- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Nekem a GT200(b) GPU a mai napig az egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő architektúrának tűnik - talán ezért térek vissza állandóan egy GTX 2xx kártyához. Egy átlagosan húzható GTX 260-ról szerintem nem érdemes váltani GTX 460-ra, mert átlag 25k-t kell rádobni a cseréhez.
-
vhunor
őstag
válasz
rup1u5 #22248 üzenetére
Nálam anno az MSI 280 SOC-nál a shader volt a szűk keresztmetszet, ennél ugye a GPU alapból 700-on jár, a shader 1400-on, de pl. már 1450-es shadernél is hibázott.
Az új tulaj úgy megvízhűtötte a kártyát, hogy el is patkolt
.
Most egy hete megint GTX 260-am van (XFX Black Edisün), emmá' a negyedik, csak nem tudok szabadulni ettől a generációtól
.
-
vhunor
őstag
válasz
TTomax #21352 üzenetére
Dettó ugyanilyen tapasztalataim voltak anno, amikor a Gainward GTX260 GS-t lecseréltem az MSI GTX280 SOC-ra. Mondjuk nálam a 280-as sem nagyon ment 70 fölé, viszont csendes se volt
.
Ezért se fogom eladni a 26k-ért vett GTX260-at amit szintén 680/1466/1100-on használok, mert próbaképpen vettem egy GTX470-et és 3,4-re húzott i5 mellett a nekem fontos játékokban mindössze 10-15% volt a különbség, pénzben viszont 50 ezer forint. Amióta még a Scythe Setsugent is ráraktam, közel nulla zajszint (fix 800 rpm-en forog a 12 cm-es venti) mellett max. 64 fokos tuningolva.
-
vhunor
őstag
válasz
rup1u5 #21255 üzenetére
Tavaly augusztus óta ilyen kártyáim voltak: 8800 GTS, HD 4870, GTX 275, HD 4890, HD 5770, GTX 260, GTX 280, HD 5850, és jelenleg megint GTX 260 (illetve volt egy napig egy GTX 470-em amit megvettem kipróbálásra, de fűt és - legalábbis nekem - hangos, így mennie kellett). Mondhatni, megjártam a mennyet és a poklot is egychipes VGA téren
. A mostani GTX 260 biztosan marad még jó ideig, főleg, hogy felraktam rá egy Scythe Setsugen hűtőt, és azóta full terhelés alatt is csak egy nagyon minimális susogás hallatszik a gép felől, és a hőmérsékletek is nagyon rendben vannak.
Szerintem egy 216 sp-s GTX 260 mostanában nagyon jó vétel (mondjuk én 26-ért vettem sok garival). Nekem is hasonló tapasztalataim vannak, mint rup1u5-nak. A HD sorozathoz képest stabilabb fps, nálam sokkal kevesebb driveres macera, és általában jól húzhatók, GTX 280 szintű teljesítmény elég sokból kihozható. Ja és közben engem is megfertőzött a GTA 4
(igaz, egyelőre csak a single része).
-
vhunor
őstag
No, tegnap este felraktam a GTX 260-ra egy Scythe Setsugent, 680/1450/1100-on GTA 4 és Dawn of War 2 alatt volt időm megnézni, a minimális 800 rpm-es fix ventifordulat mellett alapjáraton 40 fok, negyed óra játék után terhelve 60-62 fok. Mondjuk felrakni nem volt egyszerű
.
Érkezőben van egy GTX 470, egyelőre csak azért vettem meg, hogy a saját gépemben is lássam, mit tud a Fermi architektúra, aztán meglátjuk, mi lesz.
-
vhunor
őstag
válasz
tzsolesz #21078 üzenetére
Nincs előítéletem, mint írtam, főleg a tömegjeleneteknél éreztem ezt. Mivel a DoW II eredetileg TWIMTBP cím volt, könnyen megeshet, hogy a Chaos Risingban történt logocsere ellenére jobb min. fps-eket hoz NV kártyán. Szubjektív tapasztalat, nem kell elhinni. Az is tapasztalat, hogy Crysisban, AvP-ben, Dirt 2-ben jóval gyorsabb az 5850. Nekem a DoW II fontosabb mint ezek, ezért emeltem ki. A Jade Empire pedig valós probléma, sőt, az árnyékbugon felül akadt is rendesen, és Afterburnerrel monitorozva gyorsan kiderült, hogy összevissza ugrál a kártya órajele 2D/low3D/3D perf között. Kb. egy tucat videokártya volt a gépemben úgy tavaly augusztus óta, lényegében a teljes HD 4xxx-5xxx és GTX paletta, de tőlem rám foghatja bárki, hogy előítéletem van, csak érdekelni nem fog. Anno is mindent kipróbáltam, 3dfx, PowerVR, Rendition Verité, Matrox vonal, S3 Savage stb, ATi-ból Mach szériától, NVIDIA-tól Riva128-tól mindenem volt.
Szerk: betűhiba.
-
vhunor
őstag
válasz
vhunor #21052 üzenetére
Tegnap megjött a Sparkle GTX 260. Minő szerencse, hogy a frissen vásárolt SSD-m is tegnap érkezett
, így újrahúzott rendszerre ment fel az NV driver. Mivel ez referencia órajeleken ketyegő kártya, elsőre csupán egy "szolid" 680/1470/1100-at próbáltam, ezt csont nélkül vitte. Majd este még tesztelgetek. Ami a legfontosabb: végre vannak árnyékok a Jade Empire-ben
.
szerk: éjjel már csak egy DoW II tesztre futotta, a beépített benchmark szerint a tuningolt GTX 260 10 fps-sel volt lassabb az alapórajeles HD 5850-nél, de furcsamód mégis gyorsabbnak éreztem, főleg a tömegjelenetek alatt. Mindegy. Tényleg a Jade Empire-nek örülök a legjobban
.
-
vhunor
őstag
válasz
tzsolesz #21056 üzenetére
Hát Dragon Age-hez, Mass Effect II-höz, Dawn of War II-höz és főőőőleg Jade Empire SE-hez (tudom, ez utóbbi nagyon kéri a kraftot
) tényleg elég egy meglehetősen olcsón vett GTX 260.
Persze segít a döntésben, hogy közel 10 év balesetmentes budapesti és külföldi autózás után a majdnem üres céges parkolóban mentem össze egy Ford Rangerrel, ami majdnem kétszer nehezebb az én kis 146-os Alfámnál
.
-
vhunor
őstag
Driverkérdés, mert kicsit lemaradtam a ződ oldal történéseiről: melyiket érdemes most felrakni? Működjön a ventivezérlés, a powerplay és a tuning is
.
-
vhunor
őstag
4850-ről nem meglepő.
-
vhunor
őstag
Asszem nem volt még (ha igen akkor bocs
):
Kár, hogy nincs dx10 vs dx11 összehasonlítás, mert ebből csak az jön le, hogy dx10-ben a gtx-ek szétszedik a 4xxx radeonokat, és az 5850 is alig néhány százalékkal előzi meg a gtx 285-öt.
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
válasz
K.norbi666 #19729 üzenetére
36k-nál többet nem adnék érte.
-
-
vhunor
őstag
válasz
tzsolesz #19641 üzenetére
Szidtam? Nem. Elvárom a minőséget akkor is, ha 700 dollárt fizetek és akkor is, ha 200-at? Igen. Tudom tudom, bennem van a hiba.
Amúgy meg bőven vannak olyan tulajdonságai a kártyának, amik tetszenek. Pl. SB -6 fok, NB -2 fok a GTX 280 SOC-hoz képest. Halkabb a gépem játék közben (bár furcsamód a nálam járt 5850 eddig mindhárom 5770-nél halkabb volt terhelés alatt, dacára a kb. 50 wattos fogyasztástöbbletnek), nem lesz melegebb a szobában 1-2 óra DoW II után.
A PowerPlay sokkal jobban (mondhatom, hogy tökéletesen) működik, mint az NV esetében, nem ugrál max. órajelekre filmlejátszás kezdésekor, vagy beletekeréskor, sokkal gyorsabban érzékeli az üzemmódváltást.
-
vhunor
őstag
Különböző okok miatt kikötött nálam egy MSI HD 5770. Mint párszor leírtam itt-ott, még október végén-november elején volt nálam 2 db 5770-es, és mindkettőnek szar volt a ventije (kerregett, lötyögött).
Íme a tapasztalatok a mostaniról (nem röhög):
1. Nálam úgy van beállítva az energiatakarékosság, hogy 5 perc nemhasználat után kapcsolja le a monitort. Na ez már nem müxik, GTX 280-nal eddig ment, de mint olvastam a kártya topicjában, nem csak nekem van vele gondom.
2. Az MSI valamiért úgy gondolta, hogy az ATI ajánlásait felülbírálva 3D módban az ajánlott 1.125V helyett 1.2V-ot ad a GPU-nak, ezzel felesleges többletfogyasztásra és melegedésre kényszerítve azt. Csak néhány magyarázat van erre: vagy a gyenge, az ATI gyári ajánlásain nem stabil GPU-kat akarják így eladni, vagy csak szimplán tuningkirálynak akarják feltüntetni a kártyát, ami nem is lenne nehéz +0.8V feszültséggel.
Mint mondtam, ez a harmadik 5770, ami nálam van 3 hónap alatt. A konklúziók levonását rátok bízom, de tuggyukki biztos megmagyarázza majd
-
vhunor
őstag
válasz
ivan drago #19580 üzenetére
Inkább 700 MHz körül. De a saját tapasztalataim szerint hiába a magas órajel a GTX 260-nál (full hd felbontás, valamint 4*AA és 16*AF esetében, mivel én csak így használtam), csak GTX 280-nál szűntek meg a zavaró mikroakadások.
-
vhunor
őstag
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a driverben gyárilag található alkalmazásprofilok egyszer csak szőrén-szálán eltűnnek? A fene se érti... Már másodszor esik meg.
-
vhunor
őstag
válasz
TTomax #19452 üzenetére
Nálam a GTX 280 SOC (65nm ugye) gyárilag 1.187V-ot kap 3D-ben, és 1.12V-ot idle-ben. Mondjuk én a 3D-t Afterburnerrel visszavettem 1.100V-ra és úgy is tökéletes az emelt órajeleken is. 2D-ben sajna az Afterburnerrel nem lehet matatni, de a BIOS-hoz nem akarok hozzányúlni, túl sok problémát olvastam ezzel kapcsolatban.
-
vhunor
őstag
válasz
fsb1000 #19430 üzenetére
A watt csak egy kategória példa volt. A lényeg az az, hogy az ipari hulladék mercury és társai tápokra hiába van ráirva a 12 voltos ágon 20-25 amper, mert az orbitális lódiítás. Erről van szó, nem arról, hogy milyen ágon mekkora teljesítményűt érdemes venni, hanem hogy olyat kell venni, ami ténylegesen is hozza amit ráírtak.
-
vhunor
őstag
válasz
fsb1000 #19416 üzenetére
Megnézném, hogy egy tesztpadon egy 500 wattra specifikált Mercury/Colorshit/Vargánya táp mit bír egy szintén 500 wattra specifikált FSP Everest / Corsair HX 520 / Enermax Pro82+ 525 táphoz képest.
Már hogyne számítana a táp márkája annyiban, hogy képes is azt a teljesítményt leadni, ami arra a kis fecnire írtak, amit adatlapnak hívnak, és eközben nem kezdi el halomra ölni a drága hardvereidet az első kóbor áramtól.
-
vhunor
őstag
Egy jó barátomnak az első MSI GTX 285 kártyája úgy visított, hogy nem hogy a gép mellett, de még a szobában sem lehetett megmaradni. A szervíz azt mondta, nincs ezzel semmi baj, a működés része. Még jó, hogy a srác a közbeszerzésben dolgozik és jó a kapcsolata a beszállítókkal, egyébként most halláskárosultként tengetné az életét
.
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #19266 üzenetére
Még nem vitték el, elvileg jövő hét elején jön érte a srác. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem hiába raktam félre másfél-két hétre....
Full HD-ban van különbség, persze mindent maxra tolva, ahol eddig beröccent a 260-nal, ott most nem
.
-
vhunor
őstag
válasz
rumkola #19258 üzenetére
Én vehettem volna egy HD 5850-et nettó kisker áron, ami kb. annyi mint amennyiért ezt a GTX 280 SOC-ot vettem. 5770-em volt kb. 2 hétig, 5850 meg 4-5 napig még októberben, lehet azóta javult a helyzet, de nem volt kedvem lutrizni, hogy vajon csíkozós vagy épp ventihibás darabot fogok-e ki (persze az 5770 naná hogy kerregett mint az állat már 2 nap használat után), a hónapokig harangozott 9.12 csodadriverről nem is beszélve ami nem, hogy nem gyorsított rajtuk semmit, de még a kiadás napján hotfixet kapott. Nálam ezeknek már csak a lehetőségei miatt is "kerüljük el" kategória.
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #19251 üzenetére
Nekem volt ilyen hűtéssel csak GTX 275 OC, nem tudok róla rosszat mondani. Jól szellőző házba érdemes rakni.
ui.: jó az adatlapodon az 5770 melletti megjegyzés
.
-
vhunor
őstag
Én úgy vettem észre, hogy ha Crysis és Grid hiba nélkül fut, akkor minden más alatt is stabil.
Amúgy besz*rás a build quality ezeknél a "régi" gtx 280-aknál, az olcsósított 260/275/285 széria, meg a hd 5850 elég soványkának tűnik ehhez képest... A fesz. szabályzás igen jól jön, főleg az tetszik hogy tökéletesen stabilan viszi a gyári oc-t majdnem 0.1V-tal kevesebbel is
. Nekem a gyári hűtő is tökéletes, halk, a gpu pedig nem megy 70 fok fölé játékok alatt, de inkább 65-67 fok. Bár lehet, hogy ehhez jó házszellőzés is kell.
A tisztességesen húzott gtx 260-hoz képest is szembetűnő a változás, végre nem röcög, akad meg pillanatokra semmi.
Egy szó mint száz, elégedett vagyok vele nagyon
.
-
vhunor
őstag
Hoppá, már nem szerkeszthető, de azt akartam még hozzáfűzni, hogy a gyári super oc órajelen simán fut 1.187V helyett 1.100V-on
.
-
vhunor
őstag
Nekem MW2 alatt fullhd-ben max. 65-67 fok, a venti nem megy 55% fölé, és ott még bőven csendesnek mondanám terhelés alatt.
Jah, én is bemutatom az új szerzeményt: MSI GTX 280 Super OC. Ugyanaz, mint a Zotac AMP!, csak a neve más
.
-
vhunor
őstag
Tiszta, de az még mindig a jövő, én pedig a mostról beszéltem. Jelen állás szerint minden esély megvan rá, hogy az események úgy alakuljanak ahogy te is mondod, de nagy tömegeknél a "mindset" bizony nagyon, nagyon lassan változik. Közel 10 éve tolom az ipart kommunikációs szakterületen, amíg printnél szerkesztettem addig ez nem volt annyira feltűnő, PR területen már eléggé megmutatkozott, de amióta egy 6500 fős gyár kommunikációját próbálom egyengetni, már arra sem csodálkozom rá amikor egy milliókat kereső topmanager is funkcionális analfabéta.
Egyre inkább kinövöm a buherálós korszakot, és már csak azt akarom, hogy amikor időm van rá, működjön és ne szop*sson, az okok nem érdekelnek. Biztos ezért egyre szimpatikusabb a Mac vonal is.
-
vhunor
őstag
"A Borderlands-zel nem lehet mit csinálni. Az NV kizárta az AMD-t a fejlesztésből. Csak annyit sikerült az AMD-nek közvetve elérnie, hogy nem lett GeForce PhysX-es a játék (a Batman botránytól megijedtek a fejlesztők). A Shift az 1.02-es patchel 30-40%-ot gyorsul. A minimum FPS-ek duplázódnak Radeonon, a 9.12-es driver ezen még fog javítani. Nem tudom, mit kellene még csinálniuk. Most már a HD 4850 is elintézi a GTX 260-at a játékban, ennél többet aligha lehet kívánni egy DX9-es motor alatt. A The Saboteaur megy XP alatt. A Win 7-es gondra lesz patch vagy update. Ez szimpla hiba, feloszlatták a beta teszt alatt a csapatot."
Ezt a felhasználók túlnyomó többsége sosem fogja tudni, illetve sosem fogja őket érdekelni.
Átlagos Pistike vagyok, Radeon dohog a gépben. Szomszéd gyerkőcnek megvan virágboltból a Borderlands, ajnározza hogy milyen qrtajó, elkérem, hazaviszem, kipróbálom fos. Na jó, úgyis inkább az autós játékokat szeretem, a Shiftnek szépek a bemutató videói, próbáljuk ki azt. Nicsak, újfent fos. Nem baj, hallottam erről a szabotőr játékról, open world meg minden, GTA-t is szerettem, talán ez is jó. Ez a legfosabb mert el sem indul, pedig szép új és gyors winhetem van.
Gondolom tiszta, kikre vonatkozik az eszmefuttatás. Nem azokra, akik itt írogatnak a PH-n mindenféle szakmai topikokba, hanem akiknek csak annyi a lényeg, hogy install & play. Ezeknek az embereknek mondhatod a drivert is, mert legtöbbjük felrakja a gyári cd-n levő meghajtót és talán soha nem fogja frissíteni. Soha nem fugja tudni, hogy 40 nm, meg fogyasztás, meg a dzsíforsz még DX 10.1-et sem tud. Azt látja csak, hogy a szomszédnak akinek nv kártyája van, mennek a stuffok, neki meg nem, pedig az ő kártyája is drága volt. Hiába fogod ezt a sok éves nv marketingre, pénzelésekre stb. Átlagvásárlót az ilyesmi sosem fogja érdekelni, de nem is kell hogy érdekelje. Ez olyan, mintha megvenném a mosógépet, aztán otthon kiderülne, hogy csak Ariellel hajlandó mosni, mert a Tomi Kristályt kizárták a fejlesztésből, de ezt úgy mondják egyesek, mintha nekem mint átlagdzsónak ezzel tisztában kéne lennem. Nonszensz.
-
vhunor
őstag
válasz
tzsolesz #18937 üzenetére
Remélem, hogy az AvP 2 betölthet majd egyfajta vízválasztó szerepet, mert a Dirt 2 közel sem villant annyit a DX11 lehetőségeiből, hogy egyáltalán érdemes legyen elgondolkozni a cserén. És amíg nem lesz egy olyan játék, amit ki lehet rakni a kirakatba, hogy DX11-ben orbitálisan jobban néz ki vagy sokkal gyorsabb, mint DX9-ben, addig csak marketing bullshit marad a DX11. Engem egyedül az alacsony fogyasztás/hőtermelés vonz az 5xxx szériában, a többi fícsör jelenleg csak csilivilinek van ott.
-
vhunor
őstag
Azért így tesztelgetés közben, mikor a GTX 260 740 MHz-en is vígan szaladgál alapfeszen, mindig elgondolkodom azon, hogy simán megállná még a helyét a dx11-es ati csodák ellen is ez az architektúra, ha az nv átrakta volna 40 nanóra
.
-
vhunor
őstag
válasz
rup1u5 #18877 üzenetére
Az túl kis tétel
. Mellesleg nem hiába állnak a bazárban is hetekig a GTX 280-ak, amikor +10-12k-ért egy feleannyit fogyasztó és gyorsabb kártyát lehet venni, ha nincs márkapreferenciád.
mod.: dehogyis, én csak a MM-ban nem bízom. Volt már velük fogyasztóvédelmi harcom, semmi kedvem már a vásárlásnál használttal indítani náluk. Számtech boltból gondolkodás nélkül elhoztam volna így is...
-
vhunor
őstag
válasz
rup1u5 #18874 üzenetére
Kismilliószor alkudtam már a MM-ban, csak ismerni kell a módját. Másfél hónapja a LED tévé árából több tízezret engedtek ugyanitt. Hidd el, nem ma hozott a gólya...
Mellesleg mint írtam is, komoly fenntartásaim vannak, ha az MM-ben bontott számtech cuccot látok a polcon. Bármit mondhatnak rá, a fogyasztói jogot meg a három napon belüli cserét hagyjuk, ahhoz át kell lépnem sógorékhoz, hogy alkalmazás közben is megtapasztaljam.
Továbbá ez egy kisváros, és egy csúcskártya olyan helyen van, ahol senki hozzáértő nem keresné, én is teljesen véletlenül akadtam rá. 2 hónapja is ott volt, valszeg előtte meg már 1 éve, és 2 hónap múlva is ott lesz valszeg, mert itt ennyiért sem fogja senki megvenni.
-
vhunor
őstag
Tegnap rászántam magam, és elmentem a Media Markt-ba, azzal a céllal, hogy megveszem a hónapok óta ott porosodó MSI GTX 280 Super OC-t. A dobozt vizsgálgatva viszont feltűnt, hogy az elmúlt hetekben valamikor ki lett bontva - mindkét oldalán ragasztószalaggal lett visszamókolva, mondom álljunk meg egy percre, nem eszik olyan forrón a kását, a Media Marktban már kibontott termékekben a bizodalmam olyan meredeken csökken, hogy nagyon. Eladó odahív, mondom ez bontott, azt mondja jah tényleg, valaki visszahozta mert nem volt elég a tápja hozzá. Mondom oké, de akkor ez már bontott, használt termék, gondolom utolsó darab is, 45-ért elviszem és megkockáztatom, hogy besz*pok valamit vele és hozhatom vissza hozzátok gariztatni 78 hónapig. Felhívja az osztályvezetőt, aki azt mondja, hogy inkább felárazza (50-re volt kirakva), ha nem viszem el
. Már akkor gondoltam, hogy ez az ember kissé el van tévedve, de lehet ezt is überelni. Pár perc múlva egy másik eladóval leküldött (nem jött volna oda személyesen a töketlenje) egy Users Comp. honlapról leszedett árlistát, rajta sorkihúzóval kiemelgetve, hogy nyolcvanikszezer forint ez meg az a GTX 280. Ekkor vettem az irányt inkább a kijárat felé.
-
-
vhunor
őstag
Kipróbáltam a Dirt 2 benchmarkot újra, most alapon járó CPU-val szemben 3.4 GHz-re húzva, és hajszálra ugyanazokat az eredményeket kaptam, mint 2.8 GHz-es (turbo mode) i7-tel. Gyakorlatban tehát full hd felbontás, 4*AA és magas részletesség mellett az i7 920 alapon is maximálisan elég egy 720/1552/1200-ra húzott GTX 260 mellé - legalábbis a Dirt 2 alatt.
-
vhunor
őstag
Nekem anno Gigabyte HD 4890 nem ment az EP45-UD3R-ben, másik három lapban meg igen, a lapban meg minden egyéb kártya. X-atka.
Van viszont egy idegesítő hibajelenségem: Win7 64-bit alatt a Win saját Media Player-ével nézve videókat, random újraindul a gépem. Semmilyen más lejátszóval, és semmilyen más esetben nem jelentkezik a probléma. Friss telepítés, nincs teleszemetelve. Kodek pakk nincs telepítve. Minden driver a legfrissebb. Ötletek?
Szerk.: neked mennyi a ram default órajele a GTX 260-on, hogy húzva 1050? Nekem alapon 1100 a Golden Sample-n, húzva 1200 felett.
-
vhunor
őstag
válasz
rup1u5 #18723 üzenetére
Nálam a memória fura, pl. 1250-en egy játék elején, amikor a logók vannak, egy-két piros-kék pötty felvillan, de ingame, terhelés alatt pedig se képhiba, se fagyás. Azért a biztonság kedvéért visszavettem 1200-ra..
rup1u5: ez melyik nibitor verzió? Még mindig dos alól kell flashelni?
-
vhunor
őstag
"A fogyasztáshoz még egy kiegészítést tennék: Az benne is van a cikkben - nagyon helyesen - hogy a Radik fogyasztása szintén nem tökéletesen mérvadó. Gyárilag OC-s, tehát hiába lett visszavéve az órajele valószínűleg a gpu több feszt kap mint amennyit a ref karik kapnak így a fogyasztása is nagyobb mint a full ref daraboknak."
Ezt könnyű ellenőrizni pl. ATT-val, a hardware monitor része mutatja a feszültséget is, gyárilag ha jól emlékszem pl. az alap 4870 1.263V-ot kap.
-
vhunor
őstag
válasz
rup1u5 #18700 üzenetére
Én már egyszer itt közhírré tétettem, sőt Zsubinak és Qrunak szóltam priviben is, hogy még megvan, de végül egyikük sem vette meg. Nekem nem létszükséglet, csak egyszerűen zavar, hogy annyiért ott van a polcon
. Ha akarod megnézem ma este munkából hazafelé, hogy ott van-e még - néhány napja még megvolt.
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #18677 üzenetére
Vedd meg
.
-
vhunor
őstag
No. Dirt 2 demo benchmark, 1920*1080, 4x MSAA, minden high/ultra, amennyire csak fel lehet nyomni. Core i7 920 alapon járt.
Gainward GTX 260 Golden Sample alapon (625/1348/1100): min. fps 47.5, average fps 60.2
Gainward GTX 260 Golden Sample 720/1552/1250 MHz: min. fps 55.3, average fps 66 -
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #18667 üzenetére
Elég, főleg 19" monitor mellé.
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #18642 üzenetére
Nem tudok nincs letöltve és egyelőre szomszédtól "kölcsönzött" netem van a lakásban, amig be nem kötik a rendeset addig csak max. a böngészés megy.
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #18637 üzenetére
Jó kis kari az a gainward gtx 260 golden sample, nekem terhelés alatt eddig max. 72 fok volt a gpu max. 50%-os ventivel, és tuningban jelenleg 720/1552/1250-nél járok, bios mod/voltmod nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest