- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Slukkica #24291 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egyenlőre drivert keresek hozzá mert csak azt írja ki hogy nem tudta telepíteni. Letöltöttem a SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0 és feltettem de így sem tudja felismerni csak azt írja ki hogy ismeretlen eszköz Android 1.0 de nem találok hozzá sehol drivert!
Tudnál nekem egy linket adni hozzá? Köszi! -
lord.lakli
őstag
válasz
Slukkica #24098 üzenetére
Nem marad gazdátlan, csak lassan megy a tesztelés
A múltkori 4.3-as is le lett szedve, csak idő hiányában nem lett azonnal felrakva. Jöhet az újabb rom, nálunk még marad a telefon egy darabig.
Sőt a nexus s-es rom forgató írásod után kedvet kaptam, csak nincs otthon megfelelő hardver hozzá jelenleg.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Slukkica #23605 üzenetére
Értelek.XDA-n tényleg vannak jó romok de valami mindig hiányzik az egyikből ami a másikban van és fordítva.Ma életemben utoljára megpróbálom a MIUI V5-öt ha most is leszerepel akkor hagyom a francba.Jelenleg visszatértem Slimre de napi minimum 3x megfagy vagy újraindul kicsit erőigényesebb feladatoknál.Az lehetséges, hogy ezt a folyamatosan túlhajtott proci miatt produkálja?Elég sűrűn laggolnak mostanság a gyengébb grafikájú játékok is ezt se értem, hogy miért.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Slukkica #23512 üzenetére
Akkor én ennyiben előrébb vagyok, hogy Java C és Deplhiben tudok programozni
de főleg Javaban
Valamint most tanulok C# otDe mondjuk az alapokat jó ha tudja az ember, én se úgy értettem, hogy csak egy XY szintű programozó képes rá
Mondjuk neked a tapasztalatod ilyen téren jóval több
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Slukkica #23508 üzenetére
Majd mindenképp, csak most még szóbelikre készülök így nagy dologba nem akarok belevágni, ez az össze ollózás meg már alapból optimalizált romokból nem hangzik nagy dolognak
Kerek egy hónap múlva már teljesen szabad leszek és lehet róla szó( bár te jóval hozzá értőbb vagy hozzám képest szerintem
)
Remélem csak szeptemberig érek rá és mehetek az Óbudaira mérnök infóra
(#23510) ricsi0307
Programozási ismeret azért szükséges hozzá
-
doddencs
senior tag
válasz
Slukkica #22047 üzenetére
nem.
(#22048) cassius.clay : gondoltam. de egyrészt az lenne a legrosszabb, másrészt nem tudom, mennyire tudnám gyári állapotba hozni a mobilt a garancia miatt.
illetve annyiban furcsa lenne, hogy látom a tárhelyet. másolni is tudok róla, csak módosítani nem tudom. (törölni, formázni, rá másolni...)
-
hippo0315
senior tag
válasz
Slukkica #21958 üzenetére
Tudom mennyire szemetek, nem is várok gyári 4.2-t, inkább valami főzetet (eddig is azok voltak a jók, hála a készítőknek
).
Azt is tudom, hogy többet Google telót nem veszek, nem éri meg, ugyan olyan tudású telót mint a Nexus S jóval olcsóbban is vehettem volna tavaly ősszel, de én referencia telót akartam abban a hitben, hogy korrekt támogatást kapnak, nagy marha voltam. Az is megfordult a fejemben már, hogy eladom a Nexus S-t, ahányszor ránézek csak felidegesítem magam, pedig maga a készülék jó és megbízható.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Slukkica #20654 üzenetére
még az se kellett. Elixir-ben rámentem a szenzorok menüre, ott megnéztem, hogy műxik-e a közelségérzékelő, minden oké volt. Következő hívásnál meg le is kapcsolt a kijelző. tsm3-ban a képernyőforgatás nem volt jó néha (kb 2hetente 1x,szóval elhanyagolható), ott is így sikerült megoldani.
-
FőDudu
veterán
válasz
Slukkica #20568 üzenetére
Uzemido meg ilyenek?
Osszeszerelesi minoseg?
Egyeb dolgok?En is gondolkodom egy uj telefon beszerzesen - cegeskent barmit valaszthatok.
BB Torch 9810 mar a szekrenyben van, iPhone5 egyelore ugy nez ki szeriahibas es kulonben sem szeretnek meg egy eselyt adni a mocsok Apple-nek, szoval az egyetlen jarhato ut az Android telefon. Hogy abbol melyiket azon epp torpolok.Szoval minden infot szivesen fogadok...
-
margithid
veterán
válasz
Slukkica #20568 üzenetére
Ne bassz...
Ennyire komoly az eltérés?
El nem tudom képzelni milyen lehet..
Mondjuk nekem ez is tökéletes, mármint nexus s, de emlékszem az optimus GT540 után mekkora megváltás volt ez a teló, igaz az egy bughalmaz volt, mig nexus s szerintem nagyon jó telefon, még a mostani mezönyben is.
Legnagyobb gondomat is a fagyasztó facebook app okozta, de egy törléssel megoldottam a problémát -
lord.lakli
őstag
válasz
Slukkica #20521 üzenetére
És már tényleg a blogodon is letölthető. Már jön is le, csak amikor néztem, akkor még csak felírat volt, hogy "ha van rá igény". Ezért jeleztem az igényt
OTA-hoz mi kell különben? go.im? Merre találom a 3. verzióban? Mehet simán fel?
(#20527) hippo0315: jaja, szívesen teszteljük. Szerintem NS még marad egy jó darabig. Majd talán a következő Google telefon esetén csábulunk el.
-
-
palesz53
senior tag
válasz
Slukkica #20437 üzenetére
igen, a képernyő alján a 4 gomb - régebben be lehetett állítani, hogy x mp után lekapcsol, noha a képernyő aktív... gondolom a bln-ben is ezt takarná a static led funkció, de nálam ez inaktív... mint ahogy az akksiszintet sem tudom beállítani, hogy mikortól ne legyen villogó ledes jelzés...
jaj, nyugi! én se akarok vitát gerjeszteni...
szóval miért slukk? jó ötleteket valósít meg (bár szerintem a felét nem használom, de amik számomra kényelmessé teszik a telót, azok is benne vannak a romjaiban), nomeg stabil és gyors amiket csinál... meg folyamatosan fejleszt, ez sem hátrány... :-) -
FőDudu
veterán
válasz
Slukkica #20397 üzenetére
Ugy erted a miuiandroid-os romra nem szerencse a miui.us toolbar?
Lehet, hogy nem is kellett volna - mivel a Settingsben van egy Miui.us toolbox nevu menupont.A miuiandroid-os rom az amit te is hasznalsz, nem? Csak te meg moddoltad kicsit.
Mert kinezetre, menure, mindenre ugyanaz - csak a kinai karakteres izet mar Jinshan Security guard-nak hivjak. Mukodik a Gmail/video/system update ami valamiert a TSM-es romban nem ment. Valami ilyesmire vagytam.Mondanal par dolgot errol a Xiaomi accountrol? Mire jo?
Mit tud? Biztonsagos?Illetve meg egy kerdes: mivel ennel nincs menu - ahonnan az ember kihuzgalna az alkalmazasokat a kepernyore - ha leveszek egy alkalmazast a kepernyorol (kukaba huzassal) akkor hogyan lehet visszarakni az ikonjat a kepernyore?
-
FőDudu
veterán
válasz
Slukkica #20380 üzenetére
peldaul en mint beta teszter azonnal kibasznam azt a full Kek pajzsos kinai nevu appot ami blokkolja a GMAIL app telepiteset
Amugy nalad lejatszik a sajat kamera appjaval felvett videokat a Miui 2.9.14?
Nekem jon egy fekete kepernyo es az aljan egy uzenet, hogy VD_xyz.mp4 not playable content. -
palesz53
senior tag
válasz
Slukkica #20299 üzenetére
ha értenék a photoshophoz, mutatnék Neked fain slukk-mintás full zip hoodie-t...
ha már itt vagyok - piszok gyors a recoveryd!
kérdés - a sok 'no'-s sor mit takar? nem lehetne ezt kihagyni, és olyan egyszerűen működtetni, mint twrp-ben? wipe cache - csúszkát elhúzom, és wipe cache végrehajt...tényleg - walletes mail-t kapott más is? hogy használjam le a google prepaiden lévő pénzem, mert október 17.-én ez a "kártyafajta" kikerül a wallet választékából?
-
noxon
őstag
válasz
Slukkica #20258 üzenetére
Na úgylátom hülyén kérdeztem
szóval a JB TSM romodat használom ( JB-TSM v32.4.1 Stable ), de jött ez a 1rd 2rd 3rd... az megy tovább? Vagy az előtti romod helyett van már ez? Mert nincs kedvem factory resettel váltani, inkább akkor maradok a JB-TSM v32.4.1 Stable-nél -
KillBorn
senior tag
válasz
Slukkica #20236 üzenetére
Szia Slukk! Köszi a választ!
Nem tudom mi lehet, v32.4.1-ről váltottam. Visszatelepítésnél v32.4.1-re, eltűntek a hibák.
Pedig nagyon szeretném, hogy rendesen működjönMegpróbálok, majd ha kedvem lesz, egy factory image-ről való frissítést az éppen aktuális kiadásra.
szponzor: tessék
Még bétás, de már sokkal jobb mint a korábbiak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Formula-1
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest