- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
Gabócza #22917 üzenetére
Firefox OS-nek már majdnem egy éve van portja Nexus S-re. Én is kipróbáltam anno, de azóta sok idő telt el, biztos fejlődött. Akkor sem volt rossz, volt pár dolog, ami nem ment, de ezt javították szerintem. Mint ahogy elvileg az Ubuntu-ban sem működik még a wi-fi, hanghívás, bluetooth.
-
kerdig
csendes tag
válasz
Gabócza #22530 üzenetére
Igen leginkább fehér háttérnél lehet először észrevenni.
Nekem most a kijelző felső harmadának mindkét oldalán a széle mellett 2-3mm széles 3-4 cm hosszú sárgás árnyalatú "árnyék" van a kijelzőn.
Egyszer már cserélték, most megint megcsináltatom velük, ha előjön akkor megint ..... -
-
tibz03
őstag
-
tibz03
őstag
válasz
Gabócza #15553 üzenetére
"Ha a letöltéskezelőt 2G/3G esetén kikapcsolom, akkor minden letöltést tilt, tehát marketből se tudok letölteni?"
Megoldás: megnyitod a Market-et (pontosabban Play áruház), megpróbálsz letölteni, és vagy sikerül, vagy nem. 30 másodperc. Kérdésed megválaszolva.
Igen, nekem van igazam.
-
tibz03
őstag
válasz
Gabócza #15547 üzenetére
"Ha a letöltéskezelőt 2G/3G esetén kikapcsolom, akkor minden letöltést tilt, tehát marketből se tudok letölteni?"
Ezt most komolyan egyszerűbb volt megkérdezni, mint 30 mp alatt kipróbálni?
Amúgy sem sokan használnak GB-s MIUI-t, így kicsi az esélye, hogy értékelhető választ kapsz.
-
válasz
Gabócza #15546 üzenetére
Most, hogy visszakerestem itt a fórumban, látom, hogy ez egy ismert hiba volt az 1.9.30-as MIUI-ig, de nekem 1.12.2 van.
Ha a letöltéskezelőt 2G/3G esetén kikapcsolom, akkor minden letöltést tilt, tehát marketből se tudok letölteni? A gmail ellenőrzés azért működik ekkor is, ugye?
-
doddencs
senior tag
válasz
Gabócza #14607 üzenetére
hm, hát érdekes a helyzet. a szervizfutárt visszamondtam, mert mondták, így nem tudják elfogadni.
viszont elvileg a készüléknek 24 hónap gyártói garanciásnak kéne lennie, a jótállási jegyen is fel van tüntetve, h Nexus S + magyarországi garancia.
felkeresem a speedshop-ot is, mi a szitu.
-
csabibmx
tag
válasz
Gabócza #14590 üzenetére
Hát nem tudom de én az itt megosztott regisztrálj most és kapsz 50gb tárhelyet örökre próbáltam ki.És bizony 100mb a maximum amit feltölthetek.Ha upgradelnék valamilyen fizetősre akkor lehetne 2gb a határ.De annyira nem fontos csak így elég használhatatlan számomra.Én is ilyen jellegű megosztásra szerettem volna használni.Persze gondolom ez benne az üzlet nekik,ha normálisan akarod használni fizess és addig meg örülj az ingyen tárhelynek.
kolosanyi:A telefon bérlés nem rossz ötlet csak nem nálunk.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Gabócza #14599 üzenetére
Pedig ez mekkora ötlet lenne. Simán látok benne fantáziát üzleti szempontból. Bevásárolni egy rakat készüléket, majd kiadni pár napra, hétre. Telefonkölcsönző... valami marketing maszlaggal hirdetve simán kajálnák a népek. Most gondold el, bemegy a vevő a T-hez és lát vagy 50 féle telefont. Fogalma sincs, hogy melyiket válassza, erre jössz képe te a kis üzletedel, bemegy, lecsenget mondjuk 10 rugót és elviheti 2 napra, hogy felmérje, van-e szüksége rá, ilyet akar-e venni.
-
-
palesz53
senior tag
válasz
Gabócza #14245 üzenetére
:-D
dolgoztam én pincében, 3/4 7-kor kezdtünk, ebédig nem is mentünk fel... annyit érzékeltünk csak, süt-e a nap vagy borult az ég... :-)
szóval van, akinek olyan a munkája, hogy közben épp nem megvalósítható az ablakon kinézés... :-) ilyenkor jól tud jönni vmi aktuális időjárásjelentés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PR-Telecom
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Metal topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest