- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
Finoman jeleztem, hogy az állítás miszerint kihozta a telefonból a maxot az közel sem igaz. Ráadásul nem őt gúnyoltam ki hanem jót derülnem a füles marketing szövegén. Bocs h offtopic módban hozzá mertem szólni, csöves (bravo v2)
@Szmoki: e-p...... növelés akkor lett volna ha azzal jövök h az szar de bezzeg az enyém az olyan szuper hogy csak na. Ha figyelmesen visszaolvasol akkor talán rajossz erre és nem írsz botorságokat meg csúnya szavakat
-
Szmoki
senior tag
én is néztem,hogy mi ez a e-pénisz növelés,de mondom nem szólok bele
Slimbean 3.1 és marmite kernel v7.1.6 CM verziója. 4.2-eseknek mindegyiknek van valami gyíkjuk,marmite pedig 7.2-vel újraindult sokszor és akksit is jobban szívta. nekem ez a 2 meg ADW launcher most a lehető legjobb -
mgTerminator
veterán
Asbee és RAID 2: Most ne vegyétek sértésnek, de margithídnak válaszoltam és ő csak annyit írt hogy android. Számára az S3 mini szerintem megfelelne, mert 4"-os kijelző, 2 magos 1GHz-es proci 1 giga rammal, tehát a hardver a duplája a Nexus S-hez képest, a méret meg azonos, talán vékonyabb
-
fokukac
nagyúr
kütyü-árakban amúgy nagyon jó Magyarország...
Nexus 7 a walmartban: 199 dollár.
Nexus 7 az edigitalban: 79 ezer Ft.
ugyanaz a termék, és Magyarországon 79%-kal drágább!
Kindle Amerikában: 89 dollár
Kindle az edigitalban: 35 ezer Ft.:76%-kal drágább.
ennyi. -
FőDudu
veterán
Nem csoda, hogy a Wolfson Dac (Nexus S) jobban szol a Cirrusnal (Iphone 4S).
http://macintoshhowto.com/itunes/which-ipod-has-the-best-audio-quality.htmlNalam mar nem ennyire rozsas a helyzet. A 80 Gigas Ipod porig alazza.
Az Ipad is jobban szol pedig az mar Cirrus. Szoval csak el van valami baszva a Nexusban... -
FőDudu
veterán
Ne keverjuk ossze a modositott hangzast a hangminoseggel. Az, hogy a voodo igazabol mit modosit a hangkepen egy rendes meres utan lehetne megmondani - errol infot en meg nem lattam.
Sokan azt mondjak hogy csak kihozza a DAC-bol a maximumot - nem tudom.Nekem van itt egy ipod Touch, egy Ipod 80gb valamint egy iPad2 64Gb es a Nexus S.
Nem a nexus szol a legjobban, az biztos. Meg voodooval sem.
Mondjuk en zenet csak linearban hallgatok - nincs loudness meg eq.Persze a zene minosege az szubjektiv...
-
fokukac
nagyúr
dankesőn!
lehet, hogy én is megjátszom majd, az én készülékem is csinál mostanában érdekes dolgokat, néha nagyon gyors, de elég sokszor belassul, amikor váltok pl. az egyik alkalmazásból a másikba.
Eddig 3-szor kapott OTA-t (2.3.6=>4.0.4 =>4.1.1=>4.1.2), de sosem csináltam rajta semmilyen wipe-ot, ment az ota, és jó volt.
lehet, hogy ez az oka. -
volvoguy
addikt
-
Dzsuri89
őstag
Ágyban betegen nem sok kedvem van, főleg nem telefonról.
Igazaból mindenképpen megéri váltani, egyáltalán nem bántam meg, sokkal jobb ez a telefon, pedig gyári rommal haszálom. Nincs benne voodoo, de a gyári lejátszó is jobban szól, mint az NS-nél. Talán ami nem tetszik az a csengő és értesítési hangok hangereje. Füles nagyon hangos. -
szponzor
senior tag
Választhatsz akár stock ROM-ot, vagy inkább a Slukk féle stock ROM-ot, ami nem írja vissza a gyári recovery-t és nem zárja a bootloader-t. Van Slukk-nak is pár ROM-ja, azokat is nézheted, gyártott hozzá kernel-eket is. Péntektől elérhető a JB MIUI is, tegnaptól pedig a CM10 nightly-ja is letölthető.
Bár én ezeket nem próbáltam, viszont én stock ROM-ot használok root-olva, thalamus kernel-lel. Bár nincs sok beállítási lehetőség a kernel-ben, de nem rossz, akksiidő jó, stabilitásra sem panaszkodhatok, mert eddig sem FC, sem reboot nem volt, ráadásul a Voodoo-t is tartalmazza. -
mandju
senior tag
Nekem megjelenés óta ez vant fent. 0.1.4-0.1.5-0.1.5.1
nálam teljesen hibátlan eddig. még 0.1.4 nél eltűnt a screen off animáció, de 0.1.5 óta megint rendesen működik. Van százalékos akksi, power widget a notifications baron... szerintem mindennapi használatra tökéletes.
-
Pistabaaa
aktív tag
-
orrlyuk
aktív tag
Olyan nincs, hogy ne kapkodják el.
Kezdésnek azért nem rossz, sőt!
-
Dzsuri89
őstag
Eddig csak a CFS-t raktam fel, mert elvileg az a multi taszkos, de az nekem bevált. Mondjuk ha alap beállításon (Ondemand) hagyom a procit és Player PRO-n zenét hallgatok közben csak szimplán mászkálok a menüben, akkor beakad a hang sokszor. Lionheart-re átraktam és szuperszilaj minden.
-
Dzsuri89
őstag
Múltkor Viberes képküldés közben indult újra a telefon 19.5-tel, azért bátorkodtam felrakni a 22 variánst, mert valaki dicsérte itt a topikban, aztán az utobbi napokban gyorsabban merült, mint kellett volna, pedig újraindítottam. Ezzel a 22es verzióval eddig minden faszentos. Szerintem picit gyorsult, de lehet bebeszélem magamnak, mindenesetre a Go Launcher EX-szelszép fürgén teszi a dolgát.
szerk: Ébresztett hibátlanul, úgyhogy nem kell félni tőle.
(#17920) kolosanyi
Elég jól megúsztad akkor.
Soha nem rakom a seggembe a telefont, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget, szigorúan csakis a "kard" mellé. -
Tejberizs76
tag
Akkor ezt pakolom fel. Stock ICS kell, nekem ez a kinézett tetszett mindig is. Tudom ott a 4.0.4 Stock ICS, de nagyon be tud lassulni és akku idő sem az igazi. Nem kell, hogy 1.2Ghz-en pörögjön, csak szép folyamatos legyen és legyen több RAM, mint 80-100Mbyte :-)
Nekiállok akkor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest