- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mika1227 #20515 üzenetére
Nekem volt 2 hétig ez a kártyám és nagyon jól mentek rajta a játékok, talán az egyetlen Nvidia kártya amit most megéri megvenni
De amúgy nem tudom mennyit szánsz a dologra, de lehet jobban jársz, ha inkább az apróhirdetések között szétnézel, van ettől sokkal jobb ár/teljesítményű kártya is ám.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
lordvico #20135 üzenetére
Az én Chieftec 450w-osom nem bírta a kártyát ami hasonló teljesítményű volt 12v-on mint ez, le is kellett cseréljem, a mostanival megszüntek a gépleállások. Én a kisebbik testvérét ajánlanám: [link] ,de, ha gondolsz a jövőre is akkor VX 550-et vagy TX 650-et vegyél és a következő kártyacserénél sem kell tápot cserélned.
-
Scholes9
nagyúr
Gyári órajelen hagytam, 680/1500/2500, de így már teljesen stabil, h beállítottam a ventijét fixre.
szimi57: úgy tűnik megoldottam, átraktam a monitort a dvi részre egy átalakítóval, egyelőre nem csinálja a hibát, remélem marad is így és akkor minden rendben lesz a kártyával végre
-
Scholes9
nagyúr
Ilyennel találkozott már más is? [link]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #20081 üzenetére
No, szerencsére semmi baja a karinak, egyből feltoltam 100%-ra a ventit és hült 25 fokot a kártya...Furmark 65 fok alatt tartotta így egyből nem volt textúrahiba meg fagyás, mivel szénné van húzva gyárilag gondolom alapból is jobban melegszik, legalábbis ez derül ki, igaz így a hangja elég brutál, de majd kikisérletezem, hogy hol az a határ ahol nincs textúrahiba/fagyás és nem is 100%-on megy a venti, köszi a segítséget mindenkinek
-
Scholes9
nagyúr
Hát ez gyorsan kiderült, 85 fokra vitte fel Furmark és kb. 3 perc alatt jelentkeztek a textúrahibák, 5 perc után meg az egész gép megfagyott, hát nagyon örülök mondhatom, mi a teendő ilyenkor
Olvastam, h melegszik a GTX rendesen,de hogy ennyire vagy ramhibás lehet? Egyes teszteket néztem ott 90 fokra is felmentek egyes kártyák mégsem volt gond velük.
-
Scholes9
nagyúr
A mostani legfrissebbel és a novemberivel is ugyanúgy hibás a Clear Sky, Warheadet nem néztem csak a legfrissebbel, de a többi játékkal hibátlan a kártya, érdekes. Holnapra megjön az új táp és, ha még mindig gond lesz Clear Skyban akkor egy még régebbivel megnézem. Mondjuk lehet túlmelegedhet, de akkor meg fura, h minek húzták ennyire fel Gigabyték
-
Scholes9
nagyúr
Gyenge táp okozhat fagyást meg textúrahibát? Amit vettem GTX 260 hát nem bírja a Chifi 450, holnapra érkezik a Corsair VX 550 amivel persze nem lesz gond, csak azért kérdem, mert remélem nem a karival van a gond, amiért textúrahibát okoz a Clear Skyban pl. GTA 4-el nincs gond, viszont a Warhead meg lefagy és egyszer már ki is kapcsolt a Chifi alatt a gép, ami persze táphiba, kérdésem lényege, h a lefagyások és a textúrahiba is a táp miatt lehet?
-
Scholes9
nagyúr
A Gigabyte SO kártyája: [link]
-
Scholes9
nagyúr
Na nem várok én hónapkat, remélem a jövő héten már meg is lesz a kari: [link]
és akkor erre az évre be van fejezve a gépre költés mivel alaplapot és procit is a héten cseréltem
Majd egy kis beszámoló a kariról, ha megjött
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Bulitt #19911 üzenetére
Ebben az árszegmensben nem találtam jobb karit, mint ez a Gigabyte kártya, 5850 túl drága, 4890-et meg már nem lehet kapni, akkor lehet meg kellene várnom az 5830-at
De jó kis kártyának tünik a Giga szénné húzott karija GTX 275-öt lehagyja és még a 285-öt is megszorongatja a teszt alapján
-
Scholes9
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de a Giga kártyát veszem és azon van d-sub csati is és az én monitoromon is csak az van, most dvi átalakítóval van összekötve a mostani karimmal. Na, ha megjön a GTX akkor simán a subra dugjam dvi átalakító nélkül ofc. vagy dvi átalakítóval a GTX dvi csatijára, hogy lesz szebb a kép
Utánanéztem, elvileg 216 sp, meg gondolom már nem is árulnak 192sp-st.
-
Scholes9
nagyúr
Lehet lecserélem egy ilyenre és akkor GTX 260-ra marad cash, ez a táp lenne: FSP 500W FSP500-60GHN Active PFC 85+ , ez talán elég lenne neki
vagy ez: Gigabyte Superb 550P
-
Scholes9
nagyúr
Hali, Tervezek GTX 260 vagy 275 karit venni attól függ elviszi e bármelyiket is a tápom, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- iPad topik
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest