- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
KillBorn #21631 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Holnap tudom megcsinálni, mert reggelig melóba vagyok. Viszont néztem a linket amit küldtél, a factory images-nél a worldwide 4.1.2; a build verzió: JZO54K. Megnéztem a telefonban és ott is ugyanennyi a build szám. Nem lehet, hogy akkor alapból gyári firmware van a készüléken, csak rootolva van?
Mit nézzek még meg, hogy tutira kiderüljön a gyári szoft van-e a telefonon?agabe: Köszi a tippet, telefonáltam egyet-kettőt, a végeredmény az lett, hogy lefotózom holnap a Számlát és mailben elküldöm a Samsung szerviznek, ez alapján megmondják, hogy érvényes-e a garancia itthon.
Köszönöm a többieknek is a válaszokat, segítséget. -
pzoley
őstag
válasz
KillBorn #21445 üzenetére
Bár én Desire-n nőttem fel, de a JB megjelenése óta szinte csak azzal foglalkozom a Nexus-S-en.
Már a 4.1.1 alatt is jóval több szabad RAM-ot lehetett csinálni mint 200MB, de a 4.1.2-vel még javult a helyzet. Simán lehet 300MB felett
A képernyő is el megy simán 6 órát, és ennek 90%-a játék.
Ha jól emlékszem Te szerettél volna Sweep2Wake-et, hát az is van már, nem is akár milyen !!
És mind ezeket főleg a KERNEL tudja, és egy kis romolgatás
[Nem kamu]
-
Slukkica
őstag
válasz
KillBorn #20234 üzenetére
Először is köszönöm a visszajelzéseidet. Sokat segítenek.
A leírtakat most végigpróbálva, nekem a következők vannak:
A "home" gomb hosszú lenyomására nem működik az app switcher
nálam OK
ha bekapcsolom az egyedi hardveres gombokat,akkor a "vissza" gombon kívül egyik hardveres gomb sem működik
nekem minden gombon mőködik amit beállítok
a fentről lehúzós menünél nem működik a dátum melletti "beállítások" gomb
röviden nyomva a menübe lép, hosszan nyomva rejti a kapcsolókat.
biztonsági bellításoknál be van a pin kód állítva zárolásra, csak bekapcsolásnál kéri, alvó módból ébredésnél nem, de bármi van beállítva egyiket sem kéri semmikor. Még airplane módból való visszatéréskor sem.
ezt nem próbáltam de euz többen jelezték, ránézek a problémára!
Böngésző csak felvillan, nem indul el.
nálam OK
power menü"nél a profiles/silent toggle/airplane mode beállítástrió nem jelenik meg
nekem OK
ha be van kapcsolva az USB hibakeresés nem ismeri fel a bedugást a telefon, sem a tárat a gép. De tölt.
Mindig így másolom a ROM-okat a telóra, nekem OKEzek a dolgok nem fügnek össze a kernellel. Mindegy melyiket teszed fel.
(#20235) doddencsNekem BLN is tökéletes
-
Slukkica
őstag
válasz
KillBorn #19924 üzenetére
Ezek az error-ok rajtad kívül senkinél nem jelentkezett! Nem rontottál el valamit?
Azért SuperSu mert ugyanaz a készítője mint a Superuser-nek és ez a verzió fog a közeljövőben frissülni.
(#19925) doddencs:
A visszagombos app kilövés tervben vanÉs lehuzható.
A 2nd release már kész van és tesztelés elkezdődött. Viszont most lesz egy kicsi kimaradás ugyanis elszált a particióm!Rajta az összes munkám forrása
-
doddencs
senior tag
válasz
KillBorn #19924 üzenetére
full wipe-ra ment? mondjuk nem ez van fent nekem, de egyik probléma sem jelentkezett nálam.
viszont slukk-hoz kérdés, kérés:
- ez a visszagombos appkilövés nem is várható a következő verziókban?
- illetve nem tudom volt-e ilyen, de most miui alatt eszembe jutott, nekem ez milyen fontos. teljes képernyőnél a statuszbár lehúzható-e? ha nem, lehúzható lesz-e? -
szucsi
őstag
válasz
KillBorn #19490 üzenetére
Szia, köszi!
Most Slukk utolsó (és egyben GB-re létező legtökéletesebb) Miui romját használom Peter Alfonso utolsó GB kerneljével. Sok mindent végigpróbáltam, GB alá ennél stabilabbat nem találtam. De ez is meghülyül kb fél év használat után, fagy, újraindul, stb. Stabilitás téren közel stock megbízhatóságot hoz, egy-egy hívásbontás, jeleldobás előfordul nagyritkán.
Stock JB alá vajon melyik a legstabilabb custom kernel, ami a blink funkciót tudja? A munkám jellege és a családom jelenlegi felállása miatt teljes időben néma üzemmódban van a telefonom, nagyon fontos hogy lássam, ha kerestek, és ehhez elég legyen rápillantani. Más okosítás nem kell, ettől az apróságtól eltekintve jó a telefon ahogy van.
-
-
havri1
félisten
válasz
KillBorn #17008 üzenetére
Nincs fent NStools, mert ebben van "gyárilag" is tuning opció, lehet az a baj?
Kipróbálom..
Más:
Nem tudok 1 db apk.t sem telepíteni..amikor feldobja az ablakot, hogy telepítés, vagy mégse, csak a mégse nyomható..
A beállításokban engedélyezve van az ismeretlen források.
Mi lehet? -
havri1
félisten
válasz
KillBorn #16610 üzenetére
Én rengeteget próbálkoztam már kernelekkel, romokkal, kismillió beállítással, de egy jól beállított kernel, kicsit húzott GPU-val (220-240mhz esetleg), sokkal többet ér, mint egy rosszul belőtt kernel, 1440 mhzen húzott CPU-val.
Véleményem szerint 200-1100 mhz közt bőven elég a cpu, és 220mhzen a gpu.
Alapban, 1ghzen is baromi gyors a cpu, nem amiatt akadoznak esetleg a dolgok.
A kernelben nincs program, azokat külön kell leszedned, ha a rom nem tartalmazza.
Csak vigyázz, egyszerre 1 progit használj, mert okozhatnak meglepetéseket!
Illetve arra is figyelj, OC alatt nehogy használj Performance scallingot,mert kb nonstop a max órajelen fog ketyegni a cpu, nem sok jót jósolnék neki -
csabibmx
tag
válasz
KillBorn #14705 üzenetére
Ezt nem tudtam és igen csak meglepő.
Feltételezem azért mert a 4.0.3-at is sokan sokféle képpen tették fel de mivel az OTA nem fog wipe-olni (gondolom) így gyakorlatilag ugyanaz mintha simán a megszokott módon tenné fel a júzer.Vagy ha CWM-ből teszi akkor meg már komolyabban bele kell nyúlnia.
Ráadásul mint már mondtam van aki 2 napja is a 4.0.3-at kapta OTA-n.
Esetleg arra tudok még gondolni,hogy annyira elcsesztek valamit a 4.0.3 stock recoveryn,hogy amiatt nem megy a hagyományos módon a kézi frissítés.
Na mindegy várunk! -
szponzor
senior tag
válasz
KillBorn #14344 üzenetére
Nekem a 17.5-ös Matr1x kernel van fent, ami már a 3.0.22-esre épül. Eddig semmi baj nem volt vele, semmi restart vagy térerőeldobás. Wi-Fi-ben erősebb (vagy csak erősebbet mutat), mint a MIUI kernele, akksi meg egész jól bírja vele, plusz elvileg van benne a Voodoo alapból.
j.bravo: Első három hétben én is úgy gondoltam, hogy meg kellene várni a garancia lejártát, de ha belegondolsz, egy év múlva lehet, hogy már új főzött ROM sem nagyon lesz a telefonra. A legegyszerűbben amúgy az en.miui.com-on/ van leírva a telepítés. Igazából ha van CWM-ed, akkor már zöld az út akármelyik ROM-hoz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest