- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
xnace
őstag
Hali!
Slukkica féle Stock TSM-ről kaphaténk egy leírást, illetve egy linekt?
-
xnace
őstag
Valakit egy csak megnezett asztali dokk érdekel esetleg? Ha igen, jöhet a privi.
-
xnace
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Elköszönni jöttem. Élveztem a veletek eltöltött időt, a sok ROM próbálgatást, de adott az élet egy kihagyhatatlan ajánlatot, szóval a Nexus S-nek mennie kellett.
Szerettem nagyon, de a pixelhibák az őrületbe kergettek a zongoralakk hátlappal egyetemben. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, amit itt kaptam kezdőként, és remélem azért tudtam valakinek segíteni is. Ha nem, akkor elnézést kérek.
Előfordulhat, hogy néha-néha feltűnök majd. Bár ahogy pörögnek itt a dolgok, nem biztos.
Külön köszönet Slukkica fórumtársnak a csodás ROM-jaiért, illetve sok sikert a munkájához Szezso15-nek.
Mindenki másnak is további kellemes ROM-olgatást, remélem, legalább annyira örömötöket lelitek a telóban, mint én tettem. A közepes HW ellenére nagyon szépen megállja a helyét a mai napig, de ebbe most nem mennék bele.
Száz szónak is egy a vége, és nem is szeretnék tovább OFF-olni.
Sziasztok, örültem.
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #7442 üzenetére
Hagyd mér a HTC-ket
Akkor már Note.
-
xnace
őstag
válasz
nexusking #7342 üzenetére
Ezt leszeded, elolvasod a readme-t, futtatod. Amikor elakad, hogy már nyitva a bootloader, akkor ráhúzod a recovery.img-t a CMD ablakra. Ha kész, CWM-ben femountolod a gépre a telót, rámásolod a ROM .zip-jét, és install zip from SDcard. A TELEFON TELJESEN FORMÁZVA LESZ.
Vagy csak root kéne, custom ROM nem?
-
xnace
őstag
válasz
toto0569 #7306 üzenetére
Es szerinted mi koze van a root-nak a Quadrant meresi eredmenyehez? Meg ugy egyebkent is mire jo a Quadrant? Ad egy szamot, oszt' csa. Attol meg mert mondjuk a Tab 10.1 kap csipobol 3800-4000 pontot, meg laggol az egesz rendszer. Viszont jo optimalizacio mellett 350 pontnal sem kellene laggolni semminek.
-
xnace
őstag
válasz
kolosanyi #7192 üzenetére
Mert tul sokat gyartottak, es ki kell szorni
. Mindennapos hasznalatban nem lesz eszreveheto, de jatekoknal, lehet, fog csunya dolgokat muvelni. En sem adnam el, ha mondjuk egy Unibody Alu hazban lenne, es nem lenne gorbe a kepernyo. Plusz nekem hianyzik egy kicsit egy nagyobb kepernyo.
-
xnace
őstag
válasz
nexusking #7181 üzenetére
Galaxy Nexust nem vennék. UA a CPU(Exynos \Orion\) hajtja, mint az S2-őt, csak kapott a tetejébe egy HD felbontást is, amit nem kevéssel nehezebb kihajtani. Az SGSII esetében 384000 pixelt kell renderelni, míg GN esetében 921600-at, azaz 537600-al többet. Jó, mondjuk - pár százalék az alsó sáv, és a notibár miatt, amiket ritkán kell piszkálnia. Akárhogy is, ezek alapján fizikailag lehetetlen, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint az S2. A GPU pedig talán az SGX540VR(Galaxy S), ami azért akárhogy vesszük, nem mai kecske, bár elég masszív darab.
A Curved Screen-nel meg "csak" annyi a gond, hogy a fóliákat nem lehet rendesen rátenni(Kivéve IS).
Plusz szoftveres téren az a 3 alsó gomb nagyon nem tetszik, Honeycombon is megőrülök tőle.
premete
Ez a RAZR csak nekem nem tetszik? Szinte minden hozzáértő ismerősöm ilyet akar venni, mert hogy mennyire jól néz ki. Mondjuk a HW valóban ütős.
És ezzel nem a Galaxy S II-őt szeretném fényezni, mert ezek csak színtiszta számok.
-
xnace
őstag
válasz
mgTerminator #7171 üzenetére
Nyitva hagytam, mert nem boldogultam a kornyezeti valtozokkal, de azert koszonom.
Melyik szervizben tudtak erre valaszolni? Nekem meg azt se tudtam megmondani, hogy van-e Tab101-hez OTG kabel, mert nem tudtak, hogy mi az.
-
xnace
őstag
válasz
nexusking #7104 üzenetére
Nem fontos. Én még OC-s MiUI után is meglepődtem, hogy milyen gyors a full gyári ROM. A MiUI csak csicsás, de nem különösebben gyors. De legalább merül, mint a Titanic.
Root jól jöhet az Adfree, vagy a Titanium Backup miatt.
Ha valaki esetleg tud vevőt egy frissen frontpanelcserélt, új, fóliás hátlapos, gyári garis NS-re, akkor. . .
<-PÜ! -
xnace
őstag
válasz
nexusking #7095 üzenetére
Azt, ha szerencséd van, elhiszik, de vissza is tudod zárni, írj nekik, hogy mit kéne csinálnod.
Így tudsz custom ROM-ot telepíteni, és rootolni.
Én pont holnap viszem így be. Majd beszámolok. Bár nekem van egy Szeptember 22-i levelem kinyomtatvan, amiben a MySamsung azt írta vissza, hogy direkt hagyták így. ha így is gond lesz, rájuk b*szom az asztalt.
-
xnace
őstag
Megnézné valaki, aki hivatalos 2.3.6-ot használ, hogy mi a build szám?
-
xnace
őstag
Bootloadert zárni segítene valaki? Mondjuk így kaptam vissza (nyitva) szerviz után, de mégis...
-
xnace
őstag
Gyári ROM-ot hogyan pattintom vissza? Az oké, hogy ROM Manager-ben letöltöm, de az a gyári recovery-t is vissza teszi?
-
xnace
őstag
válasz
jackbacsi87 #6882 üzenetére
Sanszos, hogy ez jelentve lesz, de en nem fogom
Az is sanszos, hogy ott box lenne, de kimennek
-
xnace
őstag
Na, felraktam az ICS-t én is. eddig csalódás.
-
xnace
őstag
VooDoo sound beállításokat nem vágja esetleg valaki?
-
xnace
őstag
Ah, azzal meg nem foglalkoztam, mert ugysem veszek. Nagyon nagy, de legalabb csunya. Nekem az a bajom a keves RAM-mal, hogyha kilepek a bongeszobol, es atvaltok mondjuk a Maps-re, visszalepnek a bongeszobe, de mar be is zarta. Lehet, hogy a BFS kernel miatt van, nem tudom.
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #6541 üzenetére
Nincs ICS
Mas
1.10.21-es MiUI-ra mikor varhato Tweak Pack?
-
xnace
őstag
Nincs esetleg valami ICS Port nekünk? Desire-re már van
-
xnace
őstag
válasz
knyitogato #6269 üzenetére
Esztétikailag szép lenne, de belegondolva nem lenne praktikus.
-
xnace
őstag
válasz
jackbacsi87 #6243 üzenetére
Ja, elbírtam volna viselni, ha mondjuk gesture-ökkel lehetett volna vezérelni az egész rencert'. Mindegy, ha tudok szerezni okosban, akkor nem utasítom vissza.
Slice14
Nem a kijelző zavar, hanem a hátlap formája, és hogy ott van az a 3 kis izé folyamatosan.
-
xnace
őstag
Nem tudom, ki hogy van vele, de a Prime egy óriási csalódás. Azt hittem, S2 méretű lesz, csak gombok nélkül, és szinte keret nélküli kijelzővel. Szóval nemveszünk.
-
xnace
őstag
-
xnace
őstag
Ezzel az OC-s Tweaks Pack-kal tovabb birja az akksi, mint a MIUi alap kernelevel. Erdekes.
-
xnace
őstag
NANDroid restore mindent visszaállít? Jól belaktam a MIUI-t, de adnék egy lehetőséget a CM7.1-nek is
-
xnace
őstag
válasz
mgTerminator #6018 üzenetére
-
xnace
őstag
SetCPU-ban mire allitsam a yscaling-et mindennapos hasznalathoz?
-
xnace
őstag
Az Tweaks pack kompatibilis a legujabb MIUI build-del?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest