Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #22763 üzenetére
Az viszont nagyon drága, igy felejtős nálam a wp8 vonal egyenlőre.
Lehet aztán nem is váltok oprendszert, hanem a következő telefonom is droid elsz, itt azért már megvettem pár elég jó alkalmazást is, neutron pleayer, officesuite, swiftkey.
Másnem ha igaz lesz a pletyka és lesz még a 620nál is olcsóbb wp, akkor második telónak egy olyan, ha úgy állok anyagilag -
Inarus
addikt
válasz
kolosanyi #22578 üzenetére
Igaz.
(#22579) havri1: Nos, a Nexus 4 jelenleg nem egy könnyen beszerezhető masina, konkrétan
tízszeres a túljelentkezés. -
-
havri1
félisten
válasz
kolosanyi #22303 üzenetére
Helló!
SlimBean 4.2.1 beta1 fent van valakinek?
Egész egyszerűen ha cserélek kernelt, bármelyik marmite-re, behal az egész.
Ha nem cserélek, működik, de elég sok bug van benne
Pl lock screen elég bugosan záródik, 3.1 -ben nagyon szép lagmentes.
Illetve lockscreenben van 2 vonal a szélén. Arra rájöttem, ha a lockscrreen balra húzom, akkor üres lap van, de ha jobbra akkor a kamera jön elő. Mi ez a hülyeség már?
A digitális óra perc része vékony betű, az óra része meg vastag. Baromi ronda, nem lehet változtatni.
Performance beállítások nincsenek benne, külön kell felrakni a setcput.
Mintha jobban kezelné a ramot, de összességében lassabbnak tűnt, mint a 3.1, így tegnap visszaraktam. -
szponzor
senior tag
válasz
kolosanyi #22035 üzenetére
Nekem van pár kérdésem
Gondolom maga a telefon fizikailag nagyon jó, egyben van, nem túl sérülékeny ház, jó kijelző és kamera, gyors rendszer, ugye?
A WP-vel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy mennyire fura egy Android után? Vírusirtó kellene rá? Piactéren mennyire van használható ingyenes app? (amikor néztem, akkor még az Angry Birds is 1 dollárba került)
Bluetooth-os fájlküldést megoldották már? -
FőDudu
veterán
válasz
kolosanyi #22018 üzenetére
Nekem valami T vagy P vegu modellt ajanlottak - amiben van egy atlatszo resz. Az itteni forumosok szerint JB nem is varhato rajuk...
A GT540 utan eg es fold a Galaxy Mini II. Nagyon kellemesen hasznalhato - annak ellenere hogy 2.3.6.
A Samu nagyon eltalalta azt a romot. -
-
margithid
veterán
-
válasz
kolosanyi #21823 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy valaki használja az ellopott telefonodat anélkül, hogy resetelte / újratelepítette volna, tehát a Te adataiddal? Mert gondolom különben nem látnád, hogy Orange szolgáltatóval használják. Ezek szerint valószínűleg nem heavy userről van szó. Nem lehet valamit feltelepíteni a telefonra a marketből elindítva, ami megadja a pozícióját vagy üzenhetsz neki, lezárhatod, törölheted, stb.?
-
mgTerminator
veterán
-
szponzor
senior tag
válasz
kolosanyi #20927 üzenetére
Szintén részvétem, de nem csak a lopás miatt, hanem mert az LG nyomkodása közben esélyes, hogy visszaemlékezel a Nexus-ra. Haverom kb. idegbajos volt, amikor egy régi gombos LG-t kapott cseretelefonnak a One X helyett.
Amúgy szerintem most mindenki tegye fel az Androidlost nevű programot...bár utólag könnyű okosnak lenni. -
Szmoki
senior tag
válasz
kolosanyi #20932 üzenetére
hát nagyon sajnálom
de te magad irtad hogy sok edzés,kimerültség,nos ezért aludtál olyan mélyen,mert nem voltál kipihenve és nem bírta a szervezeted. mondjuk nem villamosra kellett volna időzíteni a pihit,de hát fura dolog az ember
hidd el tudsz olyan mélyen aludni,hogy bármit csinálnak nem ébredsz fel(saját tapasztalat
)
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #20635 üzenetére
Az biztos, hogy erre a telefonra a ginger volt a megfelelő rendszer. Szervíz után visszakaptam, kicsit használtam 2.3-al, hát mit ne mondjak sokkal gördülékenyebb volt mint jelly.
Visszarakni viszont nem fogom, mivel nem is tudnám, ráadásul egy idő után már csak 4. verziószámon lehet frissítéseket megkapni alkalmazásokhoz, vagy egyáltalán letölteni őket.
Én meg hosszabb távra tervezek ezzel a telefonnal jelenleg. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kolosanyi #19457 üzenetére
ezen kár vitázni,mert mindenkinek más az izlése.a mérések is csak relatívak,mert lehet pl én v te a falra másznál attól a hangzástól.az a lényeg be tudd állítani a gépet úgy,hogy neked tetszen.tegnap én is kerestem egy-két eq progit,de furcsa a gyári lejátszó eq-val értem el a nekem tetszőt,és én nem is akarok többet mokolni vele mert keveset használom zenehallgatásra(fejhallgató sennheiser hd-407).tv-nél is néztem pl teszteket és az álltaluk ajánlott beállítást ahogy megcsináltam elszörnyülködtem és szemüveget küldtem volna nekik.szval ahogy einstein mondta:minden relativ
-
Quqesz
nagyúr
-
joestone
addikt
válasz
kolosanyi #18240 üzenetére
Ami biztos , hogy kell még faragni a romon . A wifi nekem kicsit bugosnak tűnik , szerintem a kamera sem százas , mert az arcfelismerés alapú feloldás nem működik . Olyan mintha nem indítaná el a kamerát időben amikor feloldásra kerül a sor.
Mondjuk sok fejlesztési idő nincs még ebben a romban , mert csak a hétvégét szántam rá .Persze ha a wifin kívűl valaki vmilyen hibával találkozik akkor jelezze . Az akkufogyáson is biztosan lehetne faragni, azt el tudom képzelni , hogy a power_profile.xml beállítása megoldhatja némi egyéb tuninggal karöltve. -
-
janston
aktív tag
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
kolosanyi #17334 üzenetére
Nálam a leválasztással voltak/vannak gondok. Telón rábökök a kiadásra, gondolkodik, majd nem történik semmi...aztán általában pc-n választom le.
Fényképezésnél viszont szarakszik....a képek egyik fele szürke, vagy zöld szokott lenni. Olyan, mintha nem mentené rendesen el...
Nyavalyogtam az újraindulások miatt....amióta pc-ről töltöm usb-n keresztül, azóta megszűnt! A hálózati töltővel volt a bibi.
-
havri1
félisten
válasz
kolosanyi #17334 üzenetére
A fényerővel nyersz kb 25-40%ot 1 töltésnél.
Nem mind1, mikor, milyen körülmények között használod a telefont.
Pl aki egész nap egy közepes megvilágítású irodában ül, minimális fényerővel megy a telefon egész nap, vagy pl aki szabad ég alatt, verőfényes napsütésben, maxon.
Nem mind1 a térerő sem, ill a net sem. -
lord.lakli
őstag
válasz
kolosanyi #16699 üzenetére
2.3.6 alatt simán ment a root bootloader nyitása nélkül is: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582. Ezzel mi volt a gond? Rom managerrel meg fel lehetett tenni a recovery-t és ment zárt bootloaderrel is. De előbb-utóbb úgy is ki kell nyitni a bootloadert. Persze ez csak 2.3.x alatt ment, ICS alatt már egyáltalán nem működött.
-
ruskop
senior tag
válasz
kolosanyi #16709 üzenetére
Feltettem az Apexet. Ezzel már javult a szememben viszont azt még nem vágom, hogy mondjuk egy üres mappát miért nem lehet kitenni a képernyőre?
Esetleg abban is segíthetnél, hogy hogyan tudnám visszatennem a 2.3.6-ot. Zip fileban megvan. De gondolom Odinnal kellene visszatennem egy másikat. -
nexusking
aktív tag
-
nexusking
aktív tag
válasz
kolosanyi #16488 üzenetére
A tényleges gapless nem hangzik rosszul, de néztem képeket a neutronról, és annyi beállítás van... hát nekem egy sima equalizer meg talán még pár skála pont elég lenne. Neutronnál lehet hogy csomót úgy hagynék ahogy van, és azért szólna rosszul.
Másik lehetőségem, hogy van még egy régi, 1-es verziószámmal kezdődő poweramp fájlom, és azt hsználnám amíg nem lehet letölteni az újat.
-
nexusking
aktív tag
válasz
kolosanyi #16479 üzenetére
Mintha nemrég páran azt írták volna hogy a neutron elég memóriaigényes mulatság, és háttérben futtatva akadozik a zenelejátszás. de azért kipróbálom, viszont nagyon remélem hogy megoldódik a poweramp-s problémám,mert már 1 éve azt használom, és a kinézete is nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest