- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még Laraxior ajánlotta, hogy game alatt lehetőleg menjen 100%-on, azóta úgy megy.
Igaz először még manuálisan nyomtam fel, de aztán beállítottam a rivatunert és nem kell vele foglalkozni. Ha mondjuk fut a fánk, akkor tényleg hangos, de játék alatt nem veszed észre, mert a többi hang elnyomja. Mondjuk kell is neki. Épp most nyomom a crysis-t 720/1450/2500-on fullba 16xQval és okádja a meleget rendesen.
Viszont nincs is röccenés. Szerintetek így mehet 7/24-be 3 d-ben? Nen fog túl hamar szétmenni?
-
ImI87
őstag
Hát ezeknek a batáe hűtőknek ez az átka......
Kell a nagy hely neki, hogy rendesen áramoljon a levegő. És nem elég, hogy hűvöset kap, annak a melegnek el is kell tudni menni onnan, különben kis iudő múlva csak a meleget fogja keringetni a borda körül.Nem rosz, nem rossz, csakhát ez is elég kompromisszumos megoldás.
-
Henk
veterán
Na csináltam pár tesztet az új hűtővel,mert voltak olyan kétségek,hogy az aftermarket hűtő befűti a házat.
Gyári hűtővel,idle.
Gyári hűtővel,load.
A load az caps viewer volt 30 percig,fix 50%-ra állított ventivel.
TR HR-03 gtx-el,idle.
HR-03,load.
A load itt is 30 perc caps viewer volt.
A képeken is látszik,hogy mind a gpu,mind a többi alkatrész hőmérséklete alacsonyabb maradt,mindez hangtalanul.Egy s-flex van rajt 800rpm-en és tényleg csekély a hangja,de ez terhelten is ennyi.
Igaz drága a hűtő meg a gyári leszerelése horror volt,de eddig elégedett vagyok vele. -
gr.bence
aktív tag
szia
vissza állitottam a BIOS-ba mindent alapra.....kivéve a proci az 3,6 megy kis +fesszel
memo 960MHz raltam.......
most ugy néz ki jó de a venti szabályzásra kéne nekem valami fasza beállitás hogy automata legyen a szabályzás és a kártya ne menjen 70fok fölé........
köszönöm
pápá
-
TazLeacher
nagyúr
Igen, oda is azt kentem.
Nem, rohad nehezen akart lejönni. Kb. 10 percig kerestem, hogy nem felejtettem-e benne valahol egy csavart. Óvatosan szedd szét, mert a kártya bal felső sarkában lévő kis átlátszó műanyag nekem majdnem eltört. (Más hűtő lesz rajta? Nem szeretnéd eladni az egyik kis gumi csavartakarót a kártya jobb oldaláról? Sajna az enyém elpattant. Nincs így se gáz, csak úgy jobban nézett ki...
)
Tényleg, tudja valaki, hogy mire jó az? Mi a funkciója?
-
TazLeacher
nagyúr
Nekem így sikerült.
Egyébként a ragacsos izét acetonmentes körömlakklemosóval lehet leszedni. Azokon a helyeken, ahol nem férek hozzá, ott egy speciális szerszámot használtam: a fülpiszkálót félbevágtam, és a műenyag részét fogóval laposra nyomtam. Ezzel nagyon óvatosan ki lehet piszkálni...
-
Cyberpunk
félisten
Hát igen teljesen igazad van én is ezt mondom hogy a legtöbb játékhoz még simán elég a GTX260-is Full HD-ben akár max grafal is. Na persze Crysis-hoz nem de hát azzal én sem nagyon játszok (single-ben elég volt egyszer is végig vinni bár a Warhead az egész jóra sikerült de azért abban is van amibe bele lehet kötni)
-
Drue74
csendes tag
Igen, írtam is hogy nincs DVI rajta csak VGA vacináltam is hogy vegyem ne vegyem
De az LG 19" moncsimon volt DVI ennek ellenére elmondom, hogy ezen hiába csak VGA van még is szebb kép van rajta. Akkor most végül is mi a tökömnek jó a DVI???
Sokan azt mondták, hogy sokkal szebb képet ad, mert nem kell állandóan digiből analógba alakítani ezért nincs veszteség, de én ezidáig nem vettem észre semmi különbséget a kettő között minőségileg, sőt mint már mondtam az új moncsimon szebb a kép hiába csak VGA csati van rajta. -
Drue74
csendes tag
A Nyíregyházi Tesco-ban, az utolsó kiállított példányt vittem el 39.990-ért.
Bár tartottam egy kicsit tőle, mert gondoltam ennyi pénzért HD-s monitor... hát biztos vmit nagyon elkúrtak rajta. De hála istennek nagyon megvagyok vele elégedve, gyönyörű design, élethű színek csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek nem sok pénze van rá de mégis szeretne HD monitort. Igaz DVI meg HDMI csati nincs rajta, csak VGA, de ettől eltekintve első osztályú, engem teljesen megnyert. -
Bluegene
addikt
havonta van új driver, mind1
lehet én 1 év múlva veszem meg, mert addigra lesz négymagosom meg mittommén ami kell neki, új kártya, inkább kivárok vele és akkor rendesen fut, mint most épp elmenősen esetleg megvárom a januári ati drivert(GTA4 optimalizációval) + egy GTA4 hibajavító patchet
-
Laraxior
titán
Hát...azért elmondom hogy elég sokat ér ha felkapcsolom a tápot ami hajtja a ventiket. Főleg most hogy idepakoltam az ablak alá
reggel 32fokos volt a víz,aztán résnyire kinyitottam az ablakot és benyomtam tápot,most 22 fok alatt van a víz hőfok
Videokarinál számít leginkább hogy tudja tartani stabilan az órajeleket -
Bizony ám, hogy lehet. Ezt néztem pl., így jár hozzá a hűtő is.
Tehát akkor nem szélesebb, mint a ramok, csak magasabb? Mert akkor lehet beújítok vele.
NFree: most mé',?
Van ott még az az orvosi ragasztó is, nem találtam szigszalagot, ezt meg kivettem a kocsi eü dobozából.
-
TazLeacher
nagyúr
A tápot még esetleg bele lehet számolni, de a lapot már nehezen, mert olyan (értelmesÖ lap, ami viszi az SLI-t, de nem tri, kevés van...úgyhogy az már a 2kártyához is kell.
De én is úgy gondolom, hogy az SLI nem rossz biznisz. +100% pénzért +80% teljestmény a számtechben nem olyan rossz.
-
Motion_Blur
félisten
"Most tervezem,hogy veszek egy full hd monitort,de félek ott már elvérzik a 260."
1920-ra már 280 kell, néha még az sem elég. Haver gépén pl. Undercover minden fullon, de AA semmi, elég sokszor belekóstol a 3x fps-be, igaz nem a legfrissebb driverrel tolja. De pl. Crysis is határeset... ja és a kártyához van egy quad-ja 3.6-on, x48-as chipset és 4gb ram
Nekem 1680-ra teljesen jó volt a 280, nem kellett semmi kompromisszumot kötni, mindent lehetett küldeni fullon
jer1cho: 280-ra egy szavazat
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem is nézzd meg játékban mert 3D Mark az nem mérvadó szerintem
Én jelenleg 3,2GHz-en hajtom a GTX260-asom 1280x1024-ben és szerintem még igen csak CPU limitem van biztos kellene még néhány száz MHz de sajan ennél többett nem akar menni ez az anti tuningos E6750De nem sokára érkezik a Full HD-s LCD TV és hát a felbontás növelésével úgy is a VGA lesz a szűk keresztmetszet.
Most hogy írjátok megnézzem menyit megy a Giga GTX260 OC-m eddig úgy voltam vele minek tuningoljak úgy is CPU limitem van de most már felkeltettétek az érdeklödésem
-
NFree
addikt
Tolj fel mindent maxra felbontás stb ha akkor is egyre több pontot kapsz ahogy növeled a cpu sebességet akkor lehet mégnagyobb procival jobban hasít, viszont ha crysyst próbálnád hasonló képpen mindent maxra tolva ott már nem biztos hogy nőne az fps?
Próbáld ki légyszi kiváncsi vook
Ne haragudj , hogy zavarosan írtam de a gyerek itt liheg a fülemben , hogy gta-z ni akar. -
tome.jr
addikt
Szerintem minden +fsb hozzátesz a teljesítményhez. Én is sokat játszottam ezzel és azt kell mondjam a CPU-n fog múlani milyen eredményt érsz el. Minél feljebb tolod az fsb-t annál jobban meghajtja a VGA-t. Viszont volt olyan, hogy ha emeltem egy szint fölé az fsb-t akkor visszaesett a teljesítmény, ezen úgy tudtam javítani ha visszavettem kicsit a feszt és a GTL Vref-nek adtam többet. (Ez mondjuk nem tudom micsoda valójában).
-
NFree
addikt
2gb vs 4gb vista alatt nos én csak a C warhead alatt vettem észre külömbséget , hogy több rammal a végén nem laggolt annyira Így könyyeben leszedtem azt a dögöt.
Más amióta megvettem a 9800 gtx et használom a vistát a dx10 miatt, s a gamék töbsége elfut fullba vista alatt, kivéve crysis de az meg high-on megy 36-40fps-el. nem értem miért nem váltotok mikor sokkal erősebb konfigotok van nem hinném számítana mondjuk 5 fps, 50-60 fölött -
VinoRosso
veterán
A netes teszteket nem érdemes nézni, mert nem igen tükrözik a valóságot. Ezeknek a hűtőknak a talpát hirhedten szarul csinálják meg, mert domboruak nagyon( talán azért mert a legtöbb cd2 proci az IHS forrasztása miatt homoru ). Ezt figyelembe kell venni, a sima TRUE 120am esetében én 10-15°C-ot javítottam polírral(inkább 15°C fele ). Ezen is segítene nem keveset, mivel réz, és ezért különösen fontos, hogy minél nagyobb felületen érintkezzen az IHS-el, mert így lehet khasználni a nagy hővezetési tényezőt, valamint azt hogy 2kg, azaz hogy iszonyatos hőkapacitással bír. Ezt azzal lehetne teszteni, hogy egy nagyon sok hőt disszipáló procit tesznek alá, és mondjuk az eredeti TRUE120 alá, ott nem 1-2°C jönne ki. Természetesen egy wolf alatt nincs nagy különbség, de egy b2-es quaddal nem 1-2°C lenne a különbség az tuti. No de ez már nem az a topic.
-
VinoRosso
veterán
azt hogy nincs értelme ne mondd, mert szvsz ez lehet a legerősebb léghűtés. Az más kérdés, hogy ennek ára van, nem csak anyagi értelemben(2kg). De a sima TRUE120 nálam polírozva kb 5°C-8°C-al volt melegebb a jelenlegi vízhűtésemnél, szal ha a full réz dizájn hoz 5°C-ot akkor elég közel van hozzá. Gyegébb vízhűtést simán elver.
-
Cosmic Gate
aktív tag
Néztem és láttam is!
én nem tudom ennyire felhúzni...pfff!A stílusodon csiszolj egy kicsit, kérlek.
[ Módosította: Foglalt név ]
-
VinoRosso
veterán
bázis há nem olvastad?
Az Nvidia ezzel a lépéssel átláthatóbbá kívánja tenni a jelenlegi kínálatot
no erre varjá gombot.
Közbe nézegettem a csávókám videóit, ez egy állat!, végülis megoldotta az sli hűtését[link], szerelt fel hátlura is egy radit
Csak azt nem tom mekora kocka lesz abból a kissrácból, hogy má 5 évesen egy ilyen koknfigon tolja a Crysis-t.
-
Zsozsooooo
tag
A VGA mindem esetben alapon van, csak a proceszor van húzva ami a képen látszik is ! Összefoglaltam a teszteket 1 képbe [link] a legjobb teljesítményt az első tesztben kaptam, ahol a 6850 mellett csak 2g( 800 ) memoria van a gépbena ,másodikban már 4g( 800 ), utolsó tesztben is bár gyorsabb 4g (1066) a drivert nem tudom milyen volt kb 1-2 hónapos a mostaninál viszont 180,48-van ez van fenn ! Addig húztam a procit ameddig a ramok el nem érték az 1066-ot azthiszem (444) 9,5X Köszi a segítséget !
-
Saint
aktív tag
Uraim,, úgy látszik hogy driver probléma volt ,, most a gpu 300-on megy a ram meg 100-on de még igy is elég magas a höfok.. 51 fok 50 %-os a venti fordulat száma
hogy lehet csökkenteni a höfokot,, vizzel??? nem le akartam locsolni... /vizhütés/..
szerintem berakok a ház oldalába egy 25 cm-es ventit... az segitene valamit????
vagy váltsak át vizhütésre???? van blokk 260 GTX-re?? -
Saint
aktív tag
lehet hogy nem megy a powerplay??
nekem modhatod hogy mi az,, ha a villanyal van gondod azt megoldom,,,
távolról is.....
hol lehet bekapcsolni a powerplayt??? ha be lehet egyáltalán...
nézem a gpu-z-t
és azt irja hogy a GPU órajel 576 MHZ
a memória 999ezeket az értékeket a sensor-s nál nézem,,,
most 100 %-osan megy a venti és igy 51 fok de nem szeretném hogy állandóan igy menyen.....
kérek segitséget
KÖSZIKE
-
slett27
addikt
-
ImI87
őstag
-
szicsu.leon
csendes tag
Valahogy én is az sli-re gyanakszom.
Olyan mintha a driver nem bírna a két kártyával.Az op.rendszerek nem régen lettek újra telepítve, igaz volt pár driver csere.
Az op.rendszereket már 3x telepítettem újra 2 héten belül.
Az első telepítésnél minden fasza volt, de egyik napról as másikra összeomlás.
NA akkor újra telepítés, és megint.
De most jut eszembe, mintha az alaplapi driver nem az került volna fel,mint ami a legelső alkalommal. De ez sem biztos. -
-
Casanova*
veterán
megnéztem. 1680/1050 felb.maxon 45-60 fps. hát nem is tudom... azt gondoltam 100 körül van az fps GTX260-al... multizni szoktam nagyon. és ott igen,számít az fps. stabil 120-130 fps kéne..
megnézed multiba mennyi az fps? ilyen beállítással: anti-2x, specular map kikapcsolva. többi mind ON. ennyi! köszi!
bízom benne,hogy stabil 130 fpsed lesz! ne feledd! /com_maxfps 250
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest