- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
sziasztok!
belefutottam itthon egy i9020-as (i9023-hoz NEM JÓ!) flip tokba, meg 2db fóliába. no, ezek ingyen átvehetők Győrben, vagy postaköltségen vihetők!!!privátba jelentkezzen, ha valakit érdekel!
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
DeathAdder #24272 üzenetére
lehet csak a rendszer zavarodik meg. már nem nexusom van, de azon is, meg a mostani, jiayu g3t is csinált nálam ilyet. jiayu kb 1hete. maxra felöltöttem, újraindítotam, erre akku 52%ra esett. feldugtam töltőre, újraindítottam, erre egyből 99% lett.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Maradt még pár fóliám, ha érdekel valakit, jelezze priviben.
-
jackbacsi87
senior tag
Vége a nexus s-nek megint, most már szétbontom. Lehet jelentkezni az alkatrészekért, ha valakit érdekel. Van az alap teló, meg van egy 3800mAh-s akku nagyobb hátlappal. Teló i9020-as. Fóliák is vannak még hozzá, az is vihető.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Picike8 #24026 üzenetére
Szenté fognak avatni egyszer, ma kézrátéttel gyógyítok!
1. nexus s műxik
2. havernál linuxot telepítettem tegnap, az istennek nem sikerült belőni a netet, nem tom hány órát sz*ptam vele. ma ottjártam nála, bekapcsolás után nem látszott a hálózati kapcsolat ikon se, már épp anyázni akartam, amikor kiírta a frissítéskezelő, hogy akkor ő most a netről leszedné a cuccokat, ha én is úgy gondolom
3. amikor elúszott a telóm, 4en voltunk túrázni, összesen 3 teló merült el. linuxos haveré volt a másik. ma feldugta töltőre, tele akkut jelzett, de nem kapcsolt be. elkértem, hazahoztam, töltőre fel, és működött -
jackbacsi87
senior tag
hétfőn megjött végre a jiayum....most akartam összeszedni a nexus s-em cuccait, hogy meghirdessem. beleraktam az akkut, és működik
-
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
Működőképes usb driver-ja nincs vkinek? xda-ról már a 3.-at szedem le, de egy se jó.....
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
margithid #23953 üzenetére
ez van. este még megpróbálok egy-két dolgot, pc-n parancssorral szoros barátságot kötök. bootloader mód bejön, de onnan recoverybe már nem enged, újraindul.
(#23954) havri1 Egyre gondoltunk
Megpróbálom helyrehozni este az alapoktól, aztán majd meglátjuk....de valószínű alaplap hiba.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #23950 üzenetére
Telót vennék!
Na, szarul állok....mindjárt azt elején, google+lakatnál megáll a dolog, szóval asszem ennyi volt a pályafutásom. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #23945 üzenetére
Továbbontásnál megállt a tudomány....
Amikor a simkártya tartó panelt szedi le, az nekem úgy tűnik, mintha ragasztva lenne arra a fém lapra. 3:32-3:37 körül olyan, mintha ragasztó maradványok lennének rajta, nem?
Csináltam tegnap egy telószárítót pc-tápból meg ventiből.
kb 24órát száradt csak úgy simán, kb 15órája meg fújja rá a venti a levegőt....estig meg lesz a 24óra venti alatt is, akkor ugrik majd a majom a vízbe....(#23946) Domy Na, ilyet még nem is láttam....igazából nem létszükség a DAC, mert ha nagyon jó minőségben akarok zenét hallgatni, van minidisc-em, csak plusz pont.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #23943 üzenetére
Hátsó borító nem a hátlap, hanem a 6 csavar rögzítette "hátsó borító"
(#23941) margithid Majd szerzek vízálló teló tokot, az a legegyszerűbb. Mondjuk amikor az előzőt megúsztattam,akkor is ezt mondtam
Így nem szűkül le a választható telók listája. DAC tényleg jó lenne, de az ár most fontosabb.
(#23942) havri1 Köszi a tippet.
Ma kicsit tovább bontom, ha találok vmi normális leírást, aztán kiderül. Bizakodó vagyok, mert eléggé iszapos volt a víz, és nem látom nyomát az alkatrészeken
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #23939 üzenetére
Ja, én is átfutottam pár oldalt, aztán valahol meg azt írják, a rizsben nem szellőzik túl jól....
Az akkut pár perccel elázás után kiszedtem. A sim kártya külső észén láttam vizet, a belső viszonylag száraz volt.
Az előbb leoperáltam a hátsó borítót, száraznak tűnik a cucc, és a fém alkatrészeken se látni korróziót, vagy ilyesmi. 2napot szárítom, aztán kipróbálom, van hozzá szerencsére még egy akkum, majd kiderül.
Helyette? Nokia 6020Fater régi telója, már most hányinger kerülget a nokia menüjétől, de nincs más pót telónak.
Ha sikerül feltámasztani a nexust, marad még pár hónapot, de már gondolkodtam az utódon. Mivel elég húzós áron mennek a telók, valószínű valamelyik kínai csoda lesz. Pár napja volt egy cikk pl erről a jiayu-ról. -
jackbacsi87
senior tag
Hát..lehet, hogy én is itt hagyom topikot....ma vízitúrán sikerült megmártóznunk a telóval.
Akku kiszed, szárogat, majd 2 nap múlva kiderül.... -
jackbacsi87
senior tag
Google címtár valamiért nem szinkronizál.
"A szinkronizálással problémák vannak. Hamarosan helyreáll." felirat jelenik meg az alsó sorban.
Töröltem a google fiókot, majd újra bejelentkeztem, így kb 1napig jó volt, aztán megint elszállt...
Régebben is volt ilyen valamelyik rommal,de már nem emléxem, melyikkel.
Most ez van fenn: 4.2.2 rasbeanjelly, Matr1xkernel
Valakinek ötlete? -
jackbacsi87
senior tag
Na, megint megindul a romolás, meg fellendül a fórum....
4.3
Mondjuk sok újdonság nincs benne.... -
jackbacsi87
senior tag
Hogy megállt az élet!
Mindenki megtalálta a best of romot, vagy mi van? -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Szmoki #23542 üzenetére
egy ideje nézegetem a telókat, de én sem érzem azt, hogy váltani kéne. qva drágák, és sztem nem tudnak annyival többet. főleg ebook olvasásra, emailre, doksik szerkesztésére, böngészésre használom, arra bőven elég ez is.
kínai telókkal szemezek, olcsón, jó hardver, csak garancia macerás, plusz frissítés 0.... -
jackbacsi87
senior tag
válasz
petrson #23492 üzenetére
én is most kísérletezgetek:
carbon+gyári kernel volt fenn nálam is, de újraindulgatott, megszakadt a gsm kapcsolat, szóval leszedtem.gamerz rom+ gyári kernel pár napig volt fenn, piszok gyors, stabilnak tűnt, viszont mintha gyorsabban merülne. (talán másik kernel, ezzel még kísérletezgetek)
most slimbean+gyári kernel van fenn ez is stabil, üzemidő oké, csak néha belassul
-
jackbacsi87
senior tag
még jól is jártam, hogy letöröltem a backupot....szidtam az operát, hogy nem lehet zoomolni rendesen, meg ha háttérbe küldöm, nem mindig jön vissza. most kiderült, hogy a backupja volt szar.
wow, ez a gamerz rom nagyon ütős! alap kernellel dobtam fel, és nagyon gyors, alig van akadás. előtte slukk tsm 17 volt fenn, az mondjuk akkuval jobban bánt, de most marad még pár napig a gamerz,utána adok még egy esélyt a carbonnak, mert tetszett a sok beállítási lehetőség. meg egy két romot kipróbálok még.
-
jackbacsi87
senior tag
carbon romból melyiket használjátok?
tegnap kijött egy új verzió, az ui nagyon smooth, de volt 2újraindulás szerűségem (érdekes, mert pin kódot nem kért utána), meg egyszer szétesett a grafika... -
jackbacsi87
senior tag
válasz
s3nsitivity #23106 üzenetére
Na, ez nekem is pont jól jön!
Amúgy ezt miért nem integrálják a romba?
-
jackbacsi87
senior tag
Slukkica nem tudom mit csinálsz, de qva jóóóóóóó!!!!!!
Egy ideje Helly bean-marmite kombóval nyomtam, de lassúnak éreztem, képernyő forgatás rémálom volt.
Igaz, csak pár órája van fenn a jellyb-tsm 17, de nagyon smooth!!!! -
jackbacsi87
senior tag
hellybean-ben hol lehet beállítani, hány alkalmazás futhat max?fél nap ezt kerestem, de semmi...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
forintuser #22690 üzenetére
Dehogy hal ki! Valaki megveszi azt a telefont, aztán ide téved...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
havri1 #22645 üzenetére
Én elixir-t használok, az is jóval kevesebbet mutat, mint az alkalmazások/futó alkalmazásokban. Szerintem vagy a gyári mutat szar értékeket, vagy más alapján mér.
Az elixirben ott van, hogy 37,5MB-nál zárja be az alkalmazásokat. Figyelgetni szoktam az éppen aktuális memót, lassulást, és nagyjából reális, amit írogat. A android saját memó mérőjét nem szoktam figyelgetni. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
molnarpeter #22643 üzenetére
ok, köszi!
-
jackbacsi87
senior tag
van olyan rom, amiben megtalálható az intelligens képernyőzár?amikor a kamera figyeli a szemmozgást.
-
jackbacsi87
senior tag
Egy érdekesség Hellybean-ben:
Beállítások/hanh/hangerő-ben be van állítva, hogy a csegőhang, és az értesítési hang össze legyen kötve.
Ha viszont lehúzom az értesítési sávot, tapp jobb fenn ?gyorsbeállítások?, volume/beállítások, akkor külön megjelenik az értesítési hang csúszkája. -
jackbacsi87
senior tag
A nagy sláger most a Helly Beanmarmite kernellel.
Gapps is kell.
(Le is töltöm, mert nekem egyel régebbi van, nem vagyok napra kész, nem jó ez így....)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Szmoki #22516 üzenetére
Semmi baj.
Próbáltam a google hangfelismerőjét is, az még elég nagy szórással dolgozik. Viszont a swift nagyon ütős!
Na, lehet meg van....Beállítások/Internetes hívás használata és ott azt kell választani, hogy "Csak internetes hívásoknál"...logikát nem értem, de egyenlőre működik.... -
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
Kísérleteztem kicsit voippal, és találtam sip klienst a tárcsázó/beállításokban.
Ezt aktiváltam, de mégsem tetszett. Most szeretném letiltani. Ha hívni akarok valakit, mindig megkérdezik, az interneten keresztül szeretném lebonyolítani s hívást vagy simán.
Halleybean rom van fenn. Valaki hasonló problémával küzdött?
Aki ugyanezt a RAM-ot használja: Mi az alapbeállítás? -
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #22500 üzenetére
Egy hardveres és szoftveres megoldásom is van, igaz, egyiket se próbáltam. Privátban elküldöm, ide nem írom ki, ha egy modi erre jár, nem biztos hogy szó nélkül hagyja a témát.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #22486 üzenetére
nexus s-ek gyárilag függetlenek. szolgáltató is függetleneket árul.
-
jackbacsi87
senior tag
Akik rootolni, bootloadert nyitni/zárni szeretnének, és linux is rendelkezésükre áll:
Universal Nexus Linux Toolkit v2.1.0Nem próbáltam, de a hozzászólások pozitívak.
-
jackbacsi87
senior tag
Na, megint van egy kis időm romolgatni.
Leragadtam slukk jelly bean 6th romjánál, meg a #224 air kernelnél.
Az újabb romok/kernelek közül mit ajánlotok/használtok? -
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
air kernelnél műxik nálatok az otg?
most kísérletezek vele, de nem igazán akar összejönni. kábel biztos hogy jó, winyó külső tápról megy. usb hoszt vezérlő app fenn van, de nem talál semmit, infóknál meg azt írja:
nem találtam s3c usb hoszt eszközkezelőt.
nem találtam gyökérhubot, az usb hoszt inaktív vagy nem elérhető. -
jackbacsi87
senior tag
Na kérem!
Önmagamhoz képest kevesebbet baszkuráltam a telefont, de az akku kibírt 2nap 11óra 30percet.
képernyő aktív: 6óra 5perc
hanghívás:21perc
neteztem is, de de nem tudom pontosan mennyit, 3 böngészőt is használok.folyamatos wifi/2G kapcsolat, van fenn viber, 1db gmail fiók, facebook messenger...asszem ezek a lényegesebbek.
ráadásul a setcpu valamiért nem akar működni asszem, mert
33%1GHZ
24%800MHZ
7%400MHZ
34%200MHZ -
jackbacsi87
senior tag
Megérkezett az akkum az új hátlappal, 3800MAh.
Kíváncsi leszek, mennyit bír
-
jackbacsi87
senior tag
Egész pofásnak tűnik a Razr i.
Üzemidő, proci...az ára azért ütős. -
jackbacsi87
senior tag
Ha valaki kedvet kapna a főzöcskéhez.
-
jackbacsi87
senior tag
Nálatok mennyit bír a cucc?
3órája húztam le töltőről, 60%on van az akku.
Kb 2órán keresztül hozzá se nyúltam, minden off, 1%merülés. Aztán benyomtam a 2G-t, buszon utazok, 1óra net, és lett 60%, tehát merült 39%ot. -
jackbacsi87
senior tag
Van 1db karra rögzíthető teló tartóm. Ha valakit érdekel, priviben jelezze.
-
jackbacsi87
senior tag
Ma van a nagy nap!!!!
(Mondjuk csak kisebb javítások, de akkor is.... a tudat, hogy nekem már 4.1.2-m lesz, többieknek meg ég ics-se, megfizethetetlen!) -
jackbacsi87
senior tag
válasz
RAID 2 #20940 üzenetére
Kövezés nem lesz! :-) :-)
Csak 1 gyors teszt erejéig volt a kezemben, nem tudtam órákig tesztelni, ott ez jött le nekem.
Hosszútávon valszínű előjönnének az "apróságok".Alapvető funkciókban azonban nem vettem észre, hogy annyival jobb lenne, és megérné százezreket kiadni egy ilyen telora.
Amikor vodafone 845-ről váltottam, volt egy "lol"érzésem. (Rezisztiv-kapacitív kijelző, sokkal fürgébb hardver,stb) Most ez elmaradt. -
jackbacsi87
senior tag
Ma próbálgattam sIII-at, sII-t meg még pár androidost, pár windóz font, meg azt a kukacos almát, 4s-t.
Sok progi nem volt rajtuk. Menüben mászkáltam, képeket nézegettem, neteztem kicsit, már amelyikkel lehetett.
Hát....android forever!Viszont az újabb robotos telóknál elgondolkodtam....
Néztem a kis nexus s-em, az óriási SIII mellett....és nem igazán éreztem, hogy váltanom kellene.(Biztos nem SIII-at vennék, csak ugye, most az a csúcs...)
A kijelzője marha szép, azon nem lehet mit szépíteni. Sebességben egy hajszállal éreztem csak pörgősebbnek az SIII-t. (Ezeken tudtam tesztelni: Menü, képnézegetés tényleg hajszál. Böngészésnél már érezhetőbb volt az sIII előnye.)
Gondolom multitaskban mutatkozik meg igazán a különbség, a nagyobb memória miatt. (Proci sebesség meg játékokban, ami nem érdekel.)
Szóval nem igazán győztek meg... -
jackbacsi87
senior tag
air kernellel (weekly 224) működnie kellene az otg-nek?
nem igazán sikerül működésre bírnom... -
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
ha valakit érdekelne, endomondo 55ft-ért van!!
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Quqesz #20700 üzenetére
Egész pofás jószág, 50000ft-ért meg főleg.
Mondjuk frissítést nem nagyon fog sztem kapni, vagy nagyon lassan.
Arra kitérhettek volna a cikkben, hogy a 2 sim egyszerre működik-e. Talán egy hét múlva vissza térnek erre is.Akku jónak tűnik, bár eldönthetnék, mekkora.( Rendelés TesztÉs ha beépített,akkor miért adnak hozzá 2db-ot?
)
Meg a memória mekkora pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest