Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Csak megerősíteni tudom, amit írtál: már kb. 4-5 napja van fent a Pixel Rom 1.72 és a hozzátartozó modpack, és teljesen elégedett vagyok vele: nem indul újra, gyors, az üzemidő is jó, az értesítési sávban kapcsolókat lehet elhelyezni (akárcsak a MIUI-nál) stb... Nekem nagyon bejött.
(#15838) RexpecT: Nálam is olyan 1-1,5 hét használat után indult újra először a teló stock 4.0.4-gyel. Sajnos ilyen bugos ez a ROM is. Viszont nagyon tudom ajánlani az imént említett ROM-ot.
-
FőDudu
veterán
-
Dzsuri89
őstag
-
janston
aktív tag
Valószínűleg! Én rom managerrel visszaraktam a stock 2.3.3-at(legjobb tudomásom szerint így lehet visszarakni a gyári recovery-t), aztán bekapcsolás után egyből szedte a 2.3.6-ot, és utána egyből szedte a 4.04-et.
Valaki elmondaná, hogy mire jó a BusyBox? A leírásból csak annyi jön át nekem, hogy minden rootolt telefonnak szüksége van rá, de hogy miért?..
-
tibz03
őstag
Mintha? Most van vagy nincs?
Amúgy valaki volna olyan szíves és kifejtené nekem, hogy mi ez a "radio"? Pl. az imént említett ROM topicjában a Features alatt az áll, hogy "Radio : free (you can flash which is best for you and your area, or stay with what u have now)". Akkor ez egy ROM-tól függetlenül flash-elhető (tehát az új ROM sem írja felül) valami? És konkrétan mit is csinál, és melyik a jó belőle?
-
bandigyerek
senior tag
Igaza van, újra kell párosítani. Töröld a párosítást a bluetooth részből (már ha ott van) és párosítsd újra. Nekem HM1000 -em van, azt a hangerő gombok együttes lenyomásával kell, amíg el nem kezd villogni a led. A párosítást vagy elvégzi egyedül, mert kiszúrja, vagy magad indítod, de működnie kell.
-
doddencs
senior tag
valahogyan akkor is lehet resetelni, szinte biztosan nem a kernel a ludas.
mert a legtöbb bt headset ugye úgy van, h amivel párosítod, az láthatja, más semmi, amíg nem "törlöd a párosítást" a headsetben. szerintem azzal, h romcsere volt, újra kell párosítani a két eszközt.
-
szponzor
senior tag
Az én véleményem szerint nem. Legalábbis kezelés szempontjából nekem sokkal jobb a MIUI. Használtam a 4.0-s MIUI-t is (nem ezt, hanem az előző verziót), de ott még olyan hibák voltak, amik kb. elviselhetetlenek (pl. nem ébresztett az ébresztő). Visszaraktam a 2.3.7-es MIUI-t, amíg nem hallok valami atom-stabil MIUI-ról, addig marad is ez. Ezek után meg már idegesített a gyári ICS, sokkal nehezebb volt benne ki-be kapcsolgatni az egyes dolgokat.
-
csabibmx
tag
Én épp most teszteltem minden nevesebb és kevésbé nevesebb böngészőt.
Bár a legtöbb oldal simán bejön mégha kicsit lassabban is mint gingernél volt.
De pl. ez a topic asztali kinézetnél teljesen kifagy (10-20mp betöltés) az összes böngésző alatt és ha betölt is tapasztalható a homályosodás jelenség.Kivéve az Opera Mobile böngészőt azon minden hasít és nem is homályos,ezzel azt érzem gyorsabb mint a ginger alatt volt bármi.
Már csak az aksi idővel kell valamit kezdeni.
-
premete
veterán
Érdekes módon az ICS-nél nincs ez a kikapcsolásos probléma, csak cm-eknél, és az abból készülteknél, mint a miui például.
@ Nálam is bezárt a pénztár, amikor eltapsoltam a 10 dolcsit, mert nem adott nyugtát a leolvasó, kihívták az ületvezetőt, átnyálazta az összes kártyás fizetést, és kinyomozta, hogy a paypass nem ad slipet. -
DonMedve
addikt
Megkockáztatom ez eddig a legjobb ICS port amit próbáltam.Progik mennek,szinte minden amit használok,a GPS-t még nem próbáltam.Apróbb akadás előfordul,meg még mindíg érzek egy kis nehézséget a GB-hez képest,de ez már nem vészes.Mellékesen jegyzem meg,hogy ez a ROM Toolbox tényleg marha jó.
-
ricsi0307
senior tag
-
Slukkica
őstag
Annyira nem is lesz szép sohasem semmilyen ROM mint a MIUI
Ha nem tetszik akkor dubjál rá egy launchert és akkor nem lesz ilyen "puritán".
A célom hogy minnél gyorsabb és egyszerűbb legyen és hogy olyan legyen mint a Stock rom csak olyan funkciókat is tudjon amit a gyári nem.
FőDudu:A forráskód-ot kiadták. Abból készül az angol verzió.
-
FőDudu
veterán
Nekem is volt ilyen, de ha sokat nyomkodtam random sorrendben a gombokat, akkor elojott a normal menu (csak 4 menupont van benne).
Szoval nyomkodd es talan neked is elojon a menu.
Nekem tobbszor egymas utan sikerult - nem jottem ra milyen billentyu kombinaciora jon elo.
Volt, hogy 2 percig nyomogattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest