- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Gyári hűtővel 70%-on nekem volt fánk alatt 90 fokos is.
És játékok alatt is ált. pár fokkal melegebb volt, mint maga a GPU.
Elvileg belefér, mert nem volt emiatt hiba, de biztos jobb lenne karinak, ha nem lenne ilyen meleg. A gyári hűtővel is csak egy vékony borda van rajtuk, ráadásul pont a venti alatt. Ezzel a TR hűtővel meg lehet kevéske az a lyuggatott lemezdarab.Amúgy ventivel elfoglal 3 slotot ugye? Haaz alattaq lévő PCI hátlapokat kiveszed, és a ház hátuljára teszel egy 12-es ventit (vagy akkorát ami normálisan elfér), akkor biztos segítene pár fokot, mert ott is kiszívná a meleget.
Egyébként ezek szerint nem rossz a hűtő, ha hangtalanul tudja ugyanazt, mint a gyári, már akkor megérte.....
-
tome.jr
addikt
-
Laraxior
titán
csak bios moddal tudod megoldani,vagy pedig megkeresed azt a beállítást ami engedélyezi a ventibeállítást. Még nem találkoztam ilyennel
ha leszeded a fekete borítást a bordásról,amit megjegyzek szerényen hogy szinte lehetetlen olyan pici csavarok fogják.akkor oda tehetsz valami jó kis ventit. Nem tudok nem gyári megoldásról,mondjuk nem is nézegettem.
de biztosan van....
pigatt: nem éri meg a 20k-t.Ez biztos. Nekem 2 ezer forint különbség volt a kettő között,jóhogy ezt választottam. így tulaja lettem a legerősebb nVidia kártyának
-
ImI87
őstag
ez nekem is ilyen, sőt máshol is csinálja néha. (pl crysis menüjében)
nem kell vele foglalkozni.........más:
gáz van ezzel az új whgl driver-rel
elkezdetm feltenni, a felénél megáll a csík, majd vár 2-3 percet, és kiírja, hogy "a rendszer nem változott, ha máskor kívánja telepíteni kattintson a bezárásra"
mi ért lehet ez?
leszedtem mégeygszer, úgy se jó. régi driver-t letöröltem, rivatuner-t kilőttem, még driversweeper-el is leszedtem minden nv cuccot.
van v.kinek ötlete? -
pisti88+
senior tag
Nekem xFx van xxx edition... Hogy miért: gyári tuningban kimagasló, user tuningban 750/1500/2500ig jutottam vele
Schwartz: 65 fok terhelve grid alatt 67 fok körül van Crysis alatt, és hogy hogy 70%os ventisebességgelJah és möködik az órajelállítás, nekem csak akkor kapcsol nagyobb teljesítményre ha olyan alkalmazást indítok egyépként nyugiban van! Jah azt még leírom hogy én 60%ra lőttem be a gyári ventijét win indításkor és igy most hogy hüvösebb van 40, nagyon max 45 fok a akri 2D-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest