- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
frisco #15988 üzenetére
Nem tudom, miért b*ssza ennyire egyesek szemét, ha az általa favorizált programról másnak negatív véleménye van.
"Olyanra szabod amilyenre akarod, amit írtál róla az csak azt bizonyítja, hogy nem nézted meg alaposabban csak ítéletet mondtál." - Nem igaz, régebbi verziókban szinte semmit sem lehetett kezdeni a kinézetével (ami a színeket illeti). Most letöltöttem kíváncsiságból, most már valóban szinte mindennek meg lehet változtatni a színét, de könyörgöm, ha én egy ICS felületet akarok, akkor álljak le órákig pöcsölni vele, mire mindennek beállítom a színét "ICS-esre"? Az exDialer-nél letöltök egy témát, beállítom, és kész.
"csoportok, SMS, hívásszűrő-blokkoló" - Ezek biztos jó dolgok annak, akit érdekelnek, mert pl. engem nem, tehát ez számomra semmi pluszt nem jelent.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
frisco #14148 üzenetére
Írtam tegnap, hogy nem tudom megvenni a Tuenin Radio Pro-t, mert használtam már warezos verzióban és beépült a marketes fiókomba és akár mit csináltam, mindig azt írta, hogy megvettem, de letölteni már nem akarta, csak egy hiba üzenetet kaptam.
Megcsináltam azt a leírást, amit bemásoltál a hozzászólásodba és működik, végre megtudtam venni!Pedig még a marketes linket is eltávolítottam múltkor, de a marketes frissítés és adatok törlése már nem jutott eszembe, de a lényeg, hogy működik!
Köszi mégegyszer
-
tybsen
addikt
válasz
frisco #12221 üzenetére
Nekem neha akkor "röccen meg" ha kilepek egy alkalmazasbol es visszamegyek a home screen-re - ilyenkor amikor betoltodnek az appok, eltart egy par tizedmasodpercig, vagy nem is tudom. Ez is app-függő - lehet, hogy csak nincsenek optimalizalva az appok ICS-re.
Egyebkent rengeteg app frissul mostanaban es mukodik jol ICS-en.
Szerintetek erdemes lenne (fel eves most a nexusom) egy teljes takaritast csinalni es ujrarakni mindent? Wipe cache meg nem tudom mi a masik. Vagy siman egy gyari allapot visszaallitasat csinalni (ilyenkor ugye megmarad a manualisan feltett 4.0.3?)? Ettől gyorsabb es folyekonyabb lenne? Bar igazabol nincs bajom vele, mert szepen mukodik, de hatha hasznos lenne egy ilyen ujrarakas?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
frisco #12218 üzenetére
Nekem csak szimplán az aksi kijelzés kéne és csak feleslegesen lenne állandóan az értesítési sávban, még úgy is ha infót osztana meg az aksiról. Ezért se találok olyan appot, ami kirakja az aksit %-osan, de értesítési sávba nem rak semmit...
Van egy Extended Controls-szal készített kapcsolósorom és akkor hol ez, hol a másik értesítési sávban rejlő dolog van az értesítések tetején, szóval idegesít, amiért ugrál a helyük, de ez már személyes hülyeség. -
Dzsuri89
őstag
válasz
frisco #12214 üzenetére
Amit ma én kiraktam, az a gyári aksijelzést cserélte le. Ismerek pár olyan alkalmazást, amit te mutattál, hogy külön ikonként rakja ki az aksit %-osat, csak én pont azt akartam elkerülni, hogy két aksi ne legyen kint. Azért beszéltem múltidőben, mert már visszaraktam a gyári kijelzést. Az 50% valahogy kimaradt...
Mindjárt megnézem ezt amit te ajánlottál. Reménykedem, hogy az értesítési sávba nem rak bele semmi infót az aksiról, csakis felülre rakja a %-ot.
Leszedtem az ingyeneset. Valahogy ezt a program beállítási részt el lehet távolítani az értesítési sávból?
-
verser233
senior tag
válasz
frisco #11699 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet! Kipróbáltam, de ez sem jobb nálam a gyárinál. Ugyanazt csinálja a MA fórumával, mint a gyári, vagyis mikor betölti a topikot akkor elmosódottságot lehet csak látni elég sokáig. Opera mobile viszont nem csinál ilyet, maradok az Operánál amíg nem javítják meg.
-
havri1
félisten
válasz
frisco #11438 üzenetére
Nem baj, annyira nem is sürgős, csak ha legk töltöd, és nem felejted el, próbáld már ki légy szíves!
Tehát töltő, opera, és pl ez a fórum, nagyítva (2x rábökve) jobbra balra fel le, és ugyanezt majd töltő nélkül.
Nálam ég és föld. Gyak használhatatlanul akad mozgásnál ha töltöm. -
havri1
félisten
válasz
frisco #11434 üzenetére
Konkrétan mivel nézted, hogy nem csinál ilyet?
Mert alapban nem nagyon venni észre. Kizárólag komolyabb weblapoknál, illetve cpu spy-ban látszik, hogy töltés ideje alat (főleg ha közben használva van a készülék), sokkal magasabb mhzeken dolgozik, mint alapban.
No meg SetCpuban, alapban 200 mhz, ha hozzáérek, egyből 1000, ill a max beállított. -
-
slice14
veterán
-
csabibmx
tag
válasz
frisco #10194 üzenetére
Sikerült a screenshot de elég "véletlenszerűen" találom el...eddig vagy 30x lenyomtam különböző ütembe,hosszabban rövidebben de csak 2x sikerült.
A scope-ot leszedtem,az sokkal pörgősebben tölt be de ez alatt készült az alábbi screenshot is.De ugyanezt produkálja dolphin és gyári böngészővel is.
böngésző homályZozo:A flash nekem sincs alapon beállítva csak ha kell valami ráklikkelek.
Reggel jött meg a 11-es frissítés.
Kipróbálom még amit írtál,hogy alapra állítom,hátha.Bár most a scope kellően gyors,így nem zavar a homály sem.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
frisco #10186 üzenetére
Nem okozhatja, mert nekem 9020am van, és nálam is ez van.
a homályosodással még együtt tudnék élni, de ahogy írtam már, elég soxor nem hozza be a képet, csak üres szürkés háttér van. a jobb felső sarokban van ilyen, hogy oldalak közötti váltás. ha arra rámegyek, ot meg gyönyörűen mutatja. -
jackbacsi87
senior tag
-
Toobee
veterán
Igen, rájuk gondoltam. Nagyon nagy forma a csávó, mellesleg marha rendes is. Szerintem régóta olyan fóliával dolgoznak. Ha valakit érdekel, hogy milyen minőségi munkát adnak ki a kezeik közül, az keddtől megnézheti pesten. Legutóbb, mikor bent voltam, akkor épp egy telefon élét fóliázták, valami speciális carbon (vagy hatású) fóliával. De nem tudom erre lehetséges-e.
-
frisco
aktív tag
Én nem tapasztaltam mást.
Néha még nem érzékel térerőt, de ez nagyon ritkán fordul elő és nem tudom ezt a telefonnak tudjam be vagy a Telenor szolgáltatásának.
A cégnél minden nap kapjuk a mail-eket (amit a Telenor küld) teli van a lap, hogy merre van aznap éppen hálózatfejlesztés. -
Dzsuri89
őstag
Valaki nem akar rinyálni, hogy ez a GPS is már 6 milliárdszor volt téma?
xD
Láttam panaszkodtok, hogy ilyen-olyan a GPS, hát ha ennyire fontos valakinek az vegyen külön GPS-t. Ez kb. ugyan olyan dolog, mint amikor valaki a fényképezője miatt nyavalyog, ott is van megoldás, vegyél fényképezőgépet.
Azért túl sok csodát ne várjunk emberek egy telefontól, azért mert kerül 70.000Ft-ba nem fog mindent full minőségben helyettesíteni.
Szerintem teljesen használható a GPS, ACE-nél sokkal gyorsabban talál jelet az tuti fix. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest