- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
elvileg feljebb megy,de ahogy már más irta itt,hogy ha azt akarod ,hogy maskepp menjen a venti ,vagy akar masak legyenek az orajelek,akkor a vga biosat kellene nibitorral atszerkeszteni,majd dos-ban flashelni,es akkor ha 50-re atirtad a venti sebesseget a biosban,akkor alapbol 50%-rol fog indulni
udv
Janos -
Henk
veterán
Ha a sensornál ezeket az órajeleket mutatja akkor mindig 3d-ben megy.
rakd fel a feljebb javasolt drivert és úgy próbáld ki.
Ne fusson semmi program közben,mert van mikor a net vagy az msn is felemeli az órajelet.
Tv-vel össze van dugva a gép?
Nálam az volt a gond,hogy a driverben nem egy megjelenítős-re volt állítva.Ha több megjelenítős módra rakom akkor folyamatosan 3d-ben megy nálam is.Az elején sokat kínlódtam vele én is mire rájöttem,hogy ettől volt. -
boogie84
veterán
igaz nekem nem 260asom van, de én evga precision-t használok...
nagy csöcs -
Beowulf_78
addikt
50% 58 fok az normális. Nekem 55% 48-49 fokos. Célszerű belőni úgy hogy elégedett legyél a hőmérsékletekkel és a zajszinttel, majd nvflash progival módosítani a bios-t. persze előtte mentsd le az eredetit. Ha gariztatni kell csak visszatöltöd az eredeti beállításokat. Ez egyszerűbb, mint állandóan futtatni a háttérben a rivatunert.
Nekem 82-83 foknál már hibázik, általában a GTX260 85-87 fokig bírja max. A GTX280 más tészta...ott jobb a hőtűrés, tehát nem összehasonlítható 3D-ben 1,12V kontra 1,18-1,19V. Tehát jobban is kell bírnia a meleget a GTX280-nak. Ha jól belövöd nibitorral a szabályzást akkor játékok alatt és Furmark alatt sem fog 73-74 foknál feljebb menni.mod: Most nézem...nem megy nálam a powerplay.
-
Henk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest