- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolisx4
őstag
válasz
Bulitt #21871 üzenetére
Azt tudom hogy az a lényege ,de nekm is volt olyan kártyám ami a FurMark alatt kilőtte magát ,igaz az ellen táborból de a játék alatt semmi baja nem volt soha .
De valami gond volt a FurMark alatt mert ABU is írta másik fórumon ,azért mondtam az MSI Kombustor ,erről nem olvastam hogy gondot okozna ,ha viszont nem jó a vga akkor ez alatt is előjön .Én is kerestem hasonlót mint 260 Sonic de nem találok sehol
Már ADAM1337 fórum társunk sem talált mellé párt és én sem ,pedig ígértek de nem jött össze ,pedig kipróbálnám én is -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bulitt #21856 üzenetére
Szép órajelek!
Én ilyen forróságban inkább nem nyüstölöm az enyémet. Télen ezzel fogok fűteni az tuti!
De komolyan! Simán befűtené a garzont. A legjobb hogy a lábamat mindíg a gép tetején nyugtatom és így nem fogok fázni télen a gép elött. Többet spórolok a gázszámlán mint amit ez a szörny megeszik áramból. -
Bulitt
addikt
válasz
Bulitt #21855 üzenetére
Ez volt az utolsó mérésem. Innen a topikból vadásztam, mert jól emlékeztem, hogy felraktam
Innentől gyári órajelekkel használtam, mert az akkori tápom nem nagyon csípte a kártyát
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bulitt #21838 üzenetére
Nahát! Milyen 280-asod van neked hogy csak két 6pines tápcsati van rajta?
Az enyémen egy 6-os és egy 8-as van.
Hol lehet ilyen hűtőt venni és mennyi itthon? Kint 77 dollár lenne postával ami jelenleg több mint 17 rugó. Ilyen drága hűtőt nem éri meg nekem venni rá mert a kártya árával együtt az már többe lenne mint egy 1gigás 460-as. -
zolisx4
őstag
válasz
Bulitt #21565 üzenetére
A dx11 az egyenlőre nem hoz akkora változást és ezt Abu85 egy másik topikba le is írta miért is vannak korlátai egyenlőre a játékokban persze van változás a 9és 10-11 között de nem akkora hogy pénzt fektessen az ember bele .
Most igy gondolom de lehet 1 év múlva más lesz,
Ma kipróbálom este hogy is megy -
hajbel
addikt
válasz
Bulitt #20531 üzenetére
1. Nem volt olyan kártyája
2. Nem is olvasott róla
3. Még neki áll feljebb, amikor arra sem veszi a fáradtságot, hogy utánaolvasson a tényeknekEnnyit a tapasztalatról és a bölcsességről. Részemről ennyi! Ha valaki tud személyes tapasztalattal, vagy szakirodalommal szolgálni, azt szívesen elolvasom, remélem is hogy lesz ilyen. Légbőlkapott gondolatokra pedig semmi szükség.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Bulitt #20127 üzenetére
És ha a következőt produkálja az emberfia GTX260-asa, akkor mi van
: bekapcs, a táp lekapcsol, gondolkozik egy darabig, aztán bootoltatja a vga-t, de elég sokáig, és utána betöltés közben lezsibbad a Win7. Reset után semmi gond, ha a normál betöltést választod a hibajavítás helyett. Szóval melegindítás oké, de nulláról hidegen indítva egy kicsit kényeskedik. A táp - Gigabyte Superb 460 W - eddig elég volt. Por esetleg belejátszhat valamilyen szinten?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Bulitt #20125 üzenetére
Igen, ebben igazad van, szerencsére nem éreztem égett szagot, de ha közelebbről
megnézem a kártyát néha érezni hasonlót, de ez lehet az egész rendszer alaplapi, és az összetevők hőtermelésétől!? Nincs igazam?
Remélem ez csap meg itt-ott, ja szerintem a mikropor is lehet, ami hőre ilyen szagot ad.
Ha nincs igazam, cáfold meg!Köszi!
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #20051 üzenetére
én úgy vagyok vele, ha tudom hogy bír többet,márpedig ezek bírnak akkor miért ne menjen...és mivel jelentős teljesítménynövekedés is elérhető vele,ezért nálam szinte alapdolognak számít.
használhatnám 3GHz-en is a procim,de 4.5-ön már eléggé meggyőző teljesítménye van
Olyan mint amikor valaki vesz egy BMW-t...megy az 50el is,nem is arról van szó,de azért odataposnak neki,mert benne van a 250 is
az enyém is tudja a megfelelő órajeleket,megfelelő hűtéssel,amiről természetesen gondoskodtam,így teljes biztonságban tudom a dolgaimat,amik nem 2-3 hónapra szólnakJelenleg szerintem 1-2 évig kihúzom ezzel...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Bulitt #19911 üzenetére
Ebben az árszegmensben nem találtam jobb karit, mint ez a Gigabyte kártya, 5850 túl drága, 4890-et meg már nem lehet kapni, akkor lehet meg kellene várnom az 5830-at
De jó kis kártyának tünik a Giga szénné húzott karija GTX 275-öt lehagyja és még a 285-öt is megszorongatja a teszt alapján
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Bulitt #19833 üzenetére
Sajnos nem.
Viszont NV-nek van 3d vision-ja ami az ati-nak nincs.
ME2 elég jó lett azt én is tolom.(#19836) Abu85 : Ezt lehetett sejteni, hogy nem hagyják a másikat nyugton.
Bár engem a több monitorozás nem izgat, de a 3d-zés annál inkább.(Illetve hogy mennyire lesz verseny képes az ATI benne.) -
TTomax
félisten
válasz
Bulitt #19757 üzenetére
Ez azért nagyban függ ám attól is mennyi program indul el a winnel együtt.... ugye nem tévedek,ha azt mondom hogy nálas skype,messenger virnyákirtó,daemon tools,torrent kliens,meg még jópár nyalánkság indul ablakkal esetleg nélküle?Van vagy tiz perc mire feláll a rendszer ugye?
(#19750) Laraxior
Dehogynem,hallottunk....gyorsan vissza is jöttél....
Várd ki a fermit,vagy vadászgass olcsó GTX280-ra...most azt igazán fillérekért kapsz...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bulitt #19365 üzenetére
Azért elötte megnézném a gyártói oldalt.... [link]
Én nem akarok már tápügyben beleszólni, mindenki azt vesz amit akar.
De legalább 1 osztást érdemes elvégezni: 41A / 4 = 10,25Ana... kb ennyi fog lejönnni áganként full terhelésnél. Ezt lehet arányosítani a VGA +CPU által felvett max. árammennyiséggel. Szerintem tuti bukta.... elég a VGA speckóját megnézni.
Pár ezressel drágábbért már olyan táp is beszerezhető, ami 1 ágon többet ad le, mint ez a 4 ágon és terhelésnél sem csökken a max áram fix 12V mellett.
-
Henk
veterán
válasz
Bulitt #19367 üzenetére
Nekem fontos a hangja én azért szántam rá inkább kicsivel többet.
Az érdekes azért, hogy a Corsair-t lassan 2 éve vettem és kb. most is annyi az ára mint akkor, de közben ahogy figyeltem még magasabb is volt, tehát az nem igazán lett olcsóbb.
Mondjuk egy ilyet ha megveszel, egy darabig nem kell felőle gondolkodnod. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bulitt #19190 üzenetére
Szia!
Előző hozzászóló teljesen igaza van. Futuremark 3DMark06 telepítésénél a telepítő felajánlja h. OpenAL telepítsed vagy sem. Újra telepítsd szerintem.
Meg javaslom a 1.1.0-ás (2009. június) patchet, h. régebbi 3DMark06 van meg.
Ezek a lépések megoldják a problémádat.Vagy alternatív letöltési lehetőségképpen->
OpenAl:
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip -
Zsubi
őstag
válasz
Bulitt #19181 üzenetére
Nekem sem annyira szimpatikus csak gondoltam kipróbálom de akkor hagyom a fenébe
Rendeltem gyors Scythe Vga Chip Heatsink szettet de csak jövőre érkezik meg sajnos, mert zárva vannak két ünnep közöttNembaj addig össze dobom majd anélkül a kártyát
(#19183) Henk: Szeretek szerelni, amúgy is autószerelő a szakmám annyira nem áll távol tőlem a barkácsolás
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #19124 üzenetére
jelzem hogy általában a gyári hűtés a legjobb. Ott mindenhez hozzáér a hűtő amihez kell...persze általánosság. inkább GTX280ra igaz hiszen ott nem készültek ilyen korcs példányok mint az én GTX260am is... anno megmutattam milyen hűtője van...egy alulap az egész és gappaddal oldják meg az alkatrészek hűtését....ez nulla.
ezért a legjobb a régi 192 SPs GTX260 vagy a 216,de 65nm-es...ill semmiképpen az új PCB-s...nagyon le van butítva szegény
-
Henk
veterán
válasz
Bulitt #19055 üzenetére
Meg az sem mindegy, hogy egy c2d vagy egy quad van mellé, esetleg jól megtépve, akkor még jobban igényli a tápot. De egy minőségiből 500-600 W simán kiszolgál egy 295-öt.
Cyberpunk: a Fermi azért lesz jó mert talán leveri a régi karik árait, de szerintem a kezdő ára 150k felett lesz, azzal meg nem lesz túl népszerű.
Laraxior: a ram órajele nem rossz, de a core voltage sem piti.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Bulitt #19061 üzenetére
Hát max január annál előbb nem nagyon ilyenkor karácsony tájékán nem szabad semmit sem venni mert rendesen felmennek az árak.
Na ja a GTX295 az pirit rendesen
Talán az kifogásolható hogy még mindig túl vannak árazva bár itt az apróban ki lehet fogni néha jóárusított zsír új kártyákat is.
Én is inkább várok a Fermire azok hasítani fognak
ATI-t meg vegyen akinek kedve van megy a szívás rendesen ott driver téren. Épp hogy kijött az új driver már van is hozzá hotfix na erről ennyit. Mire egy valamire való drivert kihoznak azokhoz a kártyákhoz addigra van egy ojan érzésem már nyakunkon lesz a HD6000-es széria -
Dops
tag
válasz
Bulitt #19055 üzenetére
egyetértek a kollégákkal, szerintem sem volt megfelelő a stilusod...ha ennyire nem tetszettek a kérdések akkor mért irtál? csak hogy bizonygasd hogy te mennyivel többet tudsz nálam? az most mért fáj neked hogy nem értek annyira hozzá, ill. inkább hogy nincs annyi tapasztalatom , mint "neked".....
a többi választ köszönöm, szerintem hanyagolom akkor a gtx 295 öt
további szép napot.
üdv. Imi
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bulitt #19051 üzenetére
Barney™-nak tökéletesen igaza van.
Úgy gondolod a stílussal nincsen semmi baj?
"az ez évi idiotizmus ismételt példája"
Legfeljebb annak nem sértő aki szereti ha idiótának titulálják.
Ha ezt a logikádat követjük akkor milyen jelzőt használnál magadra mikor a physx chipet kerested a nyákon?
Akkor senki sem nevezett téged itt idiótának, csupán egy szmájlival válaszoltam a hozzászólásodra de téged már az is érzékenyen érintett aminek hangot is adtál. Gondolkozz el ezen picit mielött idiótának nevezel valakit aki elöszőr jár itt és normális hangon kérdez.(#19053) Barney™:
Szívemből szóltál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest