- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7503 üzenetére
Abban nem lennék olyan biztos,hogy nagyon le lennél maradva,ugyanis a CPU pontokat annyira nem számolja be mint a 3DM06,és bizony a két jobban huzott maggal lehet jobban is ki lehet "hajtani" ha van egy felesleges vinyod teszteld le... én a 4G ramom miatt nem használok XP-t a 64bites XP meg mivel server alapu igy szoba sem jöhet...
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7501 üzenetére
Meglesz itt a 13.000 vantage pont,ma már nem szorakozok vele,de holnap nem dolgozok odafütök,egy 9800GX2-t illik hozni
Most nézem,bizony ez jobb eredmény mint a 4850CF-Quad combom volt...nesze neked real DX10 ati...
Éppen nézegetm a listát,az a komoly,hogy 13.000-el megverném az összes tunningolt 9800X2-t,és 14.000-töl meg a 4870Cf-ek ,meg 4870X2-k kezdödnek...azért.... és akkor ez egy szimpla sima 1GPU.... -
TTomax
félisten
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #7131 üzenetére
Ahhoz képest tényleg korrekt voltam.
Csak gondoltam akkor én is feljebb árazom az enyémet,hogy annyit kelljen ráfizetnem ami reális.
Mit is mondtál mennyi az AMP! ára?
A 70 is 100 alatt van.
constantyne:nekem 260 van és most,hogy az órajel visszavétel titkára is rájöttem tökéletesen elégedett vagyok vele. -
ImI87
őstag
válasz
Laraxior #6992 üzenetére
vers: vegyél ATI-t, és írkálhatsz a másik topikba..........
VinoRosso: hát sorry, de nnek a felét sem értem
Laraxior: ja én is így tapasztaltam, csak a 177.41-gyel rögtön vissza is vette. Szal csak akkor ugrott fel, mikor elindult a film, de utána pár sec múlva szépen visszavette. Na mind1, talán majd a következő már teljesen jó lesz........
Egyébként is, hamarosan elérünk a 180.xx driverek-hez, ami a Big Bumm 2 lesz, és minden kártya meg fog táltosodni, és a Crysis maxon fog menni 300 FPS-sel. -
KTTech
veterán
válasz
Laraxior #6980 üzenetére
Na, nálam ezek a dolgok szokták kicsapni a biztosítékot, ha meglátom bekapcsolva (egyébként közelebb áll a vibrance a szaturációhoz, csak szelektíven, erősen hangolt formában, több színre értelmezve, a fényerőhöz és kontraszthoz nem sok köze van)
Mondjuk én kalibrált monitort használok... így egy ilyen beavatkozás teljesen fals színeket okozna (mondjuk sajnos kevés képnézegető program van, ami normális színkezelést tartalmaz, a böngészők közül a Firefox, Safari aminek jó a színkezelése, bár a Firefoxnál külön be kell kapcsolni... nagy színterű monitoroknál ilyenkor jön elő, hogy minden szép narancsos beütést kap, ezzel szívtam rendesen...)
-
Mr Manson
tag
válasz
Laraxior #6901 üzenetére
Elhiszem én mindig is Nvidia párti voltam
Most még a 7900GTO-mal is nagyon megvagyok elégedve
Viszont elég lesz nekem a 260GTX-is az is remek 1 kártya! A 280-asról hozzáértő szakik itt az egyetemen már akkor áradoztak róla mikor még meg sem jelent csak a tulajdonságai voltak ismertekRáadásul 1-2 tervezőprogramban is helyt állnak ezek a karik ha esetleg valaki ilyenre is szeretné használni! Persze aki komolyabban gondolja a tervezést annak illik 1 quadro na azok bizony brutális karik!
1 BIIGGG PIIIGGGG UPPP az Nvidia-nak
-
P00By
nagyúr
válasz
Laraxior #6706 üzenetére
Thermalright
Ez az egyetlen, legalábbis így tudom... -
-
ent
őstag
válasz
Laraxior #6701 üzenetére
Víz egyáltalán nem jöhet szóba addig, amíg a hardvergyártók nem készítenek számomra egy olyan gépet, ami legalább 36,5 évig jó lesz a 36,5 évig kiadott játékoknak.
Ezek szerint nincs még nem gyári hűtőrendszer 260as kártyákhoz?
A rivatunerben hogy tudom beállítani, hogy a 2Dben x rpm legyen, 3D ben y rdm és ezt autoban oldja meg? Illetve nálam ez vmiért szürke és nem választható, lehet újabb rivatuner kell?
-
Pipó
őstag
válasz
Laraxior #6588 üzenetére
Próbáltam már egykét tuningprogit, de azokkal mindig volt valami bibi. (nem váltott fel 3D-ben, vagy visszaváltott játék közben 2D-be, visszaváltás után magasan hagyta a ventifordulatot) Igaz a rivát még nem használtam húzásra, de ha van az NV-nek olyan, ami korábban jól bevált (akkor még a coolbits reg-el) még másik karimmal, gondoltam kipróbálom.
-
DAMIEN1899
csendes tag
válasz
Laraxior #6536 üzenetére
na ezt megnézem haverom jókis 4850jén ezzel kíváncsivá tettél
de ennyi erővel az ati is felhuzhatná alapból a ventit 40%ra h ne nyolcvan fokon menjen az a szerencsétlen referenciahűtős 4850...
vagy szedjék le a hűtőt és akkor uj funkcióval bővül, lehet majd rajta vizet forralni(vicc)
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #6497 üzenetére
De akkor mi a teendő?
Új win-t raktam,gyári driverrel.Aztán utána még egy pár driverrel.De semmivel nem működik.Másnál miért megy?
Ha beviszem és a szemem láttára működik náluk akkor rendben,de ha nekik sem akkor valamit kezdjenek vele,szerintem.
Esetleg az nem lehet,hogy a lapomra tenni egy újabb bios-t és akkor működne a dolog?
Vagy ez is hülyeség? -
Henk
veterán
válasz
Laraxior #6495 üzenetére
Én nem az everesttel néztem,hanem g-puz és riva-val.Minden futó programot bezártam.(daemon,nod32,msn,stb)
Csak a win. fut és akkor is mindig a 3d-s órajeleken megy.
De láttam páran írták,hogy amint kilép pl.gameból azonnak visszaáll a 2d órajelre.
Nem tudom mi legyen.Bevigyem,hogy teszteljék ők is?Csak azt nem tudom,hogy akkor is elkérik e a pénzt a vizsgálatért ha végül nekik sem megy a dolog.
Igazából azért foglalkoztat a dolog mert egy csomót megy a gép mikor csak letöltés van.Nem tudom mennyi többletet generál így,hogy mindig a 3d órajeleken megy. -
ImI87
őstag
válasz
Laraxior #6291 üzenetére
De miért?
Néztem direkt, és ugyanannyi feszt kap, mintha nem lenne húzva. Akkor miért kérne több kraft-ot?
Persze elhiszem, ha azt mondjátok, hogy tévedek, csak adjatok erre v.mi meggyőző magyarázatot.más:
GTX260-hoz a RivaTuner-ben van a monitoring-nál olyan plugin, amivel tudom nézni VGA kihasználtságát? (GPU usage) -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #6144 üzenetére
Persze hogy megverte fater... nem tudtad hogy a 4850 mindent ver?
De butuska vagy!
4850-nél csak 1 jobb megoldás létezik...2db 4850.
Azt is rosszul tudod, hogy a játékokban nem a több fps a jobb! Az a penge ha minnél kevesebb!
Azt se tudtad hogy a 4850 nem földi eredetű kártya? Idegenek kreálták, mint a Gauss-t.
Az a titka a 4850-nek hogy minnél jobban csökkented az órajeleit annál erősebb lesz.
Nah...ezért a legjobb a 4850. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5986 üzenetére
Az jó ha utólag is ráér csengetni...de szar dolog 100k feletti összeget fizetgetni részletekben amikor 4 hónap múlva a felét se fogja érni. Inkább úgy fogalmaznék van előnye és hátránya is.
9770 egyébként über brutál. A feszekkel majd vigyázz, mert hamar össze fogja fosni magát.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #5979 üzenetére
Lehet nagyon parasztosan hangzik, de nekem mind a kettő tetszik, és mind a kettőt meg is tartanám.
feka007: Igen, de X2 2GB vRAM-os...
és 2GB rendszermemória nekem már kevés... XP-nek elég, de Vistának már nem, úgyhogy ha X2-t veszek, akkor onnantól nálam már csak x64-es rendszer jöhet szóba. Lesz egy XP x64 angol, meg egy Vista x64 magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- C# programozás
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- EA Sports WRC '23
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest