- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
jaaa, meg még valami, azt hittem a guta megüt, amikor láttam everestben a low-power 3D profilt, hámondom ezmiez? asszem ez ütött fejbe és kezdtem el a profilozást.
el is megyek envídiáékhoz és jól lehülyézem őket ezért a low-power hülyeségért
a tápos-wattos-mennyikellnekis dologhoz meg csak annyit fűznék: "add meg a királynak azt, ami jár"
(még a Bibliában is le van írva)
na jó, asszem késő van már nekem
-
{Zodiac}
senior tag
Mondjuk érdekes dolgokat olvasok, hogy ki hányféle képpen állítja be a win7-et.
Én spec az összes Win7-es energiagazdálkodást kiirtottam és mindent maximumra tettem, egyedül az alaplap biosában hagytam bent, hogy vegye vissza a procit, ha nem kell csinálnia semmit. Működik is, ahogy kell. VGA-hoz meg feltettem az nV Tools-t, ott belőttem a profilokat és csókolom.
Azt is megmondom, hogy miért csináltam ilyen drasztikus módon: utálom, amikor a windóz akarja állítgatni a cuccaimat!
Meg van egy olyan berögződésem, hogy mi van, ha a windóz aszongya nem kell ehhez annyi kraft, de közben meg dehogynem, vagy fordítva. Még akár össze is veszhetnek valamin!
Jaa, meg az NV Tools-os profilozásban még az is jó, hogy nem kell megvárni, hogy a GPU a visszavett órajelről felpattanjon maxra, amikor pl egy játékot indítok, de mondjuk még csak töltöget, meg nincs még a VGA sem 3D módban, hanem ahogy indul az akármi.exe, egyből tolja be a jóféle kis beállításomat és viszhall. Ha lenne türelmem, minden játékhoz akár külön 3D profilt is beállíthanék. ugyan így egy szabályt arra, hogy mit csináljon, ha a futásnak vége, meg lehet mondani, hogy melyik profilt töltse be és ha az egy előre meghatározott 2D-s profil, akkor onnakezdve az van bent és helóbeló.
-
{Zodiac}
senior tag
-
{Zodiac}
senior tag
Véleményeket kérnék erről a 24/7-es tuningbeállításról:
Leadtek GTX260Extreme+ (65nm)
Fesz emelés nélkül:
GPU: 702 MHz
Shader: 1404 MHz
Memory: 1242 MHz (2484 MHz)Valahogy az az érzésem, hogy nem tökéletes, mármint, az nem tetszik, hogy %-ban viszont így néz ki:
GPU: +17%
Shader: +8%
Memory: +12%Nem kellene valahogy közel azonos szintre hozni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Quadro FX 570 eladó
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest