Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
válasz
FőDudu #21743 üzenetére
Köszi, megcsináltam, végigmentem ezeken. Bár (sajnos, vagy szerencsére) nem nagyon volt olyan,ami nekem szinkronizálgatott volna ezek közül.
3 GMAIL fiókom van, ebből mindhárom szinkronizál emailt, naptárat és taskokat. Elvileg semmi más nem szinkronizálgat. A Facebookot már egy jó ideje messzire kerülöm. Egyszer csak megtanulnak olyan appot írni, ami normálisan fut... addig kuka...
Most toltam rá egy rebootot, és meglátom. Viszont határozottan állítom, hogy pont ugyan azzal a setuppal, lényegesen többet van ébren a telefon mint ICS idején... de még a 4.1-eshez képest is...
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Hivatalos 4.1.2-t használok. Alapjába véve meg vagyok elégedve vele, nem szeretném kinyitni a bootloadert, rootolni, kernelt vagy ROMot cserélni.
Van azonban egy dolog, amivel kapcsolatban várnék ötleteket. Azt veszem észre, hogy mintha a 4.1.2-n többet lenne ébren a telefon... Nincs valami jó kis app, amivel (mint írtam is feljebb, rootolatlan, gyári rendszeren) meg lehetne nézni alaposabban, hogy mi az ami ennyit ébresztgeti?
Ha megtalálnám az okát, akkor gondolom tudnék javítani egy kicsit az akku üzemidőmön.
Köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
fokukac #21146 üzenetére
Hasonló tapasztalataim vannak. Kicsit úgy érzem visszalépés történt ebből a szempontból.
Sőt, ha megnézem (megnézed) az awake időt (a grafikon) alatt, azt mutatja, hogy rengeteget van ébren a telefon, pedig nem babrálom folyamatosan... kicsit ebből a szempontból csalódott vagyok.
-
KrissszG
tag
válasz
havri1 #21143 üzenetére
Igen, sajnos ez továbbra is probléma.
Néha vissza szoktam nézni arra a postra, ami erről szól a goodlej Google Dev oldalon... már fejlesztők is panaszkodnak, "könyörögnek" Googlenek, hogy javítsa... nekik ugye különösen pénzbe vágó dolog, az emberek meg elég kiábrándultak, mert számos fizetős appot érint, és ha ez nem indok a Googlenek, akkor mi?! :-( -
KrissszG
tag
Nekem is megérkezett az OTA. Tetszik a 4.1.2, mintha valóban gyorsabb lenne.
Viszont sajnos továbbra sem oldotta meg a billentyűzetes és a widgetes problémát. Minden reboot utát a gyári, alap Android billentyűzet fogad (SmartKeyboard Pro és SlideIt esetében), valamint jópár widgetem eltűnik és folyton pakolgathatom ki őket...Ha ez nem oldotta meg, akkor már csak a Google Play frissítésben bízom...
-
KrissszG
tag
válasz
Quqesz #21091 üzenetére
Kellett valami "varázslat " hozzá? Nekem még semmi.
Arra lennék még kíváncsi, hogy a Google Play Áruház mikor fog frissülni. Az OTA-tól és a Play frissítésektől várom, hogy megoldódjon a probléma ami miatt reboot után eltűnnek bizonyos widget-ek, valamint a billentyűzet visszaáll (Smart Keyboard Pro-ról) a default billentyűzetre. Tudom, hogy nem mindegyik billentyűzettel van ez a hiba, de sajnos azzal igen, amit én használok...
-
KrissszG
tag
válasz
kerjani #21068 üzenetére
Rengeteget szívtam vele, mert nem akartam újratelepíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy az account eltávolítása reboot nélkül újratelepítéssel/újrakonfigolással és persze adatvesztéssel jár-e...
Szóval, ami nekem megoldotta... már éppen feladtam, a backupokat másolgattam le a telefonról úgy, hogy USB-n hozzá csatlakoztattam a géphez. Ez ugyebár azzal jár, hogy unmount USB. Szerintem ez oldotta meg, mert utána rendbe jött.
Előtte ezeket próbáltam:
1. Google Applications Framework > Delete Data
2. Google Play > Delete Data
3. Reboot phone...Próbáljátok ki az USB-s dolgot... asszem utána még egy reboot kellett, de azóta rendesen működik.
Várom a visszajelzéseket, remélhetőleg pozitívak lesznek
-
KrissszG
tag
-
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Van itt a fórumon valaki, bárki akinek normálisan működik a stock JB Nexus S-en? Engem teljesen kikészít. Eddig volt egy klassz, gyors, jól működő telefonom ICS-el... Most van egy hulladék sz.r, ami tetű lassú, laggol, percekig gondolkodik mire megnyit egy kontaktot...
Nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyire egyedi a probléma...?
Az akksi is jobban merül. Azért szép teljesítmény google-től egy jól működő ICS-t igy elcseszni.
Ha ennyire nem jó Nexus S-en, minek adták ki egyáltalán rá? -
KrissszG
tag
válasz
mgTerminator #19425 üzenetére
De ez már JB kompatibilis. Én is ezt használom.
-
KrissszG
tag
Amúgy én azt tapasztalom a gyári JB-n, hogy rosszabb lett a memória kezelés. Egy idő után teletömi a memóriát és baromira belassul a telefon. Laggol, stb...
Aztán ha a home gomb nyomva tartásával kilövőm a futó appokat, érezhetően begyorsul.A Galéria egy rémálom... néha olyan lassú, hogy iszonyat...
-
KrissszG
tag
válasz
slice14 #19377 üzenetére
Gondolod, hogy érdemes megpróbálni a gyári visszaállítást? Amikor GB-ről váltottam ICS-re, akkor sem csináltam, és az ICS szuperul működött. Bár, lehet, hogy azért illene már, mert ez már a 2. OTA update, és még nem volt gyári visszaállítás.
Ha már itt tartunk... rootolatlan telefonhoz milyen backupot érdemes használni gyári visszaállítás előtt? Nem nagyon van kedvem bajlódni minden app beállításával 0-ról.
A Google Play megjegyzi milyen appok voltak fent, vagy megint 0-ról kell kikeresgetnem és telepítenem őket?
Köszi előre is!
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Általában használom a keresőt mielőtt kérdezek, de most sajnos csak mobilos netezési lehetőségem van, igy nem nagyon praktikus. Szóval, bocsi a kérdésért, lehet, hogy elhangzott már...
1 hete ment fel a JB OTA-van ICS-re. Én azt tapasztalom, hogy lassabb lett a teló, sőt a launcher (Apex) eléggé laggol. az Android system a Képernyőt megelőzve 29-30%-on hajtja a procit, ami sztem magasabb mint az ICS-es értek.
Van valamini megoldás erre? Néztem, a képernyő forgatás nincs bekapcsolva... :-(köszi előre is!
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Nexus S-re (9023-as, tehát a hazai model) mennyiért lehet a szervizben hatlapot kapni?
Köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
forintuser #16264 üzenetére
Köszi a választ!
Ahigy nézem ez az app inkább tesztelésre való. Nekem inkább egy olyanra lenne szükségem, ami minden esetben elsötétíti a képernyőt, ha mondjuk eltakarom a proximity szenzort.Hogy miért? Van, hogy éppen letöltök valamit, vagy épp Viber üzenetet írok.... amikor valaki hozzám szól/le kell szállom a metróról, stb. Nem szeretném mindig lezárni a telefont ilyen esetekben.
Erre kellene vmi app, ami ezt megoldja.ötlet?
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami appot, ami azt csinálja, hogy kikapcsolja (elsötétíti) a képernyőt ha letakarom a proximity szenzort?
Köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
forintuser #16212 üzenetére
Mivel érdemes a mentést csinálni?
Bocsi, közben megvan a válasz: Custom Recovery
-
KrissszG
tag
válasz
havri1 #16120 üzenetére
Oké, ez alapján akkor nincs nyitva, a Google felirat alatt nincs nyitott lakat. Szóval ez pipa.
Már csak tudnám hogyan jutottam el a bootloader képernyőhöz.Próbáltam rajta ezt-azt nyomkodni, de fullra le volt fagyva a telefon, ráadásul tojást lehetett volna rajta sütni, szóval nem akartam, hogy tönkremenjen... gyors akku ki...
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nagyon érdekes dolog történt. A telefon repülő üzemmódban volt, majd kikapcsoltam. Pár oeaval később be akartam kapcsolni. Belenyúlok a zsebembe, hát a telefon tök forró. Kiveszem a tokból és valami bootloader unlock felirat fogad. (angol nyelven használom)
Nem nagyon szántam rá időt, hogy elolvassam, mivel forró volt, a kikapcsoló gombra nem reagált, gyorsan kivettem az akksit.
Stock ICS 4.0.0 van rajta, soha nem volt még okosítva, és a bootloader is a gyári lockolt. Láttatok már ilyet? Mi lehetett az oka? Létezik valami gomb-kombináció ami ilyen bootloader menüt hoz elő? Hátha esetleg benyomódott a zsebemben...
Hogyan tudom megnézni, hogy a bootloader lockolt, vagy unlockolt?
Köszi!
-
KrissszG
tag
Igen. Ezért is mondtam, hogy ez szerintem nem jó arra amit te keresel.
Ha az a célod, hogy bizonyos appokat, amik reklámokat mutogatnak leválassz a netről, arra ez kevés. Gondolom nem véletlenül oldotta meg így a Google.Ezzel a beállítással max. a héttér szinkronizálást tudod visszaszorítani, viszont ha megnyitod az appot, a reklámok szépen lejönnek, mert az - nyitott app esetén - már nem háttér, hanem "előtér" adat. Én legalább is ezt tapasztaltam, most csekkoltam.
-
KrissszG
tag
válasz
tibz03 #15778 üzenetére
Szia! Ezt hogyan is kell? Megtaláltam amit mondtál, de szerintem az nem tiltja le az appok adatforgalmát. Az max. a háttéradatokat kapcsolja ki, tehát háttérben nem szinkronizál az app. Viszont nem lehet úgy leválasztnai egy appot a netről az ICS belső beállításával, mint mondjuk a DroidWall-al lehetne.
-
KrissszG
tag
válasz
Dzsuri89 #15597 üzenetére
Furcsa. Tényleg nagyon máshogy működik mindenkinek.
Nekem továbbra sem volt soha reboot 4.0.4 alatt. A Launcher Pro nekem sem működik normálisan, sőt, ha jól emlékszem el sem indul, egy FC-vel azonnal elbúcsúzik... az alternatív böngészők közül az Apex viszont nagyon bejött, stabil, gyors. -
KrissszG
tag
válasz
Quqesz #15593 üzenetére
Uhh, nem semmi...
Köszi az infót és a tippet!
Lehet, hogy az lesz.
Telenoros vagyok... most néztem az Online felületükön, hogy van egy olyan opció, hogy GPRS Roaming korlátozás. Nem tudom, hogy ez valami olyasmi-e amire nekem is szükségem lehet?!Írtad, hogy az ismerősöd kikapcsolta az adatforgalmat, stb. mégis volt forgalmazás...
A Repülőgép üzemmód erre megoldást nyújt, igaz? Csak mondjuk olyankor még hívni sem tudnak... viszont elvileg abban az esetben nem is generálódhat forgalom... Igaz? -
KrissszG
tag
válasz
fokukac #15582 üzenetére
Mintha nekem is valamivel kevesebbet bírna az ICS, mint anno a GB. GB-vel megvolt a 2 nap, ICS-el most 1 nap 9 óra után (éjszaka sem volt repülő módban) 34%-nál vagyok. Ez valamivel rosszabb mint GB-n volt.
Viszont az Android System csak 12%-on pörög, az Android OS pedig 3%-n.
Nem tudom, hogy lenne-e pozitív hatása egy hard reset-nek a te esetedben. Ha van nagyon nem fáj, akkor egy próbát megérhet... nálam GB-re jött a 4.0.4 ICS OTA-n és nem volt hard reset utána, szóval a fenti értékek így értendők.
Annyi még, hogy nekem csak 2G-n van (GB-n is csak azon volt), mert többségében elegendő (GMAIL szinkronizálás, stb.) és jobban is bánik az akksival.
-
KrissszG
tag
GB alá melyik progit tartjátok legjobbnak adatforgalom (2G/3G) mérésére? Olyan kellene, aminek Widget-je is van, de valamivel egyszerűbben konfigurálható mint mondjuk a Call Meter NG/3G.
Köszi!
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Jó, hogy előjött ez a külföldi nethasználat téma. Nemsokára utazom külföldre, és nem szeretnék meglepődni a telefonszámlámon.
Mi a legbiztosabb megoldás arra, hogy még csak véletlenül se csatlakozzon fel a telefon a netre, de WiFi és GSM (beszédre) elérhető legyen, tehát hívni tudjanak és én is tudjak hívást indítani.
Köszi!
-
KrissszG
tag
Egy jó cikk... az akku fogyasztás témájába vág:
http://www.napiapp.hu/az_ingyenes_appok_az_akkumulatorok_remei
Szóval, érdemes lehet ezen is elgondolkodni... -
KrissszG
tag
válasz
tibz03 #15466 üzenetére
Csak egy ötlet, de szerintem nézz szét az appjaid között is. Nekem 1 hete van fent a 4.0.4 és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Lekopogom, még nem találkoztam az újraindulós problémával.
Simán el tudom, képzelni, hogy van esetleg fent olyan appod, ami nem vagy nem teljesen kompatibilis 4.0.4-el és az okozza a bajt.
-
KrissszG
tag
válasz
Blokkolnam0 #15448 üzenetére
És az akku üzemidőre nincs rossz hatással? Úgy értem... mégis csak egy app, ami bizonyos időközönként kiolvassa a szenzorok értékeit (beleértve - bár lehet, hogy ez opcionális - az előlapi kamerát) és az alapján határozza meg a kijelző fényerejét.
Mik a tapasztalatok?
-
KrissszG
tag
Arra van már valami megoldás, hogy ICS alatt ne legyenek olyan rossz minőségűek a profil képek, amik megjelennek híváskor...?
-
KrissszG
tag
Sziasztok! Megjött végre az ICS OTA-n keresztül. Nem volt factory reset, semmi extra... csak jött és települt. Ééés... semmi laggolás, sőt, merem állítani, hogy lényegesen fürgébb mint a GB volt. pedig 95 app van fent. A lényeg, hogy én eddig elégedett vagyok... tesztelem tovább.
-
KrissszG
tag
válasz
rerros #14968 üzenetére
Kipróbáltam, de semmi.
Szerintem ez azért nem force-olható teljes mértékben.
Úgy értem... a Google-nak lehet egy disztibúciós listája, IMEI számok, stb... hogy egyenletes legyen a terhelés-eloszlás. Így akin nincs még rajta a sor, hiába erőlteti...Köszi a tippet azért! Egy próbát megért.
Várok tovább...
-
KrissszG
tag
Ejj, de várom már az első bejegyzést arról, hogy megérkezett a 4.0.4 OTA... Kíváncsi vagyok meddig kell rá várni. Az OTA-kat mindig a szolgáltatók adják ki? Tehát ha mondjuk Telenoros vagyok, akkor tőlük függ, vagy pusztán a Google-től?
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki megoldást arra, hogy factory reset nélkül lehessen kicserélni a default accountot a GTalk-ban?
Egy másik accountot szeretnék használni a GTalk-hoz chatelésre, de sajnos egyelőre még nem jöttem rá, hogy mivel lehetne átváltani az accountot, így alapból azzal indul el, ami a telefon alap accountja.Találtam már leírásokat, ahol factory reset-et javasolnak, majd utána egy másik accontot beállítani default-nak... ezt ha lehet, kihagynám...
Előre is köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
Blokkolnam0 #14759 üzenetére
Nálam ugyan ez a szitu. A 4.0.3-t nem kaptam meg, mert visszavonták... magamnak nem raktam fel, annyira nem volt sürgős. Most én is 2.3.6-ra várom a 4.0.4-et OTA-n, eddig semmi.
Mondjuk annyira nem sürgős, kivárom...
Kipróbáltam ezt a force check kódot amit írtál, így sincs még semmi... -
KrissszG
tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna...
Előljáróban annyi, hogy 2.3.6 Stock ROM van fent, nincs root, bootloader érintetlen (zárva)
1. Van olyan root megoldás, ami nem jár
- factory reset-tel?
- bootloader nyitással?Tudom, hogy sokféle megoldásról volt szó korábban, de nem szeretnék bénázni vele, ezért tettem fel itt külön a kérdést. Tudom-tudom... kereső... és visszaolvashatnék...
2. Az lenne a kérdés, hogy ha törlöm a Play update-jeit, nem cseszi szét? Fogja újra frissíteni utána? Ezt így magamtól nem akartam, gondoltam megkérdezem előtte.
Előre is köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
kolosanyi #14399 üzenetére
Hali!
Na, feltettem én is ezt a Multiling Keyboard-ot..
Tök jó, meg minden, de van egy dolog, ami nagyon furcsa. Fent van a magyar nyelv, a szótár, stb... be is állítottam a QWERTZ+ kiosztást... szépen dobálja is fel a javaslatokat, magyarul... azonban, ha kiválasztok egy szót, amiben van(nak) ékezetes betű(k), azonnal eldobja az ékezete(ke)t és immár ékezet nélkül szerepel ott a szó...Te nem tapasztaltál ilyet? Vagy esetleg én állítottam el valamit nagyon?
Ötlet? -
KrissszG
tag
válasz
Dzsuri89 #13566 üzenetére
Van egyáltalán Nexus S-re olyan fólia, ami tökéletesen illeszkedik? Nekem folyton az a bajom ezekkel, hogy vagy végig ér a kijelzőn, és akkor egy idő után kezd felvállni vagy picivel kisebb mint a kijelző és nem ér végig rajta, ergo nem védi mindenhol.
valami tipp? köszi!
-
KrissszG
tag
Erre nincs valami ötletetek? #12672
Köszi.
-
KrissszG
tag
Egyszerűen nem értem... Bocsi, hogy már megint ezzel...
Beállítottam az APN-t úgy, ahogy tegnap leírtátok. Telenor-os vagyok, a telefon egyébként független.
hiába veszem ki a pipát a "Csak 2G hálózatok" elől, a telefon nem megy fel 3G-re. restart után igen, de ha aztán átváltom 2G-re és huzamosabb ideig úgy használom, akkor megint itt tartunk.
Nektek nem csinál ilyeneket?
A Viber miat egyelőre a stock 2.3.6 ROM van fent. 2G-t pedig az akksi miatt használok többnyire, hogy tovább huzza egy töltéssel.
Ötletek? Köszi!
-
KrissszG
tag
Köszi mindenkinek a hozzászólást Control app ügyében!
-
KrissszG
tag
Nem tudtok valami olyan Control progit, amivel a Mobilnet-et, Wifi-t, stb. lehet ki/be kapcsolgatni a notification bar-ból direktben? Asszem a Galaxy S-ben alapból van ilyen lehetőség. Nekem Nexus S-het, a Stock 2.3.6 ROM-hoz kellene egy, de olyan amivel valóban a notification/status bar-ból lehet kapcsolgatni és nem nyit meg még egy plusz ablakot.
Előre is köszi!
-
KrissszG
tag
Sziasztok,
Használ valaki stock 2.3.6 ROM-ot Telenoroa hálózaton?
A viber miatt egyelőre maradtam 2.3.6-on. Általaban 2G hálózaton vagyok, az is van bejelölve. Viszont azt veszem észre, hogy amikor kiveszema pipát a 2G elől, akkor sem megy fel 3G-re, csak visszaáll 2G-re.Erre vmi ötlet?
Esetleg meg tudna adni vki 100%-ban jól működő Telenor APN beállításokat?
Köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
hallerlaller #12347 üzenetére
Furcsa, hogy nem megy, azaz ment Neked rajta. SE X8-on megy, pedig az sem izmosabb gép.
-
KrissszG
tag
válasz
mgTerminator #12342 üzenetére
A Viber nagyon jó, ebben egyetértek. Nálam leváltotta az SMS-t is.
-
KrissszG
tag
válasz
mgTerminator #12306 üzenetére
Köszi a választ! Akkor marad a GPS on...
-
KrissszG
tag
A GPS-el kapcsolatban egy blogon az alábbi érdekes mondat "ütötte meg" a szememet:
"Érdemes tehát mindig bekapcsolt állapotban tartani azt már csak azért is, mert Önmagában nem meríti az akksit."
Ez valóban így lenne? Tényleg nem meríti az akksit?
Egészen konkrétan a WhereIsMyDroid appról szólt a cikk, ami ugyebár a GPS-s is használja a telefon helyzetének beazonosítására.
Érdekelne a véleményetek. Köszi.
-
KrissszG
tag
@Quqesz, @knyitogato: Köszi a töltős tippeket!
Asszem holnap benézek a SpeedShop-ba.
-
KrissszG
tag
Nem tudjátok hol lehet ehhez a típushoz (Nexus S i9023) hálózati töltőt venni reális áron, de nem eBay vagy webáruház, hanem úgy, hogy bemegyek, kifizetem és elhozom...
Köszi.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már róla szó többször is, hogy alapból a telefon nem tölt 95% fölé, viszont én azt tapasztalom, hogy nekem 93% fölé sem.
Nem régi a készülék, kb. 1,5 hónapos, Stock 2.3.6 ROM van rajta. Battery calibration miatt nem rootolnék, nekem egyelőre tökéletesen megfelel minden a gyári beállításokkal, csak kicsit furcsállom, hogy miért nem megy fel 95%-ra sem.
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
-
KrissszG
tag
Még simán törölheti. Egyelőre szerintem azért nem történt vele semmi, mert elemzik a ROM-ot. Aztán ha kiderül, h valóban bug-os, törlik, javítják, újat adnak ki. De azt is simán el tudom képzelni, h kiadnak egy hivatalos útmutatót, amivel manuálisan fel lehet tenni és 100% jó lesz. Sokan sokféle módon tették fel manuálisan, ezért lehet, hogy valakinek jól működik, valakinek nem.
Az OTA... háát... ki tudja... lehet, hogy oda is jön majd egy picit módosított OTA, ami mondjuk töröl valami cache-t és onnantól OTA-n keresztül is jól megy fel az ICS.
Ezek csak találgatások... meglátjuk mit lép barátunk a Google.
-
KrissszG
tag
Egyszerűen az a gond, hogy van x db névjegyem... nagy részüknek van GMAIL címe (is) mégis csak egy kis töredékük látszik a GMail webes felületén a chat alatt, s ennek megfelelően természetesen más programokban is, amik a GTalk-ot használják (pl.: IM+)
Pedig be van jelölve, hogy mindenkit mutasson, mégsem mutat mindenkit, sőt jó, ha 10%-át a contact-jaimnak mutatja...
Nincs valami ötleted, hogy mi miatt lehet?
Ráadásul, egy olyan account, ami nekem nem látszik, én látszom neki és rám is tudott írni, de nekem továbbra sem jelent meg a chat listában...
-
KrissszG
tag
Nincs ötletetek a #11322 -re?
-
KrissszG
tag
Nagyon OFF leszek -- Előre is elnézést érte!
Azt vettem észre, hogy nem minden contact-om látszik a GTalk-on, csak azok, akiknek a contact infójánál ott figyel a Connected profiles / Kapcsolt profilok megjelölés.
Nem egészen értem, hogy hogyan is működik ez. Mitől lesz ott kapcsolt profil...? Mi befolyásolja? Azért sem értem, mert sok contact-om van, aki rendelkezik gmail-es e-mail címmel, és sokuknál nincs ott a kapcsolt profil kiírva, ennek megfelelően nem látom őket a chat-ben sem...
Valami ötlet?
-
KrissszG
tag
Hahó!
Valaki? #11134?
-
KrissszG
tag
#11134 valaki?
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Stock 2.3.6 ROM-van fent. Azt tapasztalom, hogy nálam meglehetősen halk a kamerás felvétel. Hiába veszem fel teljesen a media hangerejét, akkor sem sokkal jobb a helyzet.
Nálatok mi a tapasztalatok?
Köszi.
-
KrissszG
tag
Na, mielőtt nagyon elmérgesedne itt a dolog... szerintem lazítsunk!
Komolyan, annyit nem ér az egész ICS, hogy egy jó fórumon egymásnak essenek a népek.Az tény, hogy jelenleg felfüggesztette (és nem biztos, hogy leállította) a Google az ICS-t OTA-n keresztül. Majd ők szépen kiderítik, hogy mi van vele és mi is megtudjuk.
Addig, akinek fent van és jó, az örüljön neki. Nekem is van kollégám, manuálisan feltette magának és tökéletesen elégedett. Szóval lehet, hogy valami kis apróságon kell csak esetleg változtatni.
Én a magam részéről várnék türelmesen, hamarosan biztosan kapunk infót. Fölösleges egymásnak ugrani, mert mindkét oldalnak igaza lehet!
Relax!
-
KrissszG
tag
válasz
Toobee #10985 üzenetére
Nem kötözködésből, de hol van rajta a dobozán, hogy ez a Google fejlesztői telefonja? Vagy az, hogy ezt csak az vegye meg aki komolyan bele akar menni az Android rejtelmeibe? Mert különben... OK, én tudom, hogy fejlesztői telefon... Te tudod... meg aki akarja, vagy érdekli, az tudja. És aki nem foglalkozik ennyire ezzel?
Bemegy a boltba és megtetszik neki a telefon... meg az ára... akkor megveszi...
Ennyi. És elvárja, hogy működjön. És a frissítés is. Ne kelljen varázsigéket mormolnia, meg ROM-okat visszatenni... -
KrissszG
tag
Egyet kell értenem MMA87 kollégával.
Persze, simán előfordul, hogy a userek képtelenek normálisan feltenni egy frissítést. Ebben a mostani esetben azonban nekem is inkább az az érzésem, hogy valami a rendszer oldalán nem stimmel.
A másik dolog pedig az, hogy ha az ICS ennyire nem akar normálisan OTA-ként felmenni már belakott rendszerre és csak teljes wipe után van rá esély, hogy jól fog működni, akkor miért atják ki OTA-ban?
Az OTA-nak az a célja, hogy éldegélsz, használod a telefonodat... egyszer csak jön rá egy frissítés... felrakod és haladsz tovább... nem kell mindent lementeni, wipe-olni, stb. Pont, hogy egy user-friendly upgrade legyen a rendszeren... Nem mindenki rootol, meg hackeli agyon a telefonját. Vannak átlagos felhasználók, akik egy OTA-t tudnak telepíteni.
Ez lenne a koncepció. Ha ez az ICS-en ennyire nem megy, akkor miért adták ki OTA-ban? Azért, mert lövésük sem volt róla, hogy ennyire nem fog jól felmenni.Elhiszem, hogy van akinek jól működik, cserébe ne zárjuk már ki, hogy valóban a 4.0.3-al vannak gondok.
-
KrissszG
tag
Nos, úgy néz ki, hogy nem kerül frissített (4.0.3+) ICS a karácsonyfa alá...
Én egyelőre még túl sok - Google általi - infót nem láttam a dologról... :S
-
KrissszG
tag
válasz
molnarpeter #10892 üzenetére
Köszi!
Jónak tűnik.
-
KrissszG
tag
válasz
molnarpeter #10868 üzenetére
Mit tud ez az "okosított" Skype? Érdemes feltenni? Miben tud többet, mint a "bontatlan"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest