- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Hát...a Thermaltake keményebb hangra mint az SX2. Gondolj bele...az SX2 12cm 127m3/h tol asszem 2500rpm-en. Az 5db Thermaltake 8cm-es és ugyanannyit tol mint az SX2!
De ezek nem mennek maxon, csak érzéssel. Mikor milyen idő van.
A hang nem vészes, mivel 8 hónapon keresztül egy rossz venti vezérlésű 3870 X2 volt, ami non-stop 2D-ben is 100% forgott, így ez a 260 GTX 86% környékén még tök elviselhető. Nekem.Egyébként éjjel megkerestem a 24/7 beállítást, amit belepörkölök a bios-ba. 730/1500/2450 max 78 fok, 1370rpm, módosított "auto" ventivezérléssel. 4600 sec a Furmark-ot leállítottam, nem láttam értelmét tovább nyúzni. Ha rossz valami, akkor az úgyis 2000 sec belül összefossa magát. Szóval nem akartam nyúzni feleslegesen több órán keresztül nyúzni.
-
Beowulf_78
addikt
Mondasz valamit...lehet feltekerem a házventiket. Megnézem hogy húzva 80 fokosan bírja e. mert ha igen, akkor pont 83-84 fok környékén lesz a határ, de ezt kizártnak tartom.
_core-nak is ennyi volt a hőfok és nem akadt ki, pedig tök u.a. a kártyánk.Más lesz itt a gond szvsz...
_core: Neked mennyi volt a max. ahol még jól futott a Furmark?
-
-
Beowulf_78
addikt
GPU Caps u.a. csinálja mint a furmark nem?
Ribi:
Nem logikus a Furmark...84 foknál nem megy feljebb húzva a GPU 70% ventifordulatnál, amit bőven birnia kellene. Mégis kiakad... általában 1500 sec környékén rendszeresen.
Lehet nem kompatibilis teljesen a Vista X64-el a Furmark...passz.
-
szacsee
nagyúr
Még jó hogy CF-es lapunk van.
Bár sosem fogom kihasználni, de Ati lesz a next vga már látom. Ha az új X2 üt, akkor tuti, márpedig GX2 ebből a "csoda" NV-ből nem lesz az tuti.
Amúgy nem hivatalosak a tesztek, de általában a hivatalos tesztek is a megjelenés elötti pár napos tesztekkel egyezni szokott, úgyhogy szerintem sok mindent nem kell várni tőle.
-
Henk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest