Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
válasz
havri1 #16864 üzenetére
2 féle mount van, nem?
ha valakit érdekelne: [eladó lett a nexusom
]
-
janika1988
tag
válasz
mgTerminator #16583 üzenetére
köszi a beállításokat!
2 kérdés: melyik baterry kijelző fut nálad?
illetve miért más a szövege a tiédnek? nálam is magyar de tök mások a dumák.. kijelző fényerő szint helyett pl kijelző tompítási szint. ez miért van? -
janika1988
tag
Az APEX ROMnál mi a különbség a crespo és a maguro build között?
Ez az 1.1.2 akkor még nem támogatja az AVRCP 1.3 BT profilt, vagy csak a T9 dialert hagyták el az 1.1.3ból és 1.1.2be az újításokat belerakták ettől független? Köszi a választ!amúgy tetszetős ez az APEX rakom is fel, ha megmondjátok h crespo v maguro build a jobb
valamint az AVRCP 1.3 profilt be lehet építeni manuálisan (terminálból pl). Szégyen, hogy a WP7.5 már alapból tudta
(MW600-as BT fülesem van, jó lenne ha írná a szám címeket, plusz ha nem csak telszámot írna ki, hanem párosítana is a névjegyzékben névhez (ezt nem tudom melyik BT profil kezeli)
)
-
janika1988
tag
sziasztok!
a 4.0.4-ben miért tűntek el az állapotsorról a kapcsolók? nem lehet előhozni valahogy?
(4.0.3ban volt emlékeim szerint)köszi!
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, az a problémám, hogy szeretném megvenni a where's my water-t, de eddig mókolva volt, és hiába töröltem le, nem az összeget írja ki, hanem, hogy telepítés.. Milyen módon lehetne tudatni vele, hogy mégse vettem még meg? Ugyanis ha rámegyek a telepítésre, kiírja, hogy nem telepíthető, mert még nem vettem meg. De utána se dobja fel a vásárlást.. Köszi a segítséget!
Jani
-
janika1988
tag
-
janika1988
tag
válasz
csabibmx #12749 üzenetére
Egész jó árfolyamon váltották 560at fizettem, és 2,56$-t húzott le + 0,02$ border díjat. Az 572ft, így nem vészes. A paypass tudtommal az OTPnél 1%-át vonja le a vásárlás összegének. Amúgy meglepően sok helyen fogadják el a paypasst már itthon is.
Egyébként külföldön ha forint alapú kártyával vásárolsz ugyanez a helyzet, hogy a bank rögtön atvaltja az adott penznemrol forintra és azt vonják le. Nem tudom miért olyan ördögi ez a dollárral vásárolok és akkor hogy váltja át dolog.. -
janika1988
tag
válasz
tibz03 #12736 üzenetére
Lehet azért dobta most, hogy mert tegnap óta T-Mobile USA a providerem? Amíg a walletet nem használom ki, hogy addig nem rakom fel
Nekem is van VISA hozzáadva, de még a checkoutos időkből. El kell keseritselek, hogy de csak amcsi citis kártyát tudsz egyelõre hozzaadni. Még ugye a Google prepaid kártyát, amihez jár az ajándék 10$. És ezt még csak amcsi kártyáról lehet feltölteni. Bár még a paypalon gondolkoztam, hogy arról hátha rá lehet varázsolni pénzt
valakinek ezzel kapcsolatban ötlet?
-
janika1988
tag
válasz
hallerlaller #12716 üzenetére
-
janika1988
tag
válasz
bandigyerek #12722 üzenetére
"kőszolgálati"
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Ma kiprobaltam a walletet 2.3.6-on, elso vasarlas faszan ment, Sparban egy doboz cigi, utana nementem vettem volna még egy-ket aprosagot, lehet 10percen belul is voltam, de vasarlasnal azt irta ki, h a kartya nemzetkozi tiltolistara kerult. Ilyenkor mi van? Utana 1 ora mulva burgerben probaltam aztan ott csak azt mondtak h elutasitva. 2x is probaltam. Mi lehet a gond? A maradek 7,5$-t akkor nem tudom mar felhasznalni?
Mas: delutan megjelent egy uj ikon, nezem rendszerfrissites
ICS MR1 (4.0.3)-re frissitene, de wallet miatt még varok vele -
janika1988
tag
hali!
valaki lefényképezné a gyári nexus S haeadsetjét és a típusszámát leírná?
ugyanis vennék egyet, de nem találok.. esetleg eladó érdekel attól, aki nem használja!
köszi
-
janika1988
tag
válasz
kolosanyi #12310 üzenetére
nekem is fog menni vissza unroottal egyben, mert a kamerának az optikájában van vmi kosz.. 1 hetes a teló, de legalább garis. Kérdésem: ha van eredeti garija, de számlája abból a boltból nincs, ahonnan származik (a gari is), akkor is vihetem a központi samsung szervizbe? Mert a mobilbolt is adott egy hónap garit, de nem bíznám rájuk, ne gányolják el (ez nem vmi szoftver update lenne, az optika belül lehet koszos, mert egyik nap kicsit arrébb volt a folt)..
Itt egy kép: olyan, mintha golyóstoll tintával firkáltak volna belülről rá..
-
janika1988
tag
-
janika1988
tag
válasz
KrissszG #12303 üzenetére
ez engem is érdekelne!
mivel ha benyomod a GPS gombot, akkor csak akkor látod a villogó kereső ikonját, ha pl Gmaps-et lövöd be vagy a Navigációt pl. Mert én is bekapcsolva hagynám, ha nem merítene akksit. UGyanakkor a google latitude a háttérben lehet ezt használná, ezért nem mertem eddig bekapcsolva hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest