- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Használhatóságban miért jobb a galaxy nexus?
Kiváncsi leszek amúgy a jellyre, remélem még e hónapban kijön, elvégre itt nem kell annyit optimalizálni mint ics esetében, ami egy teljesen új verzió volt, ez pedig "csak" kis ráncfelvarás.
Részemről egy évig még tuti marad a nexus s, a garancia addig tart elvileg, utána meg felmérem, hogy milyen az új telefonok kinálata, főleg wp8 érdekel majd és ha úgy adódik eladom, elég jó áron mennek még most is.
De aztán lehet megtartom, mert elég jól szolgál és minden benne van ami az új telókban megtalálható. (pl nfc) -
Dzsuri89
őstag
Nekem már gyári Gingerbread 2.3.6 és gyári ICS 4.0.3 alatt is újraindult a telefon véletlenszerű módon. Az tuti, hogy ICS alatt többször indult újra a másfél hónap alatt, mint az 5 hónap Gingerbread használatnál. Valamit nagyon elbas*hattak az ICS-ben... bízom a 4.0.5-ös frissítésben, hogy 99%-ig sikerül kijavítaniuk a hibát.
Valaki ma beírta, hogy az ismerősének eltűnt minden adata az SD-ről. Hallottam már Nexus S alatt is ilyet, de én még szerencsére nem találkoztam vele, meg azért időnként másolom PC-re a cuccokat az SD-ről, ha netán ilyen jelenség lépne fel nálam.
-
tibz03
őstag
Köszi. És érdemes cserélgetni, jobb lesz attól nekem?
A 4.0.4 portolt, és nem nevezném mindennapi használatra alkalmasnak.
(#12841) MMA87: "Pad" helyzet?
Akarod mondani, "patt" helyzet.
Szmoki: Nem működő USB-vel nekiállni ROM-ot cserélgetni egy olyan telón, amiben nincs cserélhető mem.kártya... elég nagy bátorságra vall.
Sajnos szerintem szerviz marad, ahol remélhetőleg nem tépik szét a garipapírt a nyitott bootloader és a főzött ROM miatt.
-
KrissszG
tag
Még simán törölheti. Egyelőre szerintem azért nem történt vele semmi, mert elemzik a ROM-ot. Aztán ha kiderül, h valóban bug-os, törlik, javítják, újat adnak ki. De azt is simán el tudom képzelni, h kiadnak egy hivatalos útmutatót, amivel manuálisan fel lehet tenni és 100% jó lesz. Sokan sokféle módon tették fel manuálisan, ezért lehet, hogy valakinek jól működik, valakinek nem.
Az OTA... háát... ki tudja... lehet, hogy oda is jön majd egy picit módosított OTA, ami mondjuk töröl valami cache-t és onnantól OTA-n keresztül is jól megy fel az ICS.
Ezek csak találgatások... meglátjuk mit lép barátunk a Google.
-
rerros
tag
sajnos tévedsz. az, h google szerveren vannak romok, amiket lehúzhatsz, nem jelenti azt, h az a "hivatalos" rom. Az OTA (amint a nevében is benne van), a "levegőn át jön" bele a telefonodba :'D , nem pedig egy szerverről kell lehúzni. attól, hogy te lehúzod nem teszi hivatalossá.
@(#11455) Toobee: én is megkaptam OTA-n (amit nem engedett telepíteni), de ha valamit visszavonnak akkor az már elveszti upt-to-date státuszát, ergo nem hivatalos. downgradet azért nem kaptál, mert nem számoltak gugliék azzal, hogy túl hamar, félkész állapotban kezdenek el valamit otázni, amit aztán hamar le is állítanak még aznap.
Nem láttam sehol olyan sajtóközleményt, miszerint mindenki rakja fel CWM-ből a 2.3.x-et, mert nem hivatalos ICS-t küldünk ki OTA-n, hanem egy beta verziót.
nyilván, mert nem fogják elismerni, h beta verziót küldtek ki.
-
KrissszG
tag
Egyszerűen az a gond, hogy van x db névjegyem... nagy részüknek van GMAIL címe (is) mégis csak egy kis töredékük látszik a GMail webes felületén a chat alatt, s ennek megfelelően természetesen más programokban is, amik a GTalk-ot használják (pl.: IM+)
Pedig be van jelölve, hogy mindenkit mutasson, mégsem mutat mindenkit, sőt jó, ha 10%-át a contact-jaimnak mutatja...
Nincs valami ötleted, hogy mi miatt lehet?
Ráadásul, egy olyan account, ami nekem nem látszik, én látszom neki és rám is tudott írni, de nekem továbbra sem jelent meg a chat listában...
-
lord.lakli
őstag
Akkor kettőből egy pipa. Régebben láttam olyan rom-okat amelyek tartalmazták, de használni sclcd-n nem lehetett, de azok a romok nem csak NS-re készültek. Próbálj ki más, nem ICS-es romot, hogy egyáltalán ott működik-e és látsz-e különbséget.
(#11036) suti_88: ha megnézed a marketen, akkor írják, hogy stock + root, nem stock esetén nem kell root. Persze, hogy nem kell, mert az tartalmazza -
_NCT
addikt
Zsíros, akkor jöjjön aminek jönnie kell. Bakker, mire letöltöttem az ICS-t desktop-ra, hogy na én nem várok többet az OTA frissítésre, akkor amint ránéztem a telefonra, kiírta h "System update available"
Tudta, mi a dolga. Teszem hozzá, viszonylag gyorsan megkaptam a frissítést, tegnap vettem a telefont
I9023-ról van szó.
-
Egyébként gondolom a Google egységesen egyforma, kis méretben szinkronizálja a kontaktokhoz a képeket. Nem izgatja, hogy a Google+-ban mi van, mivel jöhet más forrásból is, pl. Gtalkban (vagy más Google szolgáltatásban) is tölthetsz fel képet, ha nem használsz Google+-t. Másrészről gondolom az adatforgalommal is spórolni akar. Tény, hogy ettől még elég "furcsán" néz ki tárcsázáskor.
Nem hinném, hogy nekik nem tűnt volna fel. Valószínűbb, hogy más rendszereikbe is bele kellett volna nyúlni a megoldáshoz, nemcsak az Androidba. Gyanítom, hogy meg fogják oldani. -
bandigyerek
senior tag
-
-
slice14
veterán
Ehhez mit szólsz, nekem is ez van.
-
premete
veterán
Már Android 4.0.3-ról vannak hírek
-
-
gilfoyle
őstag
Én is megvettem az LP-t, de nem nagyon használom, mert a naptár widgetje nem frissül automatikusan. Most megvettem az ADW-t, jelenleg ez vanb fen, nálam teljesen jól megy.
Viszont én szeretem a gyárit is, szerintem pont annyit tud, amennyit nekem kell, viszont néha totálisan beakad, ilyenkor FC-t adok neki aztán egy darabig megint jó. -
tybsen
addikt
Én is használom, de mindig visszatérek a gyári launcher-hez, mert valahogy jobban egyben van. Launcher pro-t is próbáltam, de valahogy a gyári jobban bejön. A LP korábban viszont a galaxy s-emen csodákat művelt. Na ki is próbálom megint. Mindenesetre az adw ex-et megvettem, mert ennyiért nem volt rossz, legalább legális és frissítgetik is.
-
kolosanyi
veterán
Nem. Ugyanezt a felkiáltójeles izét kapom. De az a baj, hogy ezzel a gyári recovery is eltűnt, viszont a CWM nincs fent. Nem tudom, hogy ez micsoda... Rom Manager segíthet vajon?(#8756) slice14
Nem tudom, az a legfrisebb? Egy leírásban van benne a képfájl, amit Dzsuri89 küldött. Biztos, hogy minden jó a leírásban, mert a sajátomat azzal csináltam és minden ok volt.Fura. Rom Managerben rányomtam a recovery flashelésére és most helyrejött. Nem tudom, hogy mi volt ez az előbb.
-
kolosanyi
veterán
Bár nem engem kérdeztél, de azért válaszolok, mert volt szerencsém kipróbálni.
Nos tényleg javít a hangminőségen. Már a gyári fülessel is észrevehető. Egyrészt tudsz magán a jelen is állítani, amit a DAC kiad magából, így nem csak a virtuális hangerőszabályzód lesz, hanem gyakorlatilag egy "analóg potméter" is (csak érzékeltetni akarom a hatását, nyilván nem lesz egy poti a telefonon
). Meg az egész tisztábban szól, szerintem a füles dinamikatartománya is növekedett. DSP managerrel egy gyenge mélykiemelést is ráraktam (nem szeretem ha túl sok a mély, mert elnyomja a többi tartományt, és olyan zenénél, amit hallgatok nem jó az). Ennek köszönhetően megoldódott az a problémám is, hogy a gyári headset alul elég gyengén muzsikál. Tényleg szép mélyeket produkál így. A többivel eddig se volt túl nagy gond (persze azért nem egy csúcs hangzás), de amíg nem gyűlik össze a pénz egy normál cuccra, addig megteszi.
Szóval azért nem rossz a telefon zenehallgatásra egyáltalán. Régebben egy Sony NW-A801 lejátszón hallgattam a zenét (az eddigi legjobb lejátszóm, ami volt), összehasonlítva vele szerintem hozza a szintet. Persze egy normál fejhallgatóval kéne kipróbálni, de sajnos nekem most nincs olyanom. -
Azért az N1-hez képest nem kis pozitívum, hogy a Samsung nem spórol a kapacitív panel kontrollerén. Az N1-et nem egyszer vágtam volna falhoz, mert nem ott érzékelt, ahol érintettem, a multitáccstalanságról nem is beszélve.
Jadro: Világos. Szerintem is bőven túlárazott, még fejlesztői device-nak is. Dehát nem én szabom az árpolitikát, hadd játsszanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest