- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
lupus_l #13845 üzenetére
Nokia Lumia 800-as érintésénél azt tapasztalom, hogy sokkal gyorsabb, azonnal reagáló a rendszer.
És itt ki is fújt az előnye, de nem akarlak meggyőzni, próbáld csak ki, sajnos sokkal több idegesítő dolog van a wp7-es telefonoknál, ja és a jelenlegi paletta nem lesz frissíthető a wp8-as rendszerre.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
lupus_l #13845 üzenetére
Ezt optimalizációnak hívják, és az iPhone a tökéletes példa. De ez kizárja a sokoldalúságot, illetve amit annyira szeret az Androidos társadalom, a bütykölhetőséget. Stabilitás kell? iPhone. Testre szabhatóság, változatosság? Droid. A WP -nél maradjunk annyiban, hogy képlékeny. Majd egy év múlva kiderül, hgy miben engednek a redmondiak,és miben nem. Vegyél egy Nokia 5310-est. Nekem 3 évig az volt, sose volt vele gondom. Azért vettem Spicát, mert többe került az akku a telefonba, mint a telefon maga... :-D
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lupus_l #11917 üzenetére
Ez nálam pont tegnap történt először.
A másik érdekesség, hogy a gomboknak a rezgése minimális lett. Ezt kétszer játszotta el velem 2 hét alatt, először újraindítás segített, aztán ma újra akartam indítani a készüléket, de valami miatt elfeledkeztem róla. Amikor kezembe vettem a drááááááágaszágot, már működött rendesen. -
csabibmx
tag
válasz
lupus_l #10213 üzenetére
Akkor most,már azt nem értem,hogy miért tették vissza többen a 2.3.6-ot a manuális ics frissítés után ha ota-n keresztül is ugyanezt kapják meg.? Mert ami eddig nem ment akkor ota után se fog.Tudom nincs recovery (nem látszik csak napon vagy lámpa alatt) és gondolom így nehezebb rootolni meg egyedi romot tenni rá.
Bár engem a recovery egyenlőre nem érdekel eddig se volt rootom és reméljük lesz fix rá.
Ami miatt érdekel az egész az inkább a böngészős probléma bár x-scope egész jól megy.
Még mindig lassabb mint gingeren volt de ezzel már együtt tudok élni amíg nem lesz jobb.
Szóval azt hiszem ezzel le is teszek a további visszaállítgatásról...követem a fórumot és,ha majd lesz valami tuti megoldás akkor újra bekapcsolódok.premete:Bocs nem volt célom senkit összezavarni én is eléggé össze vagyok zavarodva.Tegnap is többen írták ezt az átnevezést és mint kiderült volt aki anélkül oldotta meg.
-
csabibmx
tag
válasz
lupus_l #10209 üzenetére
Ha jól értem ezt kellett volna feltenni a tegnapi helyett a 9023-ra.?
Elvileg ugyanazzal a módszerrel (update.zip-re átnevez) mint tegnap csak a tegnapi miatt nem látszik a recovery (csak napba tartva jó szögbe)
Itt azt írja a végén wipe,hogy biztos legyen.De azzal töröl mindent...vagy nem? -
KillBorn
senior tag
válasz
lupus_l #9988 üzenetére
Tudom. Ezért engedte felrakni ezt a romot, ami hivatalosan nem az i9023 frissítése, de attól is csak egy nem látható recoveryben különbözik. (valszeg mert az AMOLED ez meg SCLCD.)
Akkor egy kalap alá vették a 2 készüléket. Most viszont nem. És ez okozta azt, hogy fel tudtuk rakni ezt. Mert sem az ICS sem a GB nem vette észre, hogy hopp ez nem is ehhez van, mert tulajdonképpen a program szinten az egyforma GB miatt nem különbözik egymástól a kettő készülék. -
orrlyuk
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
lupus_l #8811 üzenetére
Walletre ez a link jó lesz ugye?
Egyébként ha már Wallet. Nekem valamiért nem nagyon akarja elfogadni egyik elfogadóhely se. Próbáltam KFC-nél, meg még pár helyen, de mindenhol az volt a válasz, hogy tranzakció elutasítva, pedig a 10$ megvan. Na mindegy, annyira nem fontos.(#8812) Dzsuri89
Rendben, benne lesz akkor az egyszerű root. Viszont szerintem túl sok változatot feleselges felrakni, akik először próbálkoznak, csak összezavarodnak.De ettől függetlenül, ha feltöltöd valami jó tárhelyre a te módszeredet, simán mehet egy link. Jó cucc, én is az alapján csináltam.
-------------------------------------------------------------
Még valami: Melyik moderátort érdemes keresni a módosítással?
-
knyitogato
őstag
-
zozo2001hu
tag
válasz
lupus_l #4681 üzenetére
Őszintén szólva wifi térerővel kapcsolatban nem sok különbséget látok, a frissítés előtt sem volt különösebb problémám a 2.3.4-es verzióval sem.
Szerintem ez a 2.3.6-os frissítés elsősorban biztonsági javításokat tartalmaz, teljesítménybeli javításokat nem tapasztalok, igaz semmilyen problémám nincs ezen a téren.
Összefoglalva: a Nexus S egy remek telefon szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest