- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
MaCS_70 #21286 üzenetére
utángyártott akksim van nekem is,3ezer valamennyi mAh-s ,kaptam hozzá másik hátlapot,de így jó nagy duci
de viszont bír vele legalább 3napot ha nyúzom. egyébként hong kongból jött,valami kínai cégtől szóval nem egy minőségi darab. de már 1 éve használom és ha szükség van rá teszi a dolgát.
romolástól nem kell félni.csak elsőnek tűnik nehéznek aztán mire észbe kapsz már kész is vagy vele. telóm már legalább 20 romot élt át de semmi baja nincs. gyárinál meg minden jobb.
a DSPmanagert meg én kitöröltem,voodoot használok ami sokkal jobb szerintem -
tibz03
őstag
válasz
MaCS_70 #15985 üzenetére
Kb. 1 éve próbáltam a DWDialer-t, akkor egy csúnya, teljesen fekete (fehér szöveggel), átláthatatlan paca volt az egész, témázni nem lehetett, talán a színvilágán lehetett valamit variálni, de ez a helyzeten nem javított. Azóta talán jobb lett, nem tudom, minden esetre nálam az exDialer az etalon, mert ICS témával úgy néz ki, hogy akár stock ICS tárcsázó is lehetne, beleillik az ICS színvilágába, jól átlátható.
-
válasz
MaCS_70 #15960 üzenetére
Halihó!
Egy kis érdekesség:
A NiMH akkuk elméleti élettartama 4 év, de legfeljebb 800-1000 ciklus.
Van egy szett Panasonic 1500 mAh-s AA akkum, amim 2001-ben vettem és azóta szolgálnak -- még mindig 1300 mAh-t teljesítenek.
Ami jóval meglepőbb, az a hót gagyi kínai napelemes kerti lámpákban lelhető jelölés nélküli ceruzaakkuk minősége. Ezek szerintem ipari cuccok. Mindössze annyi van rájuk írva, hogy NiMH 660 mAh.
Mindegyik legalább 900 mAh-t teljesít -- négyévi ridegtartás után is. Télen is kint hagyjuk őket, ami ugye konkrétan gyilkosság. A töltésvezérlés ugye jelképes, a kisütésvezérlés annyi, hogy a LED nullára szívja őket minden áldott nap -- immáron több mint 1500 alkalommal.
Van egy hármas készlet lámpa ilyen akkukkal, az egész került 999 forintba. Vígan megy, rámértem, mindhárom akku 1500 (!!!) mAh fölött teljesít, januárra kivettem őket, alig volt önkisülés.A lényeg csak annyi, hogy rettenetesen kiszámíthatatlan ez a téma.
Üdv: MaCS
-
válasz
MaCS_70 #15910 üzenetére
Kezd körvonalazódni a megoldás.
Úgy tűnik, a Docs meglevő fizetős tárhelye beolvad a Drive-ba, de ilyen alacsony áron már nem lehet megvenni.Ez szerintem legalábbis erre utal:
"A jelenlegi csomagját már nem kínálják. A vásárlás után nem fog tudni visszatérni a jelenlegi csomagjához."
Tehát maradok a 20 GB-nál egy évre 5 $-ért, ami ezért nem rossz.OT: A SugarSynckel folyamatosan szívok, a SpiderOak nem rossz, a DropBox egy kicsit szegényesen konfigurálható -- úgyhogy TeamDrive lesz saját szerveren.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
MaCS_70 #15410 üzenetére
Rohadt érdekes ez az ICS, mert az első pár napban jól bírta az aksi, aztán azt vettem én is észre, hogy durvábban merül.
Lehet megy vissza a GB, az számomra gyorsabb is volt, mert itt a launcher hol szépen fut, máskor meg rájön a laggolhatnék... :@ A RAM-ról ne is beszéljünk... -
Dzsuri89
őstag
válasz
MaCS_70 #14256 üzenetére
Azt én is belátom, hogy kevesebb a beállítási lehetõség a LP-ban, de nekem pont megfelelnek azok, amik benne vannak. Mindenkinek más a jó (még szerencse), de nekem a GO akkor cseszteti a szemem. Utóbbi 2 hónapban vagy 8or raktam fel a Go-t, de mindig rájövök kis idõ után, hogy számomra laggol és késõbb is nyitja meg az adott dolgot, mint a LP. Sokan azért szeretik, mert ingyenes és 80000000000 darab kiegészítõ van hozzá.
Részemrõl ennyit róla, ha neked jó akkor használd egészséggel. -
frisco
aktív tag
válasz
MaCS_70 #14191 üzenetére
Lehet, hogy teszek egy próbát bár alapból teljesen kielégíti az igényeimet a LauncherPro.
Az ICS alatti gondokat, problémákat a hivatalos fórumban olvastam, nálam ICS alatt csak 10 percet volt fent a LP. -
F_Gergely
őstag
válasz
MaCS_70 #14067 üzenetére
Ahoye
"Őszintén! Szerinted mi a rossz abban, ha ha valamit jobbá lehet tenni, azt jobbá is tesszük?" Nekem nem ezzel van bajom, sőt igazából problémám sincsen. Én csak arra kívántam célozni, hogy oké hogy van egy szűk réteg aki otthon berheli a telefonja szoftverét, a rom főzők által készített romokkal, (most az hogy a romfőzők munkája mennyiben segíti elő a gyártók munkáját ne menjünk bele, nem vitatom, hiszen a hackerek is segítik az IT szektor biztonságának növelését).
de alapvetően maga a történet úgy néz ki hogy vesz az ember egy telefont, egy adott operációs rendszerrel. Ő ezért megdolgozott és pénzt adott ki. Alapvetően az átlag user nem akarja túrni a google-t, nem akar rootolni, nem akar flashelni, és nem akar kísérletezni különböző costum romokkal. Használni akarja! Mert ezért fizetett.
Ebből kiindulva engem nem igazán érdekel hogy a legujabb csili-vili menü fogad-e és 3D hatásban fordul el a képernyő vagy full képernyőn szaggatás nélkül fut-e az angry birds. Oké ne legyen elérhető a legujabb android, de a régi verziókban talált hibákat javítsák ki.(Mint ahogy a HTC hotfiex-ek formájában egy rakás frissítést tett annó elérhetővé a winmo 6.5 alatt a készülékeihez).
Elhiszem hogy a custom romok különböző hibákat javít és fejlődés, meg miegymás. Na de én mint user, nem akarok ezekkel foglalkozni. Nekem a telefon egy eszköz, nem egy hobbi, azért veszem mert használom.Alapvetően szerintem egy szelet fújunk csak te is más oldalról közelíted meg a témát és én is.
respect
-
F_Gergely
őstag
válasz
MaCS_70 #14023 üzenetére
Ha megveszel egy windows verziót te sem kapsz jogosultságot a frissítésre, egy teljesen más operációs rendszerre. Nokiánál is ha vettél egy telefont nem frissíthetted pl series 40-ről series 60-ra. Nem vélem úgy hogy azért mert valaki használ valamit birkaszerű konzumidiótává válna. Ezek a gányolt custom rom-ok biztos jók, én nem látom értelmét, de ha valakinek tetszik használja. Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy nem értem miért lenne kötelező minden androids készülékre elérhetővé tenni az új szoftervverzzió frissítést. Azzal a rendszerrel kell használni amivel megvetted. Ha hibás akkor természetesen a cég javítsa ki, de miért lennél jogosult a frissítésre?
Nem vitatkozni szeretnék azt sem mondom hogy az én meglátásom a helyes, de véleményem szerint kissé túl van erőltetve ez a szoftverfrissítés mizéria, beleértve a custom romokat.respect
-
Dzsuri89
őstag
válasz
MaCS_70 #14024 üzenetére
Teljesen jók, amiket írtál. Két érintéssel lehet egy mappát listára rakni. Nagyon ésszerűen, átláthatóan van felépítve a lejátszó. Van többméretű widgetje és le lehet tölteni hozzá külön kinézeteket.
Itt van a próbaverziója, próbáld ki: Player Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz
MaCS_70 #13879 üzenetére
Látod ezt nem ismerem.Attól lehet jó csak nem találkoztam vele.Megnézem......
A gogliról annyit hogy kb fél év alatt kinyomnak egy új os-t.az a furcsa,hogy a program törzse megvan és jó,ezért nem értik sokan miért nem lehet azokat az apró simításokat elvégezni,amik bugmentessé tennék(lassan 3 hónapja).Nem vagyok igaz programozó,de sokat beleláttam ebbe a világba(meg tanultam is) és azt kell hogy mondjam inkább erősebb a nem törődömség mint a tanácstalanság.Ezt pár programozó rég helyre tudta volna tenni,ha megkérdezel egy szakembert.
azt meg végkép nem értem miért nem lehet erről nyilatkozni,hogy "hé yuzerek ez van,dolgozunk rajta"
-
MoRock
csendes tag
válasz
MaCS_70 #8701 üzenetére
Szerintem a 70% nem annyira irreális estére, ha reggel veszed le töltőről. Persze kérdés hogy mennyit használod.
Nekem reggel 96-97% szokott lenni, amikor egész éjjel töltőn van, nap végére pedig olyan 60-70% az általános. WiFi, 3G bekapcsolva, telefonálás, SMS, meg néha egy kis net. Persze ha valamiért többet használom, akkor nekem is jobban fogy, de normál esetben 2 naponta töltöm.
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
MaCS_70 #8701 üzenetére
Nekem a gyari 2.3.6 pontosan mutatja hogy fogy.. epp 15% on vagyok. Facebook, wifi, hir olvasas 1h kb a fenyero 75% , 1.5 h hangfelvetel. Egesz nap 2G halozat szinkron. 1-2 program telepites , par foto keszites ennyi. 1 napnal vagyis 12h nal nekem nem huz tobbet... hasznalom ugyanis
-
BoB
veterán
válasz
MaCS_70 #8165 üzenetére
Én is vitatkoznék ha "akkumulátor mérnök" lennék, de én erre a cikkre alapoztam a javaslatom:
http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_store_batteries"While lead acid must always be kept at full charge during storage, nickel- and lithium-based chemistries should be stored at around a 40 percent state-of-charge (SoC)."
50%-ot mert azért mondtam mert azt egyszerűbb megérteni hogy félig
De 40% az ideális a cikk alapján. -
válasz
MaCS_70 #8165 üzenetére
Akkuidő-hosszabbításra mifelénk az alábbi módszer terjedt el -- és megbízhatóan bevált:
Végy egy 4 AA-s elemet fogadó külső tartót (pótelem-csomagot),
A kimenetére szerelje egy megfelelő csatlakozót (jelen esetben mikroUSB-t);
Pakolj bele 4 AA-s akkut (amit ugye tetszőlegesen tudsz újratölteni);Ezzel az AA akkuk kapacitásának kb. 2/3-át vissza tudod tölteni a PDA-ba.
-
bandigyerek
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest