- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Szerintetek hol tudok akksit venni a telóhoz? Mármint Magyarországon.
-
knyitogato
őstag
Szerintem CM-mel a mai napig tökéletesen használható, gyors. Volt már S3-mam is, úgy mondom ezt. Ha a kamera jobb lenne, tán le se cserélném, de így is tovább használom, mint ahogy terveztem. És nagyon-nagyon kényelmes a mérete és a formája.
-
knyitogato
őstag
Sziasztok! Kutakodtam, de nem találtam eléggé dummy leírást, ezért megkérdezem, tudna valaki linkelni egy olyan leírást, ami hivatalos, JB romra való visszaállítást magyaráz el? Most került hozzám egy Nexus S, és szeretném feldobni rá a legutóbbi official romot. Eddig csak S2-vel van tapasztalatom romolás terén, de az elején ott sem ment könnyen
-
knyitogato
őstag
Egy érdekes adalék: mióta ICS van a telón, nem csökken a térerő bal kézben tartva a készüléket, és úgy általában is jobbnak tűnik a térerő.
-
knyitogato
őstag
válasz
knyitogato #15197 üzenetére
ez a laggolás közben már el is múlt...érdekes.
Gondolom, kell egy kis idő a rendszernek, amíg belerázódik
Két nagyon lama kérdés:
A beépített "3G watchdogot" lehet úgy beállítgatni, ahogy a nagytesót?
A másik pedig, a beépített task killer, az hol van? Nem találom. -
knyitogato
őstag
beköszöntött az OTA
ez mindenképpen jó. Laggol a főképernyők közötti váltáskor, ez nem annyira, de a többi része egyelőre nagyon rendben van. Remélem, szépen dolgoznak majd rajta.
-
knyitogato
őstag
válasz
forintuser #14450 üzenetére
Teljesen gyári, 2.3.6. A párom használja, aki nem akarja, hogy mókoljam, jó neki úgy, ahogy van. (mondjuk megértem
)
eeaa, köszi, ezt kipróbálom! A többi is mp3, nem értem, mi lehet a baja. Idegesítő kissé
Viszont tettem rá új fóliát (jackbacsiféle), és elképesztően gyönyörűen sikerült. Nem lehet látni ,hogy rajta van, alul is tökéletesen illeszkedik. Hihetetlen, így még soha nem sikerült.
-
knyitogato
őstag
kissé lúzer kérdés:
Tudom, hogy elvileg "ringtones" mappát kellene létrehozni ahhoz, hogy saját mp3-akat lásson a telefon, de csak kettőt lát a kb 10-ből, amit belekopiztam a mappába, ez mitől lehet?
-
knyitogato
őstag
Nexus S CDMA to get ICS - for real this time
Kíváncsi vagyok, mikor kerül sorra az európai verzió, ha ez még pár hét...
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #14335 üzenetére
Nem életszerű, hogy az átlagember elkezdje mókolgatni a telefonját, és csak így jusson frissítéshez. Tudom, ez más közeg, de higgyétek el, hogy olyanokat is érdekel az, hogy friss droid legyen a készülékén, aki egyébként csak használja, és nem romolgat. De tudom, hogy a Mobilaréna fórumában ez parttalan vita
-
knyitogato
őstag
válasz
Dzsuri89 #14322 üzenetére
De sok embernek meg teljesen jól működik. Gyanús nekem, hogy ezek nagy része user error. Én olyat nem láttam (lehet, h az én hibám), aki nem mókolgatta előtte a telóját csak Kiessel vagy wifin keresztül frissített, és baja lenne vele. DE tény, h csalódás az ICS/Google, több szempontból, és szerintem legkevésbé a használhatósága az.
-
knyitogato
őstag
válasz
MoRock #14264 üzenetére
Világos, de ezt a manuális bárki felrakhatja dolgot hadd ne vegyem már hivatalos frissítésnek. Nyilván a mobilarena fórum egy speciális közeg, de azért nem várható el mindenkitől, hogy két érintésnél többet foglalkozzon a frissítéssel, ha OTA-n frissül a rendszere hivatalosan. Az meg, hogy három hónapja nem tudja ezt megoldani a Google/Samsung, botrány.
Na de ígértem, h nem puffogok, ez csak válasz Neked
-
knyitogato
őstag
válasz
forintuser #14251 üzenetére
Akkor viszont bukni látszik a komplett ICS, ami nem túl nyerő az Androidra/Google-re nézve...
-
knyitogato
őstag
Elindult az S2 frissítése. Soha többet Nexus telefont
Ígérem többet nem puffogok, csak elfogadhatatlan ez az egész a referenciamodellel. Ez volt az egyik ok, ami miatt Nexus S-t vettem, az elsőkénti frissítés. Csalódás.
-
knyitogato
őstag
válasz
saviola55 #14157 üzenetére
Persze.
Nézz körül itt. -> https://my.samsung.hu/
Nagyon jó szolgáltatás, a telefont bélelt dobozban viszik, azon belül pedig pukkanós borítékban. Az enyémet szerdán vitték, pénteken hozták megjavítva.
Persze ez csak akkor van, ha gyári garid van, és a telefonod a listán van. (rajta van)
(#14158) F_Gergely Ma volt a kezemben. Nem rossz, nem rossz, de inkább S2. Főleg ilyen remek szervizháttérrel itthon.
-
knyitogato
őstag
Állítólag az Xperia Mini is megkapja ma az ICS-t.
-
knyitogato
őstag
HTC Sensation XE Android 4.0 ICS update now seeding
Ennyit arról, hogy a Nexus-telefonok kapják meg elsőként a frissítést.
-
knyitogato
őstag
válasz
szabioister #14046 üzenetére
mi volt a pontos menete a műveletnek? simán fogtad a spray változatot és fújtad?
marhajó
-
knyitogato
őstag
válasz
forintuser #13476 üzenetére
ez az...
-
knyitogato
őstag
válasz
forintuser #13472 üzenetére
nem írni kell, hívni a szervizet.
-
knyitogato
őstag
Tudom, hogy nem mindenkit érint/érdekel a téma - az ne is olvasson tovább - de szerintem azért az már aggasztó, hogy február közepét is átlépve semmi hír - még pletyka szinten sem - arról, hogy mikor folytatódik a Nexus S telefonok OTA-frissítése.Ez azért a Nexus-széria legfőbb előnye volt eddig. Itt már azért eléggé komoly gond lehet a háttérben, nem?
-
knyitogato
őstag
Gyanús, hogy, hamarabb lesz az SGS2-mre ICS, mint a párom Nexus S-ére
link
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #11868 üzenetére
Szerintem te vagy szánalmas, ahogy egybemosod az embereket, és letámadsz valakit mindenféle ok vagy indok nélkül. Ignore on.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #11863 üzenetére
Először is kikérem magamnak ezt a hangvételt, vegyél vissza sürgősen. Utána majd válaszolok. És kérlek mutasd, hogy legutóbb hol "rinyáltam" meg "sírtam" emiatt.
-
knyitogato
őstag
Hozzánk még mindig nem kopogtatott be az ICS.
Van még hasonló várakozó itt?
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #9549 üzenetére
Szerintem a marketakció tök jó, én bezsákoltam három olyan alkalmazást is, amire vágytam...
-
knyitogato
őstag
Hamarabb kap az S2 4.0-t, mint a Nexus?
Ez nekem úgy is csalódás lenne, hogy S2-t használok. -
knyitogato
őstag
válasz
EsoxLucius #8432 üzenetére
Bugatti Unique SL bőrtok és kész. Megmarad a teló formája is és nem lesz dagi a hátlaptoktól
-
knyitogato
őstag
válasz
bajnokpityu #7857 üzenetére
igen, a második év a szoftvergari gsmboltoknál, ami gyakorlatilag annyi, h frissítik, ha akarod...
-
knyitogato
őstag
válasz
jackbacsi87 #6930 üzenetére
zug gsmből, doboz nélkül, only töltővel...ráadásul garanciát se látok ott...
-
knyitogato
őstag
válasz
slice14 #6392 üzenetére
Hát nem tudom, mi itthon Cisco routerrel teljesen jól tudjuk használni. Igaz, h a "csík" kevés rajta, de még egy csíkkal is nagyon jó. Letojom, h mit jelez ki, ha közben jól használható
Szerintem ezt és a 3G-t is vmi miatt nem pontosan jelzi ki.
Az biztos, h pl az SGS2 erősebb nála wifiben, de még így is rendben van.
A Desire-öd meg másban gyengébb. Tökéletes teló úgysem lesz.(na jó, az ájfón......
)
A Galaxy Nexus meg 4S árban lesz, nyugi mindenki
Az meg, aki eladja a Nexusát, nem komplett szerintem. SGS2 mellett is teljesen helytáll a készülék.
-
knyitogato
őstag
Nem lenne jó írni egy 1. hozzászólást a topic erre méltó tagjainak?
-
-
knyitogato
őstag
válasz
molnarpeter #5476 üzenetére
Case-Mate-hez kaptam. hozzáigazítottam a hangszóróhoz és az előlapi kamerához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Goddess of Victory: Nikke
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest