- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #21526 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Szmoki #21520 üzenetére
Azért nem vagyok annyira lemaradva a korral ne aggódj.
Az a külön progi nem volt szimpi hozzá, mert lassabban bootolt tőle a telefonom. Amúgy meg ha van mentesed már a progranjaidról, akkor az ingyenes is tud egybe menteni, csak visszatöltani nem, romot meg nem cserélgetek, mert GN-on elég gyors és stabil a gyári 4.1.2.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janston #21518 üzenetére
Én is màr több, mint egy éve várom, hogy legalább fél árban legyen a TB, de arra várhatok... :/
Én már csak a DropBox-t használom, mert jobb, viszont azt nem nem tudom, hogy gyorsasásgra vajon milyen a Google Drive-hoz képest. Tény, hogy a DropBox nem viszi túlzásba a töltögetést. -
Dzsuri89
őstag
válasz
fi:zi'k #20188 üzenetére
Biztos te is tapasztaltad, hogy vannak bizonyos számok, amik halkabbak, mint a többi. Egy halkabb szám nem fog olyan szépen szólni, ha nincs már elég hangerő hozzá. Nem szoktam üvöltetni én se a fülembe, de azért még is csak jobb, ha tudom, hogy van még egy kis tartalék hangerő, ha szükség van rá.(#20189) slice14
Ilyenről nem tudok sajnos, viszont az tuti, hogy a külső hangszóró és a füles hangerejét teljesen külön kezeli a telefon. Beállítom mondjuk maxra a fülessel a zenét a lejátszón, majd kihúzom, akkor arra a hangerőre vált, ahogy legutóbb hallgattam a hangszóróval.Ne offoljuk tovább az NS topikot GN-nel.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #20184 üzenetére
Nem a gyári fülesre gondoltam, de az NS-nél voodoo nélkül nem volt olyan, hogy maxon hallgatva ki szakadt volna a fülem.
Csengőhang meg lehet azért tűnik halknak, mert alul van a hangszóró és a tokba úgy rakom be, hogy annak is az alján van.
Jó választás volt, az egyszer biztos. -
Dzsuri89
őstag
Ágyban betegen nem sok kedvem van, főleg nem telefonról.
Igazaból mindenképpen megéri váltani, egyáltalán nem bántam meg, sokkal jobb ez a telefon, pedig gyári rommal haszálom. Nincs benne voodoo, de a gyári lejátszó is jobban szól, mint az NS-nél. Talán ami nem tetszik az a csengő és értesítési hangok hangereje. Füles nagyon hangos. -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #19999 üzenetére
Persze, hogy azt mondtam, mivel az is nagy előre lépés volt akkor és nem állt meg az idő, amivel az igényeim is nőttek.
Valljuk be, hogy a Nexus S 2.3-mal volt igazán jó és gyors telefon. Kíváncsi vagyok, hogy a következő android verzió hogy fog futni a Galaxy Nexuson. Szerintem annyira nem lesz gáz a helyzet, mert az már egy elég erős hardverrel ellátott készüléknek mondható. Bebas*na, ha 4 magos procival és 4 GB Rammal menne akadás nélkül a rendszer.
(#20000) margithid
Neked meg gratulálok, te vagy a 20.000. hozzászólás írója! -
Dzsuri89
őstag
válasz
margithid #19992 üzenetére
Jó pár dolog fut a háttérben (Viber, Facebook, Maps, ISeeYou, Lightflow, Power Toogles) és jelenleg van 375Mb ramom szabadon, eddig a legkevesebb olyan 250Mb volt. Ég és Föld a két telefon, nagyon megéri lecserélni, h van rá keret. Konkrétan nincs semmi bug, mint Nexus S esetében, minden működik faszán.
-
Dzsuri89
őstag
Leárazások a PLAY-ben!
Hátha érdekel valakit! -
Dzsuri89
őstag
Van egy jobb és egyszerűbb ötletem.
Gondolom rootolt a készülék, ha igen akkor fasza. Ha nem, akkor rootold meg.
Letöltöd szépen a Rom Managert, flashelsz/frissítesz egy CMW-t, majd kikeresed a Stock nevű részt és kiválasztod a 2.3.3.-at. Az elvileg nem fog leállni olyan hibaüzenettel, amit neked is kiírt. Anno nekem is volt ilyen problémám és így sikerült megoldani.
Remélem így már sikerül. -
-
Dzsuri89
őstag
Megnéztem a mobilarénát telefonon és egyik böngészőben sincs felül reklám, úgyhogy egyik se támogatja a flasht. Mielőtt írtam neked az előző hozzászólásomat, azelőtt a Burger King honlapját néztem meg, mert régebben flashből állt és most néztem, hogy már nem az. Úgyhogy bocsi a téves infóért. Nekem egyáltalán nem hiányzik a flash. Te milyen oldalt nézel, hogy szükséges hozzá?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ShadowX #18551 üzenetére
A második bekezdésedre írnék. 99%-ban igazat adok neked, viszont a 4.1 már nagyon fasza lett. Olyan, amilyennek lennie kell egy rendszernek, csak sajnos azt az érzést Nexus S-en nem lehet megtapasztalni.
Megint csak a Galaxy Nexust tudom felhozni példaként, biztos unjátok már, de pontosan ezért cseréltem le a Nexus S-t, mert láttam videón, hogy miként muzsikál a JB GN-on. Ha egy fasza androidos telót akarsz használni, akkor újítsál be magadnak egy Galaxy Nexust, ha megengedheted magadnak és nem fogsz a gyorsaságban csalódni. -
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #18532 üzenetére
Annyi még az előnye a két magnak, itt most konkrétan a Galaxy Nexusra gondolok, hogy teljesen felesleges főzött romot felrakni, mert így is rettentő gyors a rendszer és 99%-ban hibátlan. A böngészés már Nexus S-en se volt lassú, de Galaxy Nexus-on hihetetlen gyors.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #18520 üzenetére
Nem csak azért vettem a Galaxy Nexus-t, hogy ne akadjon a képernyő lapozás. Nekem már kicsi lett a Nexus S, aztán a nagyobb képernyő vonzott a HD felbontásával meg kifejezetten tetszik, hogy a gombok a kijelzőbe helyezkednek el. Hidd el, hogy már megéri két magos telefont venni, anno mikor megvettem a Nexus S-t, akkor én is teljesen feleslegesnek tartottam. (Még csak Gingerbread volt.) Sokkal gyorsabban csinál mindent, szinte egyből reagál az utasításaimra. A futó folyamatok között pillanatok alatt megtörténik a váltás, eddig még nem sikerült beakasztanom a készüléket. Az meg tényleg csak plusz, hogy nem akadnak az átmenetek, egy úgy nevezett felhasználói élmény fokozás.
Amúgy ICS-sel a Galaxy Nexus is laggolt az átmenetek között, de jóval kevesebbet, mint a Nexus S. -
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #18509 üzenetére
Nem próbáltam a Slukk féle JB-t, de elhiszem, hogy Smoothabb, mert az ő romjai meg más főzöttek jóval gyorsabbak, mint a gyárik.
(#18510) defymoto
Nem hiszem el, hogy egy ilyen kis pluszt kellett kivenni ahhoz, hogy jobban fusson a rendszer.Galaxy Nexus-on meghagyták az animációt.
Olyan van nálad, hogy mikor bekapcsolod a képernyőt, akkor a lockscreen előtt bevillan egy másik kép?(#18511) noxon
Sajnos valóban nem lett sokkal smoothabb ez a gyári szösszenet. Biztos lesz jóféle főzött JB rá, aztán akkor élvezhetitek a használható JB-t. -
Dzsuri89
őstag
Még nálam van a Nexus S, tegnap kíváncsiságból megnéztem, hogy jön-e már OTA-n a 4.1.1., aztán jött is, sikeresen települt és működik is.
Gingerbread és ICS alatt is volt képernyő kikapcsolásnál régi TV-és kikapcsoló animáció, de Jelly Beanben alatt nincs. Nálatok?Valamivel jobb lett a rendszer, de annyival nem lett smoothabb, ahogy azt elképzeltem. (Lehet Galaxy Nexus után fura)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fokukac #18336 üzenetére
Igazából nem olyan nagy, mint sokan gondolják. Tavaly mikor megláttam, akkor én is mondtam, hogy húúúúúú mekkora telefon. Egymás fölé rakva, alig tér el méretben a két telefon, mert a kijelző méretét növelték inkább és jól helyezték el a testben. Elég hamar hozzá szoktam, mert az NS nekem már kicsi volt. GN-on nagyon kényelmes gépelni, böngészni meg stb...
Biztos te is meg más is fogott már a kezében SII-t. Elvileg mind a kettő S-Amoled-es, de a Nexusnak sokkal szebbek a színei, nem azok a túlszaturáltak. Galaxy Nexus mellé raktam a Nexus S-t és nekem a GN-nak a színei jobban bejönnek.
(#18337) kolosanyi
Köszi szépen a jókívánságokat. Neked meg további jó Nexus S-ezést, amíg nem váltasz telót.
(#18338) mgTerminator
Ki van zárva.
Ez már tényleg egy olyan hardverű gépezet, ami viszi a rendszert rendesen, nem laggolnak az animációk, szóval a fix 60 fps-es szemeim megnyugodtak, de ez főként a JB rendszernek az érdeme. -
Dzsuri89
őstag
Szeretnék elbúcsuzni tőletek, mert tegnaptól egy Galaxy Nexus-on folytatom androidos életem.
Nagyon jó kis társaságnak lehettem tagja és nagyon sokat tanultam tőletek, meg remélem azért nekem is sikerült sok embernek segítenem.
Oda át is nagyon jó kis társaság van, remélem majd közületek is jönnek szép számmal Galaxy Nexus tulajként.
Szerintem nagyon szuper a Galaxy Nexus, a Jelly Beannel csak úgy száguld az egész rendszer, úgyhogy afelé hajlott, hogy WP7-re vált, az jól gondolja meg.
99%-ban lagmentes az animáció, úgyhogy szuper a felhasználó élmény, mellé piszok gyors is művelet végzéseknél. Bátran merem ajánlani mindenkinek!
Az tuti, hogy olvasgatom majd tovább a topikot, kíváncsi leszek, hogy mit fogtok irkálni az NS-re szánt Jelly Beanről.
Sziasztok!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #18255 üzenetére
Ha egy ideig jó volt fogyasztásban az adott rom+kernel kombó és egyszer csak elkezd a telefont merülni, mint a Titanic, akkor csinálj egy újraindítást.
Én már majdnem megvettem múlthéten a Galaxy Nexust, csak 1 napon múlott... SpeeSHOPban volt 115.000 Ft-ért, aztán csütörtökön nem akartam megrendelni, mondom majd pénteken, hátha addigra lesz készleten. Lett készleten, csak 130.000 Ft-ért, most 125.000 Ft, de remélem mihamarább lekúszik 120.000 Ft alá.
Matr1x 19.5 nekem bevált.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ShadowX #18253 üzenetére
Rászántam magam, hogy felrakom valamelyik JB főzött romot, erre a CM10 és az AOSP is hibát ír ki telepítés közben... Kétszer letöltöttem a rarokat, meg újra felmásoltam az SD-re őket, de eredménytelenül. Jelenleg APEX romot használok, lehet annak van valami köze hozzá, másra nem tudok tippelni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
orrlyuk #18251 üzenetére
Lehet majd felrakom az éjszaka folyamán valamelyik verziót tesztelés gyanánt, hogy megnézzem mennyire kielégítő a szememnek az az állítólagos fix 60 fps.
Miután kijött az OTA, onnantól kezdve lesz az igazi az élet, ahogy írtad, bár én remélem, hogy mihamarabb a nagy testvért szorongathatom a kezemben JB-nel. -
Dzsuri89
őstag
Még nem próbáltam ki a Jelly Beant, mert nincs kedvem mostanság romolgatni, de akik próbálták már, azok leírnák, hogy tényleg nagyon smooth lett az animáció? Főoldalak és a menü lapok között se akad? Van WP7-es szintű élmény?
Galaxy Nexuson próbáltam és ott nagyon meggyőzött, na meg persze a mi telónkon videókon láttam és ott faszentos volt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #18018 üzenetére
Vágom, csak azért na...
Elvagyok én az APEX-szal, nagyon faszán teljesít, mondjuk ma úgy merült, mint egy tengeralattjáró, biztos beakadt valami app. Ha lett volna eszem, hogy tolok egy restartot, miután észrevettem, akkor kibírta volna lemerülés nélkül az otthont.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #18011 üzenetére
Jó hogy lesz CM10, de még végleges CM9 sincs, pedig lassan egy éve kijött az ICS.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #17951 üzenetére
Szerintem a te szemeddel lehet gond.
Tegyél a telefonod mellé egy WP7-es készüléket vagy egy iPhone és nézd meg, hogy a Nexus S ICS launchere mennyivel darabosabb az animációk között.Mindenesetre számomra ez tűnik az eddigi legjobb android frissítésnek.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #17948 üzenetére
Nem vettél észre semmit?
Végre nem fog laggolni az oldalak közötti lapozás, ahogy írta Kolosanyi, a fix 60 fps-es szemem végre kielégül.
Újdonságok: Katt!
(#17947) kolosanyi
Szerintem nagyon jó lesz ez a rendszer.Mondjuk, ha sikerül összegyűjtenem egy kis pénzt, akkor átváltok a Nagytestvérre, de lehet annyira gyors lesz a Nexus S is, hogy maradok itt.
-
Dzsuri89
őstag
Végre smooth lesz a launcher a mi telefonunkon is a Jelly Bean-nek köszönhetően.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Devergo7 #17924 üzenetére
Jó a Samsung, de abból is kizárólag a Nexus sorozat.
Beleolvastam ebbe a cikkbe, aztán mindenki kezd rájönni, hogy a Nexus-nál nincs is jobb szoftverezettség terén.Mióta megvettem ezt a telefont, azóta vagyok azon az állásponton, hogy nem kell semmilyen más telefon, csakis Nexus. Oké, hogy jó a Galaxy S3, az tuti, hogy megkapja a Jelly Beant, de hogy másik verziót nem fog kapni, a fejemet adom rá.A többi telefonjáról ne is beszéljünk, mert még mindig Gingerbread alapokon adják ki őket...
-
Dzsuri89
őstag
Eddig csak a CFS-t raktam fel, mert elvileg az a multi taszkos, de az nekem bevált. Mondjuk ha alap beállításon (Ondemand) hagyom a procit és Player PRO-n zenét hallgatok közben csak szimplán mászkálok a menüben, akkor beakad a hang sokszor. Lionheart-re átraktam és szuperszilaj minden.
-
Dzsuri89
őstag
Múltkor Viberes képküldés közben indult újra a telefon 19.5-tel, azért bátorkodtam felrakni a 22 variánst, mert valaki dicsérte itt a topikban, aztán az utobbi napokban gyorsabban merült, mint kellett volna, pedig újraindítottam. Ezzel a 22es verzióval eddig minden faszentos. Szerintem picit gyorsult, de lehet bebeszélem magamnak, mindenesetre a Go Launcher EX-szelszép fürgén teszi a dolgát.
szerk: Ébresztett hibátlanul, úgyhogy nem kell félni tőle.
(#17920) kolosanyi
Elég jól megúsztad akkor.
Soha nem rakom a seggembe a telefont, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget, szigorúan csakis a "kard" mellé. -
Dzsuri89
őstag
2 napja már a Matr1x kernel 22-es verziója fut a telefonon és eddig hibátlan az APEX rommal, úgyhogy bátran frissítsetek 19.5-ről.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #17880 üzenetére
Ezt írtam: "Tisztelt EXPANSYS Hungary!
Néztem honlapjukon a Galaxy Nexus készüléket és a címében ( "Samsung Google Galaxy Nexus, Android (titanium-ezüst, 16GB, EU)" ) az "EU" szócska szerepelt.
Az EU szó, ha jól tudom, akkor a garancia fajtáját jelöli. Ha igen, akkor az 1 vagy 2 év jótállást jelent? Úgynevezett hivatalos gyári Samsung garancia, amivel bármelyik magyarországi Samsung szervizbe bevihetem esetleges javíttatásra a készüléket?Köszönöm előre is segítőkész válaszukat!"
-------------------------------
Ezt a választ kaptam: "Tisztelt Uram!
12 hónap, a garanciáról bővebben a gyakori kérdések között olvashat
kiemeltem:
Jótállás/garancia kérdéskör: http://www.expansys.hu/blog/?p=1807"Ahogy olvasgattam a GyIK-ot, elég tré a gariztatás...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #17833 üzenetére
Tegnap írtam a boltnak a garanciával kapcsolatosan és ma kaptam rá választ. Az EU, ahogy írtam, az nem a rendes hazai garancia 24 hónap, mert csak 12 hónap.
Innen se lesz akkor telefon.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #17845 üzenetére
Tudtommal nem a Samsung határozza meg az árát, hanem a Google. Anno a Nexus S is olcsóbb volt, mint a Galaxy S.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szponzor #17835 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy Gorilla Glass vagy sem, így is-úgy is karcos lesz a kijelző, ha nem fóliázod be. Haver Samsung Galaxy SII-je 2 hét alatt szép karcos lett, mert nem volt rajta fólia és tok nélkül hordta. Fóliás kijelző nekem azért is tetszik, mert sokkal jobban csúszik rajta az ujjam, míg a kijelzőn elég sokszor tapad az ujjam, ezáltal nem olyan jó a kezelés.
(#17833) hallerlaller
120.000 Ft-ért kezd már barátibb lenni az ára...Ha lesz pénzem rá, meg is veszem.
Másik topikban beszéltünk már a garanciáról, hogy az EU konkrétan mit takar. Nekem még mindig az a meggyőződésem, hogy az EU nem a magyar hivatalos garancia, de majd mindjárt írok ennek a cégnek, hogy írják le nekem az igazságot.(#17834) keyol
Párszor volt már a kezemben, de nagyon elszúrták az érintőgombokat, mert kis helyen érzékeli az ujjat és nem mindig sikerült eltalálnom, míg Nexus S-nél egyszer sem nyúltam mellé.(#17837) Quqesz
Tudom, hogy van annyiért, de nekem ilyen egy 1 éves bolti garis garancia nem kell.Sajnos hajlamos sávosodni és beégni a kijelzője, kíváncsi lennék, hogy képesek lennének-e ezért kicserélni a kijelzőjét. A Samsung minden további nélkül cseréli azt tudom, mert írták a GN topikban. -
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #17830 üzenetére
Galaxy Gexus ára szépen megy már le. 4 hete az Extreme Digitalban 150.000 Ft körül volt, 3 hete levitték 135.000 Ft-ra és durván egy hete már 130.000 Ft.
Én mindenképpen gyári samu garival akarom majd venni, de nagyon nincs olcsóbb ennél az Edigitalos árnál az Árukereső szerint. Ha sikerül júliusban is melóznom, akkor meg fogom venni.
-
Dzsuri89
őstag
Nagyon tetszik a Jelly Bean!
Remélem Nexus S-sen is szépen fog futni.Kis ízelítő, de Galaxy Nexuson.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #17735 üzenetére
Nem tudom, de ez az egyetlen ram, amiben ennyi jó a memória kezelés.
Nálam fut a háttérben a viber, bln, tiny flashlight, go launcher ex, email, és még pár ilyen alap google app és bőven 100 mb felett van a memória.
Eddig APEX launchert használtam, de tegnap felraktam a Go Launcher EX-t és elképesztő, hogy mennyit gyorsult pár hónap alatt. Volt, hogy kimaradt az animáció ablak váltás között, de itt már hibátlanul működik és elég gördülékeny is.
Nálam most a GO a nyerő, próbáljátok ki.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
doddencs #17685 üzenetére
Recoveryből kell feltenni, ahogy a leírásban például a Superuser-t.
Ha felraktad a romot, akkor utána célszerű egyből feltenni a kernelt és megúszod a WIPE-olást.Ha kernelt akarsz felrakni, egy már működő rendszerre, akkor Wipe Dalvik Cache és Wipe Cache Partition, majd utána mehet a kernel telepítése.
szerk.:
Rom telepítésnél előtt fontos, hogy legyen
Wipe data
Wipe cache partition
Wipe dalvik cacheBiztonsági mentést nemárt csinálni a működő romról, amit CMW alól megtehetsz.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #17676 üzenetére
A GAPPS-t (Google Apps) ne felejtsd el feltenni!
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #17599 üzenetére
Ez nem warez.
Ingyen szedtem le tegnap a PLAY-ről.
Mindjárt küldöm PM-ben. -
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #17596 üzenetére
Elküldjem a .apk-ját?
Hátha fel tudod rakni. -
Dzsuri89
őstag
Tegnap este hatalmas akcióba futottam bele a PLAY-en.
Reklámban láttam, hogy van SwiftKey 3 Keyboard SALE felirattal. Meg is néztem mennyibe kerül, aztán csak letöltés volt.Jól benézték, mert ingyen beszereztem.
Most néztem gépen a PLAY-t és ott 530 Ft-ot ír, de azt javaslom nézzétek meg telefonról, hátha onnan ingyen le lehet tölteni.
-
Dzsuri89
őstag
Még mindig az APEX v1.1.2-t nyüstölöm Matr1x CFS 19.5 kernellel úgy 3 hete, konkrétan ez idő alatt egyetlen egyszer hülyült meg a telefon, ami nagyon jó a többi általam próbált főzött romokhoz képest. A hiba egy újraindulás volt facebookozás közben.
Valahogy nem lehetne megoldani, hogy lehessen használni a CM9 és AOKP romokra készített témákat? Próbáltam már, hogy a CM9-es romból kiszedtem a témaválasztós .apk-t, de nem jelent meg a menüben sajnos, mivel ez a progi a beállítások menübe látható. Ha meg lehetne oldani, akkor 5*-os lenne a rom.
-
Dzsuri89
őstag
Gondolom kell alá a Google Apps, (gapps). Az ilyen Gmail, Youtube, Maps és társait a PLAY-ről kell leszedned.
A kolléga megelőzött.
---------------------------------------------------
Más: Felraktam tegnap próba szinten a NOVA Launchert és szerintem most ez a leggyorsabb launcher. Az Apex elég sűrűn eljátszotta, hogy el kezdett szaggatni, aztán máskor meg szépen ment. APEX ROMOT nyúzom és már több mint egy hete, de semmi hiba! A Matr1x 19.5 CFS egyszerűen hibátlan! Az eddigi legtökéletesebb custom kernel!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Grande Ale #16858 üzenetére
Csak keress rá a topikban és találsz sárgulásos esetet, szóval nem a barátod telefonja az első.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janika1988 #16824 üzenetére
Neki CM9 van fent és azért.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ruskop #16793 üzenetére
Azt jobb ha tudod, hogy a CMW recovery minden boot után elveszik, ezért minden CMW-zés előtt fel kell flashelni a telefonra.
Amúgy megoldottad már a problémát?
Amikor beléptél a Titaniumba, akkor nem ajánlotta fel, hogy engedélyezed vagy megtagadod a root-ot? Rootold újra vagy gyári visszaállítás és újra root, jobb ötletem nincs. Szerintem már össze vissza kutyultad azt a telefont, nem csodálom, hogy nem működik semmi normálisan. -
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
molnarpeter #16723 üzenetére
Én örülök, hogy nem kell Odinnal s*opni, szóval messziről kerülöm...
Amúgy én nem vágom, hogy az a proci beállítás mit takar, csak próbálgattam, hogy melyiknél a legjobb a helyzet.
Ha te tudod a pontos jelentését, akkor leírnád? Köszi -
Dzsuri89
őstag
válasz
ruskop #16721 üzenetére
Biztos, hogy Odinnal raktad vissza?
Tudtommal senki nem használja ennél a telefonnál, mivel itt CMW Recovery-ből minden megoldható.
Olyan romot nem tudok, de ha felraksz egy Titanium Backupot és keresel a rendszerben egy rendszerfrissítéssel kapcsolatos fájlt, majd jegeled, akkor elvileg nem fog csesztetni.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16700 üzenetére
Nálam egyszer se indul újra a telefon, vagy csak nem tudok róla. Használok PIN kódot, de még egyszer sem oldottam fel úgy a képernyőt, hogy váratlanul kérte volna azt.
(#16715) szponzor
Nálam nem jelentkezett ez az idővel kapcsolatos hiba.Egy hibával találkoztam eddig összes, mégpedig a zenelejátszás közbeni hangakadozás, ha basztatom a telefont, de azt megoldottam egy proci átállítással. A Scaling governor-t átállítottam lulzactivera ás hibátlanul működik a telefon. Nem akad a hang és más folyamatokat is fürgén tudok csinálni, pl a Where is my water? nevű játékkal akadás mentesen tudtam játszani.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #16671 üzenetére
Már megint?
Mikor cseréltetted ki?
-
Dzsuri89
őstag
2 napja használom az APEX romot Matr1x 19.5 CFS kernellel és kiváló, semmi hibát nem tapasztaltam.
A fényerős ingadozás a beállítás után megoldódott, aksi nagyon jól bírja, RAM-ból van bőven szabad, úgyhogy marad ez a kis rom a telefonon!
-
Dzsuri89
őstag
Ezt már néztem többször is, de nem tudtam rájönni, hogy mire jó konkrétan.
Le tudnád írni részletesen, vagy képernyőmentésekkel megmutatni, hogy nálad hogy van beállítva?(#16573) kolosanyi
Még jobban megnyugodtam.(#16575) N_A_S
Alapértelmezettként ki van kapcsolva minden nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest