- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
válasz
Drue74 #10705 üzenetére
Nem tudom melyik játék hogy reagál a felbontásokra, egyet tudok. 23"-as HD ready LCD-re mikor rákötöttem a gépet D-Sub csatlakozóval, nem volt nagy választék felbontások között, és nem minden játék ment az LCD TV max. 1366*768-as felbontásán...
Amióta Hdmi-Dvi csatival van összekötve, minden HD felbontást meg tud jeleníteni, és a játékoknál sem gond az 1366*768...sőt 1920*1080p is megy, csak lecsúszik a képről...
Jobb lett volna az a Dvi/HDMi.. -
mfranky
őstag
válasz
Drue74 #10684 üzenetére
"Bár 280-ast nem tudtam még kipróbálni, de ha hozza azt a 15-20% pluszt, és vkinek van rá + 30-40k-ja annak lehet érdemes befektetni rá ilyen felbontásban."
De ha valakinek 3-4K mínusza van a GTX260 192sp-s árhoz képest, vegyen egy 216sp-s GTX260-at, és meglesz ha nem is a 20%, de a 15% biztos, ha a tunyingot is figyelmbe veszem (physix on)...
-
mfranky
őstag
válasz
Drue74 #10684 üzenetére
hi!
Köszi, ez most nagyon kellett megnyugtatásképpen, mert éppen Jézuska hoz egy 1920*1200-as LCD-t, és azért tudnom kellett mit tesz alá egy GTX260. Egyenlőre abban a cipőben vagyok én is, hogy a 8800GT és GTX260 között nemigen látok különbséget...1366*768-ban sem...
Egy 216 core-s GTX260 akkor már "simábban" bírja ezeket a játékokat (+10% megvan)... -
szucsinka
őstag
azért kell a ramoknak +feszt adni mert droppol a lap
ha +0.2v adsz akkor mennek 1.9v-on és az jónekik hidd el
"Egy nagyon fontos kérdésem lenne még, nem nagyon öli a VGA-t, így felhúzva???"
hát szvsz nem .de még ilyen kérdést én enm is halottam
7/24be járatom igy már 2.5honapja de még nem halt meg a vgám a cput-ol pedig én a vgának is adtam 705/1440/2400 -
szucsinka
őstag
csá
ugyan az a konfigunk csak nekem 8200as van de én is 3.6-3.8on járatom
látom te is3 gb ram ot használsz neked is megy dualban mindhárom?
a ramoknak biosba +0.2v ot kel adni .hiogy osztottad vissza?
én 1:1be járatom igy 900on járnak
a rivával tudod a ventit szabályozni ha nem tetszik a hömérséklet itt bövebben:[link]
a tápod tuti jó mert nekem LCpower van 550es ha az jó akkor a tiéd is -
TTomax
félisten
A RAM-oknak adj egy kis feszt azért kapcsol le mert gyanitom az nem stabil.Alapbol a giga lapok 1.8V-t adnak és az 1066-os ramoknak az egy kicsit kevés.Ha mégsem ez a gond akkor nézd meg a többi feszt is,mert elég szépen droppolnak azok a lapok... a tápodat nem ismerem,elvileg elégnek kellene lennie,de azért nézz utánna a tápos topicban tényleg tudja-e az 550W-t...ha nem akkor lehet az is gond akár....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Háztartási gépek
- OLED monitor topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest