- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
hallerlaller #21956 üzenetére
Igaz, ezt utólag olvastam Playen. Azért köszi az infót
-
cassius.clay
senior tag
válasz
hallerlaller #21655 üzenetére
Közben már meg is csináltam a Nexus tool kittel. Köszi a leíráts! Nagyon hasznos ez a program és rendkívül egyszerű a használata is! Elsőre ment a dolog kb 10 perc alatt megvolt a gyári firmware+ unroot+ relock.
Köszi mégegyszer a segítséget mindenkinek! -
cassius.clay
senior tag
válasz
hallerlaller #21655 üzenetére
Köszi! Ez már jóval barátságosabbnak tűnik. Valóban csak annyi lenne- ahogy az első screen shoton is látom- hogy a Basic features oldalon a Flash stock+ unroot gombra kattintok? Onnan gondolom adja magát a program és végig vezet, mint egy windows program telepítő varázsló?
Esetleg a Toolkiten kívül kell még a művelethez más szoftver is- mondjuk firmware- vagy azt le tudja magának tölteni a saját szerveréről, ha bejelölöm, hogy melyik kell?
Advenced Utilities fülnél kell esetleg vmit beállítanom előre? Vagy bárhol máshol?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de tisztán szeretném látni, bármit is csinálok, valamint nem szeretnék téglát a telefonból -
cassius.clay
senior tag
válasz
hallerlaller #21653 üzenetére
Köszi, ebbe beleolvastam, de nekem unroot kéne+ teljes gyári visszaállítás. Javits ki, ha tévedek, de ez nem csak a root-ról szól?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
hallerlaller #21651 üzenetére
Láttam, de nem tudtam még megnézni, mert a melóhelyen a gépen nincs winrar kitömörítő és az meg olyan formátumban van fent. Nem tudsz esetleg egy részletes leírást adni magyarul, ami szájbarágósan végigvezet a folyamaton? (Annyira nem vagyok amatőr, cseréltem már romot SII-ön meg pár androidos telón plusz kernelt is)
Szóval nagyjából a lényeget sejtem.
Azt hiszem kell hozzá egy flashelő program és maga a firmware. Még valami? + folyamat? (Tényleg jó lenne egy komolyabb magyar leírás, ha esetleg tudsz ajánlani) -
cassius.clay
senior tag
válasz
hallerlaller #21645 üzenetére
Köszi. Tudnál esetleg részletes magyar nyelvű leírást hozzá, hogyan telepítsem? Honnan tudom, hogy a linkelt verziókból melyik jó nekem?
RAID 2: Kösz a felvilágosítást, de logikus, hogyha itt kérek segítséget, akkor előtte már az előző tulajtól megpróbáltam és nem tudott segíteni...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #21526 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék!
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #20694 üzenetére
Hát jó, csak ahhoz samsung garanciás kellene legyen a teló...
Valami 5let hogy hol érdemes megnézni?
-
j.bravo
addikt
válasz
hallerlaller #20471 üzenetére
Oké, értem én, de ez csak otthon megy, ugye, munkahelyen már nem
Ja és azért elég ciki, annyira nem mintha a felhőbe kellene felküldeni (emlékeim szerint valamelyik - nem android - platformánál sokáig így volt, miremegoldottákengedélyezték a mass storage módot), de azért nem annyira kényelmes, na.szerk.: jó, tudom, bluetooth - vagy azt nem lehet PC felé, csak más teló felé? Mintha valami ilyesmi is derengene régről.
Mindegy, tényleg vannak ennél fontosabb dolgok is, köszönöm hogy foglalkoztatok vele!
-
vamosip
tag
válasz
hallerlaller #20451 üzenetére
háát
-
kasee
aktív tag
válasz
hallerlaller #19952 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #19649 üzenetére
Kiirta a telefonom,raadasul marketon sem talalom az adobe flash playert. Ezek szerint az adobe komolyan gondolta h szakit androiddal....
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hallerlaller #19304 üzenetére
Én még nem tudom
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hallerlaller #19300 üzenetére
Szeptember 1-től már nem az e-care lesz a HTC szervízpartnere.
mp
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #18977 üzenetére
Ép ezt furcsálltam én is. Nálam is ment a flash light. Power Controls-nál.
-
LÁZ
addikt
válasz
hallerlaller #18843 üzenetére
köszi, éppen kezdtem beletörődni, hogy plátói a kérdésem
-
FőDudu
veterán
válasz
hallerlaller #18623 üzenetére
meg szerencse hogy kb egyiket sem hasznalom...
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #18572 üzenetére
Hol kel kikapcsolni?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #18543 üzenetére
cwm törlődött.
stock rom, ha jól emléxem azok odex-ek. -
defymoto
senior tag
válasz
hallerlaller #18089 üzenetére
Huhh ez nekem bonyolult
kell valamit csinálni vele hogy jöjjön az ota?
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #18009 üzenetére
Érdekes ez a Swype. Van benne pár hasznos funkció, de annak ellenére, hogy azért elboldogulok az ilyenek kezelésével, itt kb. semmit nem tudok beállítani. Kézírást keresem, de hiába van bepipálva a kézírás a beállításokban, sehogy sem tudom előcsalogatni. Merre találom ezt?
Azt meg főleg nem értem, hogy egy amúgy is kis felületen miért kell a beállításokra gyorsgombot pazarolni.
Én maradok a Nexus S-emen az AnySoft-nál, max váltok, ha kell a szöveges bevitel. Barátnőmén viszont jó lenne a kézírás, mert egy X10 Mini-n nem nagy élmény a gépelés. -
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #18009 üzenetére
Közben megtaláltam, de csak nettel működik?
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #18007 üzenetére
Köszönöm, fel is tettem, de hol tudok hangbevitelre váltani?
-
Sifre
senior tag
válasz
hallerlaller #17991 üzenetére
A kijelző alatti gombok a Nexus S-en az érintőpanelhez tartoznak, tehát elviekben itt is működhetne ez a mozdulat.
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17989 üzenetére
De a Google Now minden JB-s telefonon fog működni, ugye?
Ha jól emlékszem a Siri csak a 4S-en megy, a sima iPhone 4-en nem...
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #17964 üzenetére
A One X tényleg elég fos, hallottam már. Azért kiábrándító tud lenni, mikor a nagy csinnadratta után úgy veszi le az ember a fejéről, hogy "what the fuck is this shit?!"... Mondjuk a Beats logó engedett következtetni valamire. Ami viszont érdekes, hogy a One X (S4) az elvileg elég jól sikerült. Persze hozzánk az S3-as változat jön, ami meg szarabb ilyen szempontból is...
De mindenesetre a Galaxy Nexus OMAP-ja nem rossz, azért nem is egy kiemelkedő darab, mint a Nexus S. A GSMArena mérései is ezt támasztják alá, sajnos én még nem hallottam, de azért nagyon kíváncsi lennék rá. Nincsen kifejezetten jó fülem, inkább átlagos, de pl Voodoo nélkül én se szeretek már zenét hallgatni. Ebből nem tudom, hogy mit lehet leszűrni és mit nem, de én úgy látom, hogy számomra nem érné meg váltani a Galaxy Nexusra. Jó cucc, csak az én igényeimhez képest nem jelent akkora előrelépést, mint amennyivel drágább, ráadásul esélyes, hogy egy jó PMP-t is be kéne akkor szereznem.Btw hogy jött ide a Tegra 3?
(#17968) Asbee
Persze, a kifejezetten fosul szóló Lumiákon is lehet, csak ugye nem mindenkinek felel meg. Haveromnak Lumia 800-a van, amikor közöltem vele, hogy olyat azért nem vennék, mert tényleg szarul szól, akkor nézett rám, hogy dafuq. Mondta, hogy ez élete eddigi legjobb lejátszója én meg fejvakarva kérdeztem, hogy milyenek voltak eddig. Persze, hogy kínai, filléres, pendrive formájú vackok, amik épphogy csak valami zajt adnak ki magukból. A dolog pikantériája az volt, hogy amikor odaadtam neki a Nexusom az XE200-assal, akkor csak annyit mondott, hogy a füles miatt volt. Kipróbáltuk az ő egyik fülesével is, semmi különbséget nem hallott a kettő között, nekem meg egyből feltűnt a dolog. Gondolom neki az én átlagos hallásomnál rosszabb van.(#17971) bajnokpityu
Egyetértek. Szerintem se érdemes anélkül. Egyszerűen sokkal jobb és nem kerül nagy erőfeszítésbe rárakni. Ha van rá lehetőség, akkor miért ne?(#17972) ShadowX
A Galaxy Nexus nem qHD, hanem 720p. A Jelly meg igen, várós már. Ha tényleg sikerül megszüntetni a lagokat, akkor a legfőbb érv, ami eddig a WP, vagy az iOS mellett szólt, nullázódik. Kíváncsi leszek rá.(#17977) noxon
Nem, kétféle Voodoo sound van. Az egyikhez csak root kell, az fizetős, a másikhoz meg olyan kernel, amiben a Voodoo modul alapból benne van. Mindkettő ugyanazt eredményezi, ez csak az én régebbi hülyeségem volt, hogy a fizetős nem csinálja ugyanazt és nem szól úgy, mint az ingyenes. Valahol olvastam ezt, de bebizonyosodott, hogy nem igaz. -
margithid
veterán
válasz
hallerlaller #17966 üzenetére
Akkor zenekedvelőknek nem ajánlott a váltás arra
-
margithid
veterán
válasz
hallerlaller #17964 üzenetére
De galaxy nexusra is van voodoo nem?
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #17958 üzenetére
Szép ez a cucc.
(#17961) SP!T
Ok, gyorsabb, meg jobb a kijelző, viszont nagyobb, nekem már túl nagy, illetve kevésbé szól jól. Nemtom, nekem annyira nem jön be a Galaxy Nexus, de ez személyes vélemény. -
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #17957 üzenetére
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17954 üzenetére
Én is várom Nexus S-re, de csak kipróbálás jelleggel, nem hinném, hogy a telefonomhoz fogok beszélni az utcán. Magyar "akcentusos" angolt mennyire érti?
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #17878 üzenetére
Látom a magyar fordítás itt is előnyére válik mindenkinek
Ebből így nem szűrtem le semmit.
Egy új verziónál azért nem kell teljesen újratanulni az androidot -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #17880 üzenetére
Ezt írtam: "Tisztelt EXPANSYS Hungary!
Néztem honlapjukon a Galaxy Nexus készüléket és a címében ( "Samsung Google Galaxy Nexus, Android (titanium-ezüst, 16GB, EU)" ) az "EU" szócska szerepelt.
Az EU szó, ha jól tudom, akkor a garancia fajtáját jelöli. Ha igen, akkor az 1 vagy 2 év jótállást jelent? Úgynevezett hivatalos gyári Samsung garancia, amivel bármelyik magyarországi Samsung szervizbe bevihetem esetleges javíttatásra a készüléket?Köszönöm előre is segítőkész válaszukat!"
-------------------------------
Ezt a választ kaptam: "Tisztelt Uram!
12 hónap, a garanciáról bővebben a gyakori kérdések között olvashat
kiemeltem:
Jótállás/garancia kérdéskör: http://www.expansys.hu/blog/?p=1807"Ahogy olvasgattam a GyIK-ot, elég tré a gariztatás...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #17833 üzenetére
Tegnap írtam a boltnak a garanciával kapcsolatosan és ma kaptam rá választ. Az EU, ahogy írtam, az nem a rendes hazai garancia 24 hónap, mert csak 12 hónap.
Innen se lesz akkor telefon.
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #17876 üzenetére
Hát ha így nézzük akkor igen
Galaxy Nexus-on használod a GPU Live OC-t?
Ha igen milyenek a tapasztalatok?Nézegettem hogyan tudnám portolni Nexus S-re
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17782 üzenetére
Az szerintem lehetséges, csak bankkártya vagy Google Wallet kell hozzá. Én is ezt tervezem. Google Wallet-re amúgy hogy lehet pénzt juttatni?
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17746 üzenetére
Ezt akartam kérdezni, hogy Angliába lehet-e előrendelni. Most rá tudtam nézni a device menüpontra a Play-en, de a rendeléshez be kellene jelentkezni. A pletykák meg igazak voltak, a 8GB-os 199$, a 16-os 249$.
szerk.: be tudtam jelentkezni, itt pedig Google Wallet infókat kér. Van Magyarország is, viszont mivel nincs sem Wallet-em, sem netes bankkártyám, itt véget is ért a cucc. Akinek van Wallet-je az megnézné a továbbiakat? Ha kell, segítek privátban.
-
Domy
aktív tag
válasz
hallerlaller #17748 üzenetére
Úgy azért kicsit könnyebb, nincs kint exem
-
Domy
aktív tag
válasz
hallerlaller #17746 üzenetére
Jah, lényegében csak arc kérdése az egész
-
Domy
aktív tag
válasz
hallerlaller #17733 üzenetére
Egy Nexus Q és egy Nexus 7 tabletta nekem is jöhetne
ha valami módon itthonról is hozzáférhető, ne tartsátok magatokban az információt
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17730 üzenetére
Amerikai proxy-n keresztül sem tudtam ránézni. Holnap még próbálkozok.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #17621 üzenetére
Haha, ez nagyon nagy!
-
nexusking
aktív tag
válasz
hallerlaller #17132 üzenetére
Lehet hogy azért mert a gyári ics-ben nincs érintésre-fókusz.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #16973 üzenetére
Asszem egyből elkezdi letölteni. Egyébként az enyém is innen van!
-
Asbee
veterán
válasz
hallerlaller #16973 üzenetére
Ha esetleg cwm ből telepíthető kell ami megtartja akkor írj.
-
Asbee
veterán
válasz
hallerlaller #16969 üzenetére
I9023 Remélem ahoz kell.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hallerlaller #16969 üzenetére
A tárhelyemen van... igaz 4.0.3, de majd befrissítesz max
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #16848 üzenetére
Sokan kipróbálták az Apex ROM-ot , cfs Matr1x mellett nagyon baba.
(#16849) janston
Király, ki is próbálom. -
janston
aktív tag
válasz
hallerlaller #16850 üzenetére
Én Matr1x-ot (cfs) használtam mindig is, pedig nem nagyon huzom a procit. Ezzel a komboval nekem még sosem volt stabilitási problémám és még sosem tapasztaltam ujraindulást sem vagy fagyást, amikre általában panaszkodik a közösség.
-
janston
aktív tag
válasz
hallerlaller #16848 üzenetére
Slukk legujabb műve Megy is föl még ma (habár 23:59 van xD)
-
hippo0315
senior tag
válasz
hallerlaller #16136 üzenetére
Köszi a helpet!
-
hippo0315
senior tag
válasz
hallerlaller #16118 üzenetére
Szuper, valóban jobb mint a nova, köszi az infót.
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #16123 üzenetére
No, en olyat meg nem lattam, hogy oszinte legyek...
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #16121 üzenetére
Az ok lenne, de azt is írta, hogy bootloader unlock felirat is volt..mondjuk ilyet még nem láttam
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #15958 üzenetére
Ja, vagy úgy. Tényleg, ezt én se találtam, akárhány WP telót néztem eddig.
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #15659 üzenetére
Egy szóval nem említettem, hogy az a kapcsoló segít bármit is, sőt, pont az ellenkezőjét mondom, szóval nem értem, miről is kellene meggyőznöm téged.
-
Slukkica
őstag
válasz
hallerlaller #15659 üzenetére
Én gyanítom hogy ez a kapcsoló azt kapcsolja, hogy a renderelés soft-veres legyen vagy hardveres. De ezt ugyebár máshogy is meg lehet oldani
Ezért rakom én a romjaimba az utóbbi megoldást. Mégpedig hogy harveres legyen a gyorsítás!
Ezek után meg mindegy hogy a beállításokba mi van kapcsolva(#15658) Dzsuri89Ez azt jelenti hogy nem elég telepíteni, hanem a /system/app helyről kell futtatni!
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #15641 üzenetére
Honnan tudod, hogy a "Fejlesztői lehetőségek" -> "GPU-megjelenítés" ezt kapcsolja? Nem lehet, hogy az ICS launcher alapból használja a GPU-t, ez az opció meg teljesen mást kapcsol? Amúgy korábban leírtam, nálam se és másnak se hozott javulást ez a kapcsoló (épp ezért gondolom, hogy nem a launcher GPU-használatát kapcsolja ki-be).
(#15656) MMA87 & (#15649) keyol: A Pixel Rom-ot próbáljátok ki, ha normálisan működő ICS-t akartok, nálam egy korábbi verzió hibátlanul ment hetekig, a jelenlegi pedig második napja megy gond nélkül, és eddig úgy fest, hogy az üzemidő is a régi.
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #15638 üzenetére
"Az a gpu gyorsítás csak ilyen placebo szvsz." - Az ICS megjelenésekor ezt is hangoztatták, mint újítást, úgyhogy valami csak igaz belőle.
-
jofiucska
tag
válasz
hallerlaller #15326 üzenetére
De az úgy ha jól emlékezek csak 3 napig lesz jo... ma frissítettem 4.0.4 re eddig is volt fent n core-ról letöltött de 4.0.4 en kiirt valami hibát és enm indult el. Most leszedtem egy másikat de az se indult
kiprobállom mindenesetre a playeset -
forintuser
őstag
válasz
hallerlaller #15264 üzenetére
CWM alól kell feltolni...Így igen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hallerlaller #15061 üzenetére
Jáj
Nem tudom mire gondolsz, de NSTools vagy ROM toolbox talán.
Storno, de one click root van.mp
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #15042 üzenetére
Na látom leragadt mindenki a képeknél, kérdés meg elsiklott: Nincs toolkit Nexus S-re?
mp: s-off: [link]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Wtf?
mp
-
kolosanyi
veterán
válasz
Azért nem kicsi a Galaxy Nexus...
De látom, nem nagyon laktad be egyiket se. Vagy csak a kép kedvéért van?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14842 üzenetére
LOL
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hallerlaller #14842 üzenetére
Csak kezet mosni szoktam sokat
Ezek közül inkább vitaminhiány lehet... Hosszú ideje ilyen már
mp
-
noxon
őstag
válasz
hallerlaller #14774 üzenetére
ez jóó
-
saviola55
tag
válasz
hallerlaller #14383 üzenetére
Leírtad, hogy miért nem most
Amúgy nekem nagy fájdalmam az aksik gyenge teljesítménye, de ez ugye mindenhol fennáll.lord kaki
Szerintem nem lesz zune win8/wp8-tól erről olvastam is valahol, meg különben is, mi értelme lenne akkor az átjárhatóságnak??
SD kártya bővíthatőség meg annyira nem érdekel, ha alapból van 16/32, de persze nem árt azért.
Szerintem nokiában pont, hogy lesz 50k alatti gép, mivel fő partner, ezért kedvezményeket kap majd ms-től.
Na de majd meglátjuk, az se biztos, hogy belépek a wp-sek közé, midnenképpen megvárom wp8-at, de én nagy durranásra számítok -
tdk.112
aktív tag
válasz
hallerlaller #14389 üzenetére
A cikk első mondata: A legtöbb európai és amerikai szolgáltató letiltott WiFi hotspot funkcióval dobta piacra a Lumia 800 és 710 készüléket annak ellenére, hogy maga a Windows Phone Mango platform lehetővé tenné a hálózat biztonságos megosztását.
Magyarul: nem a Microsoft, hanem a szolgáltatók tiltották le.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
hallerlaller #14387 üzenetére
Ahogy a cikk is írja, ez nem a Microsoft sara...
-
Asbee
veterán
válasz
Múltkor volt szerencsém kipróbálni hááát, inkább nem mondok semmit.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Hál' Istennek ezt nem látják a winfanok, mert nem jönnek egy droid referenciamodell topikba. Most képzeld el a reakciójukat egy ilyen megnyilvánulásra, ami abszolút jogos, teszem hozzá.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #14376 üzenetére
Ez jó.
(#14377) saviola55
A WP nagyon jó rendszerlehet majd. Viszont számomra addig nem alternatíva, amíg ennyire korlátozott. Egyesek szerint a 7.0 az alfa verzió, a 7.5 a béta, majd a Win 8 (WP8, akármi) lesz a végleges. Ha belegondolsz, teljesen logikus felfogás, ugyanis még mindig olyan alapvető dolgok hiányoznak belőle, mint az SD támogatás (nem, az nem támogatás, amit jelenleg tud a rendszer, az a "fanok" mellébeszélése, kb olyan, mint amit a múltkor olvastam valamelyik iOS felhasználótól, hogy minek a pendrive támogatás, amikor ott a cloud is, hát köszi), vagy a mass storage mód. Ezek igenis kényelmes, mindennapi használatot megkönnyítő dolgok, nehogy már egy szoftverhez legyek kötve. Ha akarom, akkor használhassam azt is, de ne csak az legyen az alternatíva. Viszont az örömteli dolog, hogy ezt a Microsoft is tudja és a jelek szerint a következő főverzió már tartalmazza ezeket a "featureöket" (röhög a májam).Továbbá az se biztos, hogy a mostani készülékek megkapják a következő verziót, hallottuk mind a pletykákat. Ne legyen igaz, de kinézem belőlük is ezt a genyó hozzáállást. Meg ráadásul mi szerintem addig ne panaszkodjunk, amíg megkapjuk az ICS-t. Igen, bosszantó a késlekedés, a kommunikáció teljes hiánya, de addig ne lincseljünk, amíg biztosan megkapjuk (ha nem adnák ki mégse, akkor viszont elő a vellákat, kapákat és a többit). Tudom, hogy korábban én is szövegeltem sokat a gugli hülyesége miatt, de gondolj bele, hogy mi lehet a csúszás oka. Találtak egy olyan hibát (hibákat esetleg), ami kicsit nagyobb annál, mint a böngésző "homályosodása". Ezt megerősíteni látszik az is, hogy eddig az összes (!) ICS-es készülék topikjában panaszáradat van, mindenhonnan negatív tapasztalatokkal rendelkeznek a felhasználók. Ugyan nem tudom, hogy mi a baj, mert nálam megint hibátlan a gyári 4.0.3 (az első próbálkozásnál, amikor vagy 3 hétig fent volt, akkor se volt vele nagyobb bajom, leszámítva a böngésző dolgot, ami azért volt kellemetlen, mert a gyárin kívül egyik se kezelte a Flash tartalmakat, ami igen, az meg ugyanolyan szarul működött, azóta meg kijött az Opera update, így minden happy, pláne, hogy amúgy is azt szoktam használni).
Szóval én nem mondom, hogy ne válts WP-re, mert nincs jogom beleszólni, sőt én is ki akarom majd próbálni, mert tetszik a ez az élő csempés marhaság (szerintem lenyűgöző, hogy minden úszik, animál, egyszerűen ordít a felület azért, hogy kontaktusba kerülj vele, megérintsd), de tény, hogy a jelenlegi állapotában a droid után nem lennék maradéktalanul boldog, elégedett felhasználó. Szerintem biztos téged is zavarna a sok megkötés, ha már hozzászoktál a "jóhoz".
szerk.: 'My God, bocs a regényért...
(#14379) Quqesz
Egy olyan szöveggel mondjuk, hogy rosszul klikkeltek rá a panaszkodó felhasználók az updatere és kiadnának egy tutorialt, hogy hogyan kell rábökni. -
saviola55
tag
válasz
hallerlaller #14376 üzenetére
Ez van, ez lökés a wp irányába.
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #14335 üzenetére
Nem életszerű, hogy az átlagember elkezdje mókolgatni a telefonját, és csak így jusson frissítéshez. Tudom, ez más közeg, de higgyétek el, hogy olyanokat is érdekel az, hogy friss droid legyen a készülékén, aki egyébként csak használja, és nem romolgat. De tudom, hogy a Mobilaréna fórumában ez parttalan vita
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #14307 üzenetére
Hú ne is említsd a palit (illetve szó szerint Palit)...
Anno gimiben díszvendég volt, és mivel én 10 évig sportoltam versenyszerűen, ezért nekem is beszélgetni kellett vele, mint volt olimpikonnal.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #14305 üzenetére
Remélem nem jelentesz fel szerzői jogok megsértése miatt...
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #14295 üzenetére
Ez mondjuk jó hír. Sokat nem vártam az elején tőle, de eddig csak pozitív visszajelzéseket hallottam. Jó tudni, mert ha karácsony környékén esetleg azt is el lehet hozni 70-ért, lehet, hogy lecserélem...
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #14289 üzenetére
Na ugye...
Egyébként milyen az új Nexus? Kérdezték már tudom, de engem pl az érdekelne, hogy nem túl nagy-e? Nem kényelmetlen egy akkora kütyü? Összehasonlítva a miénkkel, mennyivel marad el a hangminőség a Wolfson DAC-tól, az abban levő TI hogy muzsikál?
-
MoRock
csendes tag
válasz
hallerlaller #14271 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hallerlaller #14188 üzenetére
Papírdarab a hátlap alá? X8-nál+Live with Walkmannél ez segít
Ha minden jól megy, egy-két héten belül átnyergelek Evo 3D-re...
mp
-
lord.lakli
őstag
válasz
hallerlaller #14186 üzenetére
Talán nem lincselnek meg
Hibátlan telefonok, rendszerek meg sosem voltak és sosem lesznek. A gyártóknak nem érdeke.
Galaxy Nexuson nem lassú a beállítások? Még megvehető stádium előtt néztem a samunál, de nem tűnt gyorsabbnak, mint a nexus s-en, de gondolom csak elnyomkodtak valamit. Van ami a 2 magot rendesen meghajtja? -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14123 üzenetére
-
válasz
hallerlaller #14117 üzenetére
Halihó!
Nálunk mindkét családi gépen (Nexus S, HD2) Launcher PRO van, és nagyon bevált.
Nekem főképp a főképernyőtől függetlenül görgethető alsó ikonsor jött be -- van ilyen más launcherben is?Üdv: MaCS
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14117 üzenetére
Én még 2.3.6-ot használok, az alatt a legjobb a Launcher Pro (volt) még májusi frissítéssel is. Ha laggolt is, akkor a többihez képest a legminimálisabban.
ICS-en én NOVA vagy Trebuchet Launchert használnék.Láttam, hogy vettél Galaxy Nexus telefont.
Tudsz egy kis élménybeszámolót adni róla? Mondjuk miben másabb az azon lévő ICS a miénkhez képest a FaceUnlock és kamerán kívül? Gondolok itt arra, hogy a launcher fürgébb meg stb... Volt már a kezemben nem is egyszer, de akkor elég meggyőző volt számomra, csak kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon is az-e. Mennyire éri meg váltani Nexus S-ről Galaxy Nexusra?(#14118) oszyboy
Nekem a legutolsó frissítés előtt az alap témával is laggolt gyári 2.3.6-os rendszeren.
Ezt a témát raktam ma fel: HTC SENSE GO Launcher EX ThemeEgyáltalán nem akad tőle, ugyan olyan gördülékeny, mint a gyári témával.
Rakok még hozzá WidgetLockerrel Sense gyűrűs feloldást és Öröm éééé bódottá!(#14119) saviola55
"Ezeknek a launchereknek mi az elönyük a gyárival szemben?"
Úgy szabod testre ahogy akarod, változtathatsz rajta témákat, menü görgetési irányt, lapozási átmeneteket, dockban változtathatod az ikonok számát és még sorolhatnám.
Próbáld ki és meglátod. -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14111 üzenetére
Nem értek azzal egyet, hogy minél több memóriát eszik egy Launcher, annál akadás mentesebb. Nézd meg a Launcher Pro-t, az alig eszik memóriát és nagyon gyors, folyamatos. SPB Shell több ram-ot eszik kb. 20-30MB-tal a TSF-nél, de az a TSF-hez képest laggol.
Tegnap este újra felraktam a 2 napja frissített Go Launcher EX-et és meglepődve tapasztaltam, hogy valami igen jó dolgot műveltek vele, mert sokkal gördülékenyebb lett a lapozásoknál, eddig azért nem használtam, mert laggolt össze-vissza. Ha így megtudják csinálni, akkor a mi a francért nem lehet ezt a kezdetektől megcsinálni?
(#14112) orrlyuk
Nem teljesen értem, amti írtál.
Olyan programra ír ki neked megvásárolt címkét, amit még soha nem raktál fel? Ha ez így van, az elég fura.Én speciel csak olyan esetről hallottam, hogy használta az illető törten és utána akarta megvásárolni, de nem tudta.
Szerintem ez nem a PLAY miatt van, mert anno a 23Ft-os appoknál egy ismerősöm az ADW EX-et nem tudta megvenni, mert előtte tört verzióban használta és neki is beépült a Marketjébe, mintha megvásárolta volna.Próbáltam már azt is, hogy amikor felraktam a Tunein Radio Pro-t, akkor a Titanium Backup segítségével eltávolítottam a Market linkjét, de eredménytelenül csináltam mind ezt.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
hallerlaller #14099 üzenetére
Én is néztem, le is szedtem. Inkább használom a jól bevált novát.
-
válasz
hallerlaller #13893 üzenetére
A mini az oldalt az opera szerverén keresztül jeleníti meg, ahol áttömörítik, így ha jól tudom, akár 90%-os adatforgalom is megtakarítható...
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller #13860 üzenetére
Igen néztem hogy miket írnak róla.
-
válasz
hallerlaller #13852 üzenetére
Majd saját kárán megtanulja hogy hiába siklanak a csempék, ha egy csomó dologban meg megköti a kezét. Persze ha neki az a célja a telefonjával, hogy egész nap a menüt görgesse fel-le, akkor minden rendben...
(#13858) lupus_l:
A Lumia 800 se a hosszú üzemidejéről híres... -
lupus_l
aktív tag
válasz
Gondolom úgy frissíthető, mint a Nexus One ICS-re, vagy a HTC HD2 WP7-re és ICS-re
Szerintem ezt inkább hanyagoljukAzért példáztam a Nokia Lumia 800-al, mert volt a kezemben és meggyőzően van optimalizálva; összes lehetséges "felsőbb kategóriás telefon" járt a kezemben, tisztába vagyok azzal, hogy a gyári ICS eddig a leglassabb - még a MIUI ICS is jobb, ott pl. a hívó fél számkijelzése típusú hiba nem is jelentkezik, pedig ezt 3 hónap alatt megtudták volna oldani... egyedül nekem az akksi üzemidejével volt bajom -> ebben viszont a CM9 jobb, ami elmegy 1.5 napig is, viszont a stock ROM bugjai visszaköszönnek. Ezt az ördögi kört kellene megkerülni és egy ROM-ot alkotni, ami bugmentes.
-
slice14
veterán
válasz
Én a 710-est szemeltem ki. Gyakorlatilag ugyanaz a hardver, csak a kamera és a kijelző különbözik a 800-tól.
-
forintuser
őstag
válasz
hallerlaller #13473 üzenetére
Ha lehetséges a javítás, akkor igen.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
hallerlaller #13244 üzenetére
van aki éjszakai órának használja mint egy ébresztőórát.nekem pl a tunein netrádió nem kapcsol le netről wifinél(képernyő lezárásnál lecsatlakozik)
-
Nescafé
őstag
válasz
hallerlaller #13131 üzenetére
Ez amugy jò egy 2.3.7 es rom alà is?
-
tibz03
őstag
válasz
hallerlaller #13131 üzenetére
Köszi, feltettem, eddig jónak tűnik. Bár őszintén szólva sok különbséget nem veszek észre a különböző kernelek között. A stock kernelt is csak azért cseréltem le, mert az nem jelzi a gombsor világításával, hogy elmulasztott esemény történt.
Mit kellene észrevennem a különböző kernelek használatakor? Úgy értem, hogy van pl. olyan, hogy egy kernelcserével lagmentesebb lesz a ROM? Mert nekem úgy tűnik, hogy ezzel a kernellel folyamatosabbak az animációk, de lehet, hogy csak "beképzelem".
-
forintuser
őstag
válasz
hallerlaller #13008 üzenetére
A Flash hiánya...
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #12993 üzenetére
vagy inkább csak kettő , mert a másik kettőre csak annyit írnak 4.0
kíváncsi leszek, mert úgy tűnik a linkből, hogy a 4.0.5 -csak a két nexusra jön. -
_NCT
addikt
válasz
hallerlaller #12840 üzenetére
Jah akkor...Leülök egyes....
Hát ha ROM/Zip sincs rajta, akkor ez pad helyzet :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest