- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rionpulya
tag
válasz
doddencs #23660 üzenetére
A driverek fontosak, fel kell tudnia ismernie a fasboot parancsnak, hogy csatlakoztatva van a telefon. És kell legyen android sdk a gépeden, mert a fastboot abban van benne. Legjobb ha az "...\android-sdk-windows\platform-tools" könyvtár be van állítva a PATH-ba.
"fastboot devices" parancsot kiadva ha kiír valami számot, akkor megtalálta a telefont. Ha semmit, akkor nem jó.
-
j.bravo
addikt
válasz
doddencs #23012 üzenetére
Na én ma kaptam vissza, azaz szűk két hétbe telt.
Leadás után egy héttel az Aradi utcából azt írták SMSben, hogy elvitték a központi szervizbe. Tegnap jött a SMS hogy kész. Ma reggel bementem érte, a garijegyen telemaxos pecsét van, és kaptam egy papírt amin mindenféle RF mérési adatok vannak. A hölgy szerint főpanelt cseréltek. A gond csak az, hogy érintőkijelzőt a jelek szerint nem, mert ott a PINt még jól be tudtam nyomkodni, de később szövegbevitelkor a hibajelenség változatlan maradt.
Szóval vagy az Aradi u. Samsung felvevőpontban, vagy a TeleMaxnál valaki összekeverhette hogy melyik készülékkel mit kell csinálniJa igen, GB-vel jött vissza. Feldobta az OTA-kat sorban, rá is engedtem, de a hibát illetőleg természetesen nem változott semmi
Következik a futáros móka, hogy legalább egy Galaxy Ace cserekészülékem legyen.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
doddencs #22709 üzenetére
De az macerás
Egyszerűbb bemenni a beállításokba és ott piszkálni.
Más: Mindenki megy a Nexus 4 táborába???Én egyszerűen nem tudom rászánni magam, mert LG.Ez úgy megpecsételi az egész telefont és közel sincs olyan minőségi szervíze, mint a samsungnak.Sebaj, majd talán az 5
-
ricsi0307
senior tag
válasz
doddencs #22703 üzenetére
Aksi merüléssel én már nem foglalkozom, 5 óránál tovább nem húzza egyik rom se csak ha be rakom a zsebembe és elő se veszem.A dpi meg 182-n van, de arra figyelj, hogy ha ezt az értéket megszokod nem fogod tudni használni az olyan romokat amiben ez a lehetőség nincs benne, mert olyan lesz mint ha nagyítóval néznéd
-
ricsi0307
senior tag
-
slice14
veterán
-
havri1
félisten
válasz
doddencs #22555 üzenetére
Én pár darabot innen rendeltem jackbacsitól. Nagyon jók voltak, de az utolsó darab amit felraktam, hihetetlenül karcolódott. ( nem azért cseréltem sűrűn, mert karcolódott, hanem gyerek letépte, por aláment stb) Na akkor vettem a speedshopban utángyártott ( brando talán?!) , 900 ft volt azt hiszem alapáron. Nagyon jó.
-
bobie
tag
válasz
doddencs #22068 üzenetére
Nos elméletben fastboot módban kell csatlakoztatni.
Ha meg van. Akkor van egy olyan menü pont hogy Back to Stock.
Ott rámész a Flasch Stock első karikába nézd meg a Device is on/Normal-al.Letölteni nem kell semmit, mert felkínálja neked hogy mire akarsz visszaállni.
Ott letöltöd a romot de arra figyelj, hogy "Nexus S: Worldwide" ot válasz.Remélem ez megoldja a problémát.
-
Szmoki
senior tag
válasz
doddencs #22015 üzenetére
cwm 6.0.1-et használok már nagyon rég óta, de letöltési linket nem tudod adni,mert már fél éve fent van kb ennyi idő alatt meg már elfelejtettem,hogy honnan töltöttem le
a backupra csak annyit tudok mondani,hogy legközelebb rom managerrel csinálj backupot,mert nálam is ez volt,hogy a CWM féle backupomat nem ismerte fel -
FőDudu
veterán
válasz
doddencs #21872 üzenetére
nekem mukodik a tarcsazoban a kontakt kereses ekezetes nevvel.
Beallitottam a Language & Input alatt az AOSP keyboardhoz az angol melle a magyar billentyuzetet, igy a tarcsazoban a foldgombre nyomva magyarra valtva ekezetes karaktereket beirva kidobja az ekezetes nevu kontaktokat.
Nem ertem a problemadat.
-
FőDudu
veterán
válasz
doddencs #21867 üzenetére
itt a legujabb muiu.us nexus s-hez.
http://goo.im/devs/miui/2.11.23/MIUI.us_crespo_v4_2.11.23_Eng_Deo_ZipA_Signed.zip
Ebben van Google apps.Toolbox (nem ehhez a verziohoz valo):
http://www.miui.us/content.php?262-MIUI-us-Toolbox-add-onsControl Panel suite a mult heti verziohoz (11.16):
http://d-h.st/kZwA control panellel lehet az orat nem kozepre rakni meg hasonlo UI modositasok.
http://miuiandroid.com/community/threads/mod-miui-control-panel-for-ics-jb-flashable-zip.18515/ -
-
Szmoki
senior tag
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
doddencs #21317 üzenetére
En turtam valamit a profilok kozott es a default alatt is vann egy csomo beallitas mondjuk a hivasra es gmailre.
Ott bekapcsolva az Override-okat nekem villog nem fogadott hivas utan az also negy gomb.Nekem mondjuk NStools is van fent - azt lehet leszedem ne zavarja ossze a dolgokat.
-
havri1
félisten
válasz
doddencs #21266 üzenetére
Hm, ebben benn evan alapból a villogó fény elvileg, de nem bírtam működésre bírni.
BLN-t meg nem tettem fel, az kb 5-10 mb memóriát zabál, érzékeny vagyok rá
Tesztelem. Full formatra ment, csak az alap 2.8 zip, meg a gapps.
Alap kernel, 1200/200/smartassv2. Szép, gyors, launcher sem akad. Swiftkey3 bent marad szépen
210-re raktam a DPI-t, illetve mgTerminator fényerejét beállítottam.
Holnap teszt.. -
FőDudu
veterán
válasz
doddencs #21108 üzenetére
En sem vagyok ennyire erzekeny, de ezzel a beallitasokkal kurvajol mukodik.
Semmi nincs kikapcsolva (marmint nekem nem kell a location services), megis kb 2-3 nap kijon az akkubol.2 Gmail fiok, wifi/3g mindig bekapcsolva, az osszes foto es vide felszinkronizalodik a picasaba.
Titanium backup kedden es penteken box integracioval (cloud-ba ment ejjel). -
janston
aktív tag
válasz
doddencs #20792 üzenetére
Ha törlöd/fagyasztod a gyári billentyüzetet, akkor csak szimplán nem lesz billentyüzeted..(értsd: nem fogja automatikusan kiválasztani a kedvenc billentyüzetprogid akkorsem, ha nincs gyári). A hiba konkrét forrása számomra is ismeretlen, de annyira nem foglalkozom vele, hogy utána is nézzek..Amugy minden nem gyári widget eltünik, nem csak az említett.
-
kasee
aktív tag
-
palesz53
senior tag
válasz
doddencs #20139 üzenetére
appkilövő visszatért! :-)
sebességmérő szerintem nincs, de mondjuk keresni se kerestem... nem izgat, mert ha pl lassú, mit tudok tenni ellene...lord.lakli - goomanageren már este fenn volt... romoldán néha nézz rá slukk twitterbejegyzéseire, ott mindig van friss info!
-
palesz53
senior tag
válasz
doddencs #20130 üzenetére
ha arra gondolsz, hogy a térerő-jelzés mellett mutatja-e vmi, hogy gprs/edge/3g/hsdpa adathálózatok közül jelenleg mit használ épp a teló, nos akkor a válasz - igen...
mgTerminator - nem kell mindjárt mindent a felhasználóknak adni... :-) így marad izgalom, várakozás, mi lesz legközelebb, mit tudtok még... :-) lépésről lépésre haladni sokkal szexibb! :-)
(ha megnézed, akkor pl telefonba se teszik bele az elérhető maximumot - mindig kapsz egy kis változást ebben is, abban is... szerintem évekre előre van ötletük! autógyárak, de szinte bármi más pont ugyanilyen!) :-) -
palesz53
senior tag
válasz
doddencs #19810 üzenetére
van abban mindenféle nyelv, magyar is...
akkuidő így fél-egy nap után jónak ígérkezik; emellé újra van élet a telóban - jb nekem eddig lassú volt, laggolt, de ezzel a rommal most annyira smooth, amilyet se gb-n, se ics-n, se jb-n még nem tapasztaltam!
(mondjuk miuizni soha nem miuiztam, azt leszámítva értendő!)Szmoki - van ott vmi nem odaillő azon a telón szerintem is... full wipe + kártyaformázás lesz ennek a vége...
részemről avast!
-
havri1
félisten
válasz
doddencs #19693 üzenetére
Tetszik, csak a "gyári" kernel nem tudott smartassv2-t, max ondemandot, amivel nekem akadt.
Amikor legyalultam, akkor vettem észre, van új JB kernel már alá, amiben vannak új grovenorsok, de addigra meg nem ment a letöltőoldal
Amik nekem fontosak :- sebesség
- szabad memória
- akksi idő -
havri1
félisten
válasz
doddencs #19574 üzenetére
Ennek nem örülök, mert macerás
FB-t nem szeretném rárakni, nem használom mobilon. Nekem a sima googfles képek lennének jók, ha nem széthúzná bazi nagyra, hanem pici ikonban, vagy név mellett, vagy egyáltalán ne jelenítse meg.
MIUI-n nem teljes. Ha sima google accból szinkronizálsz, akkor kis képet rak be, ha google+, akkor nagy képet, de jó minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest