- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
u.i.;szerintem jó páran ezért használjuk a főzött romokat mert alapból gyorsabb mint a gyári,és ezért járunk ide a fórumra ,hogy megbeszéljük,és kibeszéljük.A délutáni haver is azt mondta,hogy haza megy és neki kezd a rootnak és a rom cserének. ezen nincs mit vitatkozni gondolom te is meg próbáltad?/vagy nem?/
z0d1AK---->ó igen ,ő nem akart rootolni,de miután látta a tesztet kedvet kapott hozzá,hogy más romot is ki próbáljon -
nexusking
aktív tag
Szerintem ez mindig így lesz.
Hónapja tértem át 3"-os KP500-ról erre, és már simán kéne nagyobb...
Pedig azt gondoltam, mikor megvettem, hogy hú, ez de barominagy.
Amúgy szerintem nálam még 5"-ig belefér, de csak akkor, ha alig van keret.Note nemtudom mennyire lesz gyors
SZerk: Most nézem, és azért ott van a szeren hardverileg is.
És baromi drága is -
kolosanyi
veterán
Persze. Ezért is csodálkoztam a bejelentésnél, ezt a hardvert nem kellett volna erőltetni szerintem. Na de végülis tök mindegy, ha elég erős a nomrmális működéshez, akkor nem zavar. Van erősebb is, de úgyse használja ki semmi.
(Ezért se akarom lecserélni egy ideig a Nexus S-t, minek ha elég mindenre?)
-
premete
veterán
Régebbi Motorolám is masszív cucc volt, ahogy itt írtam róla ezért bízok ebben jobban, mint a samsungban és SE-ben, mert azokból többel volt anyaghasználati problémám.
-
mgTerminator
veterán
Ha niytva kaptad vissza és te lezárva viszed be, akkor tudni fogják hogy hozzápiszkáltál, ergó van esély hogy kibaszol magaddal mert elveszik a garit
Én erről megkérdeztem a srácot a boltban, mondta h ezt ők nyitották ki, feljegyezték, nincs semmi probléma, úgy kell hagyni és kész.
-
kolosanyi
veterán
Próbáltam a másikat is, szerintem ez gyorsabb. Vagy a memória miatt, vagy a kernel miatt, vagy nemtom, de gyorsabbnak érzem.
szerk.: Quadrant 1GHz-en 3030.
szerk2.: Ja és az üzemidő is jobb a deep sleep miatt.-----------------------------------------------------------
Más: Slukkica, az miért van, hogy a MIUI romban csak 1GHz van, illetve 1,44? Lefele lehet több lépcsőben is állítani, de felfele nem nagyon tudom.
-
kolosanyi
veterán
Azért ezzel vitatkoznék. Slukkica Trinity kerneles MIUI verziója baromi gyors. Itt a kezemben a bátyám gyári romos Nexusa, mellette az enyém. Én 800 MHz-re downclockoltam, lazy módban van. Sokkal gyorsabb, gördülékenyebb az egész. Ráadásul a memóriábval is nagyon jól bánik, egy csomó háttérben levő alkalmazás után is 130 mega van szabadon. Szóval jó ez.
-
torois83
csendes tag
Elszállt az is, volt egy jó LG fülesem, azt is tönkrevágtam. Mindig az van, hogy az egyik része nem ad már ki magából hangot
Pár ezer Ft-ot nem sajnálnék érte, de valami jó kéne, az ebayről is lutri ezek az olcsó pár $-os fülesek, nekem már volt, hogy kilapítva jött meg egy
Jah, meg az se ártana, ha mikrofonos lenne a füles, meg lenne felvevőgomb is.
Én már elvesztem a sok füles között. Help! -
agabe
addikt
Én is csak olvastam, hogy mi lesz benne, de telefonálásra azt használni... hát bazinagy, és túl nagy között valahol.
Kis Tab-nak elmegy bőven már. Ezt már egy kézben fogva nem is lehet (kézfüggő mondjuk) nagyon nyomogatni, csak tartani, szóval szerintem is túlzás, csak példaként írtam a ramra. -
agabe
addikt
Galaxy Note-ban (lesz) 1,5 giga.
HTC-t még nem próbáltam. Nekem a multitasking korlátozottsága a legnagyobb szomorúságom az összes mostani készülélnél (nem próbáltam még az SGS 2 -őt ... annál már egész jól mutatnak amit láttam videón, és gondolm ez igaz lesz a galaxy nexus-ra is), mert ha már van normál méretű képernyő, és felbontás hozzá, akkor bizony szívesen használnék pár dolgot egyidőben is (térkép program, web böngészés több ablakban, levelző progi, skype), hogy csak váltogathassam melyik kell épp, ne kelljen kilépni. -
Dzsuri89
őstag
Szerintem kicsit félre értelmezted, amit írtam.
Az aksis résznél nem az IMEI számos matricára gondoltam, hanem a szervizelést követően ragasztottak oda egy kis fehér matricát. Az első szervizelést követően nem kaptam ilyen matricát, csak másodszorra, szóval ennek semmi köze a további garanciához, de ha mégis, akkor majd kezet fogok velük, hogy erről nem tájékoztattak a telefon visszaadásánál. -
Dzsuri89
őstag
Valóban ne menjünk bele, mert rengeteg kritérium szerint lehetne nézni őket.
MÁS
Néztem a Media Marktban a HTC telefonokat és azt kell, hogy mondjam nem vagyok elájulva a kijelzőjüktől, pedig még a kicsivel nagyobb felbontású kijelzős készülék se fogott meg.
Nem olyan éles a kép, nem olyan szépek a színek, szóval amit megszoktam Nexus S-nél, azokon a készülékeken sokkal gyatrább volt. Más is vett észre ilyet vagy csak én vagyok ebbe a Nexus S-es kijelzőbe beleszerelmesedve? -
jackbacsi87
senior tag
-
Dzsuri89
őstag
Megnyomja az ember készenléti módból a Home vagy bekapcsoló gombot, hogy felvillanjon a kijelző, erre először felvillannak a gombok, majd rá jó 2-3 másodpercre magához tér a kijelző. Aztán ha telefonálsz, majd elveszed a füledtől a készüléket, akkor beletelik 2-3 másodpercbe, hogy felvillanjon a kijelző és letudjad tenni a telefont kijelzőről... Ilyenkor fut az ember bele abba, hogy pont átlépett újabb percre. (Ez a Galaxy S+ és Gio modellekben is fent áll, meg még biztos pár Samu modelben, ami 2.3.3.-at kapott.)
Aztán van még wifi error, ami a Froyoban is volt egyaránt, hogy ha bekapcsolva hagytad a wifi-t, majd elhagytad wifi hatósugarát, akkor fogta magát a telefon és lefagyott, sokszor csak aksi kivétel segített... xD
Tovább nem folytatnám, szerintem ennyi bőven elég.
Ezért mondtam sokszor, hogy öröm volt Nexus S-re térni. -
havri1
félisten
A perfomance beállítást nem ajánlották (már nem tudom ki), mert az a lehető legtöbbet 1ghz közeli értéken hajtja a cput, akkor is, amikor nem muszáj. (illetve azon a mghzen, amit maxra beállítottál)
Hétköznapi használatra sztem az alap, azaz 100mhz-1ghz, lazy beállítás a legjobb.Felraktam az újabb MIUI-t, de nem veszek észre változást, valaki gyakorlatban valamit?
Bár én már azt hiszem a 3. frissítést csak rátöltöttem + wipe, nem szűzien raktam. Lehet ezért nem veszek észre semmi változást? -
mgTerminator
veterán
Szerintem ondemand, vagy esetleg lazy, bár az utóbbit nem nagyon ismerem
Talán annyit vettem észre vele kapcsolatban hogy próbálja alacsonyabb órajelen tartani, így energiát spórol meg, de a telefon sebességére ez nincs hatással.
Valaki nem tudja véletlenül hogy a matrix kernelben a "minmax" miért jó nekünk?
-
kolosanyi
veterán
Nekem is használatban van a VooDoo. Tényleg jó.
A Xearseket én is nézegettem, sok jót hallottam róluk. Csak az a bajom, hogy az még mindig csak szóló füles, jobban örülnék egy headsetnek. Az ár/érték arányban lehet valami, ugyanis a StarKingben ajánlották. Mindenhol nézegettem a környéken, de sehol nem volt olyan, amit kerestem, így végső elkeseredettségemben bementem oda. Azt hittem ki fognak rugdosni onnan, ha felteszek egy kérdést egy droidos kiegészítőről, de nem. Nagyon jófejek voltak, megkérdezték a beszállítót, és külön privát emailben válaszoltak. Azt is írták, hogy tudnak szerezni majd, ha esetleg érdekel.
De mindenesetre tényleg nem tudom, hogy mi lesz belőle, az a baj, hogy a kategóriában nem nagyon tudok más alternatíváról, max bluetooth cucc, de azokat meg nem szeretem. -
Dzsuri89
őstag
Én anno a Sony Ericsson W580i-hez kapott gyári fülessel voltam nagyon-nagyon megelégedve. Iszonyatosan szépen szólt, dübörgött a basszus. Még mai napig szól a jobb és bal része egyaránt. Az a baja, hogy a vezetéket borító gumi megtört, így kilátszik a vezeték, mert kicsit rugalmasabb anyagból csinálták, mint a fülesek többségét. Nem is gubancolódott össze soha, csak ez volt a hátránya, mondjuk 3 évet simán kihúzott, pluszban szerezni kellett normális jack hosszabbítót.
PowerAMP-ban ha a legnagyobb basszusra rakom az EQ-t, akkor a gyári füles összehányja magát, elkezd torzítani, recsegni. Jelenleg egy Sony MDR-EX082 típusú, kialakítását tekintve félig nyitott fülessel hallgatok zenét néha telefonon és az minden EQ beállítás mellett nagyon szépen szól.
Többnyire egy Sony Walkman MP4 lejátszón szoktam zenét hallgatni, annál jobb minőséget még hordozható lejátszótól nem hallottam. -
Dzsuri89
őstag
Hát akkor így jártam...
Egyszer legalább ettem egy jót teljesen ingyen.
Vettem egy whopper menüt és kaptam hozzá egy karszalgot, amivel következő vásárláskor ingyen whopper szendvicset kapok.
slice14
Szerintem nem lehet még, majd ha hazánkban is hivatalosan lesz ez a Wallet szolgáltatás akkor tuti.Ha nem így van javítsatok ki!
-
mgTerminator
veterán
Én most tértem vissza CM7.1-re. Meguntam a szarakodást a MIUI-val. Valami mindig fölöslegesen tekerte a procit. Ez a CM7.1 meg kibaszott jó! Olyan kernel van alatta hogy még 1.44GHz-en is stabilan megy! A gyorsaság is ottvan a szeren. A CM7-el egyébként nekem még soha nem volt bajom
-
ciceroo
tag
Köszi!
Én is mindig megmosolyogtam, amikor vki egy kérdésért ilyen kioktatást kapott.
Igazatok is van. A sima szervizpontokat megtaláltam, ellenben a gyorsszerviz listát most találtam csak meg a samu oldalán a jobb frame-ben eldugva.
Plusz sztem ez a kérdés azzal, hogy ide lett feltéve, olyan jelentéstartalommal is bír, hogy megtudjam, kinek melyik hely volt szimpatikus, vagy hogy, "oda soha ne menjél, azok bunkók"... -
hallerlaller
addikt
Az eredeti miui oldalon a fórumnál a témák között van olyan h mods és ott asszem extended control panel vagy ilyesmi, a legtetején lesz mert a legnépszerübb mod, sajna legyalulja a magyarítást egykét helyen. a miui.hu-n a galaxy s topikba lefordították csak nem lett tökéletes mert a launcher beállításokat nem tartalmazza. bocs h nincs link, telóról vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest