- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Toobee #13684 üzenetére
De ha maga a kernel nem tartalmazza a modult, akkor épülhet akárhová, a hangzáson nem fog javítani. Én is megvettem, aztán kérdeztem a füles topikban, hogy hogy is van ez, mert a custom kernelekben levő voodoo sound eredményez változást, tényleg sokkal jobban szól, míg a stock kernelnél nem vettem észre semmit. Ezt többen meg is erősítették, tehát amennyiben tényleges javulást akarsz a hangzásban, akkor tegyél fel egy olyan kernelt, ami tartalmazza a modult. Egyébként nem bánom, hogy megvettem az appot, így egyrészt gyári kernelen is kaptam pár extra funkciót, másrészt támogattam a fejlesztőt, amit meg is érdemel, mert nagyon jó munkát végez.
Látom többen is írjátok az ellenkezőjét lentebb. Akkor most tényleg nem vágom, mert több ellentmondásos tapasztalat is van.
(#13701) bajnokpityu
A Neutron amúgy is jobban szól, mint a PowerAMP, jobban is paraméterezhető, illetve a crossfeed is jót tesz a hangnak bizonyos esetekben, bár ezt ízlése válogatja.
A sistergés meg ilyen sajnos, de ez a Wolfson WM8994 a legjobb mobilos DAC, ennél egyik piacon levőben sincs jobb. (Ugyanez van a szifonban is, meg jó pár felsős kütyüben.) Nekem megfelel így, nem vagyok igazi whitefül, de ha jobb forrás kell, az már valami céleszköz lesz, sajnos nem vagyok képben, hogy melyik hordozható lejátszó jobb. Pár tesztet olvasgattam, említenek nagyon jókat.(#13711) FőDudu
Nem érted a lényegét. Ez nem olyan szoftveres gányolás, mint a HTC-féle Beats marhaság, egyszerűen a Samsung b@szott normális drivereket írni a DAC-hoz, ez a kis alkalmazás ezt hivatott pótolni.
A lentebb írtak meg némi sznobériára engednek következtetni már bocs. Azért, mert almás cucc, egyből jobb a DAC benne?
Az Apple ugyanezt a Wolfsont alkalmazta az iPhone 4-ben, meg jó pár iPodban is, akkor miért lenne jobb? Annyi a különbség, hogy gondolom ők írtak hozzá értelmes drivereket. -
FőDudu
veterán
válasz
Toobee #13682 üzenetére
Miert jart volna?
Egy normalis fulessel nincs szukseg a hangkepbe torteno beavatkozasra.Hogy ertsd is: a gyenge fulesek valahol nem szolnak ugy ahogy szeretned.
Ezert mely/magas kiemelest csinalsz es egyeb hangkep buveszkedeseket.
Az en viszonylag draga fulesemmel erre nincs szukseg - a dolgok a helyukon vannak.
A johoz kepest kb csak rontani lehet a hangkepen.Nem vagyok vajtfulu, de nem igenylem a DnB fele oriasi basszus kiemelest - es a fulesemben van eleg basszus is. A magasak is szep reszletezok - bar zenet nem a Nexuson szoktam hallgatni.
Ha annyira mobil eszkozon akarok zenelni, akkor van egy 120 gigas Ipod aminek a hang chipje joval jobb ezeknel - de van meg iPad2 is ha netan tenyleg arra kerulne a sor (meg egy 8 gigas Ipod touch is).
-
csabibmx
tag
válasz
Toobee #13570 üzenetére
Páromnak volt hasonló esete a múlt héten.
Este 50% körüli aksival rakta le és két nap egymás után lemerült reggelre 1 és 3%-ra.
Megnéztem nála is 72% volt az Android OS a képernyő meg 5% vagy valami hasonló.
Nem emlékszem pontosan és nincs kedvem visszakeresni de nagyságrendileg ez volt.
Ki/be kapcsoltam és kikapcsoltam a képernyő forgatást.
Azóta úgy bírja mint előtte.Jelenleg 24/% az OS és 19% a képernyő.
De most,hogy szóba került vissza is kapcsoltam a forgatást,kíváncsi leszek mi változik.
Az enyémen be van kapcsolva december óta és 34% OS,26% a képernyő.forintuser: +1
Fóliám sose volt,tokot csak eleinte használtam.Zsebbe hordom ügyelve,hogy ne tegyek mellé olyat ami karcolhat.Biztos van aki azt mondaná omg
de úgy vagyok vele ez mégis csak egy használati tárgy.
-
frisco
aktív tag
válasz
Toobee #13576 üzenetére
Nekem is volt fent, 1 napig, és én is Kiskunhalason rakattam fel. (erről régen beszéltünk)
Azonban nem ugyanaz a felhasználói élmény, olyan mintha egy vékony kis hártya lenne a kijelzőn és a színhűség is gyatrább.
A Speedxxxx-ban kapható fólia (900.- Ft) ellenben tökéletes felhasználói érzést ad.
Igen, a szélén tényleg nem tapad le minimális mértékbe alul-felül, de egyáltalán nem zavaró. -
vamosip
tag
válasz
Toobee #13570 üzenetére
Kezdetben nekem is jobban merült, majd legutóbb úgy telepítettem újra gyári Gingerről, amit feltettem előtte, hogy belső tárhely formáz, 4.0.3-as zip felmásol, gyári visszaállítás után kikapcs majd recoveryben cache, data törlés és zipből telepítés.
Az első pár nap nagyon merült nekem, Google+ lehúzott vagy 3 GB-ot wifin, szerintem a Picasás képeimet, mert ennyi biztos van fent, csak azt nem tudom minek, eddig úgy volt, hogy ha rámentem az albumra akkor töltötte le nem?
Na mindegy, mióta végzett elmegy 3 napot is, ha nem nagyon piszkálom (ezalatt 3G, Wifi, Szinkronizálás bekapcsolva, pár hívás, email, FB megnézése)Viszont ha utazás közben zenét hallgatok (kb 3-4óra), netezek kicsit alig bír ki egy napot levett fényerővel. Gondolom a sűrű cellaváltás is lehet az oka.
-
szatyi85
csendes tag
válasz
Toobee #13373 üzenetére
Az általad tapasztalt hiba eléggé hasonlít a nálam is jelentkező problémára. Gyári 4.0.3-at használok és a launcherem igen sűrűn lefagy. Ilyenkor a home screenen minden leáll, az óra és az akku töltöttség kijelzése nem változik, widgetek nem használhatók. Egy launcher restart megoldja a dolgot egy időre... Láttam már másnál is a fórumon ezt a hibát, lehet nálad is ez történik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Toobee #13373 üzenetére
nekem nokia csinált hasonlót,de nem fényképezéskor,hívás után és nagyobb százalékról.nem vitted ki fotozáskor a hidegbe?nézd meg az akku érintkezőit,meg a telon is esetleg tisztísd meg.azóta megváltozott a töltésszint?ha nem változik akkor sajna lehet akku v maga a készülékben vmi.ha nem változik akko biza service.ha ics lenne akkor régebben előjött volna v az újratel. után rendbejönne.szrem...
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Toobee #11567 üzenetére
Erre nem találok szavakat komolyan mondom.
Legalább az iPhone-t is helyesen írná: ájfón
Sok esze van szegénynek, pedig csak meg kéne nézni, hogy van ráírva a telefonjára
Lehet nem is Szamszung telója van.
(#11570) szabeska
Menü/Beállítások/Fejlesztői lehetőségek majd kipipálod a GPU-megjelenítés-t.
A Google fóruma szerintem ebben a hozzászólásban "hangzott" el, de lehet nem az amire gondolsz.
-
KrissszG
tag
válasz
Toobee #10985 üzenetére
Nem kötözködésből, de hol van rajta a dobozán, hogy ez a Google fejlesztői telefonja? Vagy az, hogy ezt csak az vegye meg aki komolyan bele akar menni az Android rejtelmeibe? Mert különben... OK, én tudom, hogy fejlesztői telefon... Te tudod... meg aki akarja, vagy érdekli, az tudja. És aki nem foglalkozik ennyire ezzel?
Bemegy a boltba és megtetszik neki a telefon... meg az ára... akkor megveszi...
Ennyi. És elvárja, hogy működjön. És a frissítés is. Ne kelljen varázsigéket mormolnia, meg ROM-okat visszatenni... -
premete
veterán
válasz
Toobee #10985 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nem azért van 700000 alkalmazás a marketben, mert mindegyiket fel kell tenni. Ezzel elqurták a 2.3.6-ost a nem gondolkodó felhasználók, és azt hiszik, hogy egy újabb op. rendszer megoldja, pedig dehogy; aki a windows xp-re felrakott 9 féle cd író programot, mindegyikhez adott virtual drive-ot is, majd ráengedi a windows7 frissítést, ne csodálkozzon, hogy akad a rendszer. A felhasználok túlnyomó részének megy rendben az ICS is, milyen érdekes, hogy azoknak nem megy, akiknek az előzőek sem mentek? Maradtak volna a Nokia 3310-esnél, azzal elboldogultak még.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Toobee #10985 üzenetére
Az a "baj", hogy egy részével egyet is értenék. Emlékszem a gyári 2.3.X is sok új felhasználót elriasztott, mert ezt-meg azt nem tudja a htc, meg az egyéb samsung, stb. telefonokhoz. Erről a Galaxy Spica jut eszembe. Ott csak a felületbe nyúlt bele a samu, így sok minden nem is volt alapból ami mondjuk egy htc-n, vagy egy kicsit újabb, olcsóbb telefonon.
(#10987) KrissszG: itt a pont. Az OTA frissítés tuti gáz. Vannak olyan telefonok, ahol a szolgáltató egy alverzió váltás esetén is csak full frissítést ad ki. Sajnos nagyon sok minden gondot tud okozni. Ugyanez igaz a windows vonalon is. Nézd meg mennyi win7 update jelent meg, gondolom nem véletlenül. Lehet, hogy gondot okoz, lehet hogy nem. Ezért manapság több oprendszer gyártó inkább a full telepítést ajánlja. Az OTA nagyszerű, valószínűleg a google ics-nek is ez a bukta.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Toobee #10979 üzenetére
A full lista már ugrott, mert én is kivakartam belőle egy rakat dolgot -ha már bele kellett nyúlnom a lelkivilágába pl.: google earth, goggle mail (nem a gmail), talkback, wether and news, google kereső... A Google MAP-ot benthagytam, mert hátha...
Ez egy telefon. Ha ez referencia telefon, akkor pont ennek kéne flottul üzemelnie. Szerintem. Ha egy alap készülékre nem tudják normalizálni az oprendszert, akkor m lesz az agyoncsicsázott többivel?
-
dobost
senior tag
-
lord.lakli
őstag
válasz
Toobee #10712 üzenetére
Köszi neked és slice14-nek is, egyelőre marad a képernyőn csak kicsit bután néz ki minden oldalon, de ez van.
(#10714) MMA87: ma rengeteget marketoztam és lekopogom, de semmi gond nem volt vele. 2.1 feletti androidon miért használsz apndroid-ot? Semmi értelme, mert a beállítások között tudod kapcsolgatni. ICS-en meg főleg semmi értelme, mert ott a ki-be kapcsolgatás mellett még méri is a forgalmat. Sygic, Navigon nem megy, többen megírták pár nappal ezelőtt is. Az nem az OS hibája, hanem a fejlesztőké, főleg hogy nem olcsó programokról van szó.
-
Asbee
veterán
válasz
Toobee #10578 üzenetére
Teljesen igazad van! Én is feltettem 2.3.6 ra azt csodálkoztam, hogy nem az igazi. Aztán lett egy bootloader nyitás így egy teljesen szűz rendszerre ment utána is wipeokkal és teljesen jól működik.
Szerintem megéri azt a max pár órát újratenni appokat és beállítgatni.
(#10582) Tas: Szerintem pont ez számít nagy frissítésnek ahol érdemes tiszta rendszert tenni, a többi 2.3.x-ek nem voltak azok.
-
Tas
tag
válasz
Toobee #10578 üzenetére
November vegen vettem a telot ujonnan, kb 10 appot tettem fel. Nem egy agyonhasznalt darab. Ertem en a tiszta lappal dolgot biztos jobb is, de ne kelljen mar minden nagyobb frissitesnel tisztogatni. A frissitesnel irt is vmi app optimalizaciot es szepen vegigment a progikon (pl a Vibert kiszurhette volna).
1-2 update utan remelem finomabb lesz az ICS -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Toobee #10075 üzenetére
2.3.6 stock volt fenn, rootal. Felraktam 4.0.3-at, wipe nélkül, root kimentve. Szar volt a böngésző, meg wallet beakadt.Gondoltam, akkor elkezdem alapoktól felépíteni az egészet. 2.3.6tól. Na ez az, ami nem megy. Egyik régebbi romot se engedi felrakni.
ro.built.date.utc (built,date....gondolom régebbi verzió, ezért nem engedi...)
Na ez a szerencsétlenkedés tárgya!Meg persze most van kölcsönbe a külső winyóm, amin minden rajta van, most vadászhatom össze a dolgokat....
-
premete
veterán
Legbiztosabb megoldás szerintem:
1, Mindent wipe-olni, mindent formázni CWM-ből (vagy stock recoveryből, akinek az van)
2, Android 2.3.6 felrakása, rootolása, root elmentése ota rootkeeperrel
3, Android 4.03 felrakása a VQ8PQk_V.zip-ből
4, Root visszaállítása ota rootkeeperrel.A face unlockot nem sajnálom, 10 esetből 6-7-szer nem ismert fel, ha odatettem neki egy fényképemet, akkor viszont igen.
-
premete
veterán
Működik a zipből felrakott ICS-sel is, csak értelemszerűen nem szabad a data-t wipe-olni, mert akkor az otarootkeeper is elveszik. Illetve, amennyiben már felkerült az ICS, és nincs root, akkor fastboottal kell tenni egy kitérőt: fastboot oem unlock, majd fastboot-tal rá kell tenni a cwm recovery.img-t, belépni CWM-recoverybe, onnan feltenni a 2.3.6-ost, azt rootolni, feltenni az otakeepert, elinditani, elmenteni vele, majd a ics.zip telepítése után az otakeeperrel visszaállítani a root fájlokat.
-
mgTerminator
veterán
Hát... faszán letölti, el is indul, mennek a videók az elején mint gépen, de amikor nyomok egyet a kijelzőre akkor rövid idő után kilép(most úgy próbálom hogy nem nyomom ki a videót de ugyan az
). Pedig nagyon kíváncsi vagyok a játékra. Egy csomó jó játékot átportolhatnának droidra. Mondjuk elég lenne egy univerzális emulátor is
-
ShadowX
őstag
-
lord.lakli
őstag
Ha már volt válasz, akkor bocsi. Rossz helyre szeretnéd hozzá adni a kártyádat szerintem. A Wallet-es paypas-os kártyához kell csak amerikai cím. A régi checkout, amit bevittek a webes Wallet alá ott tudsz bármilyen kártyát regisztrálni. De ez nem használható a paypass-os wallet alatt.Akkor nem jót írtam.
-
kolosanyi
veterán
Tudom. Battyák meg.
Gondolkodtam már rajta, hogy inkább leváltom egy eBuddyra, vagy valami hasonlóra, de akkor nem kapom meg a sima üzeneteket, csak a chat online.
(#8954) premete
De te 2G-n vagy én meg 3G-n, ja és igen, a Maps. Az is szintén megy a háttérben, igaz, hogy a GPS ki van kapcsolva. De az Optimus is ennyit bírt hasonló használat mellett, ugyanilyen kapacitású akksival. Szóval nálam ez az átlagos. -
kolosanyi
veterán
Egy hónapja van meg. De nem csodálkozom, mert nálam mindig sokkal kevesebb üzemidő jön össze, mint a tesztekben átlagosan írt. Az LG Optimusom is ugyanennyit ment el, annak is ugyanekkora kapacitású akksija volt. A tesztben meg annak is kb 2 napot írtak. Pedig a háttérben futó alkalmazásokat ki szoktam lövögetni, direkt figyelni szoktam az akksihasználatot. Mondjuk azt hozzá is tenném, hogy ez az üzemidő (reggel 8 és délután 6 között kb) kb 4,5 óra kijelzőhasználatot takar. Szóval a terhelésnek megfelelő a merülés.
szerk.: Ma például direkt hozzá se nyúltam, csak a zsebemben volt. 14 órája megy akkumlátorról és 70%-on van az akksi. Ja és véletlenül bekapcsolva hagytam a wifit is.
Szóval nincs gond az akksival, csak nekem ilyenek a felhasználási szokásaim. Elég sokat netezek, vagy videózok, ezért merül ilyen gyorsan. (Kb napi 2 órát utazok reggel - köszi BKV - és ezalatt mindig vagy böngészek vagy filmet nézek. Böngészés közben zene is megy.
-
kolosanyi
veterán
Nem, sajnos még csak nézegelődök. Valami megoldást akarok, mert az, hogy egy napot se bír ki, az nem állapot. Egyébként igazad van, utána kell olvasni. A fentebb linkelt 2430-as akksiról egy kis szösszenet az XDA fórumról:
"It's not the real capacity.
Put it this way: the OEM batteries are made with almost latest Li-Ion technologies. Unless there is a breakthrough discovery which will double the amount of energy stored per volume unit (in which case you will see this all over the news) any battery that will claim more than 10-15% energy boost in the same volume is a fake.
Take as an example the Momax batteries.
They've achieved to put 1700mAh in a battery the same size as the original 1500mAh used for Galaxy S (I had one of those on my ex GalaxyS) and indeed .. it was "a little" stronger than the original. Anyway, in order to get 2700mAh, the Momax battery got double the original volume (I also had this huge battery and indeed, had the claimed capacity).Now ... just look over the internet after the manufacturer of these wonder batteries you're asking in your post and see if they really have the reputaion for "super-batteries" ... "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest