- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bdanyy #23460 üzenetére
Nekem a gyári ilyet nem csinál, valami más lehet nálad a gond. Én a helyedben lementeném a rendszert, (ha nincs rootolva, akkor Helium Backup-pal, ha rootolva van, akkor Titanium Backup-pal), majd nyomnék egy teljes resetet. Utána elkezdeném használni és pár nap alatt kiderülne, hogy előjönnek-e a hibák. Utána apránként raknám vissza a korábbi alkalmazásokat és így valószínűleg kiderülne, hogy mi okozza a problémát...
-
válasz
ricsi0307 #22916 üzenetére
Egyelőre ez még csak valami alfa verzió. Ha jól emlékszem majd év végére, vagy jövő év elejére ígérik a végleges verziót.
A Firefox OS-ről meg azt olvastam valahol, hogy egyelőre még csak a 320x480-as felbontást támogatja. Mondjuk nem is titkoltan az olcsóbb telefonokat célozták meg vele...
Ubuntu engem is nagyon érdekel, én is ki akarom próbálni, ha már használhatóbb stádiumba lép. -
Nekem az előző tulaj egy használhatatlan headsetet adott, ezért én itt vettem egyet: [link]
Érdemes rákérdezni előtte, hogy tényleg van-e raktáron, mert a kiírás ellenére akkor épp nem volt és kellett várnom pár napot. Először én is külföldről akartam rendelni, de ez egyszerűbb és olcsóbb is...
-
válasz
kerdig #22534 üzenetére
Megnéztem fehér háttérnél, nálam szerencsére nincs sárgulás.
Én egyébként teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal. Volt már korábban is Nexus S-em, azt miui-val használtam teljes megelégedéssel, most ezen gyári JB van, ami annyira hibátlanul működik, hogy még rootolni se volt kedvem... -
Sziasztok, van pár eladó tartozékom, ha valakit érdekel...
-
válasz
molnarpeter #21828 üzenetére
Találtam is egy ilyen progit, egy próbát megér szerintem:
Kimondottan esemény utáni megoldás...
-
válasz
kolosanyi #21823 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy valaki használja az ellopott telefonodat anélkül, hogy resetelte / újratelepítette volna, tehát a Te adataiddal? Mert gondolom különben nem látnád, hogy Orange szolgáltatóval használják. Ezek szerint valószínűleg nem heavy userről van szó. Nem lehet valamit feltelepíteni a telefonra a marketből elindítva, ami megadja a pozícióját vagy üzenhetsz neki, lezárhatod, törölheted, stb.?
-
válasz
mgTerminator #21234 üzenetére
Gyanítottam hogy nincs, mert feltúrtam minden beállítást. Én widgetsoid-ot használok a legördülő menüben megjelenítendő kapcsolókhoz és az kiírja az akksi százalékot a felső csíkon...
-
Milyen a 3G lefedettség arrafelé? Én a helyedben csak egy napra kipróbálnám 2G-re állítani a telefont. Főleg, hogy zenehallgatáshoz és telefonáláshoz nem annyira kell 3G szerintem...
Nekem, folyamatos 2G adatkapcsolattal, 1-2 óra telefonálással, kis játékkal és zenehallgatással simán elmegy 2-3 napot. Szintén gyári JB...
-
válasz
volvoguy #16041 üzenetére
Mivel nem ismerünk téged és az igényeid, ezért elég nehéz ajánlani valamit. SGS2 elég jó készülék és már tényleg egész megfizethető. Az újak közül a HTC One sorozat elég jól sikerült. Az új Sony-k is jók lettek, az Xperia S kamerája kimondottan minőségi (telefon viszonylatban). Ha a fémház vonz, akkor érdemes megvárni a hamarosan kapható Xperia P-t, ami ráadásul ugyanúgy 4"-os mint a Nexus S.
De én mielőtt ennyi pénzt elköltenék, kicsit elmerülnék az adott készülék fórumában, mert SGS2 kijelzőjével is vannak macerák és az Xperia S kijelzője is tud sárgulni...
-
válasz
havri1 #15745 üzenetére
Szia,
eBay-n találtam kijelzőt $65-ért.
Van egy másik is, itt épp $48-on áll a licit.
Már csak kell valaki bátor, aki kicseréli. Youtube-on vannak videók ennek a menetéről is...
-
válasz
tibz03 #15548 üzenetére
Köszi a segítőkész választ. Pont azt írtam, hogy letiltottam mindent, mert nem akarok több plusz költséget...
Egyébként jellemző Telenorra, (meg gondolom az összes többire is), hogy azért nem szólt, hogy túlléptem a 100mb-os keretet, de ahogy átírtam az APN nevét, hogy véletlenül se tudjon csatlakozni, rögtön kaptam is tőlük két sms-t.
slice14:
Valami Online Classic, vagy mi a neve. Ez is jellemző rájuk, hogy leváltották egy hasonló nevű szolgáltatásra, ami ugyanannyiért ad ugyanannyit, annyi a különbség, hogy ott nincs túlforgalmazási díj, csak lassítanak, ha túllépem. Persze a régi ügyfeleknek erről se szólnak, had szopjon, ha nem figyeli minden nap, hogy mit hogy változtatnak.
Pedig szerintem többet nyernének azon, ha az ügyfél érzi, hogy törődnek vele, mintha csak az új belépőkre hajtanak. Miből állt volna erről egy emailt küldeni... -
válasz
Gabócza #15546 üzenetére
Most, hogy visszakerestem itt a fórumban, látom, hogy ez egy ismert hiba volt az 1.9.30-as MIUI-ig, de nekem 1.12.2 van.
Ha a letöltéskezelőt 2G/3G esetén kikapcsolom, akkor minden letöltést tilt, tehát marketből se tudok letölteni? A gmail ellenőrzés azért működik ekkor is, ugye?
-
MIUI használóktól kérdezném (GB alapú MIUI-m van), hogy a letöltéskezelő az milyen letöltéseket kezel, mert pár napja mire észrevettem már kb. 100mb-ot letöltött, és ezzel sikeresen, kb. 70 megával túl is léptem a havi keretet. Mint kiderült, nekem még a régebbi csomag van, ami nem lelassít túllépés esetén, hanem 32 ft / mb áron kedvesen tovább szolgáltat. Ez kb. 2000 ft plusz. Ezért a felügyeletben bekapcsoltam, hogy túllépés esetén tiltsa le a netet.
Erre ma, mikor újraindítottam a telcsit, (és a green powert elfelejtettem lelőni), a tiltás ellenére újabb 15 megát töltött le mire észrevettem. 26-án van az előfizetés fordulónapja, akkor akarok majd átállni az újabb, túlforgalmazási díj nélküli internet csomagra.
Hol tudom megnézni, hogy miket is töltögetett le? Köszi... -
válasz
forintuser #14664 üzenetére
Köszi, megnézem...
-
válasz
sunnyside #14631 üzenetére
eBay-n találtam ilyesmit, csak a keret vagy teljes ház is kapható...
(#14629) noxon
Sajnos nem lehet TV-re kötni. Ha működne, akkor a Galaxy S megoldásához lenne hasonló, de sajnos nekünk a Samsung ezt a lehetőséget nem adta meg... -
válasz
kolosanyi #14597 üzenetére
Hát igen, ezek a telefonok sajnos túl drágák és kényesek ahhoz, hogy kölcsönözni, vagy csereberélni lehetne őket egymás közt. Pedig sok pénzt megspóroltam volna ha pár napig próbálgathattam volna 1-2 telefonomat (pl. se a Samsung Wave-et, se a Galaxy Ace-t nem vettem volna meg)...
-
válasz
fokukac #14595 üzenetére
Kit mi érdekel. Én szeretek sokféle telefont kipróbálni, csak sajnos senki nem ad nekem telefonokat kölcsönbe, így kénytelen vagyok megvenni. Nekem is kb. 15 év alatt jött össze a 25 féle telefon. Motorola Flair-rel kezdem, aztán idővel jött mindenféle márka, típus és op.rendszer. De most a Nexus S egy GB alapú MIUI-val és BLN-t támogató kernellel nekem tökéletesen megfelel...
-
válasz
szkorhetz #14591 üzenetére
És hovatovább?
Szerk: Ja látom. Az nekem is tetszik, főleg az anyaghasználat miatt...
Én is elég gyakran szoktam cserélgetni a telefonjaim, ez már a 25. telefonom, és ebből a 10. féle androidos. Volt ami 1 hónapot bírt csak (pl. Galaxy Ace, azt utáltam), de ezzel a Nexus S-sel különösen meg vagyok elégedve...
-
Én a MIUI.hu-ról szedtem annó a decemberi (ha jól tudom utolsó) GB alapú ROM-ot. Messzemenőkig meg vagyok elégedve vele, minden remekül működik, az üzemideje nálam hasonló használattal mint Defy esetén durván a duplája (1,5 vs 3 nap).
Ezt még kicsit megfűszereztem egy BLN-t támogató kernellel és kész a szinte tökéletes telefon... -
-
válasz
feka007 #14431 üzenetére
Az elmúlt napokban a Cardio Trainer-rel szórakoztam. Villámgyorsan, 1-2 mp alatt megvolt a gps pozíció és nagyon pontosan tartotta végig. Volt hogy visszafele ugyanarra jöttünk és a két csík pontosan fedte egymást. Egyébként GB alapú MIUI-t használok, nem tudom, hogy ennek mennyi köze van a remekül működő gps-hez...
-
válasz
janika1988 #14106 üzenetére
Lehet, hogy egy
marketPlay Store cache törlés segít? Egyébként én is szeretem ezt a játékot, anno a "minden nap más programok szinte ingyen" akció keretében vettem meg... -
válasz
szabioister #14046 üzenetére
Ha ez beválik, akkor indíthatod is a bizniszt. Veszel egy nagy doboz hátlapot ebay-n, átfújod és árulod. Gratula.
-
Az opera mini működésének pontos leírása a wikipediáról:
"A hagyományos böngészőktől eltérően (beleértve a mobil böngészőket is), az Opera Mini a weblapok tartalmát egy proxy szerveren keresztül kapja meg, amely az Opera asztali böngésző motorját használva előre letölti és formázza a kért weblapot. A weblap formázása az Opera kisképernyős SSR technológiájával történik, amely jó megjelenést biztosít a hagyományos weblapoknak is a kisképernyős telefonokon vagy eszközökön. A proxy ezen kívül még lekicsinyíti a képeket, lefuttatja a szkripteket, majd a kapott weblapot tömöríti, és ezt küldi el a telefonra telepített Opera Mini vékony kliensnek OBML (Opera Binary Markup Language) leíró nyelvben. Ebben a formában a weblapok mérete átlagosan 90%-kal lesz kisebb."
-
válasz
hallerlaller #13893 üzenetére
A mini az oldalt az opera szerverén keresztül jeleníti meg, ahol áttömörítik, így ha jól tudom, akár 90%-os adatforgalom is megtakarítható...
-
válasz
hallerlaller #13852 üzenetére
Majd saját kárán megtanulja hogy hiába siklanak a csempék, ha egy csomó dologban meg megköti a kezét. Persze ha neki az a célja a telefonjával, hogy egész nap a menüt görgesse fel-le, akkor minden rendben...
(#13858) lupus_l:
A Lumia 800 se a hosszú üzemidejéről híres... -
válasz
saviola55 #13840 üzenetére
Én nem értem ezeket a sirámokat. Miért kellene kényszeresen romozni?
Szerintem rom lehetőségek szempontjából nagyon jó a Nexus S. Van rá jó gyári GB, remek MIUI, sokféle ICS. Rengeteg téma, arculat, launcher...
Kiválasztod ami tetszik és használod. Én a legutóbbi GB alapú MIUI nagyon elégedett felhasználója vagyok, amióta csak megvan ez a telefonom.WP-nél pont ezt a szabadságot fogod elveszteni. Lesz egy letisztult, de szerintem dögunalom felületed, aminél az egyetlen variálási lehetőség, hogy a csempék színeit változtathatod.
Ráadásul minden sokkal kötöttebb. Sok funkció nincs, vagy gyengébb változatban mint androidon. Egyik WP-s fórumban egy felhasználó nagyon jól összeszedte, de már nem tudom, hogy melyikben olvastam.Én 3 féle androidos telefon után belekostoltam a badába (Wave), ott is annyi nyűg volt, hogy 1 hónap után tértem is vissza a droidra...
-
válasz
forintuser #13612 üzenetére
Egy hónapig volt Ace-em. Egy túlárazott vacak szerintem, amit azért tudnak ennyiért adni, mert messziről, nappal szemben hasonlít az iPhone-ra. Ami üvegnek látszik, az műanyag, ami gumírozottnak látszik az műanyag, ami fémnek látszik, az műanyag. 320x480-as kijelzője gagyi, főleg hogy előtte Blade-em volt. Ráadásul alap dolgokkal volt gond annál a telefonnál. Beszéd közben néha a legváratlanabb pillanatokban 1-1 mp-re nagyon hangos lett a másik fél, mintha egy szótagot kiabált volna. Az autós Bluetooth kihangosítóm pedig egy idő után elvesztette a kapcsolatot a készülékkel, amit se előtte, se utána semelyik telefonommal nem csinált...
-
válasz
forintuser #13565 üzenetére
Én is így gondoltam, de azért biztos ami biztos megkérdeztem.
Nekem ez a telefon a miui.hu-ról letöltött decemberi GB alapú MIUI-val annyira tökéletes, hogy lehet kicsit megpihenek ennél a típusnál. Ami nálam nagy szó, mert elég gyakran szoktam telefonokat cserélgetni (két év alatt ez a 10 féle androidos telefonom...).
Vettem rá egy fehér Mercury tokot, így külsőleg is tetszik, plusz a MIUI kényelmes, logikus használhatósága, megbízhatósága, igényes kinézete és hosszú üzemideje nálam most nagyon bejött. -
Milyen előnye van az ICS alapú MIUI-nak a GB alapúval szemben? Mert nekem az utóbbi van fent, kiválóan, energiatakarékosan működik, és csak érdekelne hogy veszítek-e bármit is...
-
válasz
Nordorn #13296 üzenetére
(#13296) Nordorn:
Egyszerűen a kijelző kerete "mozog" egy minimálisan jobb és bal oldalon, és ebből fakad nálam a recsegés (az is csak a bal oldalon). Azért kérdeztem, hogy ez nálam "működik" így, vagy esetleg úgymond ez egy általános jelenség.Nálam is ugyanígy "mozog", szerintem ez általános jelenség...
-
válasz
molnarpeter #12927 üzenetére
Köszi. Végülis logikus...
-
Felraktam forintuser által ajánlott kernelt és az NSTools-t. Köszi még1x.
Egy kérdésem maradt csak, mi is pontosan a Touchwake funkció és hogy működik? -
válasz
forintuser #12892 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
Sziasztok,
miui.hu-ról letöltött 1.12.2-es MIUI van a telefonomon, ami tökéletesen működik (THX slukk
).
Egyetlen dologgal szeretném még kiegészíteni, hogy az érintőgombok villogással jelezzék, ha nem fogadott hívásom, vagy egyéb értesítésem van (BLN). Ehhez ha jól értem, kernelt kell cserélnem.Jelenleg ezt írja ki a kernel verziónál:
2.6.35.7-ge382d80
shade@toxygene #1Melyiket érdemes feltennem és honnan? Negyon meg vagyok elégedve a mostani rendszerrel, egy kernelcsere ebbe nem kavar be ugye? Pl. üzemidő szuper. 3%-ot merül egy éjszaka alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest