- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciceroo
tag
Sziasztok!
root nélküli 4.1.1.-es Nexus S eléggé be van lassulva és nagyon gyorsan merül (normál használattal 8 óra)
Hogy érdemes "újrarakni, teljesen kitisztítani" a rendszert?
Mit kéne tenni az egyszerű "Gyári adatok visszaállításá"-n kívül?
egyelőre rootolni nem szeretnék...köszi
-
ciceroo
tag
Ha nem ROOT-olt a Nexusom, és jelez majd az OTA, hogy megjött a JB, akkor:
szeretném teljesen csupaszon kezdeni az életem, mert ICS-re frissítésnél nem tettem meg és eléggé lassúcska szegény.
Elég egy "Gyári visszaállítást csinálni"? vagy formázza az SD-t is?
Mikor csináljam ezeket, telepítés előtt? gondolom telefon menün keresztül formázzak, ne gépre kötve.ilyen és ehhez hasonló tanácsok kellenének, hogy JB-re egy szép új gyári rendszerem lehessen
köszi
-
ciceroo
tag
Factory resetet hogy kell csinálni? A telo NEM rootolt
-
ciceroo
tag
Egy nem szokványos kérdést intéznék a nagyérdeműhöz:
Ha egy használt Andoidos telót szándékozok venni, akkor az alapos külső szemrevételezésen túl, milyen "analizáló" appok segítségével lehetne mélyebben belelátni, hogy minden rendben van-e?
Pl. értek itt ez alatt, egy olyan progit, mellyel a pixelhibákat lehet kiszűrni, vagy vmilyen hardverelem nem működik benne, esetleg az akksi állapotáról mind vmit.. ilyesmik és amik még eszetekbe jutnakköszi a válaszokat
-
ciceroo
tag
http://www.unlockroot.com/
erről hallott már valaki?
milyen vélemények vannak róla? -
ciceroo
tag
válasz
bandigyerek #10489 üzenetére
kicserélni ki lehet, de csak addig marad úgy, amíg le nem törlöd a képet a belső tárhelyről vagy újra nem rakod a telót (névjegyeket)
tehát kéne egy külön mappa, csak profilképekkel, és azokat mind csak manuálisan tudom hozzárendelni :S pff...
jó lenne a gmail sync, ha engedne kicsit nagyobb felbontását
-
ciceroo
tag
válasz
bandigyerek #10486 üzenetére
de az a baj, hogyha pl a pc-n Gmailbe állítom be a képeket, vagy csak törlöm a telót és Gmailből húzza le újra a névjegyeket, akkor csak a kisfelbontású kakik vannak
-
ciceroo
tag
Buta kérdés, de nekem még nincs OTA:
Azt tudom, hogy a személyes dolgokat nem törli az OTA, de a belső memórián lévő programokkal mi a helyzet? Azokat újra kell rakni? pl egy IGO menne egyből frissítés után?köszi
-
ciceroo
tag
ICS alatt tényleg nem megy a Viber?
-
ciceroo
tag
Azt tudja valaki, hogy ha gTalkba ír nekem valaki akkor az 1 órával korábbra dátumozza, de amit én küldök, azt a telefon idejéhez igazítja és az így pontos... bárki küld nekem üzit, fent áll a probléma... ha a telefonom időzónája jól van beállítva, akkor mi lehet a baj?
-
ciceroo
tag
Google Map-szal kapcsolatos kérdésem lenne:
Most épp az 5.11 van rajta. Ha google Labs-sal lementek egy térképrészletet, akkor az csak a "sima térkép nézetet" tölti le. Ellenben, ha átváltok műholdas nézetre, akkor kb. 40 Mb-nyi mennyiségben tud előre tárolni a gyorsítótárba. Hogy lehetne, ezt a gyorsítótárat növelni? Ha az Earth-be a "settings"be a "data cache size"-t nagyra rakom, akkor az hatással van a Maps-ba használt műholdas nézeteire?
köszi -
ciceroo
tag
válasz
mgTerminator #6055 üzenetére
azt írtam, hogy a MAX elég ha 1 Ghz... (tehát nincs szükségem pl 800-1400as beállításokra)
kötözködni, könnyű -
ciceroo
tag
ahogy visszakaptam szervízből a telót, látom, hogy rootolva van.
gondoltam rárakom a SetCPU-t. Hatékonyan működik sima gyári rom (2.3.6) használatával? Az akksi spórolás a cél, akkor milyen beállításokat érdemes használni? (nekem megfelel az 1Ghz maxnak)
Köszi -
ciceroo
tag
válasz
mgTerminator #5731 üzenetére
és nem lehet, hogy az msn-nel van a baj?
-
ciceroo
tag
Helyzetjelentés a szombat esti problémámra...
Alléba vittem, mondták 1 óra és kész... Visszamentem, mondták úgy össze van kutyulódva a rendszer, hogy el kell küldeni nagyszervízbe. 1 hét mire visszajön.
Mondták, jó hogy nem otthon csináltam KIES-sel, mert az 70%ban gubancot okoz.
És mindez azért, mert egy gyári rendszerre feltettem marketről egy jó értékelést kapott free appot :S -
ciceroo
tag
válasz
mgTerminator #5617 üzenetére
dropboxot lehet használni root mentes telóval?
-
ciceroo
tag
Köszi!
Én is mindig megmosolyogtam, amikor vki egy kérdésért ilyen kioktatást kapott.
Igazatok is van. A sima szervizpontokat megtaláltam, ellenben a gyorsszerviz listát most találtam csak meg a samu oldalán a jobb frame-ben eldugva.
Plusz sztem ez a kérdés azzal, hogy ide lett feltéve, olyan jelentéstartalommal is bír, hogy megtudjam, kinek melyik hely volt szimpatikus, vagy hogy, "oda soha ne menjél, azok bunkók"... -
ciceroo
tag
Budapesten hol vannak Samsung Gyors Szervizek?
-
ciceroo
tag
VALAKI SEGÍTSEN!!!
Gyári rom 2.3.6
Letöltöttem a Zedge Ringtones & Wallpaper nevű progit, letöltöttem vele 20 háttérképet, és amikor épp be akartam állítani egy képet háttérnek LEFAGYOTT és magától ÚJRAINDÚLT.
Ez nem is lenne baj, de azóta a boot után megáll egy fekete hátterű képernyűn a bill. zár/némító csúszkával, érintést nem érzékel, sim-pin-t nem kér, ha mechanikus gombbal kikapcsolom a képernyőt akkor a szokott effecttel elsötétedik, de vissza már nem jön. Pedig be van kapcsolva, amikor kiveszem az aksit, akkor felvillan egy pillanatra, majd elsötétedik....Akksi, sim ki-bevételre nem javul...
Valaki?
-
ciceroo
tag
Nekünk az ICS-be se lesz USB OTG-nk?
ez a tulajdonság ugye nem hardveres dolog, hanem szoftveres?! -
ciceroo
tag
válasz
nexusking #4644 üzenetére
nekem is ilyen szilikon tokom van speeds.-ból. tökéletesen illik rá, és nekem be is jön ez az átlátszó barnás szín. próbáltam sufni gsmnél ugyanilyen szilikont, ami 9020-ra való. elég szarul állt rajta. kamera, hangszóró takarva, eladó szerint tökéletes...pff erre nem tudtam mit mondani
-
ciceroo
tag
Hogy megszakítsam ezt a wifis sorozatot:
Ti szoktatok vmilyen "rendszertisztítót" használni?
pl a sok App telepítése, majd uninstallja után nem maradnak pl registry fájlok vagy ilyesmik?
most nagyon sok mindent felraktam kipróbálásra, és pl kell-e az "sd-kártyát" töredezettség-mentesíteni? -
ciceroo
tag
én 1 hetes tapasztalataimat leírva elmondanám, hogy nagyon jó telefon. Nokia 5800-ról váltottam, és egyből kézenfekvő volt minden a droidban. A kijelzőről annyit, hogy max fenyerőkkel tesztelve Galaxy 3, SE Neo nem tudja felvenni vele a versenyt utcai erős napsütésben. A hívásfogadásnál lévő képernyő-érzékelő-impotencia nálam gyakrabban előjön, de nem vészes, és a képernyő ki/bekapcsolásával tényleg csak 1 mp-et dob a felvétel idején (SE Neo-n ugyanígy előjön ez a probléma). A gyenge wifi sajnos érezhető, és sztem ezt szoftveresen nem lehet javítani (javítsatok ki, ha tévednék).
Nagy problémám viszont, hogy az 5800-hoz képest sokkal gyengébben veszi a 2G/3G jeleket. Teszem azt, Bp. belvárosában egy átlag lakásban van olyan rész ahol egyáltalán nincs térerő, míg más készülékeken van. Ráadásul a jelerősség bal kézben fogva tényleg rosszabb, mint jobb kézben :S
Ezek persze, olyan ritkán fordulnak elő, vagy minimális hibák, hogy nem rontják a véleményemet a készülékről.más: akkor ilyen hdmi átalakítók nem működnének + USB OTG hiányzik még nekem... sztetek ezeket lehet szoftveresen pótolni? és fogják is? (pl IC)
-
ciceroo
tag
válasz
hallerlaller #3179 üzenetére
nálam a házba már vannak olyan részek, ahol a routert a Nokia 5800 még látta, ez nem :S
-
ciceroo
tag
hol lehet beállítani, h a billentyûzer szótára megjegyezze amit már 1szer leírtam?
-
ciceroo
tag
Valaki vett/rendelt/próbált már hozzá asztali dokkolót?
-
ciceroo
tag
noob kérdés, de hogy tudom törölni egyszerre az összes névjegyet a telefonról? véletlenül 2szer importáltam sim-ről és így minden 2szer jelenik meg
-
ciceroo
tag
Hátha valaki tud válaszolni.
Említettétek, hogy a Nexus S wifi vevője gyengébb az átlagnál. Nekem Nokia 5800-ám van. Ahhoz képest is gyengébb a Nexus? -
ciceroo
tag
2 Kérdésem lenne, amit csak személyes tapasztalat útján válaszoljon meg valaki, légy szíves.
-Pdf-et, hogy kezeli? normális méretű fájl esetén gyors, szaggatás mentes a multitouch zoom, oldal pörgetés?
-dvdrip felbontású és 720p-s avi videókat gond nélkül játssza? feliratot kezel? felirat késleltetés, képernyőn való áthelyezés, méret nagyítás van? (tudom, ne olvasson senki feliratot ekkora kijelzőn, de akkor is érdekel)
köszönöm a válaszokat
-
ciceroo
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy tud-e a teló USB OTG-n pendrive-ot kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest