- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
válasz
mgTerminator #23200 üzenetére
Koszi. Slukk tsm 17 rol valtanek. Kell full wipe, vagy eleg a dalvik+cache wipe?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #23129 üzenetére
Jó ez jogos de azt vedd figyelembe, hogy a játék maga free, igaz ott bent ku**a drága minden meg csak goldokért vehetsz egy halom autót de azért én natúrba lassan de biztosan haladok
Csak türelem kérdése.Na meg nekem azért tetszik
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #23129 üzenetére
De nagyon szép, ezt el kell ismerni ;-)
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #23123 üzenetére
Huh hát már mediumon is laggol és még itt se működik a visszapillantó tükör.High-on meg a real racing feliratnál megfagyasztja az egész telót
Az extra high vajon min fut el?Snapdragon 800 ami még meg se jelent?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
mgTerminator #23112 üzenetére
hát a backupot elég lassan csinálta
-
s3nsitivity
addikt
válasz
mgTerminator #23092 üzenetére
HTCdev..
Az összes HTC BL-e nyitható.. kisebb nagyobb trükkel.. a Sensationnél a sim kártya slotot kellett réz dróttal simogatni amíg adta rá az áramot a gépde csak kinyílt.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #23092 üzenetére
Akkor még eggyel több ok, hogy miért nincs HOX-om. Csak a szolgáltatófüggő HOX zárt bootloader-ű? CM ROM-ot láttam rá.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22974 üzenetére
4.2.2 megkapta a Nexus S hivatalosan?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #22972 üzenetére
mondjuk nekünk a bal felén van az érzékelő..........akkor lehet tényleg az érzékelőd szart be,de elvileg nem nagy cucc cserélni....majd kiderül
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #22954 üzenetére
Nekem az LG 4X szokott olyat csinálni,hogy telefonálás után nem jön vissza a kép:először megijedtem,hogy nem akar semmit csinálni bármit nyomkodok és aztán eszembe jutott egy ujjmozdulat,amivel letöröltem a GG-t az érzékelő előtt és lám csodát minden mükszik,kép azonnal visszajön.Vmiért érzékeny a koszra(fülzsírra
)
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #22954 üzenetére
Annyi hogy én bolti garisat vettem.
Józan ész mindig ezt sugallja nekem is
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #22950 üzenetére
Én sem nagyon rajongok LG-ért. Volt 2 családban, még a 2 magos csoda, de nem kéne ingyen sem. Másik egy olcsóbb készülék volt, na hát az is jó volt mindenre, csak telefonálásra nem.
Amúgy Galaxy Nexus-al meg vagy elégedve? Megérte a cserét a Nexus S-ről? Igaz én általában üzleti dolgokra + zene + net-re használom, tehát nekem NS is bőven megfelel, csak az üzemidő...
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #22948 üzenetére
Sajnos ez így van, a jobbakat meg kell fizetni,de majd megy le azoknak is az ára és boldog boldogtalan lesz 3g modem minden tabiban.
Lehet kipróbálom 2G-t, csak általában vonaton hazafelé netrádiót is hallgatok, ahhoz meg gyengus a 2G. Mind1 majd max visszakapcsolom addig. Csak ugye megint ott vagyok, h butítom a telefon tudását :S
Kíváncsi lennék az új Nexus 4 vagy Galaxy Nexus meddig bírja. Jól láttam h LG lett a Nexus 4?
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #22946 üzenetére
Nagyon elbeszelunk egymas mellett,de sebaj
Szal epp ez a bajom,h nekem sem bir egy napot sem,de az ujabbak is alig alig. Nem csak idojarashoz hasznalom,nekem ez ceges,server logokat is kapom exchange-en,s nem lenne jo lemaradni semmirol sem.
Azert az ujabb tabikban siman van 3g modul,csak nem a tesco value-t kell nezni.
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #22942 üzenetére
Lehet hogy elöregedett az akksi, de a 3g is tuti szívja ezt tudom. De könyörgöm, ezért vettem ilyen telefont, mert ki akarom használni a tudását. Amúgy a fényerő is szinte minimálisra van állítva, ott spórolok ahol tudok.
Alapvetően a Nexus S-be 3 éve szerelmes vagyok mióta megvettem, mindig tudott segíteni és hű társ. Én az új telefonokon vagyok kiakadva, hogy még mindig varázslatnak tűnik a 2 nap 3G-vel, nettel zenével és lehet hogy velem van a baj, de telefonálni is használom
Számomra még mindig dühítő, hogy ezzel nem csináltak semmit sem. Pedig szerintem itt lenne az ideje, mivel az újabb Tablet-ek is bírják már röhögve 2-3 napig aktív nyomkodással.
-
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #22942 üzenetére
nekem mindig van 3g amikor nem vagyok itthon,ez úgy reggel 7-től délután 3,fél 4-et jelent és akkor is marad 50-60%,persze ki is használom. meg fancy widgets is ilyenkor 3g-ről frissít óránként.de majd megnézem valamikor pontosan,de holnap szervizbe tervezem vinni,ha eljutok már végre
szerintem a rom/kernel kombo a ludas,próbáltad már mással? -
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #22936 üzenetére
Valóban nem, de a napi 2 töltés eléggé idegesítő. 1 napot sem bír ki a lentebb írt felhasználási móddal.
Amúgy én úgy gondolom, h nem nagy igény a 2 napos üzemidő, úgy hogy a 2. nap végén tölteni kéne. A technika fejlődése ezt is követelné, nem csak azt hogy b*szunk minél több magot meg erős videochip-et a lapra azt hadd szóljon. Beszélgettem pár emberrel akik mostanában vettek új telefonokat, az újabbak nagy nehezen már kibírják a 2 napot, de számomra még mindig elszomorító, hogy csak annyit.
-
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #22936 üzenetére
nagyon osztom,én is így vagyok vele
4.2.2-es romok amik vannak mindet próbáltam nagyjából,az összes elég stabil napi használatra.
az hogy melyik tetszik neked legjobban én nem tudom megmondaniválogass itt XDA
-
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #22894 üzenetére
de pesszimista vagy
miért kéne törvényszerűen megadnia magát? amúgy is ha kibír még 3-4 hónapot bőven jó lesz nekem
-
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #22892 üzenetére
ROM hiba volt. felraktam most Xylon 4.2.2-öt azóta minden ok
egyébként nekem az akksi lassan 2 éve ugyanolyan.habár lehet azért nem veszem észre,mert mindennap töltöm de engem nem érint meg annyira,estére felteszem töltőre,reggel leveszem
amúgy a mediaserver-re azt írták,hogy minden videó,kép,zene. -
N_A_S
veterán
válasz
mgTerminator #22860 üzenetére
Te is nightly-t használsz?
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #22860 üzenetére
Ja tényleg, csak jelzi hogy van frissítés.
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #22852 üzenetére
A Gapps lite mit takar?
-
N_A_S
veterán
válasz
mgTerminator #22852 üzenetére
A CM frissíti magát egyébként? Mert látom hogy szinte naponta jönnek ki újabb és újabb nightly buildek... Ezeket mindig fel kell tennem majd recoveryből?
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22659 üzenetére
A fenét, egy otásat találtam, teljesen stock. Azért szívatott meg a recoveryvel meg roottal :-)
Ha valaki tudja, hogy melyik CM verzió a 2.3.x akkor ossza meg pls, kipróbálnám, kis retro nem árt -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22629 üzenetére
Pedig nagyon jól sikerült a N4, megerősíthetem.
Sajnos elvitték az orrom elöl
Haver, akit megkértem rendeljen kintről, rendelt 2-t. 1iket sógora vette meg azonnal, másikat meg megtartotta, mert beleszeretett... -
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #22629 üzenetére
Majd az N5
-
doddencs
senior tag
válasz
mgTerminator #22602 üzenetére
megoldódott közben, de azért köszi.
hellybean-ben két funkciót hiányolok, nincs, vagy nem találom?
- BLN
- a launcherben az alkalmazásoknál körbe menjen a lapozás -
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #22585 üzenetére
túl szép,hogy igaz legyen.na ez volt az előzetes árak infó......
lesz ez ocso is majd úgy szept környékén,amikor a nexus 5 lesz a téma....
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22568 üzenetére
Mint ahogy a kilóról is..
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22564 üzenetére
1024et akartál írni gondolom..
szlengben a kiló az 100.
Bubik nagyjából kijöttek, de annyit "csiholtam", hogy bubi kijött, de attól lett karcos -
kali8n
aktív tag
válasz
mgTerminator #22559 üzenetére
Elírta, 500 ft-ért rakják fel.
-
gizmo18
csendes tag
válasz
mgTerminator #22484 üzenetére
stimmel minden.
-
gizmo18
csendes tag
válasz
mgTerminator #22480 üzenetére
az létezik hogy nincs a matricán imei szám?
-
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #22476 üzenetére
ROM csere közbeni IMEI kitörlése (efs törlése) nem okoz hasonlót?
-
gizmo18
csendes tag
válasz
mgTerminator #22476 üzenetére
van valami esetleg amit megpróbálhatok???tanács?
-
gizmo18
csendes tag
válasz
mgTerminator #22474 üzenetére
de állitolag független.az nem lehet hogy az antenna modul szált el?
-
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #22459 üzenetére
Azon sincs, tök úgy csináltam mindent, ahogy szoktam, de valamiért nem működik a mount usb storage. Próbáltam már linuxal is, az meg sem reccen, a windows meg állandoan drivert keres, szóval nem értem. Felraktam ezt a pdaNet-et vagymit, de nem érek vele semmit.
-
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #22457 üzenetére
Nos igen, tennék én föl romot, de nem tudok rárakni semmilyen fájlt, mert nem működik az usb storage. És teljesen üres a telefon.
-
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #22453 üzenetére
Ugyanez HellyBean alatt
-
Asbee
veterán
válasz
mgTerminator #21547 üzenetére
Akkor sem jó vétel, már csak árát figyelembe véve. Meg a 800x400-as felbontás egy ekkora kijelzőbe, most már kicsit gáz. Hardverrel nem is lenne gond.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #21542 üzenetére
Nem rossz teló, de nem referencia modell. Annyira megszoktam az ezzel járó előnyöket, hogy nehéz hozzászokni a hiányához. Következő telóm szintén referencia lesz.
Asbee: +1.
-
Asbee
veterán
válasz
mgTerminator #21542 üzenetére
Annak a telfonnak akkor lett volna értelme ha marad az S3 hardvere meg jobb felbontású kijelző.
-
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #21466 üzenetére
elnézést nem is ebay volt
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php?assortmentProductId=77163227&shopGroupId=20519883#/assortmentProductId/77163227/shopGroupId/20519883 ez volt az
-
margithid
veterán
válasz
mgTerminator #21360 üzenetére
Igazad van, de idővel kell majd egy másik aksi, főleg ha több évig megtartom, ami ha ilyen gördülékeny lesz, nem elképzelhetetlen.
Vicces azért az új telefonok aksikapacitása/üzelideje, kb semmit nem ér az egész.
Motorola Razr Maxx ami elfogadható, de az meg horibilis áron van. Ha oylan árban lesz akkor lehet megpróbálom majd ezt a huawei wp8-at.
Az ebayen vanank ilyen olcsó aksik, de nem tudom mit bírhatnak, meg, hogy mennyire biztonságosak.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21297 üzenetére
Mivel életemben nem hallgattam zenét telefonon...
-
válasz
mgTerminator #21234 üzenetére
Gyanítottam hogy nincs, mert feltúrtam minden beállítást. Én widgetsoid-ot használok a legördülő menüben megjelenítendő kapcsolókhoz és az kiírja az akksi százalékot a felső csíkon...
-
hippo0315
senior tag
válasz
mgTerminator #21234 üzenetére
Hát, nem igazán.
-
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #21213 üzenetére
Új főverziók esetén igen, de ez csak patch
Majd október 29-én jön a 2in1 update.
-
Asbee
veterán
válasz
mgTerminator #21203 üzenetére
Jön neki az ota csak lefagy telepítésnél.
(#21200) solyka: Ha azt akarod, hogy mindened megmaradjon, illetve magad akarod felflashelni a romot, akkor root kell először, majd cwm recovery és onnan mehet fel a legújabb ROM, ahogy szponzor is írta.
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #21188 üzenetére
Remélem esik az 1 es ára, nekem az is megfelelne
A motorolának is van valami hasonló nem?Annak nem tudod a nevét?
Nekem ez eddig elkerülte a figyelmemet:-) -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21140 üzenetére
(#21141) KrissszG : Ennek nagyon nem örülök. Engem is nagyon bosszant.
AMúgy nálam most úgy máködik ez, hogy csak a swiftkey3 van feltelepítve, és restart után elég a beállítások/bevitelt megnyitni, majd vissza, és már aktív is a keyboard..de ha ezt a lépést kihagyom, nincs billentyűzetem. -
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #21140 üzenetére
Köszi a gyorstalpalót.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21137 üzenetére
Tehát ha jól értem, Titanium backuppal meg lehet azt csinálni, hogy az összes személyes dolgot lementi, és romcserénél visszaállítja?Appok, mailok stb?
Leírnátok hogyan? 1 éve használom a TB-t, de nem jöttem rá hogyan lehet.
A programokról külön lehet mentést csinálni, de ezeket nem vágom, hogy hogyan tudja romcsere után visszarakni..komplett rom mentést se láttam..
Pro van, "megvettem" majdnem.. -
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #21137 üzenetére
Légyszi súgd meg..
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #21110 üzenetére
Nem ertem, mert ez alap minden 4.1.1-ben:
Itt kapcsolj ki mindent - ha nem fontos a Google now meg az egyeb helyfuggo dolog...
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #21106 üzenetére
A settings alatt a fomenuben. Na ott kikapcsolsz mindent es jelentosen javul az uzemido.
Nem jelentget a Google-nek, nem kerdezgeti le a weather widget miatt hogy epp hol vagy. -
KillBorn
senior tag
válasz
mgTerminator #21094 üzenetére
Kicsi, de annál jelentősebb. Az akkuidő nem olyan jó mint egy custom romnál, de úgy érzem a sebesség igen
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21065 üzenetére
Meglesem, köszi!
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21061 üzenetére
Dropboxról.
Az a baj, pont ma du formáztam sd-t, és nem tudom megnézni, melyik verzió volt, amivel szenvedtem du. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21059 üzenetére
Így van, hibát írt, bár én azt is recoveryben próbáltam, indítani.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21056 üzenetére
Áhá!
A legújabb nem indult el, így azt használtam, ami fent volt (1.xx ver szám, már nem emlékszem).
Nem volt wipe, semmi, csak nyomtam mint Tóth az anyját -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21036 üzenetére
Nah, első és utolsó élményem meg is volt ezzel a telepítős pucolós programmal.
Letöltöttem, indítottam. Első hiba amivel találkoztam :
Görgetésnél kiválasztja azt az appot, amire teszem az ujjam, így sima görgetésnél kiveszi a pipát mellőle. Lehetett jojózni, hogy most vajon be volt pipálva az adott app vagy nem?
Tehát nem lenne rossz, ha úgy lenne ez az app megcsinálva, hogy a kiválasztás CSAK A JELÖLŐ NÉGYZETEN legyen aktív, ne az egész sorban.Második probléma:
Nagyon sok olyan dolog volt benne kipipálva, amit nem is értek. ASUS programok?! ADW launcher?! Stbstb.
Köze nincs a romban ilyeneknek.
Meg pl : calculator. Nem volt kipipálva (tehát gondolom nem volt benne a romban) pedig naponta használom!Amiket feleslegesnek találtam (asus cuccok, meg ilyen egyértelmű dolgok), kiszedtem, befejezte a műveletet, restart.
Hibaüzenetek tömkelege, és rom újratelepítés lett a vége.
(superuser nem ment, google accom eltűnt, android aosp billentyűzet leállt, launcher leállt, stb) -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21036 üzenetére
Jogos :-)
Na majd atnezem újra.
Koszi -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21000 üzenetére
Telefonról nem tudom megnézni, de gondolom az a szoftver, amit egyszer nekem is ajánlották. Ki lehet szedni programokat a romból. Csak nekem az volt a probléma, hogy sok program azt se tudtam mi
:-) -
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #20919 üzenetére
Ha a 10-ei már az új CM10, akkor a mai pláne az, nem?!
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #20917 üzenetére
A cm10 mai nightly-ja már az?
Vagy mire gondolsz? -
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #20887 üzenetére
nekem lassan másfél éves lesz a kicsike,de semmi sem változott ez idő alatt. na jó a burkolata picit,öhm ütött-kopott
rengeteg romon túl van már,levesbe is ejtettem már,pár napig rosszalkodott de azóta is használom...na a lényeg,hogy szerintem attól hogy 1 éves vagy több,nem indokoltak ezek
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #20819 üzenetére
CM10-ben be lehet állítani az automatikus hívásfogadást, illetve a foglalt jelzésre újratárcsázást?
Vagy ez csak MIUI-ban létezik? -
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #20816 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam hülyeséget írni, akkor kicsit pontosítok: tehát nightly verzió szerintem azért zsákbamacska, mert changelog-tól függetlenül, az újabb verzióknál olyan hibák is felléphetnek, ami esetleg az előző verzióban rendesen működött. Én egy hétig teszteltem, de kiábrándultam belőle hamar, mert nem vagyok hozzászokva, hogy bármi is fc-zzen vagy összeomoljon vagy újrainduljon, pedig előfordult (gratulálok, ha nálad nem). Nyílván az, hogy minden fc-zik költői túlzás. Annak meg nincs értelme, hogy az ember naponta cserélje a rom-ot (megjegyzendő, hogy már van OTA CM10-hez, ami egy jó pont), ezért mondtam inkább a havi kiadást érdemesebb használni, ha már van olyan, amire azt mondják stabilabb, mint a nightly. Csak ne hülyézzük egymást légyszíves..
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #20821 üzenetére
PIN kódot nem kér, hogy nem vetted észre. Azt nem tudom, hogy tényleg újraindulna-e, mert sose várom meg, aksi ki-be. Véleményem szerint csak megakad a színes x-nél. sosem vártam meg, hogy mi lesz utána, de a következőnél meg fogom várni, hogy mit művel.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #20819 üzenetére
Én is CM10-et használok, összességében tényleg tök szuper, viszont nekem néha-néha újraindul- Nem sűrűn, de előfordul.
-
agabe
addikt
válasz
mgTerminator #20816 üzenetére
Te hasznaltad Slukki romjat is...akksiban, ramban melyik volt jobb? Stabilitast vegyuk hasonlonak barmelyik is elter kicsit.
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #20751 üzenetére
1. volt cwm-em, 6.0.1.0 azzal próbáltam először feltenni a 6th ROM-ot.
2.Nem sikerült, gondoltam cwm szar, így lecseréltem a lentebb ajánlott 6.0.1.3-ra. (itt volt egy sd format miatti kis balfaszkodásom, ezt nézd el)
3.ezzel nem ment a mount usb storage, felraktam egy régebbi touch cwm-et, felmásoltam a zip-et (6th) kártyára,
4.majd újratettem cwm-et a slukk által készítettre.
5. megpróbáltam újra feltenni a rom-ot, megint ugyanaz a hiba: Status 0.Stock rom volt fenn először.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #20728 üzenetére
Ez kicsit dúrva, de abban igazad van hogy divattelefon.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20677 üzenetére
Gyorsan merül a telefon, kevés beállítási lehetőség van benne és rosszabb térerőt jelez.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #20684 üzenetére
Csak ne sétálgass sehova
most már az egész ország területén van helyszíni javítás:[link] hülyeség beadni, aztán heteket várni a telefonra, ha helyben is meg tudják javítani.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #20687 üzenetére
De legalább Samu garis.
-
slice14
veterán
válasz
Ez nem annyira drága, mint amennyiért én vettem.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #20684 üzenetére
Biztos nem samu garis.
-
margithid
veterán
válasz
Miért nem Razr Maxx-ot veszel annyiért már?
Az még durvább teló.
Ha el leszek eresztve tavasszal és lesz útódja, akkor lehet veszek egy ilyen nagy aksival szerelt telót. Nekem már ez az elsődleges most már.. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Mi számít olcsónak? Ezt találtam:
nexus -
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #20488 üzenetére
Én csak jövőre kapnám, az NS meg menne az asszonyhoz....
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #20481 üzenetére
Ennél olcsób már szerintem nemigen lesz. :-(
-
forintuser
őstag
válasz
Ne aggódj, majd megyünk mi is. Idővel.
-
Slukkica
őstag
válasz
Üröm az örömben, hogy cserébe az "S" megy holnap
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #20479 üzenetére
Nekem ma sikerült kifognom egy nagyon pöpec ajánlatot
-
j.bravo
addikt
válasz
mgTerminator #20466 üzenetére
Nyugi, ez egyértelmű
és logikus is, hogy ha akkor csörög, amikor épp rá van dugva, akkor valami gyárival fog csörögni. (ki is ír okézás előtt egy üzenetet amire nem emlékszem szó szerint de ez nyilvánvaló belőle).
Viszont ha rádugott állapotban, pendrive üzemmódban nem csörög, hanem csak akkor amikor már rég lehúztam (rendesen leválasztva a pendrive-ot ahogy illik), szóval normál állapotban csörög és akkor cseréli össze, na az nem logikus nekem
Vagy az a gondja hogy az alap, és az egyedi csengőhangot is onnan kell betallóznia? Legyen az egyik inkább gyári?
(ha jól következtetek, akkor ha mindkettő gyári lenne, akkor nem lenne gondja)
szerk.: amúgy szerintem a szlenggel van csak bajom, a "csatolás"nál nem egyértelmű (még) hogy mikor fel, mikor le, stb. Miiindegy.
-
j.bravo
addikt
válasz
mgTerminator #20464 üzenetére
Ne haragudjatok, egyébként szerintem nem vagyok gyengeelméjű de tényleg nem világos:
szóval pendriveként használni nem jó? Vagy csak úgy jó? Ha csak rádugom PC-re és úgy töltöm (az aksit), de nem okézom le hogy pendrive módba lépjen, az baj? -
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20436 üzenetére
Megkérhetlek arra, hogy töltsd fel nekem valahova a CyanogenMod-ok alap csengőhangját, a CyanTone-t?
-
hippo0315
senior tag
válasz
mgTerminator #20430 üzenetére
Látom átsiklottál azon amit írtam
, kipróbáltam a CM-et és a MIUI-t is.
(ZTE Blade-s időszakomban meg még több félét)
Nálam atom stabil a rom, és már nem az első rom-ja van fenn.
Olyan kényelmi változások vannak amelyek számomra fontosak és komfortosabbá teszi a telót és a rom szolgáltatásai megegyeznek az igényeimmel.
Számomra tökéletes. -
Szmoki
senior tag
válasz
mgTerminator #20430 üzenetére
te aztán nagy cm fan vagy
én cm9et próbáltam utoljára,nem fogott meg.nekem most a perfect Slukkica romjai.ez van.én ezt szeretem te a cm-et. mindenki mást szeret
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20427 üzenetére
Igazad van, én is a CM10-et nyomatnám, ha nem lennék egyelőre teljesen elégedett a gyárival. CM9-et én is sokáig használtam és funkciókban is jó, másik kernel-lel stabil is volt nekem és az akksiidőm sem volt rossz.
A közeljövőben lehet, hogy váltok én is CM10-re. Titanium Backup-pal vissza tudom pakolni a programokat és a beállításokat, ugye? -
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #20423 üzenetére
Hát ez így ebben a formában nem igaz, hogy mindenki a cm csapat fejlesztéséből gazdagodik!
(#20424) FőDudu:A MIUI-n van bal oldalt fenn az operátor neve. Nem rémlik hogy stock JB romon lenne.
-
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #20326 üzenetére
Én momentán örülnék egy olyan opciónak, hogy ha alvoba megy a telo, akkor kikapcsol a wifi/bl/data/stb (állíthatóan). És ha felébred akkor visszaáll. Meg lehetne vajon csinálni?
-
margithid
veterán
válasz
mgTerminator #20307 üzenetére
Végülis midnegy, azt is hamisíthatják
Ha megjön majd megnézem.
-
margithid
veterán
válasz
mgTerminator #20303 üzenetére
Na majd kiderül, valamit csak tudhat, vettem olyat amire 1500 MHa volt írva, pár $-ért és ne mvettem észre különbséget a gyári és az között.
-
palesz53
senior tag
válasz
mgTerminator #20294 üzenetére
ott vmi nagyon beakadt! folyamatos netezéssel nem tudok olyat produkálni...
slukk - délelőtt fantáziámban megjelent egy slukk touch bootloader...
tényleg, kegytárgyakat nincs kedved csináltatni? tudom is én, póló, nexus s tok stb slukk felirattal, meg a twitteren látható emblémáddal... -
hippo0315
senior tag
válasz
mgTerminator #20280 üzenetére
3G-n használom, bár a 2G/3G kapcsoló ki van téve, de 3 napot simán vitt 3G-n, most kipróbálom 2G-n mit tud.
-
KillBorn
senior tag
válasz
mgTerminator #20245 üzenetére
V0.36.6? V0.31.2 van, de lehet kipróbálom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest