják garanciában a mobilom, kell-e fizetnem? akár ha valaki tudja, más gyártóknál hogyan van, ossza meg.
-
doddencs
senior tag
válasz
cassius.clay #22096 üzenetére
megcsináltam, most elvileg végigfutott a folyamat, de ugyanúgy a google logonál ragadok.
ha még van ötlet (bárkinek), szívesen kipróbálom. viszont közben arra tudtok választ adni, hogy, ha a bootloadert vissza tudom zárni, bevehetik garanciában? ha nem vállalják, kell fizetnem? utóbbin a lényeg.
illetve a gyári recovery egy animáció?
-
doddencs
senior tag
válasz
cassius.clay #22091 üzenetére
őszintén nem néztem, ha nem kell neki spéci driver, akkor fent van már minden a gépemen, ami az androidhoz kell. fejlesztek rá, felismeri a gép a mobilom meg ilyenek.
most megint nem vagyok otthon, majd elolvasom akkor, miféle drivert kér.
-
doddencs
senior tag
nexus root toolkit..
20 perce kb áll a writing system-en. nem normális, ugye?
-
doddencs
senior tag
nekem ehhez kell segítség.
egyrészt rögtön felvillan egy üzenet, hogyan kell usbdebug-ot bekapcsolni. na nekem ez nem játszik, fastboot mode-om van és recovery-m.
másrészt az alkalmazásban pedig van minden finomság, nem tiszta, mi kell nekem. illetve ehhez kell valahonnan szedni gyári romot, kernelt, vagy ilyesmi?
-
doddencs
senior tag
válasz
forintuser #22061 üzenetére
visszaolvasol, nem tárolom. de gépem szerint akkor a 13 gigás tárhelyből.
van itt baj rendesen. majd este lehet nekirugaszkodom a toolkittel.
-
doddencs
senior tag
válasz
Slukkica #22047 üzenetére
nem.
(#22048) cassius.clay : gondoltam. de egyrészt az lenne a legrosszabb, másrészt nem tudom, mennyire tudnám gyári állapotba hozni a mobilt a garancia miatt.
illetve annyiban furcsa lenne, hogy látom a tárhelyet. másolni is tudok róla, csak módosítani nem tudom. (törölni, formázni, rá másolni...)
-
doddencs
senior tag
válasz
cassius.clay #22044 üzenetére
szvsz tök mindegy, hova rakod a zip-et. viszont eltűnik továbbra is.
vagyis néha látom cwm-ben, de gépen utána ismét nem. szóval azért nem tudja megnyitni, mert gondolom nem létezik. nem fogom megúszni a formázást.
-
doddencs
senior tag
help.
problémám akadt a mobillal. remélem tud valaki segíteni.
egész ott kezdődött, hogy mikor szerettem volna frissíteni a miui-t, cwm-ben nem láttam az sd kártya tartalmát. sem backuphoz, sem install zip-hez. majd ezután iszonyú nehezen indult újra a mobil, többször csupán a google logóig jutottam, de végül sikerült.
ma ismét megnéztem a cwm-et, és látta a kártyám, így nyomtam is volna egy cache wipet, dalvik cache wipet, de utóbbinál nem történt semmi. így fogtam, inkább újraindítottam a mobilt, de vagy a google logóig jutottam, vagy a miui bootlogójáig, tovább nem.
azóta már próbálkoztam elég sok mindennel, lecseréltem a recoveryt (5.0.2), csináltam factory resetet, de semmi változás. romot nem enged telepíteni (bár csak miui van a kártyán), olyan hibával száll el, hogy:
set_perm: some changes failed.
e:Error in "a zip fájl helye" (status 7)
Installation aborted.Amivel még próbálkoztam, más romot felmásolni a kártyára cwm módban. Ez működik is, amíg gépen vagyok, de utána már a cwm nem látja az új zip-et. Gondolkoztam a kártya formázásán is, de ha utána se látná a fájlokat, amiket rámásolok gépen, meg lennék lőve rendesen. (bár most is).
remélem vkinek van ötlete. próbáltam kutatni neten, de nem találtam megoldást.
-
doddencs
senior tag
melyik recovery-t használjátok, és tudnátok hozzá linket dobni? még slukkféle cwm van az enyémen, de azon nem működik az usb storage.
illetve most ütköztem egy olyan problémába, h nem látja az sdcard-ot a cwm. backup-nál olyat kapok "Can't mount backup path", illetve installnál sem hozza be. ilesmivel találkoztatok már? ezen segít egy új recovery?
-
doddencs
senior tag
miui alatt be lehet állítani, hogy a 'keresés' hardveres gomb az alkalmazáson belüli keresést hozza elő? nem jöttem rá, így meg sok haszna nincs a gombnak.
-
doddencs
senior tag
válasz
forintuser #21903 üzenetére
nekem felment. viszont csak cm-verzióval bootolt be.
-
doddencs
senior tag
válasz
cassius.clay #21887 üzenetére
mert sz*r. szerintem legalábbis. nálam is kilép.
kernelnél pedig bedalust kell látnod.
-
doddencs
senior tag
válasz
cassius.clay #21884 üzenetére
-
doddencs
senior tag
Recovery-ben, miui alatt reboot-nál folyton jön előjön, hogy "rom may flash stock recovery on ..", a nem-re nyomtam mindig. Ez mit jelent, visszaállítaná a gyári recoveryt?
Illetve azt hol tudom beálltani, hogy a power gombnál, reboot-nál mutassa, hogy hol induljon újra (pl recovery)?
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
válasz
FőDudu #21868 üzenetére
csak nálam bugos a miui?
egyrészt a zárképernyő lassan jön elő, ez is bosszant, de mindegy. viszont nem működik nálam az usb storage.
illetve az angol miui-val már korábban is volt olyan gondom, hogy a gyári tárcsázó az ékezetes neveket nem jelenítette meg t9 kereséskor. (vagyis még az ékezetes betűnél igen, de a következő betűnél már eltűnt a találat) erre van orvoslás a tárcsázó cseréjén kívül?
-
doddencs
senior tag
még mindig miui. us verziónál az xda-n vannak addonok.
1. a toolbox működik már? egyáltalán mi az?
2. és hasonlóan micsoda a control panel suite?
3. whatsapp fixed notification kell az új verziókhoz is, ha használom a programot? -
doddencs
senior tag
slimbean alá melyik marmite kernel jó? cm-féle, vagy az 'all other rom'-féle?
-
doddencs
senior tag
Vki adna egy linket egy friss gapps csomaghoz? Annyi, hogy tartalmazza az email alkalmazást, slimnél nem volt benne.
-
doddencs
senior tag
végülis melyik miui romról volt szó, amelyik már smooth?
-
doddencs
senior tag
2.9-es slim alatt melyik kernelt használjátok?
-
doddencs
senior tag
Ha frissítem a slimbean romot, gapps-ot megint fel kell tenni?
-
doddencs
senior tag
más kérdés, wallet-et lehet használni valahogy jb alatt?
-
doddencs
senior tag
2.8.0 slimbean alatt a BLN nem működik nálam. Másnál hasonló gond? BLN Control Pro-ba belépve azt kapom, hogy "This liblights does not support BLN" Mi ez a liblight, a kernel nem támogatná?
2.7 alatt még ment szépen.
-
doddencs
senior tag
slimbean alá milyen kernelt használtok?
-
doddencs
senior tag
válasz
FőDudu #21109 üzenetére
csak pont azt mondom, hogy nekem ott hal meg a többnapos üzemidő, hogyha rendesen használom, pár óra alatt is le tudom meríteni a mobilt csutkára. gondolom te is.
mert persze, ha tudnám, hogy csak telefonálni fogok, akkor 30%-kal is bevállalnék egy napot. de nyugodtabb a lelkem, ha maxon indítom a napot, és nyomkodhatom rendesen, ha ahhoz van kedvem.
-
doddencs
senior tag
az aksiidőre csak én nem vagyok érzékeny ennyire? én minden este rádugom töltőre, legyen akár 70%-on, akkor is. nem igazán érzem tehernek ezt a mozdulatot.
egy napot rendre kihúzok vele, ennyi nekem elég is. reggel pedig szeretem, ha teljesen fel van töltve, sosem tudom előre, mennyit fogom használni adott nap.
-
doddencs
senior tag
azzal semmit nem lehet kezdeni, hogy újraindítás után a billentyűzet ne álljon vissza gyárira?
illetve az akcióban megvettem a Tasks alkalmazást. na ennek a widgetje pedig eltűnik reboot után. más használja még? romfüggő ez is, vagy csak szimplán szar?
-
doddencs
senior tag
vki, akinek már lejött slukk 6-os romja, nem osztaná meg valahol? goo.im-ről gyökkettő sebességgel jön.
-
doddencs
senior tag
slukk:a visszagombos appkilövés miért került ki az 5th rls-ből?megvan. csak átkerült.
-
doddencs
senior tag
3rd rls-nél minden újraindításnál a billentyűzet visszaáll a gyárira, másnál is csinál ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest