- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drawain
csendes tag
válasz
DAMIEN1899 #6632 üzenetére
Semmit nem húztam, állítottam, modoltam rajta - erre múlt hét hétfőről kedd virradóra már csak bios-csipogással ébredt a gép. 1 hosszú, 2 rövid - vga hiba. Másik gépben is kipróbáltam, de nem sikerült életet lehelni bele. Szervízben is idáig jutottak a probléma megtalálásában
Egyébként kicsit örülök is neki, hogy tönkrement, mert hosszútávon nem bírtam volna az idle-ben is brutális hangerejét... -
Bikerider
aktív tag
válasz
DAMIEN1899 #6633 üzenetére
Hi
Egy Full HD LG24 Wide-hozz kellenenek
-
Bluegene
addikt
válasz
DAMIEN1899 #6524 üzenetére
ez nem igaz, magyar szokás, leveszik a gyári hűtőt, rábarkácsolnak valami radiátort ami nem is erre lett tervezve(hanem valami előző generációs kártyára), ha sikerül, jó, ha meg nem sikerül a műtét jól, akkor megfő a vrm például
magától gyári értékeken nem megy tönkre, csak ettől a sufnitunningtől, egyébként kiváncsi lennék hogy a feleakkora, 50%-kal kevesebb tranzisztoros, korszerűbb gyártástechnológiával készült ati GPU mitől fűtene jobban az NVidia Brontosaurusz GPU-jától
-
bim
veterán
válasz
meg h a 4870et is állandóan gariztatni kell
ez mondjuk nem igaz...
mint ahogy az sem hogy minden gtx260 lazán megy 700 felett...
persze ettől függetlenül szerintem most jobb vétel az nvidia.attol mert ez gy van még nem kell alaptalan fikázó megjegyzéseket tenni a 4870-re.. -
Laraxior
titán
válasz
DAMIEN1899 #6529 üzenetére
Mert a ventijük alapon csak 26%on megy,az nVidiánál ez 40%.... kb. ennyi különbség.
Az X2-t feltettem 50%os ventire,csak 30 fokot hűlt a GPU. -
schwartz
addikt
válasz
DAMIEN1899 #6525 üzenetére
Terhelve, a GT200 tobb hot termel, ha ez megnyugtat.
-
DAMIEN1899
csendes tag
válasz
nem kell kazán a gépbe
-
_Warrior_
tag
válasz
DAMIEN1899 #6521 üzenetére
doboz nélkül volt sajnos, de többi cucc minden jött hozzá. ( kábelek, cd-k, leírás)
úgy voltam vele, hogy 4850-et veszek Toxic változatban jobb hűtés miatt, de azt a +8k-t megérte talán ez...legalábbis bízom benne, hogy időtállóbb lesz, mint a 4850 lett volna. -
_Warrior_
tag
válasz
DAMIEN1899 #6514 üzenetére
ha a Te is a Gianni féle "jóárasított" zotac gtx260 felé kacsintgatsz sztem vágj bele, 4870 és e között vacilláltam, de eddig nem bántam meg, igaz még csak ismerkedem a dráááágaszággal.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
A Zotac-ból is a gyári OC verziók mennek jól, illetve jobban. Elvileg az OC-k is referencia karik, de valószínűsíthető hogy válogatott GPU-t, és memóriát kapnak, ill. jobb kondikat és talán jobban fel vannak készítve a tartósabb tuning melletti használatra.
XFX XXX, BFG OC, Zotac AMP....stb. -
DEJVID
őstag
válasz
jellemzően többet mennek mint pl egy gigabyte vagy msi. egyébként referencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest