- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
válasz
i_said #14701 üzenetére
androidpolice.com-on olvastam hsz-eket de mindenkinek ugyanez a hiba jött fel 9020T-n és 9023-on is mindenféle országból,valaki írta,hogy nem kell átnevezni esetleg próbáld meg,ha úgyis felülre teszi a zip fájlt.Fontos hívást várok így nem akarom kikapcsolni az enyém.Ja és volt akinek tegnap ment ki OTA...kapaszkodjatok 4.03
-
csabibmx
tag
válasz
i_said #14696 üzenetére
Lehet,azt meg tudod erősíteni,hogy a leírt lépések megegyeznek a fényben elvégzettekkel,vagyis elvileg minden ott van ahol gondoljuk.?
A 160mb-os verzió elvileg csak flashelve működik.Esetleg arra tudok még gondolni,hogy a 18mb update-es előtt "kötelező" a wipe meg ilyesmi.?
De nem gondolnám. -
tibz03
őstag
válasz
i_said #11823 üzenetére
Ez a cikk - még ha erősen szubjektív is - megnyugtatott, hogy jól döntöttem, amikor az Omnia 7 - SGS/Nexus S közül az utóbbit (azon belül is a másodikat
) választottam. Bár még nincs a kezemben a teló, de hétvégén már én is nekiesek.
Lenne is két kérdésem: hogyan tudom megoldani, hogy vissza tudjam tenni a telóra a Gingerbread-et? Mivel most ICS van rajta, és ha jól tudom, ICS alá még nincs CWM.
Ezután pedig: ha újra vissza akarok térni ICS-re, akkor azt simán CWM-ből telepíthetem, és miután újraindult a teló, a CWM eltűnik belőle?(Remélem, érhetőek a kérdéseim.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest